فکر میکنم جای همچین انجمنی ( یا حداقل به عنوان زیر مجموعه انجمن اتومبیل ) خالیه .
تا وقتی که انجمن موتور سیکلت ایجاد بشه همینجا در موردش بحث میکنیم .
Printable View
فکر میکنم جای همچین انجمنی ( یا حداقل به عنوان زیر مجموعه انجمن اتومبیل ) خالیه .
تا وقتی که انجمن موتور سیکلت ایجاد بشه همینجا در موردش بحث میکنیم .
لطفا در مورد پاژنگ 150 نظر بدید
سلام من یک سال پیش یه پاژنگ 150 داشتم موتور خوبی بود
ولی پول لازم شدم فروختم
حالا هم گواهینامه رو گرفتم میخوام دوباره بخرم
ولی اینبار از این سری جدید پاژنگ میخوام بگیرم
لطفا نظر بدید
پاژنگ 150
صداش واقعا مسخره هستش و به قيافش نميخوره صداش
ترمز هاي نسبتا خوبي هم داره و تك ديسكه هر چرخ
رينگ هم كه داره
5 دنده و فك نكنم بيشتر از 110 120 بره
چيز جالبي كه داره اينه كه 2 تا اگزوز داره
كمك هاي عقبشم گازي هستش
قيمتشم حدود 1 تومن
در كل به نظرم خوبه
راستش در مورد این موتور اطلاعاتی ندارم . میشه بفرمایید : ایا این موتور در سرعتهای بالا لرزش داره ؟
قیمت قطعات یدکیش گرونه یا خیر ؟
اكثر موتور هاي ايراني تو سرعت بالا يه كمي لرزش رو دارن ولي اين موتور تو سرعت بالا واقعا صداي ناهنجاري داره صداش شبيه سي جي ميمونه
اگه کسی از این نوع موتور برای فروش سراغ داره لطفا به من بگه (دست دو و تمیز)
البته از سری جدیدش ممنون
واقعا منم فكر مي كنم جاي همچين تالاري خاليه
حالا كسي اگه در مورد موتور پولسار چيزي ميدونه لطف كنه بگه از همه لحاظ در موردش يه تايپيك زدم ولي كسي هنوز جوابي نداده
دلفین جان پولسار موتور خوبیه . اما الان تولید نمیشه و بجای اون پالس اومده که ظاهرا کاملا هندی نیست و کیفیتش از پولسار کمتره اما باز هم موتور بدی نیست . تو این کلاس آپاچی 160 موتور خوبیه که کاملا ساخت هند است و ظاهر خوبی هم داره .
من نمیدونم دقیقا چی میخوای بدونی اما اگر سوالاتت رو جزئی تر مطرح کنی بهتر میشه پاسخ داد .
اپاچي قيمتش حدود 1 و 700 هستش كه به نظر من ادم يه كيپس بگيره حدوده 2 تومن بهتر از اپاچيه 2 تومنيه
البته اينا سليقه ايه
پالس هم براي فارس موتوره فك كنم ولي كيفيتش خوبه
البته کیپس صفرش فکر کنم 9 تومن باشه . و آپاچی 160 با کیلومتر دیجیتال و رینگ 1590 . ولی باید سوار موتور شد برای نظر دادن اینطوری نمیشه قضاوت کرد .
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منظورم صفر نبود
تو خيابون 17 شهريوز از 2 تومن شروع ميشه تا بالا
من خودم كيپس رو ترجيح ميدم به اپاچي
سري كيپس ابهت خاصي داره
من میخوام یه موتور 150 بخرم
و قیمت در حدود 600
بچه ها کسی خبر نداره که موتور پاژنگ 150 تو تهران دست دومش پیدا میشه یا نه
ایا تو تهران این موتور زیاده یا کمه؟
دوستان 1 سوال بالاترن حجم موتوري كه اجازه تردد داره چقدره؟؟؟؟؟
دست دومش تو 17 شهريور هست همون حدود 600 700 تو تهران هم زياد نيستنقل قول:
تا اونجا كه يادمه 249 سي سي بود اگه نه كه همون 200 سي سينقل قول:
ممنون دوستان پس با اين اوصاف پولسار پر نمي خرم
در ضمن اين آپاچي خيلي نظرم رو جلب كرده ولي زيادي گرونه من تا 1 تومن بيشتر نمي تونم بدم حالا يه 100 تومن بيشتر كمتر عيبي نداره
حالا تو اين قيمت بهترين موتور چيه؟
دوستان تو رنج 500 یا 600 نو چی میشه گرفت که سرش یه به تنش بیرزه
باسه چه كاري ميخواي؟نقل قول:
گشت بزني؟
دختر بازي؟
خريد؟
....
بگو تا بگم چي به دردت ميخوره
سي جي ميخواي شما؟نقل قول:
اونوقت براي بالاتر از اون بايد چي كار كرد؟؟؟؟؟
تشريف ميبريد فدراسيون بعد از كلي دردسر پلاك پيس رو ميگيريد و فقط جمعه ها و يا ايام مسابقه اجازه تردد داريد اونم مسيري كه فدراسيون مشخص ميكنه از خونه تا پيست از محدوده مسير هم دور بشيد موتور رو ببينن ميخابونننقل قول:
اره سی جی - سی دی ای ...نقل قول:
cdi كه بالاي 1 ميليون شده ولي سي جي اينا خوبن
تكتاز
شهاب
نامي
هرمز
اينا كيفيتشون از بقيه بهتره
قیمت هرمز حدود چنده
!!!!!!!
