دوستان از این به بعد مقایسات خودتون رو در مورد فایروال های مختلف در اینجا انجام بدین
Printable View
دوستان از این به بعد مقایسات خودتون رو در مورد فایروال های مختلف در اینجا انجام بدین
اگر چکیدهای از تایپیک قبل در اینجا قرار بدید ممنون میشوم
نقل قول:
معرفی وبحث فایروالها
- اگر این کار صورت گیرد خوب میشود
سلام
نود 32 با ات پوست سازگاری بیشتری داره یا با کیرو
Kolubiveجان،فایروال اتپوست با نود بخوبی سازگاری داره ولی یک سوال،کریو هم فایروال هستش تو سوالتون گفته اید اتپوست با نود سازگاری داره یا با کریو.کریو که فایرواله و اتپوست اصلا با کریو سازگاری نداره و به عبارت بهتر نصب دو فایروال بر روی سیستم اصلا توصیه نمیشه چون باعث کرش میشه.
سلام آرکاداس
منم می دونم که دوتا فایروال رو همزمان نباید استفاده کرد
ممنون از جوابتون
ولی آت پست توی ویندوز من (سرویس پک 2 ) مشکل داره یعنی وقتی سیستم هنگ می کنه و بعد از درست شدنش باید دوباره آت پست رو نصب کنم
اشتباه ازمن بود . ویرایش شدنقل قول:
نوشته شده توسط arkadas
به نظر شما اوت پوست بهتره يا كريو
به نظر من که اوتپوست بهتره
چونکه امکانات بیشتری داره و قدرتش هم بیشتره ( دفع انواع حملات رو با موفقیت انجام میده )
به نظر شما براي شبكه كدام فايروال بهتر است؟
سلام
به نظر من Kerio WinRoute Firewall بهتره
بسيار متشكرم . لطفا باز هم نظرات خود را بگوييد
يه سوال : بر اساس چه منبعي همه مي گن كه اوتپوست بهتره؟ مثلا براي آنتي ويروس ها تست هايي تو بعضي از سايت هاي معتبر انجام مي شه اما براي فايروال چي ؟ چون مثلا خود من چند مشكل بزرگ با اوتپوست دارم. لطفا جواب بديد
سلام هومن جان باز هم که به هم رسیدیم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
سری به آدرس زیر بزن, نتیجه آخرین تستهای به عمل آمده بر روی فایروالها است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همه این تستها مربوط به توانایی Outbound Filtering فایروالها است , می دانی که فایروالها هم باید جلوی حملات
خارجی به سیستم را بگیرند و هم دسترسی پروسه هایی را که به هر طریق روی سیستم نصب شده اند را به خارج
بگیرند که این تستها مربوط به قسمت دوم می شود که اهمیت بسیاری دارد چون اگر مثلا تروجانی روی سیستمت
نصب شد و انتی ویروست هم نتوانست کاری بکند تا زمانی که آن تروجان نتواند با بیرون ارتباط برقرار کند کار زیادی از
دستش بر نمی اید.
هر چند سایت بالا بسیار معتبر است و اکثر سازندگان فایروالها محصولات خود را با تستهایی که در آنجا معرفی شده
است آزمایش و معرفی می کنند ولی نتایجش مشکوک می زند چون من با استفاده از تستهایی که معرفی شده
است فایروال خودم را که زون آلارم است با تستهای معرفی شده تست کردم از پس همه شان به جز leaktest14 و
leaktest16
به راحتی بر امد :) که البته هر دو تستهای جدیدی هستند و همانطوری که می بینی اکثر فایروالها منجمله
فایروالهای منتخب در مقابلش شکست خورده اند و من مطمئن هستم با آپدیتهایی که به عمل خواهد امد از
پس این تستها هم برخواهد امد.برای نمونه نتایج دو تا از تستهایی را که در این سایت زون آلارم در مقابلشان
شکست خورده ولی فایروال من از پسشان برآمده است را برایتان می گذارم:
و من به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم تستها را داونلود کرده و فایروالشان را خودشان امتحان کنند.البته دوستانی
که از آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 6 استفاده می کنند بهتر است قبل از امتحان فایروالشان ان را غیر فعال کنند
