از دوستان عزیز تهرانی خواهشمندم قیمت این کابل رو که برای اتصال لب تاب به tv میباشد و ظاهرا در تهران گیر میاد اینجا ذکر کنند من دتبال این کابل هستم اما نمیدونم قیمتش چنده؟
ممنون:11:
Printable View
از دوستان عزیز تهرانی خواهشمندم قیمت این کابل رو که برای اتصال لب تاب به tv میباشد و ظاهرا در تهران گیر میاد اینجا ذکر کنند من دتبال این کابل هستم اما نمیدونم قیمتش چنده؟
ممنون:11:
کابلش یکم گرونه ... من یه ماه پیش برای یکی از دوستان سفارش دادم میخواست لپ تاپ سونی FZ 180 رو به تلویزیون Sony Bravia HD ready وصل کنه ...
تایوانی بود ... حدود 35 هزار تومان با کنترلر ... البته جنس و اتصالاتش عالی بود
بنظرم اگه باسهی بازی یا فیلم دیدن میخوای که حتما همین طوره از خروجی فکر کم اسمش svu یا suv استفاده کن که یه فیش نسبتا دایره ایه که پشت لبتاب یا گوشه هاشه که عکس تلوزیون زده من که هم باش با --- اکسترنال فیلم نگاه میکردم و بازی خیلی خوب بود اما باش نمیشه تکست و نوشته ها رو به خوبی مانیتور دید. قیمتشم زیر 4 تومنه چون چیزی نداره من خودم دست ساز ساختمش اما بعدا روی گرافیک کارت جدیدم هم یکی بود.
این که خیلی زیاده!!!!!!!!!! یکی میگفت 8 تومن خریده!! ببینم فرق اون 8 تومنی با 35 تومنی در چیه؟خیلی تاثیر داره که برم یه 35 تومنی بخرم؟ اصلا همشون یه جور هستن یا برای هر لب تاب فرق میکنه و اندازش مهمه؟؟!!نقل قول:
اقا لب تاب من یه video connector و hdm i connector داره و اون چیزی که شما میگی(دایره ای شکل) رو نداره!!!!نقل قول:
سلام
کابل hd که مال سینمای خانگی هست رو میشه به لپ تاپ زد و اون سرشو به تلویزیون؟
چطوری؟
آره کابلش مثل usb استاندارد هست... بعد توی خروجی مانیتور ( nvidia control panel ) میتونی مشخص کنی که خروجی چی باشه ... مثلا خروجی HDMI
نه بابا مهم نیست ... کابل کابله دیگه ... اون فابریک سونی بود بعد یه کلی ابزار و کانکتور و تبدیل و کنترلر هم داشت و یه نرم افزار جالب اضافه برای کنترلرش !نقل قول:
این که خیلی زیاده!!!!!!!!!! یکی میگفت 8 تومن خریده!! ببینم فرق اون 8 تومنی با 35 تومنی در چیه؟خیلی تاثیر داره که برم یه 35 تومنی بخرم؟ اصلا همشون یه جور هستن یا برای هر لب تاب فرق میکنه و اندازش مهمه؟؟!!
همون 8 تومنی رو بخر که چینیه
البته اگر تلویزیون HD ready نیست ولی ورودی DVD داره میتونی تبدیل بندازی مثل این که به DVI-Interface تبدیل میکنه
HDMI to DVI-D Cable
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمونه کابل رابط HD
راحترو ارزونتر همون s-vedio هست که گفتم که فیشش هم روی تمام لبتاباس و هم روی گراف کارتا حالا با خودته که کدومش بکارت میاد فکر کنم این s-vdio اگه عادلانه بدش به 2500 تومن هم نرسه اخه یه تیکه سیمه 2 متریه.
HDMI در مقایسه با S-video ؟
مثلا بگیم CRT با LCD !!!
اره اما کیفیتش مثل vcd هه باسهی اونایی که تلوزیونشون lcd نیست گزینهی خوبیه اخه ادم یه فیلمی و فوق ترقی یه بازی بزنه اما اگه کیفیت برات مهمه hd
عزیزان از همه ممنونم بابت اطلاعات خوبتون اما اولا من لب تابم اون svideo رو نداره!!!!!! در ثانی خدمت دوست عزیزم register عرض کنم tv ما 32 lcd است که روی tv نوشته hdmi یعنی ساپورت میکنه؟؟!!
من یه کابل hdmi بگیرم کافیه یا باید تبدیلی چیزی بگیرم؟!!!!!
