سلام دوستان هر کی موتورلا v8 دارد و مشکلاتش همینجا مطرح کند تا با هم بر طرف کنیم
Printable View
سلام دوستان هر کی موتورلا v8 دارد و مشکلاتش همینجا مطرح کند تا با هم بر طرف کنیم
سلام سامان عزيز دوست گلم همچين تاپيكي لازم بود اما چه بهتر ميشد كه در باره v8 اطلاعاتي هم ميزاشتي(مثل:امكانات و......)
لطفا از آنتن دهیش بگین...
جدیده؟؟؟؟؟؟؟
مگه توی ایران پیدا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مشخصاتش هم میشه به دوربین 2 مگا پیکسل و بلوتوث 2 و USB 2 و مدت زمان مکالمه 7.30 ساعت اشاره کرد اما 3G نداره که حیفه!صفحه LCD 2.2 انچی با رزولیشن 320*240 داره و ورنش هم 117 گرم هست .420 مگابایت حافظه داخلی اگه اشتباه نکنمو تا 2 گیگ رم میشه بهش اضافه کرد .
قیمتش هم 367 دلار به تاریخ امروز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گوشی نمیشه رم اضافه کرد، ولی تو دو مدل 420 مگابایتی و 2 گیگابایتی ارائه شده. الان مدل 420 مگابایتیشو من تو علاالدین دیدم.نقل قول:
فرقش با v9 در چیه؟v9 مموری کارت میخوره؟قیمتشاون توی ایران چنده؟
v9 فقط مموري 2 گيگابايت دارد
از نظر همه چيز در حد خوب است
V9 حافظه داخلی کمتری داره، اما امکان اضافه کردن کارت حافظه رو داره و امکان استفاده از 3G رو هم میده، ولی V8 کارت حافظه نمی خوره، اما در عوض حافظه داخلی خیلی بالایی داره.نقل قول:
يكي مي تونه بگه مزاياش نسبت به گوشي هايي چون v3x چيه ؟
من يك سري كليات رو ميدونم مثل بلوتوث2 مدياپلير11 سرعت بالا و خيلي چيزاي ديگه واقعا محشره....!(خودم v3x دارم)
ممنون دوست عزيز
کیفیت تصویرش چطوره؟v3x که تصویرش عالیه.اینم مثه اونه؟
یه چیز دیگه صداش ضعیفه؟
درباره کیفیت عکسش هم بگیدمرسی.
تاپیک قدیمیه.(داره خاک میخوره)
یه کم اطلاعات دربارش بدید.مرسی
کیفیت تصویرش فوق العاده هست. باور کنید عکسی که با این گوشی انداخته میشه خیلی خیلی بهتر از گوشی n95 هست که 5 مگا پیکسل هست. من به کیفیت تصویر این گوشی نمره 20 میدم. البته در مورد فیلم برداریش نظری ندارم. در حد v3x هست ولی کیفیت عکس برداریش واقعا خیلی توپه. من v8 ندارم ولی واقعا گوشی جالبی هست. سرعتش هم که فقط باید خودتون امتحان کنید تا متوجه بشید که چقدر با سرعته. خلاصه از نظر من بهترین گوشی موتو تا به حال همین v8 هست. هیف که سیمبیان نیست.
بزارین منم یه نظر بدم :20:نقل قول:
از v3x خیلی سر تره..
1.کیفته lcd این مدل با این که تقکیکه رنگش با v3x یکیه 256000 ولی واقعا برتر از V3x هستش حتی من با 5700
هم که 16 میلونه تفکیه رنگاش رو مقایسه کردم. کاملا قابله رقابت بود!!!!!!
2. از نظره طراحی هم واقعا برتره. کاملا باریک. کلاسیک و شیک.. عالیه!
3.بولوتوث هم اون مشکله ناسازگاری و کندیه v3x رو نداره!
3. پردازنده ی واقعا قوی داره فک کنم 500mhz!! همچنین متونین این قدرت رو تو بعضی موارد مثله rotate کردن یه
عکس یا پردازش یه گرافیک مثله gif مشاهده کنید. که واقعا v3x در این جا هیچ حرفی برایه گفتن نداره!..
4. در ضمن به کسایی که این گوشی رو دادن وعده بدم که هکرها رو این گوشی خیلی خوب مانور دادن و
میتونید از upgrade هایه عالیه اونا استفاده کنید! البته بهترین هکرها دارن روش کار میکنن (rasputin) :12:
اینم سایتشون
کد:http://www.rasputin007.co.uk/New-Forum/index.php
rasputin007 خدای گوشی های لینوکس هست!!!
ناصر جان اي كاش راجبش بيشتر توضيح ميدادي
راجع به چی آقا تورج؟
راجب همين rasputin007 راستش متوجه منظورت از اين كلمه نشدم..!سرچ كردم فقط چند تا اسكين اومد....!
rasputin007 یکی از هکرهای خوب هست که میشه به جرات گفت که بهترین اسکین ساز هست و روی همین حساب هم موقع سرچ واستون چند تا اسکین پیدا کرده. اکثر تغییرات جالب تو اسکین ها توسط ایشون صورت میگیره و چند وقتی هم هست که روی گوشی های لینوکس فعالیت میکنه و تغییرات جالبی رو برای گوشی های لینوکس مخصوصا v8 انجام میده.
