ری استارت شدن و ناتوانی مهندسان ایرانی و مایکروسافت در حل این مشکل
سلام دوستان
هر کس میتونه کمک کنه !
یه مدتی است که کامپیوترم بی دلیل ریاستارت میشه مشکل اصلی اینجاست که هنگام عمل خاصی این مشکل پیش نمیاد و هر چند ساعت و یا بعضی مواقع چند روز طول میکشه تا یه بار ریست بشه به چند تا از شرکت های خدمات کامپیوتری مراجعه کردم به اتفاق گفتند یا از برق خونتون هست یا اشکال سخت افزاری دارید چون من این سیستم رو در محل دیگه به مدت چند روز استفاده کردم مشکل از برق نبود گفتم شاید با عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه که نشد و باز هم مشکل ریستارت وجود داشت دیدم از دست مهندسان کشور کاری بر نمیاد یک ایمیل به ماکروسافت زدم در جواب نوشتند که این مشکل راه حل خاصی نداره و ناهمانگی نرم افزار با سخت افزاره و راه حلی که پیشنهاد کرده بودن قطع سخت افزار های اضافی از سیستم بود که من تمام سخت افزار هایی که به سیستم وصل بود مثل مودم ، پرینتر ، اسکنر ، کارت کپچر ، و ... رو قطع کردم ولی باز هم این مشکل وجود داشت راه حل دیگه ای که به ذهن خودم رسید تعویض قطعات بود اول از هارد دیسک شروع کردم چون قبل از این که کامپیوتر ریست بشه هارد خاموش میشد و در عرض یک صدم ثانیه ریست میشد و در قسمتی که هارد و IDE هارو detect میکرد هارد روشن میشد به همین دلیل هارد رو عوض کردم ولی با نصب هارد جدید و یک ویندوز جدیدتر باز هم این مشکل پیش اومد قطعه بعدی کارت گرافیک بود که با تعویض این قطعه هم مشکل حل نشد و باز هم مشکل ریست وجود داشت مرحله بعدی که خودم خیلی احتمال میدادم مشکل از این قطعه باشه تعویض پاور بود که متاسفانه باز هم درست نشد مرحله بعدی تعویض دو شاخ برق بود که کیس رو به یک پریز مجزا بدون هیچ رابطی وصل کردم ولی باز هم درست نشد دیگه فقط مونده بود Ram و CPU و Mainboard که این سه قطعه چون به هم وابسته اند مجبور شدم هر سه قطعه را با سه قطعه جدید عوض کنم که متاسفانه باز هم این مشکل هنوز وجود داره
سیستمی که الان دارم با این مشخصات هست :
CPU اینتل 3000 همراه با مادربورد asus p5n2dse یک رم یک گیگ و هارد 250 ساتا پاور گرین و گرافیک 256 با چیپست Nvidia
سیستم قبلی با این مشخصات بود :
cpu amd 3000 64 بیتی با مادربورد Giga K8nsc939 با رم 512 گرافیک 9200 رادئون و هارد 160 ساتا
در ضمن چند تا ویندوز از انواع سرویس پک هارو نصب کردم ولی درست نشد CDdrive ها و Flopy drive رو هم باز کردم
آنتی ویروس هم kaspersky هست Update هم شده و مشکل ویروس هم ندرام فقط تنها قطعهای که الان وصله مودم ADSl هست که اینم به کارت شبکه وصله و فکر نکنم مشکل از این باشه
تا الان 400 هزار تومان ضرر کردم ولی مشکل حل نشده
هر کس بتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم
مشکل ریستارت شدن کامپیوتر
وقتی کامپیوتر ریست می شه اولین احتمالی که تعمیرکارها می دن رم هست. (برای تعویض از رم شروع کنید!)
احتمال دوم استفاده از ویندوز های Crack شده هست. (اوریجینالش گرونه ولی ویندوز های شرکت های نسبتا معتبر مثل Ebay و Empreror معمولا مشکلات کمتری دارند)
احتمالات دیگر هم که توسط دوستان مطرح شد. (برق-ویروس-گرمایش سی پی یو) فقط من توضیحات تکمیلی رو بدم:
برق:
شاید نوسانات برق وجود داره ولی اون روزی که شما کامپیوتر دوستت رو تست کردی استثنا نوسان نداشته! نمی دونم شما خورت این کاره ای... آیا اون کامپیوتر رو هم به همین پریز برق وصل کردی؟ احتمال نداره اشکال از سیم های داخل پریز باشه؟ احتمال نداره پاور کامپیوتر دوستت نسبت به نوسانات مقاوم تر بوده باشه؟
ویروس:
با توجه به اینکه تقریبا همه قطعات عوض شده، ویندوز دوباره نصب شده، برق هم سالمه... و بعد از اتصال به اینترنت این مشکل برات پیش اومده، احتمال ویروس هم هست. (ویروس هایی هستند که آنتی ویروس ها هنوز نمی شناسنشون.) راه حل فهمیدنش اینه که به جای ویندوز لینوکس روی کامپیوتر نصب کنی (مثلا Ubuntu) ببینی آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟ (توضیح: ویروس های کامپیوتری تحت یک سیستم عامل به خصوص نوشته می شن و فقط هم روی همون سیستم عامل می تونن Run بشن. یعنی ویروسی که برای ویندوز ساخته شده، وقتی از لینوکس استفاده می کنی هیچ خطری نداره.) البته نصب و استفاده از لینوکس دردسر داره ولی به نظر من در مقایسه با هزینه 400هزار تومانی زیاد هم سخت نیست!
گرمایش سی پی سو
شما که یک بار سی پی یو رو کامل تعویض کردی... ولی برای اطمینان یه نرم افزاری نصب کن که دمای سی پی یو رو بهت نشون بده. (در این رابطه توی تالارهای سخت افزار همین فوروم تاپیک های زیادی موجوده)
راستی به جز سی پی یو بقیه قطعات هم ممکنه گرم بشن. از جمله Ram. به جز فن پاور، آیا Case هم فن داره؟ دمای اتاق چه طوره؟ شنیدم اگر اشکال از گرما باشه با باز گذاشتن در کیس مشکل حل می شه.
البته احتمالا این جواب شما نیست ولی تجربه خودم رو می گم که بقیه استفاده کنند:
سیم رابطی که برق کامپیوتر رو تامین می کنه خیلی مهمه. من یه سیم رابط درپیت چینی داشتم که نمی دونم چش شد! (چه قدر خوب و کامل توضیح دادم!!!) که باعث شد پاور کامپیوترم مشکل پیدا کنه، در نتیجه ی اون، کارت گرافیکی مشکل پیدا کرد و در نتیجه مانیتور سوخت! (البته پاور نسوخت، کامپیوتر روشن می شد، ولی موقع بوت ویندوز reset می شد. بردم تعمیرگاه با تعویض پاور درست شد.)
نکته آموزشی جالبش این بود که کارت گرافیکی هم در صورت خراب بودن می تونه مانیتور رو بسوزونه.
خلاصه در خرید سیم رابط خساست به خرج ندید. من به خاطر یه سیم 3هزار تومانی اقلا 60هزار تومان ضرر کردم.