چون جلوتر از فایروال واکنش می دهد وجلوی تست مربوطه را می گیرد :blink: حتی در مورد دو تستی که زون آلارم
شکست خورد کاسپرسکی جلوی آن را گرفت. :rolleye:
سلام دوستان عزیز
این نتیجه آخرین تست بر روی فایروالهای معروف می باشد که این بار نسخه 6 اینترنت سکوریتی کاسپرسکی نیز به جمع
رقبا افزوده شده است و اتفاقا نتایج بسیار خوبی گرفته است و به کمک سرویس جدید و قدرتمند خودش یعنی PDM
همراه با Ghost Security Suite به عنوان بهترین گزینه ( Best choice ) معرفی شده است .هر چند از نظر امتیاز (Score )
با امتیاز 16/27 در رتبه پنجم قرار گرفته است ولی در کل با بلوکه کردن 15 تست از 18 تست انجام شده در رتبه اول قرار
دارد.اینجا لازم است در مورد نحوه امتیازدهی در این آزمون اندکی توضیح بدهم .همانطور که می بینید در این آزمون
فایروالها از نظر Outbound Application Filtering و یا به زبان ساده تر از نظر کنترل دسترسی پروسه های داخلی به
اینترنت مورد آزمایش قرار گرفته اند و این کار با استفاده از 18 تست مختلف انجام شده است که نتایج مربوط به هر کدام از
آنها را در ستونهای جدول می بینید.این تستها از نظر تست توانایی فایروال ارزش یکسانی ندارند مثلا مرحله ششم تست
AWFT بسیار پیچیده تر و شکست دادن آن مشکل تر از مثلا مرحله اول این تست است لذا امتیاز بیشتری به آن داده شده
است .علاوه بر این همانطور که می بینید نتایج آزمون با سه رنگ سبز ,قرمز و زرد مشخص شده است که رنگ سبز
به معنی امتیاز کامل ,رنگ زرد به معنی نصف امتیاز و رنگ قرمز به معنی مردود شدن فایروال در آن آزمون می باشد
رنگ زرد و سبز هر دو به معنی بلوکه شدن تست مربوطه توسط فایروال است ولی در مواردی که فایروال نوع تهدید
را به طور دقیق شناسایی کرده و به طور اختصاصی نسبت به وجود تهدید هشدار داده و آن را بلوک کرده است به آن
امتیاز کامل داده شده و نتیجه با رنگ سبز مشخص شده است ولی مواردی که فایروال دقیقا ماهیت تهدید و
پروسه های درگیر در این امر را مشخص نکرده است (یعنی قبل از رسیدن به مرحله شناسایی کامل آن را بلوک
کرده است) ولی با موفقیت آن را بلوک کرده است هر چند از نظر امنیتی برتر از نوع قبلی است (چون در مراحل
ابتدایی تری تهدید مربوطه را بلوک کرده است) ولی به علت ماهیت غیر اختصاصی پاسخ داده شده کاربر نیاز به
سطح معلومات بالاتری جهت تفسیر اینگونه پاسخها دارد لذا در اینگونه موارد نصف امتیاز به آن تعلق گرفته و با رنگ
زرد مشخص شده است مجموعه امتیازات 27 امتیاز می باشد که امتیاز هر فایروال را در ستون Score می بینید
ولی در ستون آخر یعنی block تعداد کل تستهایی که توسط فایروال بلوک شده است( فارغ از امتیاز و یا اختصاصی و
یا غیر اختصاصی بودن پاسخ فایروال به هر تست ) آورده شده است (که به نظر من این ستون مهمتر است چون
آنچه که مهم است تعداد کل تهدیدهای بلوک شده است نه نحوه بلوک کردن آن :blink: ).در ضمن همانطور که در
پست قبلی گفته ام اگر چه سایت مزبور سایت بسیار معتبری است و اکثر سازندگان فایروال به نتایج آن استناد
می کنند ولی نتایج آن را شاید نتوان به صورت صد در صد قبول کرد و علت آن را هم در پست قبلی آورده ام و باز
هم توصیه می کنم دوستان عزیز خودشان تستهای مربوطه را داونلود کرده و بر روی فایروالشان امتحان کنند:
وحید جان شما در اطلاع رسانی بی نظیر هستی
امثال من خوشحال می شویم فقط فعالیت خود را محدود به کاسپر نکنی و در تمام تاپیک ها فعالیت کنی