سلام
منم همین سوالو دارم من تلویزیون hd دارم یه سر کابل که به تلویزون وصله اون سر که باید ب لپ تاپ بزنم به کجاش میخوره؟
بعد خود به خود میاد یا باید تتظیم کنم؟
هر لپ تاپي كه پورت hdmi نداره.........................فقط چند تايي دارن .........مدلشون خاطرم نيست
پورت HDMI رو که توی عکس بهتون نشون دادم ... حالا میمونه نحوه تنظیماتش :
1- اگر کابل HD که در اختیار دارید هر دو سرش HD هست و تبدیلات استخوانی رنگی نداره که باید مستقیم یک سرش به پورت HD که بغل لپ تاپتان هست وصل بشه و یک سر دیگه اش به تلویزیون LCD که HD ready باشه و همون پورت رو مشابه لپ تاپ داشته باشه ... خود بخود تصویر مانیتور روی تلویزیون میاد ( دربعضی از لپ تاپ ها باید یک کلید F همراه کلید فانکشن فشار دهید که در زیر میزارم مثلا HP ها دکمه F4 ) البته باید تنظیم کنید که الان تلویزیون چه تصویری رو از چه وروردی نشون بده .. پورتش هم این شکلی هست که لپ تاپ های HD ساپورت دارند :
2- اگر لپ تاپ پورت HD داره ولی تلویزیون نداره ولی ورودی component های DVD که 5 فیش استخونی هستند رو داره باید از کابلی استفاده کنید که یه سرش پورت HD و طرف دیگر برای اتصال تلویزیون ورودی DVD باشه ... توی این لینک آموزش کاملی هست:
How to connect your PC to your HDTV
کد:http://www.engadgethd.com/2006/02/08/how-to-connect-your-pc-to-your-hdtv/
3- اگر میخواهید با S-video انتقال دهید :
If you have an S-video jack then you will need an S-video cable which you can get at your local electronics store. You will also need a cable for audio. This cable will connect from the headphone jack in your laptop to the 2 RCA stereo jacks (red and white) on your TV or stereo system
If you only have a VGA connector and don't have an HDTV then your best choice is to buy a newer video card with an S-Video connector. There are other third party solutions out there but the quality is very poor and we do not recommend it.
The VGA port is the connector that's connected to your PC monitor (the TV like device that came with your computer). This connector is usually only usable for VGA Monitors or HDTV setups. If you have an HDTV this will give you the best image possible. If you have an RCA Composite connector on the back of your computer, then you can use that. You may also need to power down your computer and reboot to be able to get the signal. You need an RCA Composite cable that will be long enough to reach from your computer to your PC. Connect the cable to the back of the computer to the back of your TV SET.
S-Video is superior to that of RCA Composite and will give you a clearer picture. If you have a fairly new TV you should have this connector in the back. You will need to buy an S-VIDEO cable, which you can buy just about anywhere you buy home video products. Connect the cable to your S-Video on the back of your computer and then connect it on the back of your TV
Now use the key sequence to get picture on TV
Acer: Fn + F3
Dell: Fn + F8
Fujitsu: Fn + F5
Gateway: Fn + F3
HP: Fn + F5
IBM: Fn + F7, Fn + F8, Fn + F1, Fn + F3
NEC: Fn + F3
Panasonic: Fn + F2
Samsung: Fn + F4, Fn + F5 or Fn + F6
Sharp: Fn + F5
Sony: Fn + F7
Toshiba: Fn + F5 or Fn + F7
در هر حال شما باید تست کنید خودتان ... چون هر تلویزیون و لپ تاپی مشابه هم نیستند و با هم سیستم و رزولوشن هاشون فرق میکنه
موفق باشید
بله ... هر لپ تاپی هم نداره ... اول چک کنید ببینید پورت HD کنار لپ تاپ شما هست یا خیر .... بعد اقدام کنیدنقل قول:
هر لپ تاپي كه پورت hdmi نداره.........................فقط چند تايي دارن .........مدلشون خاطرم نيست
اگر HD ندارید میتونید از روش سوم که تبدیل S-video هست استفاده کنید کیفیت خوبی داره
الان 1520 پورت hd نداره دیگه نمیشه هیچ جور کیفیت hd ازش گرفت؟
بعد فیش svideo از کجا بگیریم؟ قیمتش چنده؟
من تو جعبه کارت گرافیکم یه فیش کوچولو بود واسه اتصال pc به tv با اون میشه؟
دو تومن ! همه جا هم دارندنقل قول:
بعد فیش svideo از کجا بگیریم؟ قیمتش چنده؟
عکس SVIDEO رو گزاشتم ... شاید اون استخونیهنقل قول:
من تو جعبه کارت گرافیکم یه فیش کوچولو بود واسه اتصال pc به tv با اون میشه؟
register عزیز دستت بابت اطلاعات خوبت درد نکنه ما همه از تو ممنونیم نازننین...
