سلام
این قانون فکر کنم قانون دوم انیشتین بوده
کسی میتونه واسم توضیح بده؟
مثلا این که به هرچیزی که نیرو وارد کنیم به همون اندازه بهمون نیرو وارد می کنه؟
:8::11:
Printable View
سلام
این قانون فکر کنم قانون دوم انیشتین بوده
کسی میتونه واسم توضیح بده؟
مثلا این که به هرچیزی که نیرو وارد کنیم به همون اندازه بهمون نیرو وارد می کنه؟
:8::11:
قانون دوم نیوتون منظورتونه دیگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بازم منظورتون همون قانون سومه نیوتونه دیگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون اول نیوتن (قانون لَختی): هر جسم که در حال سکون یا حرکت یکنواخت در راستای خط مستقیم باشد، به همان حالت میماند مگر آنکه در اثر نیروهای بیرونی ناچار به تغییر آن حالت شود.
قانون دوم نیوتن (رابطهٔ نیرو و شتاب): کل نیروی وارد بر یک جسم برابر است با حاصلضرب جرم آن جسم در شتاب آن.
قانون سوم نیوتن (قانون کنش و واکنش): هرگاه جسمی به جسمی دیگر نیرو وارد کند جسم دوم نیز نیرویی به همان بزرگی ولی در خلاف جهت بر جسم اوّل وارد میکند.
قانون سوم نیوتن
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
سومين قانون حرکت نيوتون به اين صورت بيان ميشود که "هر عملی همواره با عکس العملی مساوی و در جهت مخالف روبرو است "
اين قانون به قانون کنش و واکنش هم معروف ميباشد.
يعنی که هرگاه جسمی به جسمی ديگر نيرو وارد کند جسم دوم نيز نيرويی به همان بزرگی ولی در خلاف جهت بر جسم اوّل وارد ميکند.
بايد توجّه داشت که اين دو نيرو به دو جسم مختلف وارد ميگردند و نبايد آنها را با هم بر آيندگيری کرد. مثلاً هنگامی که شخصی بر ديوار نيرو وارد ميکند ديوار نيز بر شخص نيرو وارد ميکند اندازه اين دو نيرو باهم برابر ميباشد ولی نيروی اوّل به ديوار وارد ميشودو نیروی دوم به شخص.
قانون سوم نیوتن معمولاً به دو شکل بیان میشود: شکل ضعیف و شکل قوی. در شکل ضعیف تنها به این اکتفا میشود که نیروی واکنش قرینه نیروی کنش است یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شاخصهای پایین معرف آن است که نیرو از جسم 1 به جسم 2 وارد میشود یا برعکس). اما در شکل قوی علاوه بر این فرض میشود که این نیروها در امتداد خط واصل میان دو ذره میباشند یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
قانون سوم هميشه در طبيعت صادق نيست مثلاً در مورد نيروهای الکترو مغناطيسی وقتی که اجسام موثر بر هم از يکديگر بسيار دور باشند و يا به تندی شتابدار شوند و يا در مورد هر نيرويی که با سرعتهای معمولی از يک جسم به جسم ديگر منتقل شود ، صدق نميکند. خوشبختانه در مکانيک کلاسيک از بسط های قانون سوم استفاده کمی ميشود و مشکلات آن تأثير چندانی در مکانيک کلاسيک ندارند .
خوب اگه بهمون اندازه بهت نیرو وارد نشه وقتی شما یه دیوار رو هل می دی باید دیواره بره که ... چرا نمی ره ... چون دقیقا به اندازه ای که شما داری نیرو وارد می کنی اون هم جواب می ده ...نقل قول:
موفق باشید ... محمد حسین ...
:blink:نقل قول:
:31::31::31::31::31:
ببخشید اطلاعات اشتباه داده بودند:27::27::27::43:
خدا بگم اونی که این اطلاعاتو بهم داد چی کار کنه:37::29:
آبروم رفت
بعد از این همه پست راجع به نسبیت و......
