سلام.
دوستان هر كسي هر مشكلي در بازي شاهزاده ايراني 2 دارد در اينجا مطرح كنيد.
Printable View
سلام.
دوستان هر كسي هر مشكلي در بازي شاهزاده ايراني 2 دارد در اينجا مطرح كنيد.
سلام
من زياد متوجه نشدم. اما فكر كنم شما همون اول بازي هستيد كه ميريد و توي قلعه بالا شاهزاده تاريكي رو مي بينيد(همون غول سياه) شما بايد برين بالا و كايلينا رو نجات بدين. اما اگه اشتباه فهميدم بيشتر توضيح بدين تا بفهمم كجاي بازي هستين.
تشكر
مهدي
منم زياد متوجه نشدم اگه بيشتر تو ضيح بديد شايد بتونم كمكتون كنم
سلام.
من تو اونجايي كه شهزاده با اون دختره كه رفته بالاي نردبان و مي آيد پايين و درباره يه سري چرخدنده و خيره صحبت ميكنه گير كردم.توي يه سالن هستم كه دو تا راه پله داره و وسطش فانوس هستش!بايد چكار كنم؟!
سلام
من يادم اومد. شما الان شمشير جديد رو كه از كايلينا گرفتين. حالا بر مي گردين ( از همون راهي كه اومدين) بعد ميرين به سالن بزرگي كه اطرافش همه جا سنگيه. اونجا وسطش يه سنگي هست كه وقتي نزديكش بشين شاهزاده شمشيري رو كه از كايلينا گرفته تو سنگه مي كنه و يه اهرم وسط سالن پيدا ميشه. وقتي اونو بچرخونين ستونهاي اطراف حركت مي كنن و راه رو براي شما باز مي كنن. تو اين مرحله خودش نشون ميده از كدوم راه بايد بري. اما مرحله آخر بايد خودت پيدا كني.;)
بچه ها كسي كدهاي تقلب اين بازي رو داره؟
سلام
واسه اين بازي من رمز نديدم. اما ترينر رو مي تونين از اينجا داونلود كنين. البته من امتحان نكردم اين رو كه كار مي كنه يا نه(چون اصولا از رمز استفاده نمي كنم)
کد:http://dl.gamecopyworld.com/dl_awpost.php?d=2004&f=asx-p6-pop2!rar&u=66.199.227.162
يعني رمزي وجو نداره كه بشه مراحل رو رد كرد و يا غيره؟
كسي جواب نميده؟
من اين بازي رو حتي تو موبايل هم نتونستم تا ته برم .... هي ميافتم تو سوراخ! چه برسه به اينكه بخوام با كامپيوتر بازي كنم!
سلام
همونطور كه گفتم بازي رمز نداره در كل. اما اگه بخواين مرحله ها رو رد كنين من مي تونم سيوهاي كامل بازي رو بهتون بدم.
تشكر
ممنون مي شم اگه سيو بازي رو بدين!
راستي من توي مرحله اي كه توي يه ايوان هستي و ازش آشار ميريزه پايين.كه يكدفعه يه قول مياد و ميري به پاهاش ميزني.تا اينجاي كار رو بلدم.ولي وقتي كه مي گه بپر بالاي سر غوله و مي پرم ديگر نمي دانم چكاركنم.يكي من رو راهنمايي كنه!
سلام
بايدربا شمشير بزني تو سر غوله !!!
هر دفعه كه دستشو برد بالا كه بندازتت پايين رو گردنش به سمت مخالف برو تا اينكه نتونه بگيرتت
سلام پرنسس جاننقل قول:
نوشته شده توسط princes
اين هم سيوهاي كامل بازي
اين ها رو توي اين پوشه سيو كنين.کد:http://rapidshare.de/files/5665281/pop2wwsaves.zip.html
\C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
موفق باشين
راستی من هم یه مشکلی دارم من اونجایی هستم که پرنس کالینا رو انگار کشته داهاکا دنبالش افتادهحالا من یه شمشیر جدید گرفتم و توی یه جا گیر افتادم نمیدونم چه کار کنم . یه راهنمایی بفرمایید
راستی یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه هر وقت من ویندوز رو عوض میکنم دیگه پرنس اجرا نمیشه میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارین و یه چیز دیگه من این پوشه ای رو که مسیرش رو داده بودین پیدا نکردم یعنی نبود باید خودم بسازم.و در آخر اینکه من Dvd اصل پرنس رو دارم که کارخانه سازنده کارت گرافیک بهم داده میشه این اشکالات(اگه اشکاله البته) به خاطر این باشه.
