سلام دوستان
من به يك مقاله با اين نام نيازمندم اگر دوستان در اين مورد چيزي پيدا كردند ممنون ميشم كه قرار بدهند
راستي اگه در مورد گوجه فرنگي بود ديگه عالي ميشه
سلام دوستان
من به يك مقاله با اين نام نيازمندم اگر دوستان در اين مورد چيزي پيدا كردند ممنون ميشم كه قرار بدهند
راستي اگه در مورد گوجه فرنگي بود ديگه عالي ميشه
سلام دوباره درباره محتويات پروتوپلاسم گياهان مطلبي ميخواستم .
راستي من خودمم واقعا سرچ ميكنم بعد ميام اينجا هم كمك ميگيرم .
كسي كه كمك ميكنه اگه لطف كنه كه بگه چه جوري سرچ كرد يا اينكه سايت خاصي رو سراغ داره براي مقالات ؟
چه فارسي چه انگليسي ;)
مقالاتي در مورد كشاورزي (مركبات _موز_ پسته_ گذار از كشاورزي سنتي _ نحوه توزيع كود شيميايي ) مي خواهم
سلام
ببين اينها به دردت ميخوره
اصلاحی فرد - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
وبلاگ زراعت، باغبانی و گیاهان دارویی
باغبانی علمی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
آشنایی با روش های علمی و کاربردی کاشت و پرورش گیاهان
دانه های روغنی ( کلزا, گلرنگ, آفتابگردان و سویا) - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
وبلاگی در مورد زراعت دانه های روغنی و اطلاعات عمومی در مورد دانه های روغنی
علوم و تحقیقات کشاورزی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
کشاورز تنها - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
ارائه مقالات تخصصی در زمینه کشاورزی
کشاورز جوان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
مجله اینترنتی دانشجویان و مهندسین کشاورزی
کشاورزی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
وبلاگی راجع به مهندسی کشاورزی، کشت و آبیاری
کشاورزی ایران - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
اخبار مربوط به کشاورزی از مطبوعات ایران
کویر - محیط زیست - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
ارائه اطلاعات زیست محیطی
مارانتا - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
وبلاگ فضای سبز و باغبانی
مدیریت کشاورزی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
نقد و بررسی وضعیت کشاورزی
مهندسی کشاورزی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
وبلاگ دانشجویی مهندسی کشاورزی
وبلاگ گیاه پزشکی نوین - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
مقالاتی در باره گیاهان و آفات و بیماری های گیاهان و نیز حشرات
در مورد زالزالك به خصوص در مورد مورفولوژي آن كمي اطلاعات مي خواستم .
اگه مقاله يا مطلبي در مورد آن داريد ممنون ميشم كه جواب بدهيد
دوستان یه سری مطالب درباره کاکتوس می خوام
مرسی ممنون
فقط خبرشو با پیغام بهم بدید
سلام
خیلی احتیاج دارم برای پایان ترم نمره داره ممنون می شم :
1-بافت پارانشیم
2-کلانشیم
3-آناتومی ریشه
4-فیزیولوژی اندامهای گیاهی
در مورد یکی از موارد بالا حداقل 5 صفحه بشه.
واقعا احتیاج دارم.
ممنونم.
ببین این مطالب به کارت میادنقل قول:
توضیح بافت پارانشیم ومریستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مطلبی درباره علفهای هرز وکنترل آنها ميخوام اگه کسی مقاله فارسی ميشناسيد لطفاَ معرفی کنيد ممنون ميشم.:biggrin:
با سلام خدمت شما دوست عزیز خوشبختانه در این مورد یه تاپیک توپ داریم ...نقل قول:
می تونید در مرود انواع علف های هرز اطلاعاتی کسب کنید ..
پیشنهاد می کنم یه سری هم به تاپیک زیر بزنید و موضوعات مختلف رو تو انجمن ببینید ...
مرسی:biggrin:
اگه درباره علفهای هرز و کنترل آنها کتاب فارسی ميشناسيد ممنون ميشم معرفی کنيد;) ;)
من درزمينه قارچ شناسی دنبال مقاله فارسی وانگليسی ميگردم اگه کسی ميشناسه معرفی کنه:laughing:
سلام دوست عزيزنقل قول:
در مورد درخواست كتاب بهتره به انجمن آموزشهاي الكترونيكي مراجعه كنيد:
در مورد قارچ شناسي هم در انجمن علمي اين تاپيك وجود داره:نقل قول:
در ضمن دوست خوبم براي اين كه سريع به پاسختون برسين مي تونين از اين تاپيك ها قبل از طرح پرسش خودتون استفاده كنيد:
فهرست كامل از كليه مقالات علمي
راهنماي تاپيك هاي فهرست بندي شده
شاد و پيروز باشيد
سلام اسم فارسي گياه papaver somniferum را مي خواستم
و هر مطلبي كه راجع با اين گياهمي توانيد بهم بديد
سلام دوست عزيزنقل قول:
Papaver somniferum در واقع همون گياه خشخاش (اپيوم) هست كه از اون آلكالوئيد ترياك به دست مياد و كاربردهاي دارويي همينطور سواستفاده هاي دارويي داره.
يه سري اطلاعات بيشتر:
افيون: يك ناركوتيك، مسكن و ضد اسپاسموديك قوي است كه جهت رفع درد در تمام انواع بكار مي رود. در تمام سنت هاي طب گياهي، بعنوان دارويي سرد كه توليد كاهش فعاليت فيزيكي، تسكين و منع فعاليت سيستم عصبي، درد و سرفه مي كند ياد شده است. همچنين بعنوان دارويي مفيد در اسهال حاد و سرفه هاي شديد مفيد است.
موفق باشيد:)
سلام دوستم:
هرکی يه مطلب خوب درباره (yeast Fungi (ascomycota داره خواهشن بذاره:19: مرسی ميشم:40:
سلام
من يه مقاله ی ۱۵-۲۰ صفحه ای در مورد شپشک سياه زيتون می خوام.(ترجيحا به زبان فارسی)
کسی هست که بتونه در اين مورد کمکی کنه.
ممنون ميشم.
اگه مقاله در این حدود پیدا کردم می زارم...نقل قول:
این ببین چه طور بید
آره اينو قبلا تو تاپيک آفت شناسی ديدم.خوب بود.اگر بازم مطالب بيشتری پيدا کردی .ممنون ميشم.نقل قول:
سلام در باره شكل و ويزگي هاي گياه خشختش هر جا ميرم مطلب نداره اگه سايت بهم معرفي كنيد ممنون ميشم
تثبيت ازت
آيا کسی از دوستان هست که اطلاعات يا مطالبی در مورد ارتباط تثبيت ازت و کشت به روش ديمکاری و گياهان تيره لگوميناسه يا بقولات داشته باشه؟
یا دست کم به طور کلی یه چیزهایی درمورد تثبیت ازت.
کسی در اين مورد می تونه کمک کنه؟
ممنون
نقل قول:
ای بابا..
يعنی درخواست من اينقدر غير ممکنه؟؟؟؟:18: :18: :18:
سلام
دوستان اگه میشه در مورد چای سفید , خواص اون و .... مطلبی سایتی مقاله ای چیزی دارید معرفی کنید ممنون از شما :40:
اینجا لازمه برا اشنایی بیشتر دوستان عرض کنم که چای انواع گوناگونی داره مانند چای سیاه، چای سفید، چای سبز و ... که هر کدومم انواع مختلفی داره !!نقل قول:
من در رابطه با چای سفید اطالاع زیادی ندارم ولی سعی می کنم حتما براتون پیدا کنم ....
تو این مقاله یه اطلاعاتی در رابطه با چای و انواع اون داده شده که می تونید ازش استفاده کیند ...
و تو این پست هم مطالبی در رابطه با مصرف چای ذکر شده که براتون پی دی اف کردم تا راحت بتونید مطالعه کنید
دوست عزیز در رابطه با تثبیت ازت تونستم مطالبی در رابطه با تثبیت به روش همیاری پیدا کنمنقل قول:
که اونو در قالب وورد و پی دی اف می زارم !!
در رابطه با کشت دیم کاری هم ببین این به کارت میاد !!
اگه منظورتون خشخاش هستش !!نقل قول:
نقل قول:
جعفر عزیز با تشکر از شما , اون پست رو مطالعه کردم مفید بود اما در مورد چای سفید چیزی ننوشته بود و همچنین 2 فایل PDF هر دو رو دانلود کردم اما باز نمیشوند , لطفا شما یه چکی بکنید ببینید بعد از دانلود فایلها باز میشوند یا نه ؟
ممنون:40:
ادوب ریدر اگــــــه داری باز می شه !!نقل قول:
چک کردم درستـــــــــه !!
اگه باز نمی شه برا تو وورد بزارم برات !!
چای سفید هم ببینم پیدا کردم می زارم !!
نه ممنون مشکل از من بود
در هر صورت من همچنان پیگیرم اکه مطلبی در مورد چای سفید پیدا شد ممنون میشم بزارید
آخه الکی که نمیشه کیلویی 60 هزار تومان باشه:31:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در مورد دوتا گیاه (تاریخهای کاشت,داشت, برداشت):
gincko bilobaجینگو یا جینکو
salvia sclarea مریم گلی کبیر
مطالبی میخواستم.واقعآ ممنون میشم اگه کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرصی,سارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جینکوی چینینقل قول:
Ginko biloba
توضیحات : گیاهی استپایا ، بهاره ، با برگهای پهن و بریده و ساقههای بلند.