حالا ....:38::whistle:
شرمنده:11:
نقل قول:
ممنون از مثالتون
جالب بود
در کل مطالب خوب بود ممنون
ولی فقط اگه میشه یه تو ضیح مختصر بدید : این دیواره نیرو رو از کجا میاره؟
اینو من نفمیدم:11:
دیوار چون به زمین متصله به همراه زمین مثل یک جسم صلب رفتار می کنه.یعنی در واقع شما با هل دادن دیوار به زمین شتاب میدید.ولی به دلیل جرم عظیم زمین خیلی نامحسوسه.نقل قول:
این قانون طبیعته ... وقتی شما نیرویی به دیوار وارد می کنید ... دیوار دقیقا همون نیرو رو بهتون بر می گردونه ...
این برگردوندن نیرو دقیقا در لحظه ورود نیروی شما به دیواره ...
همونطور که دوستان خوبمون توضیح دادن به این دلیل دیوار حرکت نمی کنه که نیروی زیادی باید برای حرکت اون وارد بشه ...
نقل قول:
خب دوست عزیز من نگفتم نیرویی که ما به دیوار وارد میکنیم چی میشه؟
من میگم دیوار چطوری به ما نیرو وارد میکنه
از خودش که نیرو نداره که داره؟
با سلامی دوباره ...نقل قول:
من دقیقا جواب شما رو نمی دونم ... وقتی خودم اون مثال رو برای شما می زدم و وقتی معلم فیزیکمون داشت بهمون توضیح می داد همین سوال شما تو ذهنم بود . اما مثل شما دنبالش نرفتم ...
اما فکر کنم جواب اینطور بدست بیاد که شما چی از انرژی تو ذهنتون باشه ! اینکه حتما ما باید مصرف انرژی داشته باشیم یا یه حرکتی یا چیز دیگه ای ...
الان دارم فکر می کنم که یه جواب منطقی حداقل برای خودم در بیارم ...
موفق باشید ...
ببین این یکی از قانون های اساسی طبیعته که در همه ی عالم برقراره.این سوال شما مثل اینه که بپرسیم مثلا چرا جسم بر اثر وارد کردن نیرو حرکت می کنه!ما دلیل اصلی رو نمی دونیم.
اینکه دیوار بهمون اندازه که شما نیرو وارد می کنید جواب می ده، چه ربطی داره به رفتن یا نرفتن اون؟نقل قول:
بالاخره یک نفر قانون سوم نیوتن رو فهمید.نقل قول:
مشکل شما(به جز Iron)اینه که نمی تونید نیرو های عمل و عکس العمل رو تشخیص بدید.نیرویی که دیوار به ما وارد می کند عکس العمل نیرویی هست که ما به دیوار وارد می کنیم.
ربطی هم به نرفتن دیوار نداره.
البته شرمندم.:11: ولی نیرویی که دیوار به ما وارد می کنه عکس العمل نیروییه که ما به دیوار وارد می کنیم. اما صحبت من اینه که این موضوع ربطی به رفتن یا نرفتن دیوار نداره.:41:
خوب وقتی شما نیرویی به جسمی وارد کنی طبق معمول حرکت می کنه ... اما وقتی حرکت نکنه شما نتیجه می گیری که یه چیزی مثل اصحکاک اون با زمین جلوی حرکتش رو می گیره و به اصطلاح عکس العملش با عمل ما برابره ... خوب حالا نتیجه چی می شه ! اگه عمل بزرگتر از عکس العمل باشه حرکت داریم و اگه اینطور نباشه حرکت نداریم . خوب اگه اون دیوار عکس العمل نداشته باشه پس حرکت خواهیم داشت .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه بهمون اندازه بهت نیرو وارد نشه وقتی شما یه دیوار رو هل می دی باید دیواره بره که ... چرا نمی ره ... چون دقیقا به اندازه ای که شما داری نیرو وارد می کنی اون هم جواب می ده ...
موفق باشید ... محمد حسین ...
اینکه دیوار بهمون اندازه که شما نیرو وارد می کنید جواب می ده، چه ربطی داره به رفتن یا نرفتن اون؟
متوجه شدید ؟
خوب می شه بگید عکس العمل چی هست ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Iron [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه دیوار بهمون اندازه که شما نیرو وارد می کنید جواب می ده، چه ربطی داره به رفتن یا نرفتن اون؟
بالاخره یک نفر قانون سوم نیوتن رو فهمید.