ممنونم
سلام دوست عزيز
اين پوشه hidden هستش
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
---------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جايي كه گير كرديد بيشتر توضيح بديد. منظورم اينه كه بگيد مشكلتون در حال حاضر چيه ؟؟
ممنونم ببین من یه شمشیر به اسم Scorpian(عقرب) گرفتم دقیقا مشکل همین جاست الان توی یک تالار هستم و نمیدونم باید چه کار کنم البته یه جایی هست که یه دریچه داره که بالاست هر چی هم خودم رو میکشم نمیتونم بهش برسم . امیدوارم متوجه شده باشی من کجا گیرم
سلام آرمان جان
فكر كنم فهميدم كجا هستين. فكر كنم اونجايي هستين كه وقتي ميرين روي يه سنگ اون جايي كه وسط سالن هست يه خورده مياد پايين. شما اينجا بايد از دري كه پايين سالنه رد بشين. بعد داهاكا باز هم ميوفته دنبالتون. بعد شما از دستش فرار مي كنين و ميرين مي رسين به همون جاي اولتون. اما اوني كه وسط سالن هستش يه خورده مياد پايين تر. شما دوباره بايد از همون دري كه قبلا هم از اونجا گذشتين رد بشين تا برسين به دو راهي. اين بار بايد از راهي كه قبلا ازش رد نشدين برين. ياز هم داهاكا ميوفته دنبالتون. اين بار هم بايد فرار كنين و باز هم مي رسين به سالن قبلي. اما اين بار مي تونين از اوني كه وسط سالن هست بالا برين. البته اگه اشتباه مي كنم بگين. من خيلي وقته تموم كردم واسه همين جزئياتش زياد يادم نيست.
ضمنا من هم كه الان ويندوز رو عوض كردم نميشه بازي كرد. واسه همين نمي تونم دقيق بهتون جواب بدم و شرمندتون مي شم :blush: اما اگه اسم سيو رو بگين من مي تونم براتون از يه جايي پيدا كنم.
تشكر
مهدي
آق مهدي خيلي ميخوامت!
راستي كسي ميدونه كه چرا نام اين بازي شاهزاده ايراني شد؟چرا مثلن نشد عربي!؟
مرگ موش جان من اینجا رو رد کردم.
ببین من تازه یه شمشیر گرفتم . به اسم Scorpian بعد یه چند تا آدم میکشم که توی همون سالننی هست که شمشیر رو کرفتم الان دیگه نمیدونم کجا ید برم .!!
سلام
اسم save رو ميذاشتين خيلي خوب ميشد. چون من الان بازي رو ندارم كه بهتون بگم. دارم از gamespot پيدا مي كنم. واسه همين شما اسم آخرين save رو بذارين لطفا. يه سوال ديگه هم داشتم. اين كه شما الان شاهزاده هستين يا شاهزاده تاريكي؟ اگه از دوستان كسي يادش هست راهنمايي كنه.
تشكر
آقا مهدي سلام.
من توي اونجايي گير كردم كه يه اتاقه و يه ستون وسطشه و چند تا از اين سگ(صد رحمت به سگ.توله غولند! :ohno: ) هي مزاحم ميشند.و نميدونم از كجا بايد برم.فقط اين رو ميدونم كه بايد بپرم رو ستونه و اونجا واي ميسته.ولي ديگه نميدونم بايد چكار كنم؟؟؟!!! راستي من اونجايي هستم كه اومدم توي آسياب بادي و بعدش اومدم داخل اين اتاق لعنتي! يكي به من بگه چكار كنم؟ :sad: :sad:
سلام
لطف كنين هر جا كه گير كردين اسم سيو رو هم بگين. اينجوري راحت تر ميشه پيداش كرد.
