سلام...
در اين تاپيك مشكلات خود را درباره نرم افزار هاي pdf و مسائل مرتبط بيان كنيد.
:3:
قبل از سوال كردن يك بار در تاپيك جستجو كنيد.:19:
سلام...
در اين تاپيك مشكلات خود را درباره نرم افزار هاي pdf و مسائل مرتبط بيان كنيد.
قبل از سوال كردن يك بار در تاپيك جستجو كنيد.:19:
سلام
آیا کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه در برنامه adobe acrobat professional 8 در هنگام تبدیل صفحه web یا html در فایل pdf تبدیل شده header و footer رو حذف کرد؟
منظور همون آدرس html یا web که زیر یا بالای صفحه میزنه.
آیا در setting جای خاصی داره؟
در قسمت convert در setting چیزی پیدا نکردم متاسفانه .:41:
خب اول صفحه وبتو منتقل کن به برنامه ورد
بعد هر چی میخوای حذف یا اضافه کن
بعد Pdf کن
به همین راحتی
سلام آیا کسی طریقه ی ساخت pdf با برنامه ی adobe acrobat رو می تونه توضیح بده؟:20:
عزیزم اینی که شما نام بردی همونجورم که از اسمش پیداس فقط واسه خوندن فایلهای PDF هستش . واسه ساخت یه فایل PDF بایستی از
برنامه Adobe Acrobat Creator استفاده کنی .
البته برنامه های دیگه ای هم هستن که pdf بسازن اما این برنامه استاندارد این فرمته .
سلام بلا جان ممنون از پاسخت اما نگفتی از کجا میشه این فایل رو دانلود کرد ضمنا" من هم شنیده بودم که یک برنامه ای شرکت Adobe ارائه داده برای ساخت پی دی اف به نام Adobe Acrobat Distiller اما اون رو هم گیر نیوردم راستی این همه آدم که فایل های پی دی اف می سازن با این Creator می سازن؟
سلام
با برنامه Adobe Acrobat Professional هم می تونی فایل های Pdf بسازی برای دانلودش هم می تونی به لینک زیر مراجعه کنی البته
حجمش زیاده و اگر Dial up داری بهتره اونو بخری
موفق باشیدکد:www.p3 0world.com/archives/006588.php
البته p 30 بدون فاصله باید باشه به این صورت p30 چون به صورت ..... نشون داده میشه بین p و 30 فاصله گذاشتم
موفق باشید
بدون هيچ برنامه هم ميتوني Pdf بسازي
شما word رو باز كن يا هر برنامه ديگه بعد آخر كار print رو بزن و از روز نوع پرينتر create pdf رو انتخاب كن
يك نكته: شما بايد برنامه acrobart reader رو بعد از office نصب كني
نقل قول:
لازم شد یه خرده توضیح بدم که شما سردرگم نشی .
adobe acrobat professional
acrobat careator
و غیره همشون در واقع یکی هستن که نام کامل برنامه اینه adobe acrobat creator. واژه professional هم سطح کاربری برنامه هست . adobe acrobat distiller هم در واقع یه بخشی از همین برنامه هستش به عبارت درست تر یه پرینتر مجازی هست که برنامه adobe acrobat اونو میسازه تا فایل ها یی رو که میخواین ازش pdf بسازین به صورت فایل pdf پرینت بگیره . البته نه رو کاغذ بلکه به صورت یه فایل pdf پرینت گرفته
میشن (ساخته میشن ) .
در ضمن شما واسه ساخت pdf لازم نیست حتما این برنامه رو نصب کنی . برنامه های کوچک تری هم هستن که این کارو انجام میدن .
نکته آخر اینکه همونطور که KILLER_PANT جان گفتن بهترین راه اینه که با همون آفیس pfd بسازی البته آفیس های قبل از ورژن 11.0 چون ورژن 11.0 آفیس دیگه این قابلیت رو نداره و این به خاطر اختلافیه که بین ادوبی و مایکروسافت برسر خوندن فایلهای pdf توسط ویندوز ویستا در گرفت چون ادوبی با این امر مخالفت کرده بود که ویستا بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری بتونه فایلهای pdf رو بخونه . مایکروسافت هم واسه مقابله به مثل یه سری از قرارداد های مهمش رو با ادوبی به حالت تعلیق در آورد و حتی بعضی ها رو کنسل کرد . ادوبی هم یه جواب دندان شکن داد و امتیاز ساخت فایلهای pdf توسط مجموعه آفیس مایکروسافت رو لغو کرد . خلاصه روابط این دو تاشرکت بد جوری بهم ریخت و اونایی که این وسط ضرر کردن کاربرهای نهایی امثال ماها بودن .