**امیدوارم هرچه زودتر شمارا به عنوان همکارانجمن یا حداقل کاربر فعال در این بخش ببینیم**
تا بار مسئولیت شما بیشتر شود و انگیزه فعالیت دوچندان
وحید جان به این jetico علاقه مند شدم امیدوارم اگر توضیحاتی در مورد این Firewall داری ویا سایتی از آن سراغ داری من را مورد لطف قرار دهی و بیان کنی
موفق و پیروز باشی
سلام مسعودجان و عیدت مبارکنقل قول:
نوشته شده توسط masoudm989
دوست عزیز درست وحسابی ما را شرمنده کرده ای :blush: من کار خاصی نمی کنم فقط نکات مفید و یا جالبی را که در
جریان گشت و گذار در اینترنت به آنها برخورد می کنم برای استفاده دوستان عزیز در این فوروم بازگو می کنم من در این
فوروم از دوستان کاردانی مانند شما چیزهای زیادی یاد گرفته ام و همچنان خودم را شاگرد شما و دیگر عزیزان میدانم و
امیدوارم بتوانم گوشه ای از محبت دوستان عزیز را جبران کنم ولی متاسفانه به خاطر گرفتاری و مشغله زیاد بیش از این
قادر به خدمتگذاری نیستم ولی باز به خاطر محبت و لطفی که به ما دارید سپاسگزارم.
و اما Jetico Personal Firewall یک نرم افزار freeware می باشد که چند ماه قبل از حالت بتا خارج و نسخه یک آن
منتشر شده است این فایروال در زمینه فیلترینگ و کنترل ترافیک داده ها بسیار قوی بوده و تقریبا از این لحاظ سرآمد
دیگر فایروالها است ولی نکته ای که اکثر کاربران را از آن رویگردان می کند اخطارهای بیشمار آن و تنظیمات متعدد و
دشوار آن است که نیاز به اطلاعات کافی و سطح بالا در این زمینه دارد و بنابراین تنها برای استفاده کاربران حرفه ای
مانند شما توصیه می شود رابط گرافیکی آن هم اندکی گیج کننده است ولی با همه اینها علارغم رایگان بودن از
لحاظ سطح امنیتی که ایجاد می کند از بسیاری از فایروالهای پولی بهتر است.برای اطلاعات بیشتر به آدرسهای زیر
سری بزنید:
و اما لینک داونلود آن:
و لینک داونلود فایل Help :
وحید جان
من انسان بادمجان دور قاب چینی نیستم پس مطمئن باش عملکرد و معلومات شما در حدی بوده که لب به تمجید از شما گشودم و خوشحالم از محضر شما مستفیض می شوم(مطمئن باش اگر قرار بر شاگردی و استادی بود من یکی حسنی مکتب شما بودم )
دوست خوبم بهترین عیدی امسال را به من دادی
امیدوارم در زندگی آنقدر آسودگی خیال داشته باشی که از وجودت بیشتر استفاده کنیم
دوستدار شما مسعود .م
طبق خواستۀ دوستان من چگونگی تست کردن فایروال رو از طریق سایت هایی که در زیر معرفی خواهم کرد توضیح میدم
چندین سایت مهم جهت تست کردن فایروال ها وجود داره که من به چند تاشون در پایین اشاره خواهم کرد.
این تست هایی که در این سایت ها قرار داده شده فایروال شما رو فقط از لحاظ Inbound و قدرت مقابله با Attack ها
آزمایش میکنه.
اولین سایت Shields UP هست. اول سایت زیر را باز کنید.
این سایت سعی میکنه که از روش های مختلفی جهت نفوذ به سیستم شما استفاده کنه. حملاتی رو که این سایتکد:https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
بر روی سیستم شما انجام میده از طریق آی پی آدرس 4.79.142.192 تا 4.79.142.207 فرستاده میشن. پس وقتی
که در حال انجام این تست بودید و فایروالتون بهتون خبر داد که از طرف این آی پی آدرس داره بر روی سیستمتون حملاتی
صورت میگیره نگران نباشید.
سایت بالا رو که باز کردید بر روی این دکمه که در وسط سایت و پایین سایت گذاشته شده کلیک کنید تا وارد صفحه ای
بشید که تست ها وجود دارند. اگر پیغامی رو در هنگام کلیک کردن این دکمه مشاهده کردید آن پیغام رو قبول کنید و
کارتون رو ادامه بدید.
