دوستان از این به بعد می تونید پیشنهادات و انتقادات خودتون در رابطه با انجمن موبایل رو اینجا بیان کنید.
منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما دوستان هستیم.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موبایل
Printable View
دوستان از این به بعد می تونید پیشنهادات و انتقادات خودتون در رابطه با انجمن موبایل رو اینجا بیان کنید.
منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما دوستان هستیم.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موبایل
همکارهارو عوض کنید..ازشون خوشم نمیاد...
خوبه فقط کمتر سختگیری کنید.
اون بالا هم شوخی کردم
سلام
یه مشکل هست اونم صفحات زیاد تاپیکهای مثل کلوپ گوشیهای مختلفه که سردر گمی خاصی ایجاد می کنه. مخصوصا برای ما دایال آپی ها
خوب میخواین همین الان استعفا بدم؟؟؟:46:
خوب تمام سعیمون اینه که سخت گیری نکنیم.نقل قول:
خوبه فقط کمتر سختگیری کنید.
اگه هم بعضی مواقع سخت گیری هست فقط به خاطر نظم انجمنه.همونطور که میدونید انجمن موبایل جزو فعالترین و پربازدید کننده ترین انجمن P30world محسوب میشه.
ممنون از اینکه اولین انتقاد رو از این انجمن کردین.
خوب جوابتون رو میزارم به عهده مدیران انجمن.:46:نقل قول:
البته یه تاپیک عین همین تاپیک در کلوپ گوشی ها هم هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها
مثلا این تاپیک
همونی که تو امضاتونهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
واقعا استفاده ازش غیر ممکنه
سلامنقل قول:
متاسفانه همونطور که شما فرمودید این مشکل وجود داره.
ولی واقعا نمیشه کاریش کرد.بدلیل اینکه گشتره ی کاری
انجمن موبایل بسیار گستردس خیلی از تاپیکها به این صورت
در اومدن.تنها راه حل برای جواب گرفتن جستجوی کلمات
کلیدی مورد نظر هست.وگرنه صفحه به صفحه گشتن تاپیکها
خیلی زمان بر هستش
مخلصیم
متاسفانه این انجمن موبایل از پایه خرابه...
یکی از مقصراش هم کاربرای جدید هستن که واسه هر سوال کوچیکی یه تاپیک میزنن.
الان که خوب شده ولی قدیما اصلا مدیر نداشتیم چه وضعی بود
B L A S T E R جاننقل قول:
ما تمام سعی مون رو در مورد تاپیک های بیهوده میکنیم
تا حالا خیلی از تاپیک های بیهوده فقل و ترش شدن ولی به قول تو مشکل از پایست
دلیل اصلیش هم مطلع نبودن از قوانین انجمن هستش
ساسان جون همکار شدی مارو تحویل نمیگیری؟؟!!قدیما به اسم صدا میکردی...(شوخی)
به نظر من همه کلوپ ها باید همکار یا مدیر داشته باشن.مثلا بخش سونی یه همکار و بخش نوکیا یه همکار.البته این نظر منه...
ما کوچیک شماییم شرمنده من اسم شما رو یادم رفته بود ببخشید رضا جاننقل قول:
راستش همچین چیزی امکان پذیر نیست که البته فکر کنم خودت بدونی
هم این که نیازی نداره و با همین مقدار مدیر و همکار میشه کنترل کرد
و هم این که مدیریت در بخش موبایل که برای تعداد زیاد مدیر خیلی کوچیکه شلوغ میشه و دچار مشکل میشه
متاسفم
متاسفانه این هم فاده ندارهنقل قول:
متاسفانه 90% فایلها خراب هستن و اصلا کار نمی کنن. بهتره این پستها کلا ورداشته بشن. البته برن یه جا که زننده ی این پستها که در زمان خودش زحمت زیادی کشیده ضرر نکنه
مرسی
با سلام
تنها پیشنهاد من و دوستان قدیمی یک چیز هست
بالای انجمن نوشته شده پاکت پی سی ولی.............
