سلام:11:
من اين تايپيك رو زدم تا يادي از گذشته بكنيم.
پس همه با هم به سوي تايپيكي زيبا وبه ياد ماندني.
يا علي
Printable View
سلام:11:
من اين تايپيك رو زدم تا يادي از گذشته بكنيم.
پس همه با هم به سوي تايپيكي زيبا وبه ياد ماندني.
يا علي
آتاری-نقطه خور:31:
اتاری رحمه الله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هواپیما..یادش به خیر چقدر هم زود دستش خراب میشد!
آتاری - ماریو
آتاری چیچیه همتون میگید؟:31:
اون نقطه نور و هواپیما، یکیشون مال Atari 2600 هست و سوپرماریو بروس 2 و هواپیما که منظورتون رو متوجه نشدم، احتمالا مال NES یا Famicom.
آتاری یک شرکته و نینتندو یک شرکت.
منهم اولین بازی ای که کردم Tetris 1980 برروی یک کولون NES بود.
ایول منم میخواستم یه همچین تاپیکی بزنم خوب شد که شما زدینش
اولین بازی که من کردم بازی سوپر ماریو اونم با کنسول اتاری بود که اون قدیما بهش میگفتند قارچ خور.تقریبا 10 سال پیش
منم تو ps1 اویل 1 رو 9 سال پیش بازی کردم
سال 1371 هوا پیما که هنوزم مورد علاقه خیلی ها هست یکیش خودم
فکر کنم اسم کنسولش tvgame بود ,ماله برادرم بود (آتاری با ون ابهتش 2 سال بعد از tvgame ) اومد
یه بازی بود توش که دو تا خط بودن و یه توپ وسط ,هر دو طرف نباید میزاشتن توپ از خط دروازشو.ن بگذره
در ضمن این کنسول دسته سر خود بود !!!!!!!
کاماندو روی کومودور البته این مال خودم نبود اولین کنسولی که داشتم اتاری 2600 بود و اولین بازی که باهاش انجام دادم دزد و پلیس :31:
بازی هواپیمایی آتاری 2600 همون " River Raid " بود حالا یادم نیست این اول بود یا PAC MAN یا Mario ...
تو کامپبوتر پنتیوم 1 یا 2 بود همه ی پی سی شبیه محیط داس بود یک بازی بود تو یک زندون طرف عکس کلش این پایین صفحه بود اینور اینورو نگاه میکرد میزد ادم میکشته
ولی بازی که ماله خودم بود فهمیدم چی به چیه Contra برای میکرو بود
ماریو
کنسول آتاری
یادش بخیر....
کمبات با کنسول میکرو...یادش بخیر ...دستکاه هنوز هم سالمه ...هنوز دسته هاش خراب نشده
ماريو كنسول ميكرو:20:
آقا اولین بازیم تانک بود تو آتاری....:31:
ماريو كنسول ميكرو
ولي اولين كنسولي كه داشتم (به جز game boy) سگا بود كه اولين بازي كه روش انجام دادم كمبت بود!
wolf.............!!!!نقل قول:
مورتال كمبات روي كنسول مگا درايو(سگاي خودمون)
سلام نمیدونم همینه یا نه یک عکس ازش میزاری؟نقل قول:
آتاری 2600 - بازی River Raid
نقل قول:
:18: مگه چطوری بازی میکردی که زود خراب میشد؟
اولینش که یادمه هواپیمای آتاری بود
آتاري....ماريو...
فوتبال روي كمودور :27:
دومين بازي هم شورش در شهر روي سگا بود كه هيچ وقت هم بازيش يادم نميره خيلي حال ميداد:31:
من چون خیلی سنم کم بود بین این چندتا گزینه شک دارم یادم نمیاد حدود 12-13 سال پیش حدود سال 74-75 :
آتاری هوا پیما و بقیشون !- pc : آلدو (Aldo این دیگه زیر خاکیه ! ) بازم pc : یه چیزایی بود تو عصر حجر با گرز خرس و ... رو دنبال میکردیم ! و pc ماریو هم فکر کنم بعدنا بود
Qbasic !!
بازیای کمودور رو فقط نگاه میکردم حتی زودتر از اینا ولی دیگه خیلی کوچیک بودم هیچ یادم نیست !
ممنون از تاپیک مفیدتون با یاد اوری خاطرات ..
به نظرم اولين بازيي كه بازي كردم Doom بود! رو PC گرافيك خيلي پاييني داشت ولي يادم مياد كه من هر روز چهار پنج ساعت دوم بازي ميكردم! البته قبلش رو آتاري هم بازيي هايي كرده بودم ولي الان يادم نيست...:27:
راستي خودم:شورش در شهر -سگا
ماریو روی کنسول micro
ماریو روی میکرو
فکر کنم اگر اولین بازی در عمر خود به همراه اولین بازی بر روی هر کنسول رو بگیم جالبتر باشه .