نوع تست هایی که شما میتونید از طریق این سایت انجام دهید به این شکل میتونید در سایت مشاهده کنید.
مهمترین تست هایی که که از طریق این سایت میتونید انجام بدید این تست ها میباشند...
File Sharing این تست پورتهای 137 تا 139 کامپیوترتون رو که مربوط به NetBios است رو چک میکنه و اگر یکی از پورتها
باز باشن بهتون خبر میده. یک فایروال خوب حتما باید این پورتها رو تحت پوشش خودش قرار بده و ازشون محافظت کنه
اگر از فایروالی مانند Kerio استفاده میکنید میتونید با درست کردن Rule مربوط به NetBios از این پورتها محافظت کنید
در فایروال های دیگه نیز به همین شکل عمل میکنید یعنی اگر دیدید که فایروالتون تنظیماتی پیش فرض خودش رو
جهت محافظت از این پورتها رو داره که هیچی ... اما اگر تنظیمی وجود نداشت بدنبال Rule مورد نظرتون برای آن
فایروال بگردید و آن دستور را در داخل فایروالتون درست کنید.
تقریبا اکثر فایروال ها از جمله Kerio . Outpost Pro . ZoneAlarm Pro . Look"N"Stop انجمن مخصوص به خودشون رو
دارن و میتونید جهت پیدا کردن دستورات مورد نیازتون به انجمن خود فایروال ها مراجعه کنید.
Common Ports این تست هم حملاتی رو از طریق TCP بر روی Common Port ها
انجام میده و بعد نتیجه این تست رو به این شکل که در پایین میبینید بهتون نشون میده.
به این موضوع توجه داشته باشید که تمامی پورتهای شما نه تنها باید Closed یعنی بسته باشند بلکه باید در
حالت مخفی Stealth نیز قرار داشته باشند. هر چند که وظیفه یک فایروال بستن این پورتها و محافظت کردنشون
هست اما یک فایروال خوب باید بتونه اونا رو در حالت مخفی نیز قرار بده. تقریبا اکثر فایروال های پورتها رو مخفی
میکنند اما باز هم فایروال هایی مانند McAfee Desktop Firewall و یا Tiny هستند که پورتها رو در حالت معمولی
مخفی نمیکنند و تنظیمات خاص خودشون رو میخوان.
All Service Ports این تست هم حملاتی رو بر روی سیستم شما از پورت صفر تا 1056 انجام میده. در این تست
نیز تمامی پورتهای شما نه تنها باید بسته باشند بلکه باید در حالت مخفی نیز قرار داشته باشند.
اگر در نتیجه این تست مربع هایی رو به رنگ قرمز مشاهده کردید نشون دهندۀ این است که فلان پورت سیستم شما
باز است.
اگر مربع ها به رنگ آبــــــی بودند یعنی اینکه اون پورتها بسته میباشند.
و اگر به رنگ سبــــــــز بودند یعنی در حالت مخفـــــی قرار دارند. که بهترین حالت همین رنگ سبز است یعنی
همۀ پورتها باید سبز رنگ باشند.
لازمه به این موضوع نیز توجه کنید که نتیجه این تست ها به نوع ارتباط اینترنتی شما که از چه طریقی کانکت شده اید
و از چه نوع سخت افزار یا نرم افزاری جهت کانکت شدن به اینترنت استفاده میکنید متفاوت میباشد. کسانی که از
کارت جهت استفاده کردن از اینترنت استفاده میکنند باید این نکته را نیز مد نظر داشته باشند که حتی نوع ISP نیز
طبق تجربه ای که من و دوستان دیگه داریم در نتیجه این تست مؤثر است.
فعلا تا اینجا رو داشته باشید . بقیه مطلب رو برای انجام دادن این گونه تست ها از طریق سایتهای دیگر رو بعدا ادامه
میدم...
موفق باشید.
سلام دوستان
كركي جان از زحماتي كه مي كشيد تشكر مي كنم.