ولی ما زیر شاخه ای برای پاکت پی سی نداریم
صد البته با اومدن آقا رضا و برگشتن آقا میثم امید داریم این زیر شاخه هم اضافه بشه
امیدوارم این همکارهای جدید تو کارشون موفق باشند چون زحمات خوبی دارن برای انجمن موبایل می کشند
آرزوی روزهای خوب برای بخش موبایل p30world دارم
:40::40::40::40:
منم نظرم اینکه بخش پاکت پیسی تقویت بشه و شرکتها را از هم جدا کنید مثل htc و imate تا کسی اگه سوالی داره یا بررسی تخصصی کرد اونجا بذاره مثلا یکی از کاربرها یه سوال در مورد htc داشت من این رویو را براش گذاشتم
چون تعداد صفحات زیاد میشه بین صفحات گم میشه . حالا باز خودتون میدونید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2218119&postcount=1409اما
نقل قول:پیشنهاد خوبی دادیننقل قول:
البته قانونا باید زیر مجموعه ای جدا داشته باشه
خودم به این فکر بودم که تو کلوپ گوشی ها یه زیر مجموعه به نام پاکت پیسی بزنیم و برند ها رو زیر مجموعه پاکت پیسی کنیم
البته این بر میگرده به شرایط فروم
شرایط اش هم اینه که چقدر بازدید داره و چقدر مورد استفاده قرار میگیره
باید ببینیم ارزش این کار رو داره یا نه
اینجور که معلومه پاکت پیسی زیاد طرفدار نداره و کارشون با همین چند تاپیک حل میشه
ببینم تیم مدیریت چه پیشنهادی داره
به نظر من مهم این نیست که چقدر بازدید کننده داره مهم اینه که کسایی که این گوشی ها را دارن می یان وبا هم بحث میکنن و اطلاعاتشون را در اختیار هم میذارن.نقل قول:
ممنون از دوستانی که پیشنهادات و انتقاداتشون رو بیان کردن.
برای پاکت پی سی دز نظر داریم که یک کلوپ جدا براش ایجاد کنیم مثل سونی اریکسون ، نوکیا و...
فکر کنم اینجوری خیلی بهتره.
البته در نظر داریم که یک بخش هم به اپراتور ها اختصاص بدیم که دیر یا زود این کار انجام میشه.
باز هم منتظر پیشنهادات و نظرات سازنده شما دوستان هستیم.
دوستان سلام
من چند تا پیشنهاد دارم
1- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
درسته زیرش توضیح مختصر و زیر مجموعه هاش درج شده ولی بیشتر اوقات به اونها توجه نمیشه و فکر می کنن یکی هستن علی الخصوص تازه واردها
بهتره اسم انجم مویایل تغییراتی توش داده بشه
2-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
اگر یک انجمن تجیزات جانبی هم داشته باشیم بد نیست البته این چون زیاد مهم نیست با یک تاپیک هم کارش راه میافته ولی باید مهم باشه تا همیشه در دسترس باشه
میدونم اینطوری تعداد انجمن ها زیاد میشه ولی خوب اینم پیشنهاد من بود
3- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
سلام...
بخش نوکیا و سامسونگ و موتورولا زیاد شلوغ نیستن ولی بخش سونی اریکسون خیلی شلوغ هست.دلیلشم
تاپیکهایی هست که در مورد هک کردن این گوشیها وجود داره و بیشتر تاپیکهای مهم و پربیننده هم در رابطه با هک
هستند.تو بیشتر انجمن های دیگه بخش هک جدا از سایر بخش ها هست.
کاربران جدید که زیاد تجربه ای در این مورد ندارن با دیدن تاپیکهایی که چندین هزار پست دارن سردر گم میشن و تاپیک
جدا میزنن.اگه بخش هک اضافه بشه بخش سونی اریکسون خیلی مرتبتر خواهد شد.البته این یه نظر شخصی بود.
