سلام به همه دوستان در این تاپیک نحوه قرار دادن باطری n95 8gig رو ی n95 معمولی بررسی خواهیم کرد:
من شنیدم که بعضی ازدوستان این کار رو انجام دادن لطفا توضیح کامل دهید!!!
سلام به همه دوستان در این تاپیک نحوه قرار دادن باطری n95 8gig رو ی n95 معمولی بررسی خواهیم کرد:
من شنیدم که بعضی ازدوستان این کار رو انجام دادن لطفا توضیح کامل دهید!!!
سلام
میبینم علاقه شما دوستان زیاده منم وقتی میبینم اینجوریه چرا حرفمو اثبات نکنم الان میرم عکس و فیلمشو میگیرم میام عکسا رو با گوشی ان 95 8 گیگ میگیرم که کیفیتش خوب باشه و فیلم رو به خاطر حجمش با دی600 میگیرم زود میام
من عکسا و فیلما رو اماده کردم مشکل اپلود دارم کسی هست بتونه از طریق یاهو مسنجر فایلا رو بهش بدم اپلودشون کنه؟
دوستان من مه دايالاپيم شما خودتون دان كنين منم شب دان ميكنم
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3162950/86b304fe/bl6f_2.html
اينو از دوستمون محمد گرفتم
سلام اينم كار ما
دو راه دارید که تو دوتا فیلم گذاشتمش
اولی فشار
دومی زمان
میخواد
اولی:
2 mb
[html]
http://www.2shared.com/file/3162845/ee00ab07/bl6f.html
[/html]
دومی که دوستمون اقا احسان قبلش این لینکو برامون گذاشته
3 mb
[html] http://www.2shared.com/file/3162950/86b304fe/bl6f_2.html [/html]
اینم عکس ها از روش اولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمد من فيلم دومي رو ديدم واقعا از ايراني ها چه كاراي بر ميادهااااا:27:
نوكيا اگه بفهمه 100درصد شما رو ميكشه!!!
هر چه سریعتر فیلمت رو توی یوتوب اپلود کن تا همه ببینند!!!!من کف کردم!با این حساب برای ان96 یه باتری ان95 8 گیگ میخرم!!نه نیازی به اپلود نیست!خیلی ها قیل از شما کشف کردند و اپلود کردند!در کل ممنون از کلیپهای زیبا و حرفه ایتون(یک دستی باز کردن گوشی واقعا برام جالب بود!!)!!
فقط یه خواهش از همه فروم بازای حرفهای و پروفشنال دارم که به کسایی که زیاد پست ندادن بی احترامی نکنند شاید اونا به جای اینکه اینجا دیگران را مسخره کنن کارایی میکردن که شاید به درد مردم بخوره نه اینکه شخصیتشون رو خورد کنه
موفق باشید من بازم میام و از فروم زیباتون استفاده میکنه
خیلی جالب بود
نخیر!همین الان با عکسهای ان95 معمولی مطابقت دادم و هیچ فرقی نمیکرد!لطفا اطلاعات غلط ندید!!
خب حالا نگفتی این فریمشو چطوری باز کنیم
همینجوری با ناخن انگکشتش در میاری؟؟؟؟
همینطور این باطری رو مگه میشه اصلشو گیر بیاری؟؟؟؟؟
از تو بازار ایران
خودشم 14 تومان؟؟؟؟؟؟
من كه فردا ميرم يه باطري اصل n95 8gig ميگيرم ميندازم روش.
واقعا خارق العاده بود
فقط حواست باشه پلیس بین الملل به جرم کلاه برداری از نوکیا دستگیرت نکنه
حالا باید بیایم ثابت کنیم که گوشیمون قنلاندیهنقل قول:
دوست عزیز ان 95 اصل اصلا مشکی نداره این قاب اصلی گوشی نیست بعدشم ان 95 اصل قوس داره گلم میخوای با ثاب اصلی هم برات عکسو فیلم بزارم
خدایا از دست اینا من سر به کجا بزارم
ممنون دوستان هر وقت فلاکت و هیچکس و ساسی مانکن رو پلیس ایران تونست بگیره ما رو هم پلیس بین الملل میگیره
اره قاب پشت با ناخن باز میشه ولی مواظب دوتا اسپیکر بغل باش باید با دست فشارش بدی تا از درون قاب بیرون بیاد
باتری که رو خود 8 گیگ میزارن اصل اصل نیست
تو این دوره اصل هم اصل داره
دوست عزیز ممنون واقعا دمت گرم در باره صحبتهای قبلیتم کاملا با شما موافقم
ميشه يكم بيشتر در مورد در آوردن قاب كمك كني
آخهمن اصلا ناخن ندارم
بابا ایول کارت 20:46:!