من وقتي مي خوام توسط اين سايت كامپيوترم رو اسكن كنم كامپوتر اي اس پي رو اسكن مي كنه اي پي كامپيوتر من 192.168.0.100 ولي سايت آي پي 192.168.0.2 رو كه مال آي اس پي هست اسكن مي كنه دليل اين كار چيه؟
مرسي
سلام
من خودم mcafee desktop firewall دارم هم قویه هم اپدیت میشه
همین دیروز یه نفر از چین خواست هکم کنه mcafee انقدر بهش نفوذ کرد که شماره فکس و تلفن و ادرس و غیره را خیلی دقیق داد امتحان کردنش مجانیه whois که داره من تو هیچ فایروالی ندیدم یه حمله از نوع sqlslammer را بلاک کرد که هیچ کدام از فایروالها اصلا یه همچین حمله ای رو نمیشناسند outpost فقط نام کامپیوتر را مخفی میکنه ولی mcafee هم اسم و هم سرویسی که ازش داری استفاده میکنی را مخفی میکنه
حتی shields up خواست کامپیوترم را چک کنه گفت ارتباط ممنوع شد چه برسه به این که اصلا بخواد پورت ها را چک کنه :)
تازه یه بار ip را اشتباه گفت هم pcflank هم shields up
دوستان سلام . ایا کسی با این فایروال کار کرده و اگر میدونه لطفا تنظیمات یا کار کردش را بنویسه اسم این فایروال هست VisNetic Firewall :
آیا آنتی ویروس موجود در فایر وال زون آلارم (( نسخه های جدید تر)) قابلیت وکارایی لازم را دارد ؟
بالاخره خفنترين Firewall كومه؟ من كه حسابي گيج شدم! هر كي يه چيزي ميگه!
فقط مكافى
-----------------------------
سلام كردن سلامتي مي اره ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط RAHNEMA
ظاهرا که از نظر امتیاز بندی بین بقیه فایروالها خیلی هم فایروال خوبی نیست. و در رده ضعیف بوده که حتی گفته شده غیر قابل اعتماده.
من از comodo استفاده میکنم که البته تنها فایده اش سادگی و راحتیشه و گرنه zone alarm pro , outpost خیلی بهترند.
شرمنده پست دو تا شد. :blush:
سلام خدمت دوستان عزیز
اینبار نتایج یکی از جدیدترین و جامعترین تستهای به عمل آمده بر روی فایروالهای معروف را به حضورتان تقدیم میکنم
همانطور که می بینید این تستها خاصیت Outbound Filtering فایروالهای مختلف را در مقابل تعدادی Leak Test با طرز
عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون
قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با
تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default
موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد.
در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم
موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت
امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است
و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده
است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):
همانطور که دوستان عزیز می بینند Comodo Personal Firewall 2.3.6.81 و Jetico Personal Firewall 2.0.0.16 beta
با امتیاز عالی رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند به ویژه جتیکو که هنوز در مرحله بتا است و این امتیازات را
اکثرا با حالت Default خود کسب کرده است. در رتبه های بعدی هم زون آلارم و ترند میکرو با امتیاز بسیار خوب
ایستاده اند که باز حسن هر دو به این است که قسمت اعظم امتیاز خود را با حالت Default کسب کرده اند یعنی
پس از نصب کاربر بدون آنکه نیازی به دستکاری تنظیمات آنها داشته باشد از حداکثر قدرت آنها بهره مند می شود.
نکته جالب بعدی وضعیت Outpost Firewall PRO 4.0 در این آزمونها است همانطور که می بینید Outpost تقریبا در
مقابل تمامی تستها امتیاز کامل را کسب کرده است تنها در مقابل تست FPR که مخفف Fake Protection Revealer
یا به عبارت خودمانی تر تست رسوا کننده ( یا مچ گیر ) کم آورده است ! این تست برای رو کردن دست فایروالهایی
که از Ring3 (or usermode) hooking برای سیستم امنیتی خود استفاده می کنند طراحی شده است .این خاصیت
یعنی Ring3 (or usermode) hooking اگرچه به ظاهر امنیت بالایی در مقابل انواع Leak Test ها ایجاد می کند ولی
به راحتی قابل دور زدن می باشد یعنی همان کاری که این تست یعنی FPR انجام میدهد .به عقیده بر گذار کنندگان
این آزمون فایروال Outpost با استفاده از این تکنولوژی تقلب می کند و اگر چه در ظاهر در مقابل تستهای مختلف
بسیار قوی ظاهر می شود ولی در واقع فایر وال بسیار ضعیفی است چون در دنیای واقعی نیز یک کد مخرب همانند
این تست سیستم دفاعی آن را دور خواهد زد :blink:
نکته جالب بعدی امتیازی است که فایروال کاسپرسکی آورده است علت کم بودن امتیاز این فایروال این است که
در حالت Default تقریبا دست و پا بسته است چون سرویس PDM به حالت Default خاموش است :cool:
ولی با فعال کردن این سرویس سطح امنیتی آن بسیار بالا می رود ( بالاتر از ترند میکرو ) . این مطلب در مورد
Sunbelt Kerio هم صدق می کند و بنابراین حواس دوستانی که از این دو فایروال استفاده می کنند ( به ویژه
کسانی که از اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی استفاده می کنند ) به این باشد که این دو نرم افزار پس از نصب احتیاج
به دستکاری تنظیماتشان دارند.
