از امروز تا آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر
سلام و وقت همگی به خیر
نمیدونم اینجا مکان مناسبی برای ایجاد این تاپیک هست یا خیر؟اگر نه لطفا مسئولین تغییر مکان بدن.
من از تمامی کسانی که در مورد منابع ...انتشارات های برتر... نکات مهم ... و هر چیزی که به قبولی در آزمون ارشد کمک میکنه اطلاعاتی دارن و یا دانشجوی این مقطع هستند و یا به تازگی در این نوع آزمون شرکت داشتند خواهش میکنم که در این تاپیک من و همه کسانی رو که قصد دارن در آزمون سال 88 شرکت کنند همراهی کنند.
با توجه با اینکه به نظر من الان زمان برای تهیه منابع و خریداری کتاب ها الان بهتر هست(نزدیک شدن به زمان نمایشگاه کتاب) لطفا به من و باقی دوستان در معرفی بهترین منابع
کمک کنین.
بسیار ممنونم__________________
کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
تا اونجایی که من اطلاع دارم داوطلبین کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در آزمون مربوطه شرکت میکنند و پس از آزمون با توجه به نمره اکتسابی در رشته مورد نظرشون (احتمالا!) قبول میشن ، نکته ای که این وسط هست اینه که برای دانشگاه پیام نور ظرفیت مطرح نیست ، یعنی اینکه ممکنه هیچ کسی نمره قبولی رو کسب نکته یا اینکه تعداد زیادی این نمره رو کسب کنن و همگی پذیرفته خواهند شد .
آزمون ورودی دانشگاه پیام نور امسال در تاریخ (2/6/86) برگزار میشه (آزمون تبدیل دانشپذیر به دانشجوی ارشد)
برای دانلود دفترچه راهنمای دانشگاه پیام نور (86 - 87) به لینک زیر رجوع کنید :
کد:
http://rapidshare.com/files/128854818/payamenoor.pdf.html
بعد از اینکه دانشجوی ارشد پیام نور شدین :
-8-12 نمره قبولی در هر درس که آزمون آن به صورت متمرکز برگزار م یشود حداقل 12 از 20 است و برای اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
حداقل میانگین مورد نیاز 14 از 20 می باشد.
**(حتما میدونید که اکثر امتحانات دوره های پیام نور بصورت کشوری برگزار میشه حالا چه تو دوره کارشناسی و چه ارشد)
**** اگه شما هم اطلاعاتی در مورد دانشگاه آزاد ؛ سراسری با پیام نور داشتید دریغ نکنید :46:
سئوال درمورد ارشد پیام نور
نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم داوطلبین کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در آزمون مربوطه شرکت میکنند و پس از آزمون با توجه به نمره اکتسابی در رشته مورد نظرشون (احتمالا!) قبول میشن ، نکته ای که این وسط هست اینه که برای دانشگاه پیام نور ظرفیت مطرح نیست ، یعنی اینکه ممکنه هیچ کسی نمره قبولی رو کسب نکته یا اینکه تعداد زیادی این نمره رو کسب کنن و همگی پذیرفته خواهند شد .
آزمون ورودی دانشگاه پیام نور امسال در تاریخ (2/6/86) برگزار میشه (آزمون تبدیل دانشپذیر به دانشجوی ارشد)
برای دانلود دفترچه راهنمای دانشگاه پیام نور (86 - 87) به لینک زیر رجوع کنید :
کد:
http://rapidshare.com/files/128854818/payamenoor.pdf.html
بعد از اینکه دانشجوی ارشد پیام نور شدین :
-8-12 نمره قبولی در هر درس که آزمون آن به صورت متمرکز برگزار م یشود حداقل 12 از 20 است و برای اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
حداقل میانگین مورد نیاز 14 از 20 می باشد.
**(حتما میدونید که اکثر امتحانات دوره های پیام نور بصورت کشوری برگزار میشه حالا چه تو دوره کارشناسی و چه ارشد)
**** اگه شما هم اطلاعاتی در مورد دانشگاه آزاد ؛ سراسری با پیام نور داشتید دریغ نکنید :46:
ثبت نام پیام نور چه زمانی است؟ امتحانش چه زمانی است؟ونتیجه کی اعلام میشه؟ واگر قبول شدیم کی زمان ثبت نام است؟
سئوالات ارشد برای رشته کامپیوتر رو برای پیام نور دارید
ازکجا میشه گیر اورد؟ همان کتاب هایی که تو دفترچه اعلام کرده بست است یا نه؟
کتاب سیستم عامل که منبع انگلیسی است وتو بازار هم ترجمه مال چه سالیش هست؟2001 رو دیدم ؟ اما این کتاب انگلیسی مال 2007 است؟
جدیدترین ترجمه اش مال چه سالی است که برای سال دیگر بخوانم
سئوالات سال قبلش رو کسی دارد؟
راهنمای آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه دولتی
می خاستم راهنمای آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه دولتی رو بذارم ولی نبدونم چرا جدول بهم میریزه. اگه میدونید چطور میشه جدول رو پست داد بهم بگین!!!!!!!!11:31:
در مورد شرکت در گرایش ها فک کنم بشه سوالای همه گرایشا رو جواب داد بعد با توجه به رتبه های بدست اومده تصمیم گرفت .
توی دو تا رشته هم میشه شرکت کرد ولی در نهایت باید یکدومشون رو انتخاب کنیم.