»»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News
ياورى: داور يك گل برق را نديد اما اعتراضى ندارم </SPAN>
تهران IranSport.Net - محمود ياورى، سرمربى برق شيراز بعد از تساوى خانگى مقابل استقلال اهواز در جمع خبرنگاران گفت: فوتبال زيبايى را از جانب برقى ها شاهد بوديم. فشار فوق العاده اى به حريف وارد كرديم اما نتوانستيم پيروز ميدان باشيم. علت اين امر عجله بازيكنان برق شيراز در زدن ضربات نهايى بود.وى افزود: در اواسط بازى برق شيراز يك گل صحيح زد كه داور آن را نديد و نپذيرفت. از جايى كه من ايستاده بودم ديدم كه توپ بازيكن برق براى يك لحظه وارد دروازه استقلال شد البته اعتراضى به امر قضاوت نداشتم و ندارم.ياورى در پايان و در پاسخ به سؤال يكى از خبرنگاران در خصوص كيفيت بازى استقلال اهواز اظهار داشت: در مورد حريف نظر نمى دهم با اين حال معتقدم اگر قدر فرصت ها را مى دانستيم مى توانستيم با۴ ۵،گل استقلال را شكست دهيم
با اينکه پرسپوليسيم ولي حرفاي غير منطقي از ضيايي
پس از تساوي بدون گل برابر استقلال تهران
ضيايي: همه ديدند كدام تيم براي مساوي بازي كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباباتري تهران گفت: تصور مي كنم همه فهميدند كدام تيم براي كسب يك امتياز بازي كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين ضيايي پس از تساوي بدون گل برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي بود. فكر ميكنم مردم متوجه شدند كدام تيم براي مساوي و كسب يك امتياز به ميدان آمد.
وي ادامه داد: امروز تيم ما ميزبان بود؛ اما حريف 30 هزار تماشاگر داشت. با اين وجود فقط براي سه امتياز بازي كرديم.
سرمربي صباباتري افزود: از استقلال تهران شناخت كافي داشتيم. حريف بازي خوبي را به نمايش گذاشت. اين تيم كادر فني و بازيكنان خوبي هم دارد، البته در خط دفاعي با مشكلاتي مواجه است.
ضيايي تصريح كرد: نميدانم چرا برخي كارشناسان در صدا و سيما به صباباتري بها نميدهند. فقط خود را به پرسپوليس و استقلال ميچسبانند و از اين دو تيم تعريف و تمجيد ميكنند، اميدواريم آنها از اين كار دست بردارند.
وي در مورد علت سكونشيني فريدون فضلي در اين ديدار گفت: بهتر است از مديريت باشگاه سوال كنيد كه مشكل اين بازيكن فني بوده يا انضباطي. من چيزي در اين مورد نمي گويم.
ضيايي با اشاره به تغيير مديريت باشگاه صباباتري گفت: مديريت جديد نيز براي موفقيت تيم تلاش ميكند. ميخواهيم دوباره به صدر جدول نزديك شويم، البته اميدواريم مصدوميتها و اخطارهاي بيمورد بازيكنان ما تمام شود تا به جايگاه واقعي خود برسيم
اكبر ميثاقيان: از ابتداي فصل بارها بركنار شدم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي سابق تيم راهآهن تهران گفت: جداييام از راهآهن بحث فني نداشت اما، مسالمتآميز بود.
اكبر ميثاقيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در هر صورت من به تمامي اتفاقات دنياي فوتبال عادت كردهام و جداييام از راهآهن نيز يكي از همان اتفاقاتي است كه در دنياي فوتبال ميافتد. البته بحث جدايي من از راهآهن بحث فني نبود با اينحال بدون مشكل و با توافق به همكاريام با راهآهن پايان داد، چراكه باشگاه به اينكار تمايل داشت و من نيز تصميم گرفتم تا از راهآهن جدا شوم.
وي افزود: از ابتداي فصل از قول مديرعامل باشگاه و يا افراد ديگر عنوان ميشد كه من از راهآهن اخراج شدم و يا فرد ديگري به جاي من آمده است. درهر صورت امروز اين پيشبينيها به واقعيت پيوست با اينحال در شرايطي از راهآهن ميروم كه هيچ مشكلي با انصاريفرد و يا راهآهن ندارم.
وي گفت: من راهآهن را در بدترين وضعيت در ليگ برتر نگه داشتم و در جام حذفي نيز به موفقيت اين تيم بسيار اميدوار بودم به هرحال شرايط به گونهاي بود كه ديگر نميتوانستم در راهآهن بمانم هرچند كه راهآهن را مانند ابومسلم دوست دارم و معتقدم باشگاه من مانند خانوادهام ميماند.
ميثاقيان افزود: زمانيكه از ابومسلم جدا شدم، گفتم كه نميخواهم در رابطه با خانوادهام صحبت كنم اكنون نيز همين را ميگويم.
وي افزود: زمانيكه يك مربي هرروز خبر تعويضشدنش را ميشنود كار برايش دشوار ميشود، مطبوعات به من محبت زيادي داشتهاند و به طور مداوم اين اتفاق درباره من ميافتاد كار بسيار دشوار بود با اينحال من از هيچكس ناراحت نيستم چراكه آنها نيز كار خود را انجام ميدهند.
ميثاقيان يادآور شد: من نخستين مربي بودم كه در اين فصل پرسپوليس را در ورزشگاه آزاد شكست دادم و راهآهن نيز جايگاهش در جدول به گونهاي بود كه با دو پيروزي هفت پله بالا ميآمد در هر صورت من بايد زودتر از اين از راهآهن ميرفتم
ميثاقيان افزود: در نيمفصل پيشنهادي وجود داشت كه ميتوانستم آن را قبول كنم اما، به خاطر تيم و بازيكنان در راهآهن ماندم اما، امروز معتقدم كه اشتباه كردم و بايد در همان زمان از راهآهن جدا ميشدم.
وي افزود: پس از ديدار مقابل پرسپوليس نيز تصميم گرفتم استعفا دهم اما، همسرم به من گفت كه در فصل پيش نيز پس از شكستدادن پرسپوليس استعفا كردي و اگر در اين فصل نيز اينكار را انجام دهي شايد شائبههايي ايجاد شود به همين دليل استعفا ندادم.
وي ادامه داد: من در هر تيمي باشم به دنبال خدمتكردن هستم من عاشق فوتبالم و پول و درآمد آن برايم اهميتي ندارد، شايد اين هم جالب باشد كه يك مربي در دنياي حرفهاي فوتبال به دنبال پول نباشد.
سرمربي سابق راهآهن در ادامه به ايسنا گفت: من به مسوولان باشگاه راهآهن قول داده بودم كه اين تيم را قهرمان جام حذفي ميكنم و اگر ميماندم به طور قطع راهآهن قهرمان جام حذفي ميشد در هر صورت اين اتفاقات نيز جزء جذابيتهاي فوتبال است.
ميثاقيان در پايان گفت: درحال حاضر پيشنهادي ندارم هرچند كه نميتوانم بيكار بمانم و اگر پيشنهاد تازهاي باشد آن را قبول ميكنم، البته ميخواهم در تهران بمانم و يك تيم تهراني را هدايت كنم