لیست بازیهای زیرمجموعه * بازیهای آنلاین و شبکه ای *
این تاپیک فقط برای معرفی بازیهای آنلاین ایجاد شده
در این تاپیک شرح کوتاهی از هر بازی و چند تصویر از محیط بازی گذاشته میشه که به مرور زمان آپگرید و تکمیل میشه
.................................................. .................................................. ................................
در ضمن اگر دوستان تاپیک جدیدی باز میکنن که توش بازی جدیدی معری شده به من پیغام بدن تا به لیست اضافه کنم
1 پيوست (پيوستها)
Tribal ٌWars بازی آنلاین جنگهای قبیله ای
Tribal ٌWars بازی آنلاین جنگهای قبیله ای
میخوام یه بازی آنلاین زیبا رو معرفی کنم.این بازی استراتژیک هست و بسیار زیباست.برای کسانی که از بازیهای استراتژیک مدرن و جنگهای پیشرفته خسته شدن بسیار میتونه جالب و سرگرم کننده باشه و همونطور که از اسم بازی پیداست جنگ ها و ابزارها و سربازهای بازی مربوط به زمانهای قدیم هست.
شما می توانید این بازی را به صورت دایل آپ نیز بازی کنید ...
این بازی پر طرفدار طرین بازی آنلاین تو این انجمنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 پيوست (پيوستها)
perfect world international
Perfect World International
یک بازی به سبک mmorpg هستش ولی خیلی کاملتر و زیباتر و جذابتر از بازیهای دیگه شناخته شده این سبک.
ابتدا به معرفی کلاسهای این بازی می پردازم.
archer : همونطور که از اسمش پیداست ......
1 پيوست (پيوستها)
بازی آنلاین انجام بدید و جایزه بگیرید + قالیچه و فلش مموری و ...
3tark
تیتر سایت : بازی کنید جایزه واقعی بیاد خونتون .
جریان از این قراره که یه سایت هست که میرید ثبت نام می کنید و چند نوع بازی داره ! هر نوع بازی هم امتیاز مخصوص خودشو داره . برای هر وارد شدن امتیاز میده . و برای هر فعالیت هم امتیاز میده .
خلاصه بگم مجانی میده جایزه هارو .
Call of Duty : Modern Warfare 2
ندای وظیفه ! بیشتر دوستان با این بازی آشنا هستند و نیاز به معرفی چندانی نداره برای آنلاین بازی کردن نیاز به یک اکانت Steam نیاز دارید و...