سلام
این سرویس برای تهران
از امروز کار خودشو شروع کرد با پخش 8 شبکه
بر روی گوشی شما !
Printable View
سلام
این سرویس برای تهران
از امروز کار خودشو شروع کرد با پخش 8 شبکه
بر روی گوشی شما !
لیست گوشی های نوکیا مجهز به دی وی بی (دریافت کننده سیگنال های دیجیتال تصویر)
ان 92
ان 77
و ان 96
سلام علی جون
بروی گوشی ما نه..گوشیهای ----h که قیمتاشون بالاست.مثلا n93
n78 هم هست.که تازه معرفی شده
آره من هم امروز از اخبار شنیدم
اگه زحمتی نیست میشه چند تا گوشی از سونی اریکسون و نوکیا معرفی کنین که این قابلیت رو دارن(منظورم همون H---- هستش):40::11:
داداش سونی اریکسون گوشی ----H دار داره که اونم فقط مخصوص ژاپن هستنقل قول:
آره من هم امروز از اخبار شنیدم
اگه زحمتی نیست میشه چند تا گوشی از سونی اریکسون و نوکیا معرفی کنین که این قابلیت رو دارن(منظورم همون H---- هستش)
نوکیا هم که :
ن92
ن96
ن77
ن78
منم از اخبار شنیدم واقعا خبر خوبی بود حالا باید پسنداز کنیم واسه ان96 چون هم ال سی دی بزرگی داره و هم میشه تلویزیون نگاه کرد.
اخ جون دیگه نمیشه کلاسها رو قیدش رو بزنی و بری فوتبال نگاه کنی
خاب هزینش چقدره ؟؟؟
مجانیه (چی گفتم !!!!!!!) ؟؟؟؟؟
به به عمو کاظم !!
خوبی ؟
بابا این همه پول می خوای بدی برو یه دون گوشی چینی بگیر خیال راحت !لول
تو اخبار که گفت رایگانه
مثل سیگنال های تلویزیون
به علی اقا خوبی تو کرمانشاه بودی ما نمیدونستیم؟جدیدا یه رفیقم کرمانشاهی پیدا کردم خیلی باحاله.
توی این مدت سخت خرخ ونی میکردم.روزانه هشت ساعت کلاس داشتم از هشت صبح تا 6 عصر.
باور کن یه سری میخواستم برم بگیرم مسابقه فوتبال ارسنال بودش منم کشته و مردش بودم اما دوستام امتحان دستیار تخصصی داشتن و نمیشد تلویزیون نگاه کرد همه زندگیشون بستگی به اون داشت منم قیدش رو زدم0 با خودم گفتم چی میشد الان یه گوشی چینی داشتم
اما فایده نداره گوشی بدون سیستم عامل فاز نمیده از گوشی های مشت اسکرین خوشم نمیاد
نقل قول:
n93 این سیستم و نداره
e90 چی ؟ ؟ ؟ ؟
همچنین ایی 90 هم ندارهنقل قول:
فقط تو تهران میگیره؟
زحمت کشیدن..!
سیستمی که فقط روی 5 تا گوشی (که دوتاشم اصلا نیست) اونم فقط تو تهران جواب میده...!
سری پی سامسونگ هم این کاره هست . مثل پی 960 که تازه معرفی شد ولی استفاده از این سیستم فکر کنم گرون باشه . یا اصلا راه نیفتاده باشه .
منظورم N92 بودنقل قول:
سامسونگ جان تا حالا چند تا خبر دروغ از من شنیدی ؟؟!
ضمنا دریافت این سیگنال ها رایگان هستش مثل سیگنال های تلویزیونی
بابا جای این کارا gprs و mms همراه اول وصل می کردن صوابش بیشتر بود
دوستان سلام
حالا چه شبکه هایی میگیره؟
اين خبر رو اخبار ديشب هم گفت حتي مراسم راه اندازيشم نشون داد خيلي باهال بود همه خوشحال بودن و مي خنديدن گفتم اونوريا كجان و ما كجا!!!!
هزينه نداره چون از خط كه استفاده نميكنه
گفتن 8 شبكه رو ميگيره و تو تهران كل 6 شبكه رو ميگيره.
خداييش حال ميده واسه فوتبال ديدن اونم سر كلاس هاي دانشگاه ما كه تموم كرديم انشاالله فوق قبول شم بشينيم يه فوتبال سير نگاه كنيم
اگه مجانی باشه خیلی خوبه
باریکلاه به وزیر فناوری !!!
ببینید می تونید اینو تو ایران پیدا کنید!! نوکیا اینو واسه این کار ساخته!!
کد:http://www.symbian-review.com/nokia-mobile-tv-receiver-su-33w-brings-you-tv-whenever-you-need-it.html
سلام بر دوستان گل ...
آقا ما یک گوشی داریم ، که قبلا" شنیده بودیم میگیره !!!
ولی مطمئن نیستم ...
میشه سرچ بزنید ببینید میگیره یا نه ؟!