در آخر هم با توجه به نتایج توصیه می کنم به هیچ عنوان از فایروال یا اینترنت سکوریتی AVG یا BitDefender و
Panda و F-Secure و McAfee و Sygate استفاده نکنید. :puke:
وضع فایروال ویندوز هم که مشخص است. :blush:
سلام دوستان عزیز
در پست قبلی نتایج آخرین تست به عمل آمده بر روی فایروالها را برایتان گذاشتم.هر چند این تست توسط یک موسسه
معتبر و خوشنام انجام شده است ولی با توجه به اینکه تستهای مذکور را هر کسی می تواند بر روی فایروال خودش
امتحان کند و انجام این تستها نیز مشکلی برای سیستم فرد ایجاد نمی کند توصیه می کنم هر کس فایروال خودش را با
آنها امتحان کند تا بهترین تنظیمات را برای فایروال خود پیدا کند .در پایین من نتایج آزمایش فایروال خودم یعنی زون آلارم
را با دو عدد از آزمونهایی که در آزمون مذکور زون آلارم را مغلوب کرده اند آورده ام که البته در هر دو حالت زون آلارم در حداکثر
تنظیمات خود بوده است :
آزمون Breakout2
مرحله اول Cepil Suite
مرحله سوم Cepil Suite
حالا كه صحبت از فايروال Comodo Personal Firewall 2.3.6.81 شد اگر دوستاني هستند كه علاقمند به تست كردن اين فايروال هستند ميتوانند از لينكهاي زير براي دانلود و دريافت License Code اقدام كنند.
دانلود Comodo Personal Firewall 2.3.6.81:
براي دريافت License Code از طرف خود شركت به لينك زير رفته و يك اسم و آدرس ايميل در جاي مربوطه وارد كنيد تا كد مربوطه به آدرس ايميل شما ارسال شود.به لينك زير برويد:کد:http://www.personalfirewall.comodo.com/download/CF_Setup_2.3.6.81.exe
اميدوارم مفيد واقع بشه.کد:http://www.personalfirewall.comodo.com/license_registration.html?
vtn54 دوست عزيز سايت رو معرفي نكردي.
vtn54 :
لینک سایت اصلی تست ها رو بزار ، فایلهای تست رو هم لینک بده لطفا ؛
سلام دوستان عزیز
ببخشید یادم رفت :blush:
لینک سایت اصلی :
و لینک تستها:
سلام دوستان عزیز
با یک آزمون دیگر در مورد فایروالهای مختلف در خدمتتان هستم :biggrin:
این تست در مورد قدرت فایروالها در دفاع از خودشان است همانطور که می دانید بعضی از کدهای مخرب پس از اجرا روی
سیستم شما اولین کاری که می کنند از کار انداختن نرم افزارهای امنیتی شما است که فایروال هم جزو آنها است و
فایروال خوب آن است که در مقابل این حمله از خود دفاع کرده و وجود چنین حمله ای را هم به کاربر اطلاع دهد. همانطور که
در شکل اول می بینید هر فایروال در معرض 38 روش تهاجمی مختلف قرار گرفته است و نتایج با سه علامت مشخص
شده اند : تیک (√) سبز به این معنی است که فایروال حمله موردنظر را با موفقیت دفع کرده و احتمالا وجود حمله را به کاربر
اطلاع داده است که این نشان دهنده مطمئن ترین و امن ترین روش مقابله است. علامت + نارنجی رنگ نشان دهنده سه
احتمال زیر است:
1.واسط کاربری یا سرویس فایروال از کار افتاده است ولی محافظت از شبکه هنوز فعال است.