البته فکر کنم اگه شماadobe acrobat creator رو نصب کنی پرینتر مجازی pdf به قسمت پرینت آفیس 11 هم اضافه بشه اما دیگه با وجود خود برنامه اصلی این امر فایده ای نداره . خلاصه قضیه , دانلود این برنامه یه ذره سخته شما یا باید اونو بخری یا اینکه یه برنامه سبک تر غیر از اون رو دانلود کنی .
امیدوارم یه کمکی کرده باشم .
سلام
من فایلهای pdf را که از اینترنت دانلود میکنم بعد از آن بصورت offline نمیتوانم آنها را باز کنم یعنی با error مواجه میشود چگونه باید آنها را از اینترنت ذخیره کرد که بعدا بصورت offline هم ظاهر شوند ( از acrobat reader 7 استفاده میکنم )
لطفا کمک کنید
يكي از راه هاي سادش اينه كه وقتي صفحه كامل لود شد اون صفحه رو Save كني .
وقتی یه فایل pdf رو دانلود می کنی برای دیدن آن نیاز به online بودن نیست . ممکنه مشکل از برنامه ات باشه . فایل های دیگه رو هم امتحان کرده ای ؟ در ضمن بعضی وقت ها که از طریق خود IE یه چیزی رو دانلود می کنی یه دفعه می بینی از 80 به 100 پرید و دانلود تموم شد که در چنین مواقعی فایل دانلود شده دیگه قابل استفاده نیست .
فكر ميكنم به اين صورت باشه مشكل دوستمون :نقل قول:
كه وقتي يك وب پيج كه توش PDF لود ميشه رو ميبندند ديگر بعدا به صورت آف لاين نمي تونن اون صفحه رو ببينن.
و فكر ميكنم ارتباطي به دانلود كردنش نداشته باشه چون PDF كامل رو ايشون مي تونن ببينن و بعدا به صورت آف لاين نمي تونن ببينن .
كه اگر اين طور باشه بهترين راه حل Save كردن اون صفحه هستش .
با سلام
من برای تبدیل فایلهای Html و متنی به Pdf از آدوب آکروبات استفاده
می کنم ولی فونتهای فارسی از چپ به راست و به هم ریخته می شود
لطفا مرا راهنمایی کنید ./
میخوای از یک برنامه ی دیگه استفاده کن!
Nitro PDF هم عالیه...
چطوری میشه Auto Update برنامهAdobe Acrobat رو غیر فعال کرد ؟
متاسفانه چنین چیزی در تنظیمات برنامه لحاظ نشده !! ولی برای رفع این مشکل می تونید فایل های زیر رو پاک کنید:نقل قول:
چطوری میشه Auto Update برنامهAdobe Acrobat رو غیر فعال کرد ؟
C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\AdobeUpdater.dll
C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\plug_ins\Updater.api
حالا تست میکنم جوابو میدم
خدا کنه درست باشه
احتمال زیاد برنامه شما کرک یا رجیسترنشده که برنامه بسته میشه
اتفاقا از اون برنامه هایی که بود که برای نصبش نه کد خواست نه کرک و نه هیچ چیز دیگه ای.
همون جوری خودش نصب شد.
در ضمن من الان دو ماهه از این برنامه استفاده می کنم تا حالا مشکلی نداشته ولی الان 1 روزه که این جوری شده .
سلام نسخه ی پرو یا ریدر؟
یک بار نوع ویندوزتون را مثلا تغییر دهید(سازگاری)در خصوصیات فایل اصلی و سپس اقدام به باز کردن نرم افزار کنید مثلا ویندوز 2000.