موفق باشید...
اسم خاصي رو در نظر دارين؟اگه آره اينجا بيان كنيد تا نظر سنجي بشهنقل قول:
1- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
درسته زیرش توضیح مختصر و زیر مجموعه هاش درج شده ولی بیشتر اوقات به اونها توجه نمیشه و فکر می کنن یکی هستن علی الخصوص تازه واردها
فكر خوبيه ،بررسي ميشه....نقل قول:
2-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
اگر یک انجمن تجیزات جانبی هم داشته باشیم بد نیست البته این چون زیاد مهم نیست با یک تاپیک هم کارش راه میافته ولی باید مهم باشه تا همیشه در دسترس باشه
خوب مثلا چه سيستم عاملي غيز از اونهايي كه تاپيك دارن؟نقل قول:
3- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
فكر نكنم نيازي باشه.چون حتي يك تاپيك هم در مورد سيستم عاملهاي ديگه نديدم.
تایید میشه شــــــدیـــــــــدا...نقل قول:
تائید میشو به طور وحشتناک!
منم میخواستم تایید کنم که 2 تا تایید شدید و وحشتناک دیدم
حرف دویل و همچنین سید خیلی عالی بود !!!
به نظر من این دوتا باید عملی بشن
البته اگه هک توی کلوپ گوشی ها باشه هم بدک نیست
بعد داخلش باز سونی و سامسونگ و موتو و Uiq (که به تازگی هک شده) و البته نوکیا (اگه هک شده) داخلش ایجاد بشه !!!
اگثرآ اینجوری کردن
نقل قول:نقل قول:بررسی میکنیم و نتیجشو بهتون میگیم !نقل قول:
ممنون
سلام
من هم می خواستم به مدیران سایت بگم که کمی هم به IPHONE داران فکر کنین و یک بخش بنام IPhone رو باز کنین
امروزه تو ایران این گوشی طرفداران زیادی پیدا کرده و شما مدیران سایت کمی هم به آیفون روی خوش نشون بدین :10: :11:
با تشکر :40:
.
دوست عزیز همونطوری که میبینی iphone زیاد توی این فروم کابر ندارهنقل قول:
البته داره ولی اونا مشکلشون با همون تاپیک ها حل میشه
مشکل شما با این حل میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همونطور كه ساسان جان گفت زياد كاربر نداره.نقل قول:
در ضمن IPHONE هم فقط يك گوشيه و نه يك برند مثل سوني اريكسون كه زير مجموعه خاصي داشته باشه و مثل همه گوشي هاي ديگه يك تاپيك براش كفايت ميكنه. كه اون هم قبلا ايجاد شده.
دوستان سلامنقل قول:
والله آره یه اسمایی تو ذهنم هست ولی فکر نمیکنم اینها هم خوب باشه
مثلا برای موبایل میشه گذاشت نرم افزاری موبایل یا نرم افزار و اپراتور موبایل
برای کلوپ گوشی ها هم میشه گذاشت گوشی و تجهیزات جانبی یا دستگاههای موبایل
بازم میگم به نظر خود من هم اینا همچین بهتر از قبل نیست
ولی من منظورم این بود که اگه اسم بهتری هم به نظر مبارک شما نمیرسه
یک نظر سنجی گذاشته بشه به این صورت که دوستان اسمی که به نظرشون میرسه رو بگن تا یه اسم خوب پیدا بشه
سلام
برخی از پیشنهادات رو حسین و ساسان عزیز رسیدگی کردن.
بعضی از پیشنهادات که نیاز به توضیح بیشتر داشت رو تقدیم میکنم:
seyyedi عزیز
در مورد نا خوانا بودن اسامی این دو انجمن کاملا با شما موافقم.نقل قول:
- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
من بیشتر با نام انجمن موبایل مشکل دارم که در حال حاظر در
پی یک نام جدید هستیم که کاملا موضوعات و مسائل این انجمن
رو شامل بشه.مطمئنا درصورتی که این نام پیدا بشه به سرعت تغییر
خواهد کرد.شما یا هر کدوم از اعضا اگر نام پیشنهادی ای دارن برای
من پی ام بفرستن.