راستی من هم لب تابم پورت مخصوص hdmi داره(همون که شبیه usb هست) و هم tv در کنارش همون پورت رو داره
یعنی یه کابل hdmi که 2 سرش usb باشه بگیرم کافیه؟
دیگه فکر نکنم نیازی به تبدیل و... باشه
درسته؟
خیلی ممنون
آره ... کابل ساده اش رو بگیر کافیه
جالبه ممنوننقل قول:
فقط ، این تفاوت 4 تایی و 7 تاییه چیه؟
من میخوام بدونم ، این s-video صدا رو نمیبره؟
من الان بخوام برم سیم بگیرم ، یه سیمیه که یه پورت s-video و یه فیش صدا همراه هم در یک طرفه و در طرف دیگه هم اون سه فیش معروف (زرد و سفید و قرمز) هست. درسته ؟
حالا اگه تلویزیون هم فیش s-video رو میخورد چطور؟ صدا هم میاد ؟
از طرف دیگه ، تنظیم خاصی رو نوت بوک لازمه تا بره روی تلویزیون یا مستقیم میره ؟
همون fn+f8 رو بزنم ؟
7 تایی یه استاندارد هست و 4 تایی یک استاندارد دیگه باید ببینی تلویزیون چی میخوره و همچنین نوت بوکت ...نقل قول:
فقط ، این تفاوت 4 تایی و 7 تاییه چیه؟
خود Svideo فقط تصویر هست با کیفیت MPEGنقل قول:
من میخوام بدونم ، این s-video صدا رو نمیبره؟
تنظیم که نه ... اگر دل باشه به محض زدن تصویر رو اونور هم نمایش میده
الان مال من که Dell Vostro هست 7 تایی هستنقل قول:
پس سیم رو که بزنم ، باید بگیره ؟
میگما ، پست نوت بوک من 7 تایی هست ، حالا اگه از سیم 4 تایی برای اتصال استفاده کنم چی میشه؟
بر عکسش هم که نبادی عملی باشه ، نه ؟
حالا همه اینها رو که بذاریم کنار هم ، من چرا با سیم چهارتایی که دارم به tv وصل میکنم تصویر ندارم ؟
تاحالا تست نکردم اما از استاندارد 4 تایی استفاده کنی هم فکر نکنم مشکلی باشه چون خارهاش میخورند
برو توی کنترل پانل nvidia ( روی دسکتاپ کلیک کن و انتخابش کن) و توی بخش آخر هم مانیتور ها و هم تلویزیون خروجی و کیفیت خروجی رو میتونی مشخص کنینقل قول:
حالا همه اینها رو که بذاریم کنار هم ، من چرا با سیم چهارتایی که دارم به tv وصل میکنم تصویر ندارم ؟
بخش setup multiple displays هم چک کن ... باید هم TV باشه و هم مانیتور LCD ات ... الان لپ تاپم کنارم نیست وگرنه دقیق تر راهنمایی ات می کردم
تاحالا تست نکردم اما از استاندارد 4 تایی استفاده کنی هم فکر نکنم مشکلی باشه چون خارهاش میخورند
برو توی کنترل پانل nvidia ( روی دسکتاپ کلیک کن و انتخابش کن) و توی بخش آخر هم مانیتور ها و هم تلویزیون خروجی و کیفیت خروجی رو میتونی مشخص کنینقل قول:
بخش setup multiple displays هم چک کن ... باید هم TV باشه و هم مانیتور LCD ات ... الان لپ تاپم کنارم نیست وگرنه دقیق تر راهنمایی ات می کردم
سلام
من رفتم سیم s-video هفت تایی خریدم و وصل کردم به تلویزیون
تصویر ندارم فقط صفحه ای که نقاط سیاه وسفید دارن ، یه کوچولو رنگی شد ولی تصویری وجود نداره
تلویزیونم grundig هست و کابلهای audio/video آن با فیش مستطیلی scart وصل میشه
چکار کنم ؟؟
توی nvidia settings هم تنظیم خاصی ندیدم که انجام بدم
یه راهنما برات میزارم ... مشکلت با خوندنش حل میشه
اگر وقت داشتم توضیح میدادم
موفق باشیدکد:http://www.svideo.com/compaq1700.html
آقا ایراد از کابله بود
با یه کابل دیگه امتحان کردم ، به راحتی خوردن یه لیوان آب وصل شد
البته جالب این بود که با کابل 4 تایی کارکرد در حالیکه خروجی نوت بوکم 7 تایی بود.
===
مدیران عزیز ، یه نظر من میشه یه اسم مناسب تر به این تاپیک داد.
نه خوبه ... چون بیشتر راجع به Hdmi بحث شده تا دیگر کانکتورها . اما تاپیک خوبی هست ...