قوانین را رعایت کنید تکرار و تکرار در یک روز؟
با سلام
در نرم افزار acrobat reader چگونه مي توان تعريف كرد كه هرpdf از هر سايتي در نرم افزار با يك بزرگ نمايي باز شود مشكل من اين است كه مثلا 100 تا مقاله باز مي كنم از يك سايت كه بزرگنمايي آن آنقدر كوچك است كه تك تك آنها را بايد zoom كنم مي خواهم اين موضوع را از اول براي نرم افزار تعريف كنم تا هميشه بزرگ نمايي بدون مشكل داشته باشد
لطفا كمكم كنيد
درود بر شما
من الان در حال دانلود برنامه nitro (برای ویرایش و تبدیل پی دی اف) هستم با حجم تقریبن 27 مگابایت
به نظر شما میشه باهاش کتابای فارسی رو به ورد یا تکست تبدیل کرد؟
اگه نمیشه تا دانلود نکنم
منتظرم بدرود
نقل قول:
درسته من اشتباه كردم اسم نرم افزار adobe acrobat 6 professional است نه acrobat reader تازه بعد ازاينكه كلي در نرم افزار در منوي File گشتم و گزينه properties را نيافتم به اشتباهم پي بردم حالا ممكن است دوباره راهنماييم كنيد
با تشكر فراوان
خير نميشه.
تا حالا برنامه هاي زيادي براي اين كار آ«ده و براي زبان هاي مختلف جواب داده. ولي زبان فارسي چون داراي پيچ وخم هاي زيادي هست و يك حرف شكل هاي مختلفي مي گيرد و همچنين فونت ها در شكل كلي كلمات تقيير ايجاد مي كنند، تا به حال برنامه اي واقعا عملي در اين ضمينه نيامده است.
اما به تازگي يكي از دانش آموزان سمپاد، در پروژه هاي دانش آموزي برنامه اي كاري در اين ضمينه ساخته است.(البته زياد مطمئن نيستم، احتمال اينكه يك كلاغ چهل كلاغ شده باشه هم هست)
در ضمن چون اين فقط يك پروژه بوده به اين زودي ها وارد بازار نميشه.(مي دونين كه فرد محقق چند صد كفن بايد بپوسنه تا طرحش وارد بازار بشه ديگه!...)
يكي از مشكلاتي كه دائم مورد سوال قرار مي گيره اينه كه:
من بعد از اينكه متن نوشته شده ام را تبديل مي كنم، تمام متن نوشته به هم مي ريزد و احيانا به جاي حروف مربع مي گذارد.
در اين موارد مشكل زا نوع تبديل كننده شما است(convertor). در واقع مبدل شما فونت مورد نظر را ساپورت نمي كنه.
شما بايد از كانورتور مناسب و سازگار با اين فونت ها را به كار ببريد. از جمله كانورتور هاي خوب كه من خودم از آن استفاده مي كنم اين است:
adobe acrobat profesional 8
با سلام
من یک فایل Pdf دارم که میخوام از چند صفحه اش پرینت بگیرم ولی موفق نمیشم . پرینت فایل هم بازه . نمیدونم باید چی کار کنم . بعد از ارسال به پرینتر میگه پرینترت آماده نیست در صورتی که در Word و نرم افزارهای دیگه به راحتی پرینت میگیرم . لطفا راهنمائی بفرمائید چون برام خیلی مهمه .
با تشکر
درود، از جوابت ممنون
راستش هدفم اینه که کتابهای فارسی رو به عکس تبدیل کنم (برای mp3 player با رزلوشن 176*220 )
حالا اگه بشه شماره قلم و ضخامتش رو بزرگ کنه بازم خیلی خوبه
اینجوری تو هرصفحه تعداد کمتری خط و کلمه جا میگیره و در نتیجه موقع کوچیک کردن عکس کیفیتش خراب نمیشه
اگه بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم
منتظرم بدرود
نقل قول:
چرا كسي جواب مرا نمي دهد من كه گفتم سئوال را اشتباه نوشته بودم
يعني اين مشكل در اين نرم افزار هيچ راه حلي ندارد
شما از صفحه ها تك تك پرينت بگير.نقل قول:
با سلام
من یک فایل Pdf دارم که میخوام از چند صفحه اش پرینت بگیرم ولی موفق نمیشم . پرینت فایل هم بازه . نمیدونم باید چی کار کنم . بعد از ارسال به پرینتر میگه پرینترت آماده نیست در صورتی که در Word و نرم افزارهای دیگه به راحتی پرینت میگیرم . لطفا راهنمائی بفرمائید چون برام خیلی مهمه .