تا وقتی بحثهای حول یک موضوع به یک مقدار خاص نرسهنقل قول:
-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
میدونم اینطوری تعداد انجمن ها زیاد میشه ولی خوب اینم پیشنهاد من بود
نمیشه براش انجمن جدید ایجاد کرد.این موضوع هم مشمول
این مسئله است.پس فعلا برنامه ای برای ایجاد اینگونه انجمنها
نداریم.
به شخصه با تاپیکهای کلی که تعداد پست بالا دارند و سودی جزنقل قول:
- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
سردرگمی برای کاربر ندارن مخالفم.ذکر نام سیستم عامل در
عنوان و پست تاپیک ضروری هست.با این حساب دیگه وجود تاپیکهای
کلی برای هر سیستم عامل غیر ضروری محسوب میشه.
ممنو از پیشنهادات شما.
D E V I L عزیز
موافقم.در حال بررسی هستیم.
مخلصیم
راستی در مورد گوشیهای نوکیا سری 80 فکری کردید ...؟
شاید بعضی از دوستان گوشیهایی مثل 9300 و 9500 داشته باشن ....
برای این دسته از دوستان چی فکر کردید ..؟
مردم از شما تقاضای انتقاد و خرده گیری می کنند ولی در انتظار تحسین هستند.
(سامرست موام)
همین الانشم تعداد مدیرها و همکار ها همچین کم نیست...!نقل قول:
Ppc ها اتفاقا طرفدار داره و اگه Iphone رو هم به اونها اضافه کنیم مسلما تعداد کاربراش حداقل از کلوپ موتو بیشتر میشه...(ولی این بخش در صورت ایجاد زیر مجموعه به یک همکار آشنا به امور PPc نیاز داره...نقل قول:
البته یکم هم دوستان این کلوپ مقصرند چون چند تایپیک با فعالیت موازی اونجا ایجاد شده...!(به نظر من تنها راه حلش اینه که یک همکار یا مدیر که با این مقوله آشنایی داره آموزشهای مفیدش رو در بیاره و در قالب چند تایپیک مفید و مرتب به این مسئله پرداخته بشه...نقل قول:
البته نمیدوم چرا تایپیک سیمبین 9.1 یا برنامه های جاوا بسته شده..!نقل قول:
در مورد پاراگراف اول باید بگم که فکر کنم سوالات و مشکلات و محصولات جانبی خیلی بیشتر نیاز به بحث داره تا بخش جدیدی که قراره تحت عنوان اپراتور افتتاح بشه و تایپیکهایی که در مورد لوازم جانبی زده میشه زیاده (البته شما چون قبلا این انجمن نیومده بودید ممکنه ندیدیه باشید و الانم بیشتر بحثهای اینچنینی داره در کلوپهای مختلف انجام میشه که یکم اون جا رو شلوغ کرده...نقل قول:
و اما در مورد پاراگراف دوم هم باید بگم یک مزیت تایپیکهای کلی با پستهای زیاد اینه که تایپیک به صفحات بعد نمیرهو همیشه در دسترسه...
شما اگه یکسری به بخش برنامه های کاربردی بزنی میبینی که از وقتی تایپیکهای کلی بسته شده به چه وضعی افتاده...
میشه اینکار رو یک مدیر یا همکار (مثل قبل) با قرار دادن لینکهای مفید در پست اول سر و سامون بده...
فکر نکنم تعداد این گوشیها به حدی باشه که نیاز به فکر کردن داشته باشند...!نقل قول:
اگه یه سری به کلوپ نوکیا بزنید یکی از دوستان رو میبینید که برای خودش رفته و یه تاپیک درباره این گوشیها زده ...نقل قول:
در ضمن فکر نکنم تعدادشون کم باشه .... برای همچین فرومی که بیشترین بازدید کنندش در انجمن موبایل هست بهتره یه فکری هم برای این دسته از دوستان بکنند ...