تشكر
سلا م به دوستان عزیز اگه مشکلی داشتید چند تا تاپیک در این باره زده شده سرچ کنید به نتیجه میرسید اگر هم مشکل داشتید کامل تر توضیح بدید تا سریع تر به نتیجه برسید در ضمن اپگریدها رو هم فراموش نکنید
قتی دارین بازی میکنین دکمه های 1 و 2 و 3 رو با هم نگه دارین اگه درست این کارو کرده باشید می نویسه:''You are worthy of the powers of Jaffar.''
بعد از این حالا این دکمه ها رو امتحان کنید: Very Happy
اگه + یا - رو بزنید به ترتیب زمان رو افزایش و کاهش میده
اگه T رو بزنید یک امکان فوق العاده میده
اگه G رو بزنید میتونید یه مرحله انتخاب کنید
اگه L رو بزنید میتونید برید مرحله بعد
اگه K رو بزنید هر چی دشمن تو تصویره می میره
.................................................. ......
البته اینا رو من توهمین انجمن گیر اورده بودم.
امتحانشون هم نکردم.
آقا مهدي اينم اسم اين سيوي كه گير كردم: Activition Room يكي كمك كنه!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Arman_Panda
آرمان جان به اين ترتيب عمل كنيد:
پس از اينكه شمشير عقرب رو گرفتين با دشمنانتون بجنگين و به سمت دري كه در جهت مخالف اتاق باز ميشه برين( يعني از همون جايي كه وارد شدين) به سمت چپ برين و با يك حركت تركيبي بپرين.(اگه ديدن كه چرت ميگم تقصير من نيست. چون من الان از رو بازي توضيح نمي دم دارم از رو متن انگليسي ترجمه مي كنم) به سمت راست بچرخين و يك بار ديگه همون حركت رو تكرار كنين. باز هم به سمت راستتون برگردين و از گوشه به ديواري كه روش شكستگي داره نگاه كنين. شما الان با شمشير Scorpion مي تونين اين ديوار رو بشكنين. ( توضيح: براي اين كار يك بار كليد چپ ماوس رو فشار بدين و نگه دارين تا زماني كه يه ضربه محكم به ديوار وارد كنه. با اين ضربه ديوار ميشكنه و شما مي تونين از اونجا بگذرين. ) فكر كنم شما همين جا اشكال داشتين. ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط princes
:blush: :blush: من باز هم يه سوال ديگه دارم. شما الان چند تا sand tank دارين؟ ببخشين كه اينقدر من خنگما :blush: اما الان بازي رو ندارم واسه همين نمي تونم خوب كمك كنم. (علت اين كه اين رو پرسيدم اينه كه 3 جاي اين بازي سيو Activation room تكرار ميشه.) ضمنا اگه زحمتي نيست اسم سيو قبل از اين رو هم بگين تا من زودتر پيدا كنم. عوضش منم كامل تر توضيح ميدم. ;)نقل قول:
نوشته شده توسط princes
تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
آقا مهدي سلام! :blush:
والا اين دوتا هر دوتاشون يكيه! و من تو اونجايي گير كردم كه پس از گذراندن اون غول آهني و بعد از آمدن به داخل آسياب و عوض كردن زمان از آسياب ميام بيرون و در بالاي آن وارد يه اتق ميشم.نزديك همنون اتاقم سيو هست.ابتداي اتاق بسته است. و بايد از بالاي آن پريد رفت تو كه وارد اتاق ميشي سه تا (نميدونم چي چي!) رو ميكشي كه يكدفعه سه تا توله غول! مي آيند.كاري بهم ندارند! فقط هر به چند دقيقه ميزنند تيكه پاره ات ميكنند!آونم اگه عصباني بشوند! :blush:
حالا از اين جا به بعد ! يه ستونه وسط اتاق كه نصف شده(بر اثر خرابي شنهاي زمان) و تو ميپري بالاش.اما...
ديگه نميدونم چكار كنم.چون هيچ راهي واسه فرار نداري!جز اينكه گير اين سگ غول توله ها نيفتي!