2. فایروال باعث فریز شدن سیستم و مصرف بالای CPU شده است ولی محافظت از شبکه هنوز فعال است.
3.ویندوز دچار Crash شده است.
این طریقه دفاع همچنان امن محسوب می شود ولی البته به درجات پایینتر نسبت به طریقه اول.علامت ضربدر قرمز رنگ
به این معنی است که فایروال به طور کامل غیر فعال شده است و کد بدخیم می تواند به راحتی به شبکه یا اینترنت
دسترسی پیدا کند.
نمودار دوم خلاصه نتایج فوق و رتبه بندی فایروالها را نشان می دهد.تیک سبز به این معنی است که فایروال مربوطه
با موفقیت حداقل 3/4 تستها را پشت سر گذاشته است . علامت ( ! ) زرد رنگ به این معنی است که فایروال کمتر از
3/4 حملات را به طور کامل بلوک کرده است ولی در هیچ کدام از تستها به طور کامل غیرفعال نشده است .این دسته از
فایروالها همچنان ایمن حساب می شوند ولی البته به درجات کمتر. دسته سوم که با علامت ضربدر قرمز رنگ مشخص شده اند
فایرواهایی هستند که توسط حداقل یکی از تستها به طور کامل غیر فعال شده و از کار افتاده اند:
همانطور که می بینید آوتپوست, کاسپرسکی و کومدو به ترتیب اول تا سوم شده اند.نکته جالب ضعف شدید کریو در مقابل این گونه حملات است به نظر من فایروالی که نتواند از خودش دفاع
کند چطور می تواند از سیستم شما دفاع کند.:blink:
منبع:
سلام
چرا زون آلارم من در هنگام آپدیت به سایتش می ره اصلا آپدیت می شه
منتظر پاسخم pro هم هست
سلام دوستان
من ز آنتی ویروس کسپرسکی استفاده می کنم
نمی دونم که فایروال Comodo رو نصب کنم یا OutPost
کدوم بهتره؟
ممنون
دوست عزیز سلام، من چند بار در پستهای شما در مورد این سوریس PDM کاسپر ، هم در مورد آنتی ویروس و هم در مورد فایروال خوندم، اما نتونستم این سرویس رو توی تنظیمات کاسپر پیدا کنم:sad: ممکنه برای من توضیح بدید که چطور اون رو فعال و تنظیم کنم و PDM دقیقا به کجای تنظیمات کاسپر اشاره می کنه؟ با تشکر.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
PDM مخفف Proactive Defense Module است که از ویژگی های جدید و بسیار موثر نسخه 6 کاسپرسکی است .این
سرویس یک آنالیزور رفتاری است که تمام فعل و انفعالاتی را که در سیستم شما رخ می دهد زیر نظر داشته و اگر رفتار
مشکوکی از یک برنامه ببیند به شما اخطار می دهد و در ضمن قادر است جلوی فعالیت برنامه مزبور را گرفته و حتی
تغییرات ایجاد شده در سیستم را به حالت اول برگرداند:cool: و کارکرد بسیار موثری در مقابل ویروسهای ناشناخته دارد
( بالای 99 درصد :blink: ) که در تستهای معتبر به عمل آمده نیز تایید شده است. البته معایبی هم دارد و آن هم ایجاد
اخطارهای متعدد ( به ویژه در روزهای اول پس از نصب کاسپرسکی ) حتی مقابل برنامه های غیر ویروسی ( که
رفتاری مشابه ویروسها بروز میدهند) می باشد که پس از مدتی با اضافه کردن برنامه های مفید غیر ویروسی به
Trusted Zone از میزان این اخطارها به میزان قابل توجهی کم می شود. برای فعال کردن این سرویس مطابق شکل زیر
مسیر نشان داده شده را طی کرده و گزینه های نشان دار شده را فعال کنید باز اگر مشکلی بود در خدمت هستیم:
مرسی لطف کردید، این روی عملکرد فایروال هم تاثیر داره؟ من اون رو همیشه فعال می کردم بجز رجیستری گارد و اپلیکیشن کنترلش، مخصوصا رجیستریش که خیلی اذیت می کنه، بهر حال مرسی از لطف شما.نقل قول: