مشكل با 3250 ( در خاموش كردن گوشي )
سلام دوستام من وقتي گوشيمو خاموش روشن ميكنم :19:ازم ساعت و تاريخو مي خواد:19: راهي نداره كه من هر دفعه اين ها رو بهش ندم قبلا اينطوري نبود
چرا اينطوري شده ؟
:11::11::11::11:
مشکل در ریست کردن گوشی 3250
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.والا من به 2تا مشکل برخوردم که واقعا نمیدونم چجوری باهاشون کناربیام.
دوستان من چند وقته پیش برنامه gnu box رو که برای اتصال اینترنت گوشی از طریق بلوتوث توسط کامپیوتررو نصب کردم.از زمانیکه این رو نصب کردم توقسمت setting گوشی نمیتونم به قسمت access point گوشی دسترسه داشته باشم.یعنی هرکاری میکنم نمیتونم بازش کنم.الانم به اینترنت گوشی به طور ناجوری احتیاج دارم ولی به هیچ وجه منالوجوح نمیتونم کاری کنم.این اولین مشکل اساسیم بود.حالا یه مشکلی که خیلی از اون بدتره اینکه نمیتونم گوشیمو به حالت کارخونه ای درارم.یعنی هر چی کد#7370#* رو میزنم گوشیم ریست میشه ولی بازم به همون صورته.نه برنامه هایی که تو رم داخلی گوشیم نصب کردم پاک میشه و نه میتونم قسمت access point رو واکنم.تا قبل از نصب برنامه gnubox میتونستم با همین کد گوشیرو به حالت اول با پاکشدن تمامه برنامه ها درارم ولی دیگه نمیتونم.راستی ازین قسمت هم گوشیرو ریست کردم ولی بازم نتیجه ای در بر نداشت:
نقل قول:
menu=>tools=>setting=>phone=>general=>original phone setting
حالا اگر دوستان کد دیگه ای رو میدونن بگن و من رو از شر این خلاص کنن.تورو خدا.راستی تو رم گوشیم فقط برنامه rom patcher نصبه و gnu box رو پاک کردم ولی میخوام دوباره gnu box رو نصب کنم میگه این نرم افزار نصبه.میخوای با اون جایگزینش کنی یا نه؟
آهان تا یادم نرفته.مدل گوشیمم 3250
ممنون میشم ازتون.
سوال در مورد پاک شدن log بعد از عوض کردن سيم کارت در0 325
سلام
من يک سوال داشتم. من گوشيم نوکيا مدل 3250 هست. گوشيم تو قسمت مسيج هاش يک error گرفته بود که مجبور شدم مستر ريست کنم( ريست اصلي) حالا هر موقع سيم کارتمو در ميارم و سيم کارت ديگه توش ميذارم تمام log هام و dail و receive و missed هام پاک ميشه در صورتيکه تا قبل از مستر ريست اينطوري نبود . گوشي دوستم هم که 3250 هست اين مشکل رو نداره يعني وقتي سيم کارتو تغيير ميده log هاش پاک نميشه . مي خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
تو بخش log تنظيم خاصي نداره . فقط دوتا تنظيم داره که يکي مربوط به اينه هست که مدت زمان log چند روز
باشه يا log اصلا داشته باشه يا نه که من 30 روز رو انتخاب کردم. گزينه دوم هم مربوط ميشه به show call duration . قبلا ثبت ميکرد . گوشي دوستم هم که مشابه گوشي منه ثبت ميکنه اما از وقتي مستر ريست کردم وقتي سيم کارت همراه اول رو در ميارم سيم کارت ايرانسل رو ميذارم يا برعکس همه log ها پاک ميشه . نميدونم کدوم گزينه پاک شده از رو گوشي.
ممنون ميشم راهنماييم کنيد