مشکل شما(به جز Iron)اینه که نمی تونید نیرو های عمل و عکس العمل رو تشخیص بدید.نیرویی که دیوار به ما وارد می کند عکس العمل نیرویی نیست که ما به دیوار وارد می کنیم.
ربطی هم به نرفتن دیوار نداره.
البته من فکر کنم منظورتون رو فهمیدم ... منظورتون اینه که نیرویی از طرف دیوار به ما اعمال نمی شه ... بلکه ما برای توجیه حرفمون وجود یه نیرویی رو عامل می دونیم ... یعنی قاعدتا باید نیرویی باشه (از فرمول ها بر میاد ) ...
حالا شما کاملا نظرتون رو بگید تا ما توجیه بشیم ... (سعی کن کامل توضیح بدی نه مثل همیشه کوتاه و خلاصه )
درسته.عمل و عکس العمل رو اشتباه کردم.ولی ببینید اینکه دیوار نمی ره ناشی از نیروی عکس العمل ما نیست.ببینید عمل و عکس العمل به یک جسم وارد نمی شن.یعنی عکس العمل به ما وارد میشه.
نرفتن دیوار به خاطر جرم زیاد اون(چون به زمین مثل جسم صلب وصله)هستش.
شایدم اینطور که شما می گید باشه ... اما من یادم میاد تو مثالهای دبیرمون این طور می گفت ... خودم هم زیاد در موردش فکر نکردم ...نقل قول:
در موردش بیشتر مطالعه می کنم میام دقیقا معلوم می کنم .
موفق باشید .
نفهمیدم این مطالب رو به من گفتید یا جناب hlpmostafa. اما قسمتی از حرف من رو ایشون گفتند.نقل قول:
به این مساله هم توجه کنید که فارغ از اینکه جسمی که بهش نیرو وارد می کنید به حرکت در بیاد یا نیاد، نیروهای عمل و عکس العمل دارای اندازه یکسان و جهت مخالفند.
اینو به مصطفی گفتم اون بالاییش رو به شما گفتم ... یعنی این :نقل قول:
خوب ما هم اینو گفتیم که خلاف جهت بودن و یک اندازه بودن جلوی حرکت رو می گیره ...نقل قول:
خوب وقتی شما نیرویی به جسمی وارد کنی طبق معمول حرکت می کنه ... اما وقتی حرکت نکنه شما نتیجه می گیری که یه چیزی مثل اصحکاک اون با زمین جلوی حرکتش رو می گیره و به اصطلاح عکس العملش با عمل ما برابره ... خوب حالا نتیجه چی می شه ! اگه عمل بزرگتر از عکس العمل باشه حرکت داریم و اگه اینطور نباشه حرکت نداریم . خوب اگه اون دیوار عکس العمل نداشته باشه پس حرکت خواهیم داشت .
متوجه شدید ؟
الان همه میدونن چی شد؟
1) بر اثر نیرویی که ما به دیوار وارد می کنیم دیوار هم نیرویی به همان اندازه به ما وارد می کند که همان مقاومتی است که حس می کنیم.
2)چون دیوار به زمین متصل است ما هر کاری کنیم حرکت نمی کند.یعنی ما در واقع به زمین نیرو وارد می کنیم.
3) چون دیوار همان زمین است حرکت نمی کند.(به علت داشتن جرم زیاد)
خب من گفتم دیوار چگونه مقاومتت میکنه شما میگید چون به زمین وصله یعنی مادر واقع به زمین نیرو وارد میکنیمنقل قول:
وچون زمین وسعتش زیاده این نیروی ما در زمین پخش میشه؟ خب این جا که عکس العملی در کار نیست:27:
پس چرا وقتی دستمون رو به دیوار میکوبیم دستمون درد میگیره؟ مگه به خاطر این نیست که دیوار هم به همون اندازه به ما نیر و وارد میکنه؟یعنی زمین به دیوار انرژی میده که به دست ما وارد کنه؟:46::18:
ولی من مخالفم. :41:نقل قول:
نیروی عکس العمل که به دیوار وارد نمیشه که بخواد جلوی حرکت اونو بگیره. نیروی عکس العمل به دست شما وارد میشه. اون نیرویی که جلوی حرکت دیوارو میگیره از زمین (یا هر تکیه گاه دیگه ای) به دیوار وارد میشه.