دمت 20:31:...من که دیگه ان95 معمولیم رو فروختم ولی اگه داشتم:20:...
با این که دیگه ان95 معمولی ندارم ولی کارت تحسین آمیزه به 2 دلیل ، 1:شیوه و ابتکارت خوب بود - 2:بدون هیچ منت و ادعای الکی ای کارت رو به همه نشون دادی و باعث شدی چندنفر ازت چیز یاد بگیرن!
فقط یه سوال دارم ممنون می شم جواب بدی...آیا استفاده از باتری Bl-6f توو ان95 معمولی هیچ عواقبی برا گوشی نداره؟
حالا چه سخت افزاری چه نرم افزاری!
مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟؟؟
بازم ممنون...
نه،عواقبی نداره چون ولتاژ باتری ها یکسانه و فقط ظرفیت نگهداری شارژ بیشتره.
سلام دوست عزيزنقل قول:
سلام اينم كار ما
دو راه دارید که تو دوتا فیلم گذاشتمش
اولی فشار
دومی زمان
میخواد
واقعا عالي بود...
ممنون از شما :11:
=================
پستهاي اضافي هم حذف شدند.
من نمیدونم روش دوم چی بود ولی اینو هم میشه احتمالا :
یه نفر اومده روکش روی باطری N95 8GB رو کنده و بعد به راحتی گذاشته توی گوشی N95 :
اینم لینکش :
نقل قول:
کد:http://www.intomobile.com/2008/04/13/nokia-n95-using-the-higher-capacity-nokia-n95-8gbs-bl-6f-battery.html
فکر نمیکنم چوت امپراز تغییر کرده که از نظر الکترونیکی باید مقاومت گوشی بیشتر شه ولی تو کشور ما این بیدقتیا زیاد میشه تفاوت هیی که تو این تو باتری 350 میلی امپر تفاوت هست ولی اینو بگم که شارژرهایی که تو بازار هست حتی تا 900 میلی امپر هم تفاوت داره نترس گلم نوکیا با این چیزا مشکلی براش پیش نمیاد حالا اگه موضوع شاهکارش n95 باشه.نقل قول:
اینم یه راه هست ولی وقتی به اون سادگی ظرف دو دقیقه اونم یه دستی میشه چرا بیام باتری بیچاره رو لختش کنیم راستی سطحش که فلزی اتصال ایجاد نمیکنهنقل قول:
یه سوال مهم؟
n 95 عادیتون چند دقیقه طول میکشه تا شارژ شه؟
تو کلوپ خودش جوابتو دادم.حالا ببینم با شارجر 8گیگ شارج میکنی یا مال خودش؟؟؟؟؟نقل قول:
شارژراشون یکی هستن یه شارژر یه مدت داشتم 20 دقیقه ای شارژ میکرد میخواستم ببینم مشکل از شارژر بوده که فهمیدم اره حالا باید یه شارژر بگیرم نمیدونم چی بگیرم با چه مارکی و که کیفیتش خوب باشه؟نقل قول:
شارجر اصل به این راحتیا گیر نمیاد من یه بار برا گوشی قبلیم 3120 یه شارجر NEC گرفتم . خیلی خوب بود. هیچ گوشی از نظر باتری مثل اون ندیدم با کار زیاد 1هفته دووم میاورد.رو استند بای تا دو هفته.نقل قول:
حالی کسی به جز محمد (moonandskay) این کارو انجام داده؟
کافی تو یوتوب سرچی بکنید.پر از این کلیپهای چپوندن توی این ان95!!!:18::31::5:نقل قول:
آقا دارم فیلمت رو دان میکنم ببینم چه کار کردی اما اینجوری که از این 32 پست میفهمم اینه که ترکوندی!!!!!
یه سوال
یه جای قابل اطمینان معرفی کنید که بریم باتری 8gb بخریم!
من تو تهرانم(البته کرجیم)اما با تهران حال میکنم!!
خیلی ممنون میشم که معرفی کنید!
ای برادر تو همه اندیشه ای!!!!!!!
فیلمو گرفتم!
ترکوندی!