این گیاه بیشتر به صورت عصارش معروفه که اگه خواستی برا اونم یه چیزی می زارم !!
در رابطه با زمان کاشت داشت برداشتم من باغبانی زیاد وارد نیستم ولی پی گیر می شم می گم !!
برا هر دوتاش می زارم برات
پراکنش و خاستگاه
خاستگاه راسته جینکوآلس متعلق به دوره پرمین (200 تا 225 میلیون سال پیش) میباشد. به نظر میرسد که تکامل این گیاه در دوره ژوراسیک (100 میلیون سال پیش) به اوج خود رسیده باشد و فرم برگهای جینکو از آن زمان تغییر نکرده است. جینکو پراکندگی بسیار وسیعی در سطح کره زمین داشته است و فسیل آن تقریبا در هر مکانی از جمله استرالیا و نیوزیلند یافت میشود. شایان ذکر است که فسیل گونه دیگری به نام Baiera برگهایی بسیار شبیه به برگهای جوان جینکو و برگهایی که از پایه درخت تولید میشوند دارد. از این سابقه مشخص میشود که چرا جینکو با نام فسیل زنده نامیده میشود. تکامل این درخت در حدود 125 میلیون سال پیش هنگامی که هنوز دایناسورها بر روی زمین پرسه میزدند پایان یافت و از آن زمان بدون تغییر باقی مانده است.
جینکو بیلوبا در حقیقت یک عضو تنهای زنده از نژاد مقتدر گیاهان شاخه خود است و بنابراین پیوست با ارزش و دقیقی میان حال و گذشته دور زمین محسوب میشود. امروزه درخت جینکو بطور طبیعی در مناطق کوهستانی دور در چین شرقی میروید با این حال بطور مصنوعی در مناطق وسیعی از جهان از جمله چین ، کره و ژاپن کاشته میشود. قدیمیترین نمونههای جینکو در باغهای کهن معابد ، قصرها و پرستشگاههای ژاپن وحود دارد و چند درخت مشهور جینکو نیز در این مکانها قرار دارد. جینکو به دلیل مقاومت در برابر آلودگی هوا در شهرهای آلوده بسیرا مناسب است و نیز در برابر حملات قارچی و حشره ای و آفات مقاوم است.
معرفی گیاه
جینكو قدیمی ترین گونه درختی است. این گیاه از قدرت سازگاری فوق العاده ای، برخوردار است به طوری كه حتی در عصر یخبندان و بمب اتمی هیروشیما، بقای خود را حفظ كرد. یك درخت واحد ژینكو می تواند تا ۱۰۰۰ سال عمر كند و ارتفاع آن به ۱۲۰ پا برسد. این گیاه دارای شاخه های كوتاه با برگهای پنكه ای است و میوه غیرخوراكی دارای بوی تندی تولید می كند.
میوه این گیاه حاوی تخم داخلی خوردنی است. هر چند كه طب گیاهی چین در طول قرنهای متمادی هم از برگ جنیكو و هم از تخم آن استفاده كرده است، لیكن تحقیقات كنونی روی عصارهٔ جنیكوی استاندارد معطوف شده است كه از برگ آن حاصل میشود. عصارهٔ مذكور فوق العاده غلیظ و به مراتب مؤثر تر از سایر فرآورده های حاصل از سایر برگها است.
تركیبات گیاه
جنیكو مركب از "گلیكوزید جنیكو"، چندین نوع مولكول "ترپین" مختص این گیاه (گینكولید و بیلوبالید) و اسیدهای عالی است. تصور می رود مولكولهای ترپین خاص باعث میشود جنیكو از خاصیت مبارزه با بسیاری از اثرات پیری برخوردار باشد. این ویژگی ترپین شامل بهبود گردش خون، كاهش تورم و حفاظت از آسیب دیدگی سلولهای مغز در اثر كمبود اكسیژن می گردد.
اون یکی هم خودت مطلب گذاشتی !!
سلام من يك مقاله درباره يك نوع ميوه گرمسيري مي خواهم. (به فارسي) باتشكر
سلام
مقاله ای درمورد بیماریهای ویروسی حبوبات میخواستم.(نخودوعدسو...)انگلی سی یا فارسی فرقی ندتره فقط 4-5صفحه باشه
ممنون.
آدرس جایی که بشه مقاله ای در مورد (لکه ی برگ آلترناریا ) پیدا کرد.
مقاله ای در مورد آنتراکتوز بادام می خواستم.
ممنون اگه راهنمایی کنید.
hنقل قول:
امیدوارم بدردتون بخوره
سلام به این تاپیک مراجعه فرمایید.نقل قول:
ژن درماني گياهان دارويي يك مقاله 30تا40 صفحه به همراه عكس هاي مربوطه لطفا
سلام دوست مننقل قول:
امیدوارم که این بهت یه زمینه بتونه بده