همونطوریکه گفتم هر نیرویی که وارد کنیم عکس العمل خواهد داشت، چه باعث حرکت بشه چه نشه.
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما هم اینو گفتیم که خلاف جهت بودن و یک اندازه بودن جلوی حرکت رو می گیره ...
نقل قول:
منظور محمد حسین هم فکر کنم همین بوده نیروی عکس العمل دیوار خلاف جهت نیروی عمل ما ( هل دادن دیوار) وارد میشه در واقع نویی برآیند نیروهاست
کاملا درسته نیروی عمل و عکس العمل به یه جسم وارد نمیشننقل قول:
فکر کنم کتاب فیزیک رشته ریاضی فیزیک سال دوم در این مورد توضیح داده
و دقیقا به این خاطر که جرم زیادی داره تکان نمیخوره
اگه میخواید به صورت عملی امتحان کنید
سعی کنید با دست به دیوار ضربه بزنید به طوری که دیوارو تکون بده:18::18:
البته دستتون سرویس میشه
ولی :27::27::27::27:
مگه عمل و عکس العمل به یک جسم وارد میشن که بخوان هم دیگر رو خنثی کنند!!!نقل قول:
! اگه عمل بزرگتر از عکس العمل باشه حرکت داریم و اگه اینطور نباشه حرکت نداریم . خوب اگه اون دیوار عکس العمل نداشته باشه پس حرکت خواهیم داشت .
Iron درست میگهنقل قول:
و حرف شما کاملا غلطه(با عرض معذرت!)
شما برایند نیروها را بر یک جسم حساب میکنید ولی دیوار و دست دو جسم هستند نه یک جسم
قانون دوم نیوتون هم برای یک جسم مینویسید
نتیجه مهم:::
نیروی عمل و عکس العمل همدیگر را خنثی نمیکنند
درست که از لحاظ اندازه با هم برابرند و در خلاف جهت یکدیگه
ولی به یک جسم وارد نمیشن
منم کاملا با شما هم عقیده هستمنقل قول:
همونطوریکه گفتم هر نیرویی که وارد کنیم عکس العمل خواهد داشت، چه باعث حرکت بشه چه نشه
ببینید حتی وقتی ما قدم می زنیم به زمین شتاب می دیم ولی به علت جرم زیاد زمین محسوس نیست.می تونید از طریق قوانین تکانه این شتاب رو حساب کنید.نقل قول:
در ضمن ربطی به مسعت زمین و پخش و ... نداره.
درد گرفتن به خاطر نیروی عکس العمل دیواره!!!
[quote=hlpmostafa;2308256]ببینید حتی وقتی ما قدم می زنیم به زمین شتاب می دیم ولی به علت جرم زیاد زمین محسوس نیست.می تونید از طریق قوانین تکانه این شتاب رو حساب کنید.
در ضمن ربطی به مسعت زمین و پخش و ... نداره.
درد گرفتن به خاطر نیروی عکس العمل دیواره!!![/quote]
خب عکس العمل دیوار یعنی چی؟:31:
عمل و عکس العمل فقط اسم هستن؟ یا نیرو هستن؟انرژی اند؟:41:
اصلا چه فایده ای داره اگه همدیگرو خنثی نکنن
از کجا میان؟
[quote=Like Honey;2310325]هر عملی عکس العملی دارهنقل قول:
چرا باید همدیگرو خنثی کنند?(خنثی نمیکنند------دلیلش هم بالا گفتم)
هر جوری که شما فکر میکنی
دلیل نداره در واقعیت هم این شکلی باشه
راستی شما کلاس چندمی؟؟
[quote=soheilsmart;2310639]نقل قول:
شما فکر کن من 2 سالمه :19:
این تاپیک که فقط واسه من نیست همه میبیننش
زیر دیپلم توضیح بدید بابا
قبلا هم گفتم که این قانون عمل و عکس العمل از قوانین اساسی طبیعته.
