سلام به همگی
تمامی بحث ها در مورد این بازی زیبا در این تاپیک قرار خواهد گرفت :46:
امیدوارم مثل بازیش تاپیک خوبی بشه :27:
پیروز باشید
پدرام
Printable View
سلام به همگی
تمامی بحث ها در مورد این بازی زیبا در این تاپیک قرار خواهد گرفت :46:
امیدوارم مثل بازیش تاپیک خوبی بشه :27:
پیروز باشید
پدرام
بازی در دنیای Fable در واقع زمانی است که رویاها به واقعیت می پیوندند.حتی قبل از اینکه سال گذشته بازی Fable برای کنسول XBOX وارد بازار شود بسیاری انتظار این بازی را می کشیدند چون نام پیتر مولینکس کافیست تا بدانیم بازی همان چیزی است که می خواهیم. شاید اغراق آمیز نباشد اگر بگوییم بازی Black & White این اعجوبه بازی سازی یکی از بهترین و در نتیجه پرطرفدارترین بازیهایی است که تا به حال ساخته شده است. و اما Fable ... .
Fable اولین بار در سال 2004 برای کنسول XBOX وارد بازار شد و توانست لقب یکی از بهترین بازیهای RPG تاریخ را از آن خود کند. پس از موفقیت Fable بر روی XBOX ، کمپانی LionHead (که پیتر مولینکس در راس آن قرار دارد) تصمیم گرفت تا این RPG فوق العاده را برای PC نیر عرضه کند و حاصل Fable: The Lost Chapters شد که هم اکنون پیش روی ماست. از تفاوت های نسخه PC با نسخه XBOX می توان به اضافه شدن چندین ماموریت و مکان مختلف، قابلیت ها، سلاح ها و جادوهای بیشتر و پیشرفت چشمگیر گرافیکی اشاره کرد. سایه زنی ها و نورپردازی ها (که البته در نسخه XBOX هم از کیفیت خوبی برخوردار بودند) در نسخه PC بهینه شده و گرافیک بسیار زیبایی را به نمایش می گذارند. کنترل بازی هم در مقایسه با XBOX Version دچار تغییرات اندکی شده است. ناگفته نماند که یک نسخه از Fable: The Lost Chapters برای XBOX هم به تازگی وارد بازار شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانان معمولا به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول قهرمان هایی هستند که از همان زمان تولد قهرمان به دنیا می آیند و دسته دوم قهرمان هایی هستند که با گذر زمان خود را به یک قهرمان تبدیل می کنند. قهرمان بازی Fable هم جزو همین دسته دوم می باشد! البته انتظار نداشته باشید که هر کاری خواستید بکنید و آخر سر هم به یک قهرمان تبدیل شوید! تمامی اعمال شما در طول بازی در شکل گیری شخصیت شما نقش دارند. درست مانند کودکی که باید تربیت شود کاراکتر شما هم باید تربیت شود. با انجام دادن اعمال خوب و شایسته و کمک به دیگران می توانید از کاراکتر خود یک قهرمان بسازید و یا برعکس او را به یک انسان نا شایست و شیطان صفت تبدیل کنید.در میان جنگل های انبوه Albion در دهکده Oakvale پسری معروف به Chicken Chaser (یه چیزی تو مایه های جوجه گیر!) زندگی می کند که بیشتر وقتش را صرف پروراندن رویاهایی که او را یک قهرمان نشان می دهد می کند. در صورتی که نمی داند در تقدیر او چه چیزهایی نوشته شده است... .
قهرمان ما که البته در طول بازی اصلا حرف نمیزند (!) زندگی خوبی را در دهکده Oakvale دارد. همه چیز به خوبی پیش می رود تا اینکه دهکده مورد حجوم افراد ناشناسی قرار می گیرد و به یک باره همه چیز نابود می شود. قهرمان داستان تک و تنها در دهکده سرگردان است تا اینکه به کمک Maze به گروه Guild ملحق می شوید و در آنجا توسط Guild Master با انواع فنون جنگی آشنا می شوید و راه زندگی خود را پیدا می کنید و ... .
داستان بازي از همان دموی ابتدایی جذاب و گیرا به نظر می رسد و شما را كاملا درگیر خود می کند. بازی کلا حالتی غیر خطی دارد (هر چند که در این موضوع به بازی هایی همچون Indigo Prophecy نمی رسد) و در بعضی مواقع نیر حالتی خطی پیدا می کند. متاسفانه خط داستانی بازی تا حدودی كوتاه است و براي يك بازي سبك RPG چندان مناسب نیست. از طرفی آزاد عمل زیادی که در بازی در اختیارتان قرار می گیرد باعث می شود تا روند بازی به طور فوق العاده ای جذاب و گیرا به نظر برسد و به هیچ وجه شما را خسته نکند. شما می توانید ساعت ها بازی کنید بدون اینکه ذره ای احساس دلزدگی کنید.آزادی عمل شما در این بازی به اندازه کافی زیاد است و باعث می شود هر چه بیشتر از بازی کردن لذت ببرید. شما می توانید اسلحه و آیتم های مختلف خرید و فروش کنید، می توانید به سلمانی رفته و قیافه خود را به هر حالتی که می خواهید در بیاورید!، خانه بخرید و دل دختران را بدست آورید!، رشد کنید، اگر جایی بین دو نفر دعوایی بود این کار شماست که تشخیص بدهید که حق با کدام طرف است و طرف حق را بگیرید یا نا حق را، از خانه ی مردم آیتم هایی را که می خواهید بردارید و در نتیجه با گاردها درگیر شوید و ... .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از استفاده کردن از هر کدام از توانایی هایتان به طور معمول Orb Experience هایی به دست می آورید که در چهار دستهSkill ،Strengh ،Will و General طبقه بندی می شوند که هر کدام برای Level-Up کردن یک بخش از توانایی هایتان استفاده می شود و از Orb های General می توانید برای Level-Up کردن هر کدام از سه بخش استفاده کنید.بازی علی رغم اینکه حالت فانتزی گونه ای دارد ولی کاملا منطقی به نظر می رسد مثلا فروشگاه ها شب ها می بندند و اگه شب ها به کافه ها بروید فروشنده ها را آنجا می بینید و همچنین اگر به کسی قول کمک دهید و عمل نکنید ممکن است مورد تمسخر مردم دهکده قرار گیرید! که همه از هوش مصنوعی خیلی خوب بازی نشأت می گیرند.
کنترل بازی نیز بسیار عالی طراحی شده و کلیدهای پیش فرض شما را راضی می کند و نیازی به تغییر آن نیست .شما میت وانید Skill هایی را که از جادوها و رفتار اجتماعیتان تشکیل می شود را در HotBar قرار دهید تا با زدن هر رقمی که برای آن مهارت در نظر گرفته اید بدون اتلاف وقت از آن استفاده کنید. بازی از نzر گرافیکی نیز در حد قابل قبولی قرار دارد و چهره ها و محیط ها بسیار زنده طراحی شده هر چند که از لحاط فیزیکی کمی مشکل دارد و تاثیر روی محیط ها کم است ولی گرافیک بازی شما راضی نگه می دارد. در کل اگر مهمترین و حتی تنها عامل مهم یک بازی برای شما گرافیک آن است شاید کمی مشکل داشته باشید ولی گرافیک آن در حدی هست که مشکلی برای شما در صورتی که به فاکتور های دیگر یک بازی هم اهمیت دهید به وجود نیاورد؛ و نکته بسیار جالب این بازی که قدرت برنامه نویسی را نشان می دهد این است که بازی با گرhفیکی که در حد خوب و قابل قبولی است و همچنین محیط های نسبتا بزرگ بازی هیچ اشکالی در اجرا شدن این بازی با سیستم های متوسط نخواهید داشت و بازی بسیار سبک اجرا می شود. یکی از نکاتی که به صورت نسبتا نا محسوس لذات بازی را بیشتر می کند هوش مصنوعی این بازی است که هم در مبارزات و هم در گفتگو ها و هم رفتار مردم دیده می شود به صورتی که گاهی شما را نسبتا کلافه نیز می کند و نمی دانید چگونه باید از دست مردمی که کمک شما را می خواهند فرار کنید پس به این نتیجه می رسید که کمک کنید و از خیر مأموریت خود بگذرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش صداگذاري و موسيقي بازي رو مي توان بهترين بخش بازي دانست! صدا گذاری شخصیتها بسیار عالی کار شده و صدای کاراکترها کاملا با شخصیت و چهره آن ها هماهنگی دارد. صدای راوی داستان هم فوق العاده دلچسب و جذاب است و هر بار كه به داستان بازي كه توسط راوي براي شما بازگو مي شود گوش مي دهيد لذت فراواني خواهيد برد! موزيك بازي كه با سبک کلاسیک آميختگي دارد بسیار دلنشین است و در تمام طول بازی شما را همراهی خواهد کرد. در صحنه های نبرد و یا صحنه هایی که خطر کاراکتر شما را تهدید می کند موزیک با سرعت بیشتری پخش می شود و به خوبی احساس خطر را در شما ایجاد میکند.
در کل اگر یک RPG باز حرفه ای هستید به هیچ وجه Fable :The Lost Chapters را از دست ندهید. اما اگر علاقه ای به سبک RPG ندارید و یا در درجه اول به گرافیک بازی اهمیت می دهید Fable نمی تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. ولی در هر حال این بازی به همه توصیه می شود چون می تواند تجربه نسبتا جدیدی باشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی سنتر
ببخشید سبک این بازی چطوریه ؟
مثل Assassin's Creed هست ؟ یعنی خودت میری جلو و شمشیر میزنی یا همش با موس هست ؟
تقریبا شبیه AC هست و مثل بازی های Third Person Shooter باید کنترلش کنید :46:نقل قول:
ولی سبک بازی Role Playing Game هست :20:
خوبه . آخه یه سری بازی هست همش با موس هست .
مثلا با موس میگی کاراکتر بره کجا و حتی با موس میگی که به کی حمله کنه !!!
ترسیدم یه وقتی از اونا نباشه .
ممنون از شما دوست عزیز ...
این بازی 3 سال پیش برای Pc عرضه شد. چی شده که الان این بحث رو باز کردین ؟
شماره 2 بازی هم قراره امسال برای Xbox 360 بیاد.
دقيقا كمي قديمي شدهنقل قول:
من اين بازي رو انجام دادم فوق العاده معما زياد داره اونقدر كه سرت در جاهاي مختلفش گيج ميره
و معماها هم تقريبا سخت هستند
در كل ممنون دوست عزيز شايد اگه ادامه بديم تاپيك خوبي بشه
نه این با موس نیست :46:نقل قول:
آره قدیمی هست ولی به چند دلیل تاپیکش رو زدم :نقل قول:
این بازی 3 سال پیش برای Pc عرضه شد. چی شده که الان این بحث رو باز کردین ؟
شماره 2 بازی هم قراره امسال برای Xbox 360 بیاد.
خودم تازه دارم بازیش می کنم
فوق العاده قشنگه
تاپیکی براش نبود
...