کلوپ و آلبوم رنوار KC910 Renoir
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626[/html]
فرق v8 و v9 چیه؟ (ظاهری و کارایی)
هیچ فرقی از لحاظ کارایی نداره. فقط v9 مموری کارت میخوره ولی v8 نمیخوره. از لحاظ ظاهری هم خیلی خیلی کم فرق میکنن. ولی فکر کنم v8 ی که حافظه داخلیش 2 گیگ هست خیلی بهتره.
قيمت اين دو گوشي هم با هم تفاوت دارن نميدونم چرا v8 گرون تره....!
از یه فروشنده تو علائدین پرسیدم گفت:"touch بودن صفحه بیرونی v8 فقط برای mp3 هست اما v9 برای mp3,media player و تقریبا همه کارا.v8 gold دو گیگ حافظه داخلی زیپ شده داره(سه گیگ) و رم نمیخوره."
قیمت v9 هم 100 تومن بالاتر بود.البته قیمت v9 و v8 معمولی.gold رو نپرسیدم.
تورج جان اونی که میگی گرونتر هست طلایی هست. معمولیش اصولا باید ارزونتر باشه.
سلام
دوستانی که v8 دارند لطف کنند و پاسخ بدند که
آیا وقتی شماره ای رو با اسم در دفتر تلفن گوشی ذخیره کرده اید و اگر همین طرف که شماره اش ذخیره شده زنگ بزند آیا فقط اسم رو نشون میده یا شماره تلفن اون رو هم نشون میده ؟!
این سوال رو به این دلیل می پرسم که به شخصه دوست دارم بدونم وقتی کسی به گوشی من زنگ میزنه و مثلا شماره محل کار و منزل و موبایلش در گوشی من ذخیره است آیا اسم رو به همراه شماره نشون میده یا فقط اسم خالی رو بدون شماره ؟!!
گوشی نوکیا 6300 که داشتم آیکون مربوط به اون شماره رو نشون میداد
ممنون
تعجب منم براي همين بود اخه فروشنده قيمت v8 رو به من گرونتر گفت!ممنون ناصر جاننقل قول:
دوستان من میخوام w950 اب کنم یه دونه v8 بگیرم دوستانی که دارند راضی هستند ؟...پلیر گوشی خوبه کیفیتش ؟..دوربینش چه طور ؟..مرسی
من دیروز یه V8 خریدم.از دیشب که باطریش پر بوده تا الان شده 20٪!
استفاده هم زیاد نکردم
این باطریش همینجوریه یا مشکل داره؟
سلام
اگر كسي از دوستان اين گوشي رو داره لطفا راجبه كيفيت و بلندي صدا در هدفون و اسپيكر به اطلاعاتي بده
ممنون
نباید این طور باشه. باتری رو برای بار اول خوب آب بندی کردید؟ احتمالا شارژ اولیتون مناسب نبوده وگرنه این گوشی خیلی بیشتر از این ها شارژ نگه میداره.نقل قول:
من دیروز یه V8 خریدم.از دیشب که باطریش پر بوده تا الان شده 20٪!
استفاده هم زیاد نکردم
این باطریش همینجوریه یا مشکل داره؟
کیفیتش خوبه ولی بلندی صداش در حد متوسط هست.نقل قول:
سلام
اگر كسي از دوستان اين گوشي رو داره لطفا راجبه كيفيت و بلندي صدا در هدفون و اسپيكر به اطلاعاتي بده
ممنون
حالا نمیشه کاریش کرد؟باید یه باطری دیگه بگیریم؟نقل قول:
کل کرجو گشتم ولی Bx40 پیدا نشد!
دوست خوب فیرمویر گوشیتو عوض کردی تا حالا ؟ بعضی فیرمویرها battery life خوبی ندارن. اگه تونستی ورژن مال خودتو بگو. اگه تهران به کارت می یاد میخوای من واست باطری رو سراغ بگیرم؟
راستی امضات فوق العاده قشنگه !!
نهنقل قول:
دوست خوب فیرمویر گوشیتو عوض کردی تا حالا ؟ بعضی فیرمویرها battery life خوبی ندارن. اگه تونستی ورژن مال خودتو بگو. اگه تهران به کارت می یاد میخوای من واست باطری رو سراغ بگیرم؟
R601_G_88.44.2BR اینه؟
اگه مشکل از باطری باشه که باید بیام تهران دیگه,اینجا که پیدا نشد!
اگه خراب بشه سخته که درست بشه. ولی شما اجازه بدید شارژ گوشیتون تموم بشه به طوری که گوشیتون خودش خاموش بشه. بعد باتریتون رو به مدت 14 ساعت شارژ بکنید. اگه تو این مدت گوشیتون هم خاموش باشه که چه بهتر. همین چرخه رو به مدت 3 روز ادامه بدید. یعنی اجازه بدید باتریتون شارژ تموم کنه و بعد اون رو شارژ کنید. اگه تونستید باتریتون رو هر 7 ساعت یک بار از گوشیتون خارج کنید و نیم ساعت اجازه بدید خنک بشه و بعد اقدام به 7 ساعت شارژ باقی مانده بکنید.نقل قول:
حالا نمیشه کاریش کرد؟باید یه باطری دیگه بگیریم؟
کل کرجو گشتم ولی Bx40 پیدا نشد!