[quote=Like Honey;2310325]اگه میخواید بدونید که عمل و عکس العمل وجود دارهنقل قول:
به قول دوستمون
نقل قول:
قبلا هم گفتم که این قانون عمل و عکس العمل از قوانین اساسی طبیعته
ولی اگه منظوره شما اینکه عمل و عکس العمل نیرو هستن یا انرژی
اینو بخون
هر عملی عکس العملی داره مساوی و در خلاف جهت
قانون های نیوتن در مورد نیرو هستند
نیرو یک کمیت برداریه (یعنی جهت داره)
البته هر کمیتی که جهت داره برداری نیست
شدت جریان جهت داره ولی از قاعده ی جمع بردارها پیروی نمیکنه(طبق قانون کیرشهف)
ولی انرژِی یک کمیت(اسکالر-نرده ای) هستش
و نمیتونم بهش جهت نسبت بدیم
مثلا شما نمیتونی بگی فلان جسم در جهت شرق مثلا 10 ژول انرژی داره:18:
بنابر این عکس العمل و عمل در قانون های نیوتن نیرو هستن
به نظرم شما یه دفعه برو از اول قانون های نیوتن رو بخون
اون
نقل قول:
اصلا چه فایده ای داره اگه همدیگرو خنثی نکنن
یه دونده رو در موقع استارت زدن (میدونی که چه جوری استارت میزنن)
در نظر بگیر و نیرو های عمل و عکس العمل رو بررسی کن
ببین چه فایده ی مهمی داره!!!!!
ببین با این مشکلت حل میشه:
نرم افزار شبیه ساز قوانین حرکت نیوتن
کد:http://engineer2007.parsaspace.com/%D9%86%D8%B1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%20%D9%88%20%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9/%D9%86%D8%B1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%D8%B4%D8%A8%D9%8A%D9%87%20%D8%B3%D8%A7%D8%B2%20%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A%D9%86%20%D8%AD%D8%B1%D9%83%D8%AA%20%D9%86%D9%8A%D9%88%D8%AA%D9%86.exe
[quote=soheilsmart;2314752]:19:nuch!نقل قول:
ممنون
چشم
[quote=Like Honey;2317193]یه عکس گیر میامنقل قول:
میذازم ببین چه جوری استارت میزنن!!!
متاسفانه نمی دونم چرا تو این بحث اصلا نمی تونم فکر کنم ... مخم داغ می کنه دو دقیقه فکر می کنم ... بخاطر اینکه خودم نمی تونم بحث رو جلو ببرم از یکی از دوستان کمک خواستم ... ایشون هم توضیحاتی بهم دادن که ایشالله همین امروز جواباشون رو تو تاپیک می زارم ... حالا من می گم که هر حرفی از من تایپ شد تو این موضوع بهش اعتماد نکنید ! فقط روش فکر کنید ! چون من خودم حرفهامو بعدا دیدم تعجب کردم .
اصلا من کی گفتم عمل و عکس العمل به یه جسم وارد می شه !نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hlpmostafa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته.عمل و عکس العمل رو اشتباه کردم.ولی ببینید اینکه دیوار نمی ره ناشی از نیروی عکس العمل ما نیست.ببینید عمل و عکس العمل به یک جسم وارد نمی شن.یعنی عکس العمل به ما وارد میشه.
نرفتن دیوار به خاطر جرم زیاد اون(چون به زمین مثل جسم صلب وصله)هستش.
کاملا درسته نیروی عمل و عکس العمل به یه جسم وارد نمیشن
فکر کنم کتاب فیزیک رشته ریاضی فیزیک سال دوم در این مورد توضیح داده
و دقیقا به این خاطر که جرم زیادی داره تکان نمیخوره
اگه میخواید به صورت عملی امتحان کنید
سعی کنید با دست به دیوار ضربه بزنید به طوری که دیوارو تکون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دستتون سرویس میشه
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
! اگه عمل بزرگتر از عکس العمل باشه حرکت داریم و اگه اینطور نباشه حرکت نداریم . خوب اگه اون دیوار عکس العمل نداشته باشه پس حرکت خواهیم داشت .
مگه عمل و عکس العمل به یک جسم وارد میشن که بخوان هم دیگر رو خنثی کنند!!!
به این آزمایش توجه کنید :
اگه دو تا جسم داشته باشیم ... با دوتا ماشیت یا بیل مکانیکی یا یه چیزی شبیه این ... این دوتا جسم رو کنار هم بزاریم و با اون ماشینها طوری به اجسام نیرو وارد کنیم که جهت نیرو ها به سمت جسم مقابل باشه .. یعنی به جسم یک نیرو رو طوری وارد کنیم که جهت نیرو بسمت جسم 2 باشه و به جسم 2 هم همینطور . خوب نیرو ها برابره و علت حرکت نکردن هر کدوم برابری این نیرو هاست .