بله ورژن جدیدش می خواد بیاد , امیدوارم برای PC هم بیاد :5:
همین معما هاست که جالبش کرده :20:نقل قول:
دقيقا كمي قديمي شده
من اين بازي رو انجام دادم فوق العاده معما زياد داره اونقدر كه سرت در جاهاي مختلفش گيج ميره
و معماها هم تقريبا سخت هستند
در كل ممنون دوست عزيز شايد اگه ادامه بديم تاپيك خوبي بشه
خواهش می کنم
امیدوارم همینطور بشه :46:
سلام
شرمنده که اين تايپيک قديمي رو بالا کشيدم
من در مرحله نميدونم چند اونجايي که ميري تويک دهکده که نه ميشه شمشر برد نه جادو بعد يه فروشگاهه که يه ادم توشه که بايد باهاش پاستور باز کني و يه در باز که يه سرباز درشه و نميزاره وارد بشي بعد يه زنه که ميگه برادرش مرضه و يه پيز زنه که داره اش درست ميکنه و ميگه که بايد 4 تا قارچ ابي بايد برام بياري
الان هم کارکتر يه پسر جوان هست با تير کمان و شمشير
در ضمن هر چي اطلاعات در مورد قسمت هاي بازي جادو ها و... که لازم بدونم داريد بم بگد ممنون
لطف داريد
پیدا کردن قارچ های آبی یک side quest به حساب میاد که برای Level UP شدن و XP گرفتن باید انجامشون بدی.برای ماموریت های اصلی به Guild برگرد و از روی میز Quest هارا انتخاب کن quest های طلایی شکل داستان اصلی را تشکیل می دهند و آبی رنگ های side quest هستند.تجربه یا همان XP Point هارو که کسب می کنی ( از کشتن موجودات کامل کردن quest ها ) می تونی صرف چندین قابلیت کنی که به انتخاب خودت بستگی داره می تونی خرج قوی تر کردن خودت در مهارت های شمشیر زنی و تیر اندازی کنی یا جادو.
خیلی قشنگ گفتی دمت گرم
سلام
من باز گیر کردم
تو یه جایی هست یک قول برگ میاد ر چی میزنمش نمیمیره اون جا میگم که اون دزد ها دورت رو حلقه زدن
منظورت تو Bandit Camp هست که آخرش رئیسشون میاد؟ باید دفاع کنی و حمله هاشو جا خالی بدی تا با دوتا شمشیرش بزنه زمین و گیر کنه بعد اون زمانی که داری از پشت بهش حمله کن. اینقدر این عملو تکرار کن تا جنگ تموم بشه.نقل قول:
سلام دوست من
من باز گیر کردم
یه جایی هست که داخل یه محوطه هست و 2 تا قفس هم در کنار ها هست و یه سربازی ست نمیزاره برم تو
فکر کنم اون طرف یه موجود خطر ناکه
کارینا یا یه همچین چیزیه اسمش
نسخه ی pc این بازی رو میشه گیر اورد از بازار?؟
دوست عزیزم تو قسمت Arena هستی ؟ ببخشید اگر می تونی دقیق تر توضیح بده چون چند سال پیش بازیش کردم اینطوری بگی یادم نمیاد.نقل قول:
سلام دوست من
من باز گیر کردم
یه جایی هست که داخل یه محوطه هست و 2 تا قفس هم در کنار ها هست و یه سربازی ست نمیزاره برم تو
فکر کنم اون طرف یه موجود خطر ناکه
کارینا یا یه همچین چیزیه اسمش
البته بازی مال 3 پیشه ( نسخه PC ) شاید بشه گیر اورد غیر ممکن نیست . اینو بدون تو 4 CD بود.نقل قول:
نسخه ی pc این بازی رو میشه گیر اورد از بازار?؟
بله همون قسمت که شما میگید
خوب اونجا بعد از اینکه مرده سخنرانی کرد مقداری مهلت داری که چیزی خواستی از اونجا بخری و حرف بزنی اینا. بعد حدود چند دقیقه میان دنبالت و صدات می کنند که باید بری و مبارزه کنی.نقل قول:
سلام به شما راهنماي خوبم
اقا من يه جايي ديگه گير کردم تو اين قسمتي ست که ميندازنت تو زندان
بعد ميبرنت مسابقه دو بعد از اون يه سربازه واساده تو اتاق ميگه تکون نخور اونجا بايد چي کنم
من این بازی فوق زیبا رو تموم کردم
به همه پیشنهادش میکنم
سلام.
ببخشید یه مشکل در مورد سیو و لود بازی دارم :
من الان 3 بار بازی رو دستی سیو کردم ، یکی هم که auto save هستش ، حالا هر موقع میام سیو های دستی مو لود کنم تا میاد لود شه ، خودش اتوماتیک میره روی auto save و اونو لود میکنه که از مراحل خیلی پایین تر میادش !!! هر کاری کردم نشد ، حتی فایل auto save رو هم پاک کردم ولی بازی خودش میسازه و لودش میکنه !!!
نمیدونید مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