سلام اگه میشه هدفون های سونی و کریتیو که تو ایران هم پیدا می شه و صدای بلند دارند را معرفی کنید ...
قیمتش هم هرچی پایین تر باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اگه میشه هدفون های سونی و کریتیو که تو ایران هم پیدا می شه و صدای بلند دارند را معرفی کنید ...
قیمتش هم هرچی پایین تر باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EP-630 کریتیو تو اصفهان پیدا میشه ولی برای مدلای دیگه یه سری بزن به این پست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219382
اون تاپیکی که دوستمون گفت رو چک کن ... همونطور که دوستمون گفت کارای Creative نسبت به قیمت ، کیفیت خیلی خوبی دارن ... اگه از اینا می خوای که توی گوش فرو میرن (in ear) همون EP 630 و اگه از این معمولی ها می خوای EP 480 ...
ضمنا سونی هم مدل E10 رو داره (می تونی توی نمایندگی های سونی بگردی دنبالش) که اون هم in ear نیست و کیفیت مقبولی داره ...
می شه قیمت این سه مدل را معرفی کنید ؟؟؟
توی همون تاپیکی که دوستمون لینک داد مطرح شده بود ... e10 حدود 12 تومن .. ep 480 حدود 13 تومن و ep 630 حدود 15 تومن ...نقل قول:
سلام !
می شه بگین ep180 کریتیو چطوره ؟
قیمتش هم بگین ..
از اینا بهتره ؟
اگه نه که برم سراغ همین ep360
همون EP-630 بهتره !!نقل قول:
پشیمون که نمیشی هیچ ، به بقیه هم پیشنهاد میکنی !!!
امتحانش کن >>> EP-630 >>> محصول کریتیو >>> 15 هزار تومن
ممنون !
آره از یسری دیگه هم پرسیدم !
فردا می رم بگیرم ...
از دوستان هم ممنون!
سلام !
مدل Ep-230 چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند قیمته ؟
اصلا تو ایران پیدا می شه ؟
صداش از 630 بهتره ؟صداش از 480 بهتره ؟
یه توضیحی در رابطه باهاش بدین ....
عزیز شما برو سراغ 630 !نقل قول:
نگران هیچی هم نباش !
اینم مشخصات EP-230 :
FEATURES
Sensitivity 98dB
Impedance 24ohms
Net Weight Net Weight: 31g (without packaging)
Input/Output Plugs Input Plug: 3.5mm gold-plated stereo mini plug
Driver Unit Size 30mm Neodymium Magnet
Cord length 1.2m
Earphones Frequency Response 20Hz ~ 20kHz
آقا شما هم که هی حرف خودتونو می زنید !
من می خوام بدونم صدای کدوم بیشتره ؟
شاید 630 به خاطر حذف صدای اطراف درجه بهتری داره و بلندی صداش از اینی که عکسشا گذاشتم کمتر باشه .
اونوقت من اشتباه کردم ....
نه استاد !!نقل قول:
دلایل من برای مقایسه این دو هدفون !!
چرا Ep-630 :
1- صداش بسیار بلنده !
2- صداش تو محیط پخش نمیشه در نتیجه کسی رو ازار نمیده !
3- بیس فوق العاده ای داره !
4- شب ها هم تو تخت خواب میتونی بزاری تو گوش (اون مدل اصلا نمیشه مگر اینکه صاف بخوابی)
5- تو مشخصات فنی شون 630 قوی تره !
6- هر کی داره راضی ه !
7- تو جیب جا میشه !
8- تو جاهای شلوغ دیگه صداهای اضافی اذیت نمیکنن !
9- دیگه مثل اون مدل فنر و هلدر نداره و خراب نمیشه !!
10- این مورد هم هر وقت 630 خریدی میفهمی !!
راضی شدی ؟
آقا چرا بهتون بر می خوره ؟
من هم قانع شدم برم 630 بگیرم ....
از شما هم ممنونم! باشد تا روزی جبران کنم .
راستی اگه ناراحتتون کردم منا ببخشید ...
کی گفت ناراحت شدم یا بهم بر خورده !!نقل قول:
اصلا !
راستی خریدی بگو نظرتو !!؟
آقا تو اصفهان پیدا نکردم !
اگه جایی را سراغ دارین بگین تا بخرم ، اگر هم نه که هیچی .....
♥سپاهان♥
باید از دوستای اصفهانی بپرسی ... مثلا از طریق پی.ام باهاشون تماس بگیری ... یا اینکه به نمایندگی های creative زنگ بزنی و بهشون بگی که مرکز فروش شون در اصفهان کجاس ... شماره شون :
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=2372061&postcount=35
سلام !