اما حالا اگه یکدوم از نیرو ها صفر بشه و جسم مقابل نیرو وارد کرده و جسم مقلابلش رو به حرکت در میاره ... حالا اگه جسم روبرو جرم بیشتری داشته باشه برای به حرکت در آوردنش باید نیروی مناسب رو به کار برد .
کسسی با این مشکلی نداشت !نقل قول:
نقل قول:
همونطوریکه گفتم هر نیرویی که وارد کنیم عکس العمل خواهد داشت، چه باعث حرکت بشه چه نشه
منم کاملا با شما هم عقیده هستم
یه بار دیگه به اون آزمایش بالا نگاه کنید ... علت حرکت نکردن هر دو جسم برابری نیروهاشون بوده . من اسم این رو می زارم خنثی کردن نیروها یا همون صفر بودن برآیند نیروها . شاید شما یه اسم دیگه روش بزارید ...نقل قول:
نتیجه مهم:::
نیروی عمل و عکس العمل همدیگر را خنثی نمیکنند
درست که از لحاظ اندازه با هم برابرند و در خلاف جهت یکدیگه
ولی به یک جسم وارد نمیشن
اصلا من به تریتیب حر فهای دوستم رو براتون اینجا میزارم تا تک تک روشون بحث کنیم و اونجاهایی که مشکل داریم بگیم
از این شروع کنیم ... فکر کنیم می خوایم از صفر شروع کنیم ...
قانون سوم نیوتن:
اگربه جسمی نیرویی وارد شود درخلاف راستای نیرویی که به آن وارد شده به جسم نیرو وارد میکند که مقدارش با مقدارآن (نیروی وارده ) برابراست. یا اینگونه - برا ی هرعملی ، عکس العملی است مساوی با آن ، درخلاف جهت آن- وآن به این معنی است که اگرزمین به جسمی به اندازه ی یک ذره یا ماه مقدار4.000.000 نیوتن نیرو واردکند ]فرقی نمی کند که آن جسم یک ذره باشد یا یک ماه[ آن جسم هم -(هرچند یک ذره هم باشد!!!!)- به اندازه ی 4.000.000 نیوتن به زمین نیرو وارد می کند . این تعجب برانگیزنیست؟؟ آنگاه زمین چگونه درجای خود ثابت است ؟؟وبراثرنیروهای آنها (ذرات) چرا هیچ حرکتی نمی کند؟ یعنی چرا به خاطرنیروی عکس العملی یک ذره - که زمین به آن نیرو وارد کرده بود – خود زمین حرکت نمی کند؟ چرا این تعجب برانگیزنیست ؟!! برای پاسخ باید به(لختی≡ مقاومت درمقابل حرکت) پرداخت.
دوستان نظرشون رو بزارن ... هر کی سوال مشکلی تا اینجا داره بگه تا بریم بخش بعدی ...
نقل قول:
تا این جارو من متوجه شدم:11:
فقط این چراهایی که هست چرا جواب نداده
نقل قول:
:18:
نمیاد دوست عزیز
این اصلا چی هست؟
من هر لینکی که میذارم اول امتحان می کنم که آیا سالمه یا نه.
در ضمن به گفته های محمد عزیز این نکته ی اساسی رو هم اضافه می کنم که عمل و عکس العمل به یک جسم وارد نمی شوند.
دیروز توی انجمنون یکی از بچه ها موضوع قوانین نیوتون رو داشت توضیح می داد و من انجا به این نتیجه رسیدم که در مورد این قانون کمی اشتباه می کردم ...نقل قول:
بله حرف شما درسته این نیرو به یه جسم وارد نمی شه و خنثی شدن اون هم معنی نداره ... اما ایشون همچنین گفتن که در صورت وجود نداشتن این نیرو اگر ما یه توپی رو به دیواری بزنیم یا تو بعد از برخورد وارد دیوار می شه و اگر هم نشه به دیوار می چسبه ...
موفق باشید ...