فكر كنم ديگه نيازي به توضيح نباشه.خيلي مخلصيم! ;)
سلام
الان افتاد. ;)
شما وقتي اون سوسمارا (تقريبا شبيه سوسمارن ديگه) ميان بايد يه كاري بكنين كه اونا جلوي دري كه جلوش رو تير و تخته كردن منفجر بشن. براي اين كار شما بايد برين جلوي در و وقتي اونا اومدن طرف شما بايد بهشون ضربه بزنين. وقتي ديدن كه كم مونده بتركن و دارن به طرف شما ميان زود بپرين اون يكي طرف تا پيش شما منفجر نشن. البته اگه منفجر بشن هم جون زيادي ازتون نميره. خلاصه اين كه وقتي اونجا درش منفجر شد مي تونين از رو ديوار برين و راهتون رو پيدا كنين.
اين توپيح آخري رو كه ديدم خودم يادم اومد. :laughing: ديگه از Gamespot ننوشتم.
تشكر
ببخشيد كه زياد معتل كردم.
آقا مهدي سلام
والا تا اونجايي كه من ميدونم اينجا در چوبي نيست! فقط طرف ديگر ديوار كه صداي شرشر آب مياد نارك تره و ترك و شكستگي داره! حالا به نظر تو من بايد اين حيوونا رو اونجا جمع كنم و بهشون بزنم! اما هرچه ميزنم افاده نميكنه كه نميكنه! حالا نميدونم بايد چكار كنم؟
سلام
:ohno: اونجا نبود؟ اگه ديوار شكستگي داره خوب بايد با شمشير بشكنيش ديگه. كليد چپ ماوس رو نگهدار بعد خودش يه ضربه محكم مي زنه درو ميشكنه. البته اگه شمشير Scorpion الان تو دستت باشه.
تشكر
اي كه گفتي يعني چه؟ ---نميتونه بشكنه!
سلام
ببينين شمشير شما كدومه؟
مهدي سلام.
از سمت پايين دست راست اولي - - اين توي دستم هستش.ولي هر چه مي زنم به ديوار فايده نداره!
آقا اوني كه من دارم بازي ميكنم اسمش اينه :
Prince of Persia Warrior Within
همون دوميشه ؟
===========
يه مرحلش گير كردم !
راستش يكي از مرحله هاييه كه توي باغ اتفاق ميفته .
مرحله اي كه بايد به بالاترين سطح بري و اونجا يه پل چوبي هست كه جعبه رو قبلا رو علامته گذاشتي .
مشكل اينه كه معلوم نيس كجا بايد رفت و چيكا ر كرد . چون فقط يه لوكيشن جديد داره كه رفتن به اونجا غير ممكن ! نشون ميده ... چون به هيچ روشي نميشه پريد يا رفت روي اونجا ... ( يه جاي بالكن مانند )
چيكار كنم ؟!
شرمنده اگه اطلاعات ناقصه ! راستي راهي هست كه از صحنه اي كه توش گير كردم عكس بگيرم و بزارم ؟
با پرينت اسكرين كه نشد .
از طريق فايل هاي خود بازي نميشه ؟
سلام lahij_web عزيز
بله اين بازي كه شما داريد همون نسخه 2 هستش
شما بايد جعبه رو روي كليد بزاريد تا پل وصل بشه و بعد بريد دستگسره رو بچرخونيد
وقتي اين كارو انجام داديد بايد برگرديد و به همون سالن اصلي بريد و اونوقت متوجه تغييرات ميشيد
راستي با زدن دكمه پرينت اسكرين عكسي از محيط بازي گرفته ميشه كه در خود فولدر بازي ذخيره ميشه
امين جان از راهنماييت ممنونم .
ولي يه ضد حال اساسي :
بعد از پستم متوجه شدم كه عكسي كه با پرينت اسكرين ميگيريم توي پوشه بازي به نام اسكرين شات ذخيره ميشه . خواستم بازي رو اجرا كنم تا با چند تا عكس ازت راهنمايي بخوام كه در اوج بدشانسي ! ديدم كه اين پيغام منحوس رو ميده :
this application has failed to start because base.dll was not found ! reinstalling the application may fix this problem
درست در شرايطي كه تازه داشت حال ميداد اينجوري شد !! بدبختي اينه كه سي دي نصبشو هم ندارم !
كار ديگه اي جز نصب مجدد نميشه كرد ... نه ؟