يعني هيچ راهي نداره.
من موتور 1000 نميخوام سوار شم فقط 500 تا بيشتر نيست.
نه راهي ندارينقل قول:
تو ايران خيلي از جوون ها با zx 150cc كلي جونشونو از دست دادن كه بهش موتور مرگ هم ميگن
اونوقت شما همش 500 تا ميخواي!
حدود 550 فك كنمنقل قول:
یه چندتا نکته بگم!
من خودم می خواستم بخرم برای همین یه سری اطلاعات دارم اما آخرش هم نتونستم بگیرم (شما بگیرید جای منو خالی کنید)
موتور تو قیمت زیر یک تومن یاماها ybx با قیمت 840 بهترین است (کم لرزش و کم صدا)
بالای یک تومن اول سوزوکی gs125 با 1.350 بهترین است (تقریبا تماما ژاپنی)
پالس: همون پولسار است اما چون نمایندگی قبلی باجاج هند (جهانرو بود - یادم نیست) گرفت یه چندتا قطعه ای رو عوض کرد و جاش چینی انداخت نمایندگی رو ازش گرفتند و دادند به فکر کنم فارس و اسمش شد پالس
پالس کیفیتش خوبه (حداقل از اونهایی که داشتند اینو شنیدم)- راستی ترمز جلوش قفل می کنه
کیپس با حدود 1.800 دلار در خارج و حدود 9 تومن در ایران موتور خوب و مجازیه اما بعد از اینکه سر سه تا چهارراه متوالی گرفتنتون از موتور خسته می شوید.
موتور cdi هم که تا جایی که می دونم ژاپن تولید نداره و اکثرشون مال کشورهای دیگه است. با قیمت تا 1.800 هم دیده ام اما با وجود این سوزوکی نمی ارزه
تریل هم 200 سی سی روان موتور خوبیه با 1.650 اما هیوسانگ با 2.100 هم خیلی راحته از همه نظر
دمت گرم واسه هر كدوم از اين كارا موتور مخصوص وجود داره بابا ايولنقل قول:
در كل اهل دختر بازي نيستم چون زن دارم
همون گشت زني از همه مهمتره گاهي وقتا خريد كه زياد نيست
اره بابانقل قول:
اگه بتوني تا 1 و 300 400 جور كني شك نكن پالس بهترينه اگه نه ميتوني دست دوم تميزشو پيدا كني كه من خودم از جنس دست 2 خوشم نمياد
پالس كيفيتش خوبه و شتاب و سرعت خوبي داره و تا 3 ترك رو خيلي راحت ميبره و براي گشت زني خوبه و باك مناسبي هم داره براي بنزين
براي خريد هم مناسبه
اگه نه كه بگيد دوست داريد موتورتون چه طرحي باشه ريس معمولي ...تا درباره گزينه هاي ديگه بحث كنيم
ببينم چي ميشه و گرنه ميگم موتور هاي ديگه اي رو معرفي كني
هوندا cgl هم موتور خوبیه .
انجین این موتور چینی استنقل قول:
هوندا cgl هم موتور خوبیه .
در حالت مقایسه پالس با حجم 180 سی سی خیلی خوب نمیره (مثلا cbr150 هوندا یه چیز دیگه است)نقل قول:
اره بابا
اگه بتوني تا 1 و 300 400 جور كني شك نكن پالس بهترينه اگه نه ميتوني دست دوم تميزشو پيدا كني كه من خودم از جنس دست 2 خوشم نمياد
پالس كيفيتش خوبه و شتاب و سرعت خوبي داره و تا 3 ترك رو خيلي راحت ميبره و براي گشت زني خوبه و باك مناسبي هم داره براي بنزين
براي خريد هم مناسبه
اگه نه كه بگيد دوست داريد موتورتون چه طرحي باشه ريس معمولي ...تا درباره گزينه هاي ديگه بحث كنيم
البته انتخاب با خودتون است اما سوزوکی چون ژاپن است به نظر من چیز دیگه ای است. (ژاپن - هند)
اما از لحاظ قیافه به پالس نمی رسه
من كه موتور ريس 500cc نميخواوم. موتور تو اين مايه ها ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين مايه ها كيوان هست ايراني ولي كيفيتي نداره
در كل موتور تو اين مايه ها با حجم 500 نميتوني سوار بشي مگه اينكه بدون پلاك تردد كني
جز كيوان مارك ديگهاي نيست .حالا 500 نباشه مهم نيست.
من غير از كيوان نديدم
فقط هوندا Cg
اصل ژاپن
اين هوندا جديدا كه ميزنندcdi هست اصلا" به درد نميخوره
دوستان اگه ميشه موتوري رو كه معرفي ميكنيد عكسش رو هم بزاريد تا راحت تر بشه انتخاب كرد البته با قيمت