نوکیا رو به آتیش کشیدی!
تو محشری!
تو یک افسون گری!(سوء تفاهم نشه)
حالا ببینم شما که کار میکنید هر چند وقت یک بار میزنی تو شارژ؟
چه قدر ازش کار میکشی؟
============
راستی تمت منو کشته!
خیلی باحال بود!
از کجا دانلود کردی؟
یه لینکی میدی؟(آقا چرا بحث تاپیک رو میریزی به هم)
شرمنده ببخشید!
============
بازم دمت گرم.
جواب پست قبلیم رو هم بدید!
سلام من باتری bl 6f رو به هزار مکافات تو شیراز گرفتم ولی یکی از دوستام که تهرانه گفته بود که گیر میاد فراووننقل قول:
قیمتاش
یه جا گفته بود 18 تومن با سریال های نوکیا جواب میده یعنی اصل هست و چینی.
یه جا گفته بود 45 تومن از رو جعبه 8 گیگ بر میدارم میدم بهت.
اگه خواستی ادرساش رو از دوستم بگیرم.؟
من باتریگوشی 8 گیگم خراب شده بود پس 2 تا باتری میخواستم یکی برای گوشی 8 گیگم یکی برای گوشی معمولیم از فسا بروبساتمونو جمع کردیم رفتیم شیراز به زور اصل گیر اوردیم خدا روز بد نده طرف گفت بزار 8 ساعت شارژ ما هم اومدیم زرنگی کرده باشیم هر دو باتری رو با گوشی 8 گیگ اب بندی کردیم نگو که شارژر 8 گیگ خراب بوده و دوتا باتری رو خراب کرد اون دو تا باتری مثل هم زود شارژ خالی میکنه روی 8 گیگ نصف روز روی معمولی سه چهارم روز جای باتری ها رو هم عوض کردم پس نتیجه گرفتم اگه 8 گیگ 2 روز باتری نگه داره معمولی 3 روز نگه میداره همین روزا میرم یه باتری جدید میگیرم و بهتون خبرشو میدم باتری ها روی هر دو گوشی شارژش از پر یه هو میرسه به یه خونه اخه شارژری که باهاش اب بندی کردم به جای 8 ساعت باتری رو تو 10 مین شارژ کرد و پدر باتری ها رو دراوردنقل قول:
تم رو میخوای ؟ اگه میتونی ان شو اخه رو اینترنت یادم نیست از کجا گرفتم ایدی منو اد کن بهت میدم
عزیزان کسایی که تو این کلوپ این کار رو کردن و از باتری استفاده کردن نتیجشو به همه اعلام کنن راستی بگم با این باتری خرابم ساعت 1 دیشب شارژش کردم ولی ازش هیچ کاری نکشیدم 20 تا میس زدم 10 تا مسج اهنگ هم گوش ندادم ولی با این وجود هنوز تمام خونههاش پرره الانم ساعت 2 هست همین باتری خراب روی 8 گیگ حد اکثر بدون هیچ استفاده ای فقط با 10 تا مسج شب یه صبح تا شب دووم اورد و خالی شد اگه باتری که اصل 8گیگ باشه که 2 روز َارژ نگه داره با کار زیاد روی معمولی دیگه چه شود.
خبر تکمیلی در مورد شارژ گوشی با باتری bl6f اون دو تا باتری بود که گفتم گرفتم خراب بوده
دیشب هر دو گوشی رو ساعت 1 شب با هم شارژ کردم گوشی 8 گیگ الان ساعت 3 باتری لو زد ولی معمولی که با باتری bl6f هست تموم خونه هاش پره در ضمن این دوتا باتری خراب یه هو از پر میپرن به یه خط و خاموش میشن به یکی از دوستام گفتم تا چند روز دیگه از یاسوج یه باتری دیگه برام میاره
باطری 8گیگ شما 1 یا 2 روز شارچ میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
عزیزم اگه مطالب بالا رو کامل خونده بودی میفهمیدی که گفتم باتری خرابه 3 یا 4 روز دیگه بصبرید یه باتری درست بگیرم رو هر دوتا گوشی امتحان میکنم نتیجشو میگم اره گوشی 8 گیگ من با باتری خرابش 1 زروز بیشتر شارژ نمیده
دارم فکر میکنم اگه باتری ان 95 8گیگ
رو با همین روش ها بندازی رو ان 96 چقدر جواب میده !!!!!