سلام
دوستان هرکه قشنگ ترین پیام کوتاه که در مورد تبریک سال نو تا به حال دریافت کرده(تازه وسالهای گذشته) اینجا بزاره
Printable View
سلام
دوستان هرکه قشنگ ترین پیام کوتاه که در مورد تبریک سال نو تا به حال دریافت کرده(تازه وسالهای گذشته) اینجا بزاره
اين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينمسبزه را با ياد روي سبزه اتسمنو به ياد شيريني لبخندتسايه دانه به رنگ چشم هايتسرکه با ياد ترشي مهربانيتسيب با ياد ترديه گونه هايتسکه با ياد درخشش قلبتسير با ياد تندي کلامتبا همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارم
سلامتسعادتسيادتسُرورسَروريسبزيو سَرزندگيهفت سين سفره ي زندگيتان باد
نون و پنير و سبزي ميبوسمتبلرزي نون و پنير و گندم يادت تو قلبه مردم نون و پنير و فندق لبت هميشه خندون نونو پنير و رامک !جيگر عيدت مبارک:::
امروز دو نفر از من ادرس و شماره تو رو گرفتن..منهم بهشون دادم..يکيخوشبختي..يکي موفقيت
تو سال جديد هر روز ميان سراغت
دنيا رو برات شاد شاد و شادي و برات دنيا دنيا آرزو ميکنم *** عيدت مبارک عزيزم***
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز , جاودانه ترين جشن روزگار
سال 7029 میترایی آریایی، 3745 زرتشتی، 2566 شاهنشاهی و 1386 خورشیدی. اگرچه پیامبر 1386سال پیش هجرت کردند ولی سرزمین آریایی من 5644 سال پیش از آن نوروز را جشن می گرفت و 2360 سال پیش از آن مردمان این دیار، خدای را ستایش می کردند و کوروش 1181 سال پیش از آن دوستی را در جهان گسترانید.
پیشینه سرزمین من بسی بیشتر از 1386 سال می باشد. بر سرزمین خود ببالید
بهار بهترين بهانه براي اغاز واغاز بهترين بهانه براي زيستنآغاز بهار بر شما مبارک
يكي دوتاش جالب بود.
ايكاش دوست عزيز اين تاپيكو تو انجمن متفرقه مي زدي
بر خیز که باد صبحنوروز
در باغچه کند گلاقشان
خاموشی بلبلانمشتاق
در موسم گل نداردامکان
نوروزتان مبارک
با ارزوي 12 ماه شادي 52 هفته خنده 365 روز سلامتي 8760ساعت عشق 525600دقيقه برکت 315300ثانيه دوستي .سال نو پيشاپيش مبارک
سلام، ببخشيد مزاحم ميشم. خواستم يادآوري كنم: سال نو نزديكه. كمكم بايد از خواب زمستوني بيدار بشي!
توي خونه تكوني دلتون ما رو بيروننيندازيد
نيکلاس کيج . جنيفر لوپز . آنجلينا جولي . تامکروز . رابرت دنيرو. خود من و بقيه ستارگان جهان سال جديد را به شما تبريک ميگوييم
ممنون دوستان خیلی قشنگ بود
اگه ادامه بدید خوب میشه
عطر نرگس، رقص باد
نغمه شوق پرستوهاي شاد
خلوت گرم کبوترهاي مست
نرم نرمک مي رسد اينک بهار
خوش به حال روزگار
[FONT='Tahoma','sans-serif']نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز[/FONT]
ز کوي يار مي آ يد نسيم باد نوروزي از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي . نوروز مبارک
آسمان را می خواهم برای عبور ، جاده باریکست .....
ماهرا می خواهم برای نور ، راه تاریکست ......
تورو می خواهم برای نظافت ، عید نزدیکست ..... :-)
==== امیدوارم سال خوبی داشته باشد ====
اين اس ام اس رو ... روز ديگه بخون.
.........
.........
گفتم ... روز ديگه!
.........
.........
عيد نوروز مبارک. يادت باشه من اولين کسي بودم که بهت تبريک گفتم!
ساقيا آمدن عيد مبارک بادت
وان مواعيد که دادي مرواد از يادت
سال نو و نوروز باستاني مبارک
سايه حق
سلام عشق
سعادت روح
سلامت تن
سرمستي بهار
سکوت دعا
سرور جاودانه
اين است هفت سين آريايي
نوروز مبارک
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد
رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد
تنها دل ساده ايست دارايي ما
آن هم شب عيد تقديم تو باد
دنيا را برايتان شاد شاد
و شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندم
هر روزتان نوروز
سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تخت
بادت اندر شهرياري برقرار و بر دوام
سال خرم، فال نيكو، مال وافر، حال خوش،
اصل ثابت، نسل باقي، تخت عالي، بخت رام
********سال نو مبارك********
مثل ماهی زنده مثل سبزه زیبا مثل سمنو شیرین مثل سمبل خوشبو مثل سیب خوشرنگ و مثل سکه با ارزش باشید.
نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز
افسوس مي خورم ....چرا؟چرا با رفتن تو..............بهار مي ايد ؟...امدي در سرماي زمستان... به سردي زمستان بودي..... به غم انگيزي شبهاي تنهايي..... به خشکي برف ...مي روي..... بهار مي ايد ...به نظر معامله خوبي است....اميد ان دارم بهار گلي بر چهره ات بنشاند ...چه اميد مبهمي...گردش روزگار خطا ندارد ....زمستان هيچ گاه بهار را نمي بيند...
سلام، ببخشيد اين موقع شب بيدارت كردم.
.
.
.
.
.
خواستم يادآوري كنم: سال نو شده.
.
.
.
.
.
.
.
. كمكم بايد از خواب زمستوني بيدار بشي
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز , جاودانه ترين جشن روزگار
چند روز ديگه بهار مياد و همهچيز رو تازه ميكنه، سال رو، ماه رو،روزها رو، هوا رو، طبيعت رو، ولي فقط يك چيز كهنه ميشه كه بههمه اون تازگي ميارزه، «دوستيمون»!
><(((>><(((>><(((>من اولين کسي بودم که براي تو ماهي عيد فرستادم.سال نو مبارک
كس ديگه اي به غير از من نيست كه اينجا اس ام اس بنويسه ؟؟؟
نقل قول:
حتماً نیست دیگه!!!!
این طور که معلومه شما باید جور بقیه رو هم بکشی.
اس ام اس هات خیلی باحال هستن.
لطفاً ادامه بده.
ممنون.
از اس ام اس های قشنگت ممنون دوست عزیز.:11:من اگه اس ام اسی داشتم که به این مناسبت بخوره ,حتما میذاشتم.دوستانی که دارن , بذارن تا همه استفاده کنن.باز هم مرسی :31:
عیدتون مبارک
با هفتا اسمون پر از گلهاي ياس و ميخک صد تا دريا پر از عشق اشتايق و پولک با يک احساس بي قرار و کوچک فقط مي خوام بهتون بگم عيد شما مبارک
ميدونم اگه بگم سال نو مبارک حالت از شنيدن اين جمله کليشه اي بهم مي خوره.
پس سال نو مبارک!