Sagem >> MyX-8
ووووووااااااااایینقل قول:
عجب چیزیه !!
مشخصات دقیق تری ازش نیست ؟
نقل قول:
با سلام .
داشتم به یک سایت نگاه میکردم که طرف با اطمینان گفته بود هزینه این کار 5000 هزار تومان هستش و برای هر کانال هم هزینه جدایی داره . تمام مطالب شما رو هم دقیق بیان کرده بود . :5:
راست و دروغش با خودش ولی خودمونیم کسی عاشق چشم و آبروی دیگری نیست که کار مجانی انجام بده :13: ( غیر از دوستان این فروم ) . :10:
اگر این کار اینقدر مهم و با ارزش هست پس چرا تبلیغی چیزی نمیکنند ؟
بهتر یکی از دوستان این کار رو عملی انجام بده و اگر هزینه موبایلش بالا رفت آخر ماه اعلام کنه :31: :31: :31:
خوب اگه پول قبضمون رفت بالا چیکار کنیم؟نقل قول:
اگر هزینه موبایلش بالا رفت آخر ماه اعلام کن
شما باید 30% از هززینرو بدی. قبوله؟
ایول...خیلی توپ شد...
کاش کل گوشی ها این امکانو داشت...
بابا من خودم شنیدم کاملا رایگانه
مگه تلویزیون ایران پول میگیره واسه شبکه هایی که پخش میکنه ؟
نه تنها تو ایران تو انگلستان هم اکثر شبکه هاش رایگان هستند !
این سیستم ربطی به مخابرات ندارهنقل قول:
صدا وسیما مسئولش هست !
من یه عکسی از اینترنت برداشته بودم(خیلی وقت پیش)از ان 95 که آیکون TV توش اومده بود!
اگه قرار باشه فقط توو همین 4 ، 5 تا گوشی که گفتین کار کنه مفت نمی ارزه...اگه اینطوره چرا خیلی وقت پیش(حدودا 5 یا 6 ماه پیش)که یه نفر داشت تازه این سیستمو معرفی می کرد(توو تلویزیون دیدم)طرف با گوشیه ساده که فک کنم 6260 بود اینکارو انجام می داد؟؟؟اون موقع که این گوشی های خیلی پیشرفته مثل N96 و N77 و...اینا نبودن که!!!
اینم همون عکسی که گفتم آیکون TV توو N95 اومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چی؟؟؟
اگه N73 رو هم آپدیت کنین یه برنامه Tv مثل این میاد. که نوکیا گفته برای استفاده از اون باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشین (همون که قبلا معرفی کردم).
این برنامه رو N95 هم فکر کنم از این سخت افزار استفاده کنه!
در مورد شبكه هايي كه ميگيره اين شبكه ها است : شبکههای یک تا چهار، تهران، شبکه قرآن، العالم، پرس تی وی، شبکه خبر و شبکه استانی آذربایجان غربی كه توي تهران راه اندازي شده و به زودي به شهرهاي ديگه هم ميره.
در مورد اينكه چه گوشي هايي ميگيره من خيلي جستجو كردم فقط گوشي هايي كه Dvbh دارن مي تونن اين قابليت رو داشته باشن.
در مورد پول و اين چيزا هم به هيچ وجهه نمي تونن پول بگيرن چون اصلآ از خط گوشي استفاده نميشه يعني مثلآ كانكت كه نمي خواد بشه كه پول براش بي افته بعدشم اگه بخواد پولي بشه همراه اول و ايرانسل و تاليا كه دعواشون ميشه!!! ايرانسل مي خواد كمتر بگيره ........... نه پولي نيست
مجانی هست چون اصلا ربطی به سیمکارت نداره.
این چند تا گوشی زیر هم این سیستم را دارند:
Nokia N77 -- Nokia N92 -- LG KU950 -- LG U900 -- LG U960 -- Samsung P910 -- Samsung F510 --
SamsungP930 -- Samsung P940 -- Samsung P20 -- Sagem myMobileTv -- Gigabyte g-Smart t600
البته گوشی های دیگری هم تو بازار هستند که سیستم ----H داشته باشند .
تو اخبار هم هیچ حرفی از قیمت نزد.
آخه اینم شد پیشرفت؟کدوم یکی از این گوشی های ----h توو بازار هستن؟به فرض هم که قرار باشه بیان کدوم آدمی حاضر میشه گوشی خودشو مفت بفروشه که دوباره با کلی ضرر و زیان بره گوشی ----h دار بخره؟!؟!؟!بابا بیخیال...همون Gprs و Mms همراه اول که هنوز نیومده رو عشق است...
N92 الان توی بازار هستش و قیمتش هم حواشی 700000 تومان هست
كلا به درد نميخوره.فقط اسمش گندست.
اوت ایکون تی وی
تو ان 95 مربوط به تماشای تی وی
از طریق خطوط پر سرعت اینترنت هستش دوست من
والا ان 95 دی وی بی نداره