من اولی بازی که داشتم روی کنسول Atari 2600 بود ، یادمه یه روز پدرک اومد خونه با یه کنسول Atari . اولین بازی هم فکر کنم یه چیزی تو مایه های هواپیما بود درست یادم نمیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از Atari سیستم Commodore که دایی من داشت و تنها بازی هم که بازی میکردم یادم نیست قهرمانش یه سامورایی بود .
بعدش کنسول سگا اولین بازی هم Street Fighterاگر درست یادم باشه .
بعد Micro Genius خریدیم (اون موقع هنوز خودم سگا نداشتم ،تو خونه ها میکرو رایج تر بود سگا تو ویدئوکلوپ ها ) اولین بازی Micro Genius اگر درست یادم باشه Contra بود .
بعد از میکرو تازه Sega Mega Drive گرفتیم .
بعد از اون هم که کامپیوتر اومد ، اولین بازی هم Dune II - اولین Real Time Strategy در دنیا ، یادمه با هر سه گروهش هم با برادرم به آخر رسوندیم .
بعد از کامپیوتر ، PlayStation بود با بازی Twisted Metal II که البته خودم PS1 نگرفتم .
6-7 سال پیش هم PlayStation2 گرفتم اولین بازیش هم Tekken Tag .
الآن هم که کامپیوتر و PS2 دارم .
در آینده هم پول بیاد دستم WII ، PlayStation3 ، PSP ، XBOX360 تو نوبت هستند :31: . البته چون من بیشتر Strategy روی کامپیوتر بازی میکنم تا الآن کنسول جدیدتری نگرفتم . آخرین کنسول که گرفتم قبل از عید PS2 77004 یود چون قبلی رو دادم به یکی از دوستام اونم Optic دستگاهی رو که من 6 سال نگه داشته بودم خلاص کرد :31: Sam Fisher در جریانه که چه حالی ازم گرفته شده بود !
این نبود ؟نقل قول:
کامپیوتر-نیدفوراسپید
اولین بازی که من کردم بازی f117 بود.
نوی محیط داس.
اره اره قربون دستت از کجا میشه دانلود کرد؟نقل قول:
اون چه ویندوزی بود باهاش این بازیو میکردیم؟:10:
ویرایش: بازی رو پیدا کردم هــــا هـــــا
اقا بازیهای دیگه اون ویندوز یادت نیستنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/70022301/Wolf3D.rar
یکیشون بود مثل این اسمایلی ها بود صفه خازن رو میخور
دومیش هم یک اسمارتیز بود راه میرفت کنار دریا هم بود
سومی هم مورچه ها بودن زیر خاک وخاکو میکندن:27:
Atari 2600-بازی هواپیما
منم فیفا 94 توی pc روی dos
و یک بازی هم می کردم به اسم عمو پرواز توی کامادور
Super Mario Land روی Gameboy.
fifa 2000 رو pc
سلام بچه ها:31:
چطوری؟
من هم اولین بازی هایی که انجام دادم روی آتاری بود و بعدش هم میکرو و بعدش هم که الانه رو کامپیوتر...
یادش بخیر بعضی وقت ها اینارو تو دست یا خونه بعضی ها می بینم یه یاد خاطره ای با گذشته ام می کنم:5:که ما رو ببین چیکار کردیم.یعنی...
یعنی طوری شده بود که من و برادرم که یه سال از من برزگتره و دوستمون که اونم برزگتره میرفتیم کوچه آتاری بازی میکردیم سه نفری...:18::27:اونم با صداش ساعتی حول حوش 1-2 بعد از ظهر..
خیلی باحال بود
تو میکرو هم بازی ماریو رو بازی کردم(خیلی زیاد) و بازی تانک که بی نظیر بود...(فقط با بابام میرفتم بازار هی نوار های میکرو رو تعویض میکردم)نمیدونی چه حالی میده وقتی بازی که دوست داری رو پیدا می کنی و بازی میکنی!
و بعد از مدتها هم آخرهای میکرو بود(از دسته های میکرو دیگه چیزی نمونده بود:18: سه تا نوار میکرو داشتم بردم با بابام 3 تا سی دی خریدم (اگه یادم باشه اینا بود.hitman 1 , Fifa 2000 , یه بازی که یادم نیست فکر کنم جنگی بود یا ماشین) عوض کردم اومدم کلی بازی کردم
یعنی اینو بگم:من بازی hitman 1 رو که کامپیوتر به زور باز میکرد رو بازی میکردم (بعدش که اون بازی رو هم بیخیال شدم) فکر میکردم 7-8 مرحله رفته بودم که وقتی سیستم کامپیوتر رو عوض کردیم من این بازی رو از دوستان گرفتم بازی کنم دیدم اون مرحله 3 بازی بود که من میگفت 7-8 مین مرحله بود:18::31:
یاد آن دوران بخیر!