پــــــژو 206 ( Peugeot )
پژو 206 جذاب، جوان و چالاك
بيش از 5 ميليون دستگاه پژو 206 در سراسر دنيا توليد و عرضه شده است و شركت ايران خودرو يكي از مهم ترين پايگاه هاي توليد اين خودرو در جهان به شمار مي رود. پژو 206 به خاطر چالاكي و قابليت هاي ديناميكي بالا، سازگاري با محيط زيست و مصرف سوخت پايين، قيمت مناسب و مطابقت با استانداردهاي روز جهان محبوبيت ويژه اي چه در ميان جوانان و چه در ميان خانواده ها به دست آورده است.
در طراحي و توليد اين خودرو از آخرين دستاوردهاي فني و مهندسي دنيا استفاده شده و فهرست تجهيزات استاندارد آن در تيپ هاي مختلف، توجه هر مشتري را به خود جلب مي كند.
پژو 206 با دو نوع موتور 1360 و 1587 سي سي در چهار سطح تجهيزات با تيپ هاي 2، 3، 5 و 6 به بازار عرضه مي شود. تيپ 6 اين خودرو مجهز به گيربكس بسيار پيشرفته از نوع «تيپ ترونيك» است كه امكان تعويض دستي و خودكار دنده ها را توأماً فراهم مي نمايد. ترمزهاي ضدقفل (ABS) و كيسه هاي هواي راننده و سرنشين جلو نيز در پژو 206 قابل سفارش است.
مشخصات انواع پژو 206 در سایت رسمی ایران خودرو:
کد:
http://www.ikco.com/fa/Product.aspx?ID=4&Section=2&Series=%d9%be%da%98%d9%88+206
پژو206 تیپ 3 یا سمند سورن
دوستان من قبل از عید 206 تیپ 3 ثبت نام کردم فکر کنم تا 20 روز دیگه تحویل بدن
اول اینکه بین تیپ 3 و سمند سورن مونده بودم کدوم را ثبت نام کنم چون قبلا" هم 206 تیپ 2 داشتم و هم سمند ال ایکس ولی چون دیدم هنوز تنهام گفتم باز 206 ثبت نام کنم حالا بنظر شما عوضش بکنم یا نه
تاپیک کلی در مورد پژو 206
دوستان من این تاپیک را شروع کردم برای اینکه هرکس نکته و عیب و حسنی از 206 سراغ دارد اینجا بنویسد تا همه ازش استفاده کنیم