با سلام چطور مي توانم يك فايل swf فلش را در صفحه index سايت قرار دهم تا وقتي آدرس سايت را مي زنند ابتدا فايل فلش load بشود.از اساتيد قبلاً جهت پاسخ دهي به سوالم تشكر مي كنم.
Printable View
با سلام چطور مي توانم يك فايل swf فلش را در صفحه index سايت قرار دهم تا وقتي آدرس سايت را مي زنند ابتدا فايل فلش load بشود.از اساتيد قبلاً جهت پاسخ دهي به سوالم تشكر مي كنم.
سلام.
با استفاده از تگ embed این کار رو می تونی بکنی.
شرمنده دوست عزيز من آشنايي با تگها ندارم اگر لطف كنيد مراحل كار را بيشتر توضيح دهيد ممنون مي شوم.نقل قول:
بفرما...نقل قول:
[HTML]
<embed src="آدرس فایل فلش" width="550" height="400"></embed>
[/HTML]
*** ويرايش شد ***
از اين كد براي فايل هاي html هم ميشه استفاده كرد؟
سلام.نقل قول:
منظورت اینه که فایلهای html رو قسمت آدرس بدید؟!!!!
اگر اینجوریه که باید بگم خیر:13:
ممنون من اين تگ را در قسمت body بصورتيكه فايل فلش را از روي desktop ام مسير دادم قرار دادم ولي در صفحه يك كادر image خالي بصورت preview به من مي دهد.ميشه توضيح دهيدنقل قول:
*** ويرايش شد ***
دقيقا براي من هم
در ضمن منظورم اينه كه من يه فايل html را در كامپيوترم با برنامه اي مثل front page بسازم و محصول نهايي را در هاستي مثل persian gig آپلود كنم و بعد براي نمايش از اين كد استفاده كنم
سلام.
من کاملا این کد رو امتحان کردم هیچ مشکلی نداره!
می شه من کدی رو که شما استفاده کردین رو ببینم؟
برای این کار شما باید از فریم ها استفاده کنید...نقل قول:
در ضمن منظورم اينه كه من يه فايل html را در كامپيوترم با برنامه اي مثل front page بسازم و محصول نهايي را در هاستي مثل persian gig آپلود كنم و بعد براي نمايش از اين كد استفاده كنم
خوب مثلا من الان توي وبلاگم توي يه پست يه بازي فلش رو گداشتم ولي عمل نمي كنه. در واثع يه صفحه سفيد رو نشان ميده كه وقتي روي ش راست كليك مي كني دو گزينه دارد:
(غير فعال)movie is not loaded
about flash ...
براي مشاهده:
کد:www.iranpctrick.blogfa.com
سلام.
شما تگ emed رو نبستین به این صورت:
ولی بازم فکر نکنم مشکل از این باشه، آدرس کامل فایل فلش رو بزار تا من در ستش کنم واست....کد:</embed>