با تشکر
به صفحه مورد نظر برويد و پرينت را بزينيد انگاه گزينه print current page را بزنيد
براي تبديل به عكس مشكلي نداره ...نقل قول:
درود، از جوابت ممنون
راستش هدفم اینه که کتابهای فارسی رو به عکس تبدیل کنم (برای mp3 player با رزلوشن 176*220 )
حالا اگه بشه شماره قلم و ضخامتش رو بزرگ کنه بازم خیلی خوبه
اینجوری تو هرصفحه تعداد کمتری خط و کلمه جا میگیره و در نتیجه موقع کوچیک کردن عکس کیفیتش خراب نمیشه
اگه بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم
منتظرم بدرود
در اين حالت شايد بتوان گفت كه في دي اف همون عكس هست. ولي اگر بخواهي به متن تبديل ش كنيد(text) همون طور كه گفتم با مشكل رو به رو مي شويد
درود lord_ashkan_z جان
مثل اینکه منظورم رو دقیقن نگرفتی
آیا با این برنامه ( nitro ) میشه شمار فونت pdf های فارسی رو کوچک و بزرگ کرد یا نه؟ همین
منتظر جواب مفیدت هستم
بدرود
خوب تا وقتي شما نتونين اين pdf ها رو به text تبديل كنيد نمي تونيد فونت ش را تقيير دهيد. مگر اينكه آن را به عنوان عكس وارد كنيد و size عكس را تغيير دهيد.
البته من گفتم كه ، نمي دونم اين برنامه واقعا براي فارسي كار مي كنه يا نه. ولي تا حالا هر برنامه اي كه در اين ضمينه براي فارسي تهيه شده واقعا كار نكرده.
همچين برنامه اي بايد توسط يك ايراني و فارسي زبان تهيه شود تا واقعا عمل كنه.
سلام یه فایل pdfکه پرینتش بسته هست رو چه جوری پرینت کنم؟
من تا حالا اين چيزي كه شما گفتيتد را نشنيدم؟
يعني چي؟
ميشه اين فايل را آپلود كنيد؟
سلام
برنامه pdfill به چه درد میخوره؟
وقتی قسمت چگونه جزئیات یک فایل PDF را مشاهده کنیم و تغییر دهیم؟ را مطالعه کردی(در عیدی) شاید براتون جالب باشه چه طور می شه محافظت را انجام داد البته یکی از نرم افزارهایی که من می شناسم را می گمنقل قول:
شما در صورتی که تمایل به محافظت از فایل pdfدارین نرم افزار EncryptPDF v2.3 را دانلود و نصب کنین و با سریال نامبر 54341*18#32784385355 رجیستر کنید.
روی قسمت setting کلیک کنید تنظیماتی را که مایلید انجام بدین و بعد فایل PDF را باز کنید.تنظیمات اعمال می شه برای مثال من دستور عدم چاپ را فعال کردم و به محض اینکه دستور چاپ را دادم در PDF با پیامی که می بینید روبرو شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این اعمال مختص به acrobat نیست مثلا در
Foxit Reader و سایر نرم افزارای مشابه این تنظیمات اعمال می شه
خوب واقعا جالب بود shahedi جان.
ميشه با اين برنامه عمل عكس را انجام داد؟
سلامنقل قول:
نه نمی شه
سلام
من با adobe reader 6 و چند تا برنامه ی دیگه pdf رو باز میکنم ولی وقتی می خوام یه متن فارسی رو از توی فایل پی دی اف کپی کنم حروف رو از چپ به راست مینویسه
در ضمن adobe acrobat 8 رو هم نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم چند ثانیه توش میمونه و بعد میاد بیرون
اگه میشه راهنماییم کنید
منم همین مشکلو دارم.
فکر می کنم علتش اینه که برنامه ادوب زبان فارسی رو ساپورت نمی کنه.