TONB Earphone TPE-315 چطوره؟
می تونه با کریتیو هایی که معرفی کردین رقابت کنه؟
بلند هست صداش یا نه؟
با اجازه استاد گیم
سایتی وجود نداره تا ازشون بخریم من گشتم پیدا نکردم
چرا هست !
enico.ir
آقا سوال من هم جواب بدین ....
اسم این مدل tonb هستش ؟ ... من اصلا چنین مارکی نشنیدم و به نظر نمیاد مارک معتبری باشه ..نقل قول:
آره!
تو همون سایتی که گفتم هست.
راستی اگه می شه یه مدل inear خوب به من معرفی کنید. البته 630 را نمی خوام چون یه نمور گرون بید!
ep-630 موجود نداشت حیفنقل قول:
in ear کلا یه انتخابی نیست که مثلا زیر 10 تومنش پیدا بشه .. دیگه نمونه کارای creative که نزدیک 15-16 تومن هستن ، جزو معقولترین ها از نظر قیمت و کیفیت هستن ...نقل قول:
مدل 480 کریتیو inear نیست ! می خوام بدونم بیس خوبی داره؟
من امروز یه مدل از سونی به نام ex-85 رو سفارش دادم چطوره؟
در حد قیمتش کیفیت و بیس خوبی داره ... من خودم دوتا ازش دارم و راضی ام ... (بزنم به تخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
بسیار مدل خوبیه ... مبارکه ... چند ؟ ...نقل قول:
45 تومن خریدم البته هنوز دستم نرسیده امیدوارم باسش عالی باشه
باس شون که خیلی خوبه ... این review رو چک کن :نقل قول:
کد:http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sony-mdr-ex85lp-stereo-headphones/
دوست عزیز از کجا تهیه کردید؟نقل قول:
اگه اینترنتی خرید کردید میشه ادرس فروشگاه رو بدونم؟
ممنون.
هدفون دی جی که کیفیت بالا بیس بالا و قیمت مناسب حدود 16 هزار تومن sony mdr-xd100
از هر نمایندگی سونی میشه خرید
من از نمایندگی سونی سفارش دادمنقل قول:
آقا میگن هدفونای فیلیپس خیلی کیفیت خوبی داره. اگه میشه اسم یکی دو تا مدل خوبش که تو ایران هم هست رو بگید. ضمنا اگه میشه لطف کنید بگید از کجا میتونم بخرم.
مرسی
بازار رضا ، یه مغازه ای هست توی راسته جنوبی که کارای فیلیپس رو داره ... کیفیت شون ظاهرا خوبه ... من تست نکردم ... ولی می دونم که کارای سونی خیلی خوبه ...نقل قول:
دوست عزیز. خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
شما توی رنج 20-30 بهترین هدفونی که میتونی معرفی کنی چیه؟ من قبل از این یدونه از هدفونای سونی داشتم که In ear نبود البته. و از کیفیتش خیلی راضی بودم. حیف که فیشش یکم مورد پیدا کرده و اذیتم میکنه و برا همین میخوام یکی دیگه بگیرم. البته این بار In ear. اگه ممکنه راهنماییم کنید. خیلی ممنون.
فکر می کنم سونی ، سری EX یه مدل توی بازه 20 تا 30 تومن داشته باشه ... اونا خیلی خوبن ... EX-32 اگه اشتباه نکنم ...نقل قول:
خیلی ممنون.
یعنی من بگیریم؟! پشیمون نمیشم که؟!!! از کجا بگیرم بهتره؟!
ببخشید مزاحتون میشم ها!
والا اینکه پشیمون بشی یا نه دیگه به خودت بستگی داره ... توصیه من اینه که اگه مثلا تا حالا هدفون های 10 تومن به بالا نداشتی ، با یه creative شروع کنی (مثلا ep-630) که قیمتش پایین تره (15 تومن) ... اما اگه توی این سطح قبلا هدفون داشتی ، برو یه سطح بالاتر (یعنی همین مدل) ... بخصوص اگه هر روز ازش استفاده می کنی ...
نمایندگی های سونی ... بازار رضا ... پاساژ پایتخت ... همه خوبن ...
مرسی از پاسختوننقل قول:
من یه SONY MDR-Q38 دارم همین الآن. فقط یکم فیشش خراب شده، اذیتم میکنه. این مدل که شما فرمودید، بالاتره سطحش؟ من علاقه دارم که سطحش بره بالا!! حداقل افت نکنه!!
باز هم مرسی
از همون مدلها داشتی که یه حالت سیم جمع کن داشت ؟ ... آره ، از اونا بهتره ...