من خودم قصد دارم یک تاپیک بزنم که کلا مقالات آموزشی توی اون بخش مجزا قرار بگیره مخصوص نوت بوک ... راحت تر هم میشه سرچ کرد
دیگه داره اعصابم خورد میشه
دیروز با کابل یکی دیگه و روی تلویزیون اون امتحان کردم ، خوب بود
امروز رفتم کابلم رو عوض کردم ، با تلویزیون خودم چک کردم
سیاه وسفیده ولی کیفیت تصویر خوبه
چجوری رنگیش کنم ، توی همه گزینه هاش هم رفتم ، نشد
از سیستم pal یا nts اون نیست ؟
کدومشو باید بذارم ؟
سیستم Ntsc فکر میکنم استاندارد باشه
این دیگه به لپ تاپ فکر نکنم ربطی داشته باشه باید تلویزیون رو ست کنی
فکر کنم طلسم شدمنقل قول:
ایراد از سیمه بود
باید فردا برم یه سیم دیگه بگیرم
سلام دوستان ، اين پورت كه دورش با قرمز خط كشيدم واسه اتصال به مانيتوره ؟
آره ديگه ... همون پورت RGB هست كه براي مانيتورهاي crt و پروجكشنها ازش استفاده ميكنننقل قول:
خب دوستان گفتن که پورت S-Video دو نوع 4 پین و 7 پین داره و من هم سئوالم دقیقا مربوط به همین موضوع هست.
من خروجی لپ تاپم S-Video از نوع 7 پین هست.
در حال حاضر کابل S-Video ای که دارم 4 پین هست اما با این حال همونطور که دوستان گفتن چون پورت هاش به هم میخوره مشکلی نداشتم و تلویزیون تصویر رنگی دارم اما مسئله اینجاست که از کیفیتش راضی نیستم.
چون ورودی تلویزیون فقط همون فیش 3 رنگ (زرد-سفید-قرمز) Composite رو داره مجبور شدم از کابلی استفاده کنم که یه سرش S-Video 4 پین هست و سر دیگه اش یه دونه فیش زرد رنگ Composite
حالا می خوام بدونم که آیا با عوض کردن این کابل فعلی و استفاده از S-Video نوع 7 پین که سر دیگه اش Composite زرد رنگ هست کیفیت تصویر بهتری خواهم داشت؟
این تفاوت خیلی ملموس خواهد بود؟
صدا رو هم که با یه کابل 2 فیشه از همون نوع Composite از محل هدفون لپ تاپ به تلویزیون منتقل می کنم.
درسته دیگه؟
آیا کابلی وجود داره که طبق شرایط مورد نظرم دیگه نیازی به کابل جداگانه برای انتقال Audio نباشم؟ (یعنی اینکه کابل Audio هم به اون چسبیده باشه)
فکر می کنم دقیقا به چنین چیزی نیاز دارم :
درسته ؟ توی اینترنت هست که قیمت کوتاه ترینش رو زده 17.95 دلار.کد:http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/videoware_2016_48480935
توی بازار ایران (مشهد) هم از این کابل هست؟ قیمتش چنده؟
در S-Video چهار پین که نوع استاندارد هم هست:
- پین یک Ground Y
- پین دو Ground C
- پین سه Y که Intensity رو مشخص می کنه.
- پین چهار C که Color رو مشخص می کنه.
از S-Video چهار پین برای تلویزیون، ویدیو و کلا لوازم صوتی و تصویری استفاده میشه.
S-Video هفت پیت پین بیشتر برای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده میشه چهار پین دقیقا همون کار قبلی رو می کنند. یکی از سه پین سیگنال خروجی Composite با استاندارد CVBS رو برای تلویزیون های معمولی فراهم می کنه و دو پین باقیمونده برای کنترل خروجی (یا ورودی) هستند.
با دو پین کنترل کننده میشه از سه پین دیگه خروجی Component یا YPbPr هم گرفت (در صورت پشتیبانی کارت گرافیک)
مشخصه که تفاوتی در کیفیت S-Video چهار پین و هفت پین نیست و با عوض کردن کابل هیچ تفاوتی در کیفیت مشاهده نمی کنید.
اون کابل هم ممکنه توی بازار باشه، خودتون هم می تونید کابل Audio رو اون کابل بچسبونید!
الان کابل composite 15 متری : 4000 تومان 3 سر - 3 سر (صوت - تصویر)
و تبدیل Svodeo به composite برای تصویر : 1000 تومان
و تبدیل جک استخونی به استریو composite : 500 تومان
یعنی نهایت با 5500 میتونید تصویر رو عالی ببرید روی TV
آقا کابلhdmi فقط تصویر رو نشون میده یا همراه با صدا هستش.اگه جواب بدید ممنون میشم
خیر فقط تصویر هست ...
چاکر رجیستر جان.مخلصیم به مولا.دستت طلا که جوابمو دادی