آره میدونم ولی فکر کنم تعداد این گوشیها خیلی کم باشه (البته من خودم یک مدت 7710 داشتم اینجا هیچ چیز بدرد بخوری براش پیدا نکردم) و کلا برنامه هاشم در حد گوشیهای پر شمار دیگه نیست...نقل قول:
اینجا برای خیلیها هنوز جا برای فکر کردن هست (مثل همه کسانی که ال جی دارند که فکر کنم مقدم تر باشن...)
اول از هر چيز سلام خدمت تمامي دوستان
يه مدت بود كه نبودم يا خيلي خيلي كم سر مي زدم
يه تبريك به تمامي دوستان بابت سال نو و يه تبريك به برخي از دوستان بابت همكار يا كاربر شدنشون تو p30
من يه نگاه كوچيك به انجمن موبايل انداختم.خيلي خوبه :مرتب تر شده ولي چند تا نكته كوچيك كه ميشه يه تامل كوچيك بهش كرد:
حذف يك سري تاپيك مفيد .منظورم از مفيد مطرح كردن سوالات در اون تاپيك ها با زدن پست بود ولي الان همه دارن تاپيك مي زنند.مثلاً تاپيك ايرانسل يا تاپيك قيمت روز گوشي و....
دوم مي خوام راجب به برنامه هاي كاربردي موبايل يه نظر بدم.اكثر دوستان كه به تازگي وارد سايت ميشن دنبال برنامه هاي مثل ديكشنري ؛هك؛نرم افزارهاي اينترنتي و .... مي گردن كه قبلاً يادم مياد اكثرشون تو يه تاپيكي بود كه يه زمان آقا كمال(كلنگ) مي گردوندشو بعدش به كل رها شد و اصلاً ميشه گفت فراموش شد.
چرا يه تاپيكي وجود نداشته باشه كه اين نرم افزارها رو اونجا قرار بديم و آپديت هم بشه
البته اين نرم افزارها مي بايست بر روي سرور سايت باشه(فكر هم نمي كنم بيشتر از 100 مگ بشه)
مثلاً الان اگه شما بخواهيد يه ماشين حساب پيدا كنيد بايد سرچ كنيد بعد از پيدا كردن تازه بايد ببيني لينك سالمه يا نه بعدش ببيني اصلاً كار ميكنه يا نه
ولي با زدن چنين تاپيكي اين مشكل حل ميشه
من فكر مي كنم نهيتاً يه 40-50 تا برنامه از اين قبيل بيشتر نداشته باشيم.
سلام حسین خان.
قسمت برنامه و بازی خیلی نا مرتبه.(مخصوصا بازی)
هر کی از راه میرسه یه تاپیک میزنه توش یه برنامه یا بازی معرفی میکنه که اولا به احتمال زیاد تکراریه و ثانیا اصلا ذکر نمیکنه که این برنامه یا بازی برای چه سیستم عاملی هست. قسمت درخواست هم همینطور.
اگه میشه زیر مجموعه هایی برای بازی ها و برنامه ها بر اساس نوع سیستم عامل گوشی ها تعبیه بشه که این همه در هم و بر هم نباشه. مثل کاری که در Gt کردین.
ممنون.
انجمن موبایل خیلی جالب شده..!
در قسمت برنامه های کاربردی فقط تایپیک معرفی برنامه های Uiq باز مونده..! (مشخصه اگه آقای همکار گوشیشون سیمبین 9.1 بود تایپیک مربوط به اون باز میموند..!)
نقل قول:نقل قول:در حال بررسي هستيم.نقل قول:
قفل شد دوست عزيزنقل قول:
چرا حسین خان؟؟؟؟؟نقل قول:
ایشون نگفتن که قفل کنید ...........!!!!!!!!!!!