كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود در این تاپیک قابل پیگیری می باشد
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود در این تاپیک قابل پیگیری می باشد
سلام
اصلا چجوری میشه لینک فایل رو پیدا کرد که دانلود کنیم ؟
سلام . محمد جان روشی که می گی اشتباهه چون من از تو history فایل اصلی ایران سیما رو می کشم بیرون مثلآ 5 mb هستش اما وقتی با روش شما می خوام دانلود کنم می شه 180 mb تازه معمولآ هم تا نصفه بیشتر دانلود نمی شه .یه مشکل دیگه این فایل رو فرمت dat هستش تو internet temprary ke می رم روش کلیک می کنم با مدیا پلیر می خونش اما تو هار که کپی می کنم نمی خونه .اگه می شه کمکم کنید .من مطمئنم اون فایلی که می گم همون فایلیه که همه دنبالش هستیم .ولی نمی دونم با چی بازش کنم. لطفآ راهنماییم کنید
سلام
با توجه به اين كه شايد دوستان سوالاتي درمورد نرم افزارهاي مديريت دانلود داشته باشند براي پراكنده نبودن سوالات و دسترسي راحت تر و شلوغ نشدن انجمن معرفي نرم افزار لطفا سوالات خود را فقط و فقط در اين تايپيك مطرح و از پرسيدن سوال در بخش معرفي جدا خودداري كنيد.:11:
با تشكر:31:
تایپیک های مدیریت دانلود های معروف در این انجمن (جهت دریافت آخرین نسخه با کرک)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به مسیر زیر:نقل قول:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\IDM\DwnlData\user
بگرد دنبال فلدری که به اسم فایلی (که میخواستی دانلود کنی) هست ، برو توش و پسوند فایل اصلی رو (اگه نداره) بهش اضافه کن؛
برای فیلمها خوب جواب میده :8:
برای آهنگها همین طور :8:
برای فایلهای اجرایی اصلن :2:
برای فایلهای فشرده از WinRAR استفاده کن :46:
شما فایل IDM.Patch.Retail.5.xx.UnReal.rar رو از پایین همین پست بگیر.نقل قول:
برنامه رو پچ کن، بعدش IDM رو اجرا کن، اگه گفت سریال اشتباهه یا همچین چیزی
با هر اسم و ایمیلی که میخوای و سریال زیر برنامه رو رجیستر کن:
11111-22222-33333-44444
اگه بعد از چند روز از کار افتاد باز هم همین کارها رو تکرار کن :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیح: اول از منوی دانلودها گزینه زمانبند رو انتخاب کن
بعد تنظیمات رو به دلخواه خودت تغییر بده
گزینهی "زمان شروع دانلود" حتمن تیک داشته باشه
زمان مورد نظرت رو انتخاب میکنی
اگه میخوای هر روز دانلودها انجام بشه "روزانه"
و اگه میخوای یه بار دانلود بشن "یکبار درتاریخ..." رو تیک بزن ((لازمه این همه توضیح؟!!!
بقیه هم که کاملن مشخصه کارشون
توضیح:
اما صف دانلود : قبل از هر کاری باید فایلهایی رو که میخوای دانلود بشن انتخاب کنی
روی هر کدومشون که میخوای دانلود بشن راست کلیک > افزودن به صف اصلی دانلود
بعدش تو پنجره زمانبند با استفاده از کلیدهای 1و2 فایلها رو جابهجا کن و اونایی رو که نمیخوای، با دکمه 3 پاک کن
در قسمت 4 تعداد دانلودهای همزمان مشخص کن
بعد از همهی تنظیمات روی دکمه 5 (اجرا) کلیک کن.
: مچم درد گرفت چقدر تایپ کردم
مشکلی بود در خدمتیم :20:
سلام ، در مورد IDM دو تا سوال داشتم:
سوال اول ... من IDM 5.12 Build 7 استفاده می کنم...بعد از نصب این نسخه ، فایل ها رو با گزینه ی Download With IDM اکسپلورر نمی تونم دانلود کنم ، با این ارور مواجه میشم:
که چه Yes رو بزنم و چه No ، در هر صورت IDM باز نمیشه...یعنی نمیاد بالا...
سوال دوم رو قبلا" تو معرفی پرسیدم ، که خب باید اینجا بپرسم ، پس می پرسم! :
Bueil های جدیدتری که میان رو از طریق آپدیت بگیرم؟ یا لینک هایی که اینجا معرفی میشه رو دانلود کنم؟
آخه از طریق آپدیت آسون تره ، ولی Trial هستن همشون...
ممنون
سلام
درمورد سوال اولتون شما از درایو C می خواین دانلود کنید این مشکل مربوط هست به صفحه ی سایت و مشکل IE با اسکریپتش فکر می کنم یکی از وصله ها البته براتون اگر پیدا کردم می ذارم را نصب کنید البته شایان ذکر است برای سایر مدیریت دانلود ها پلاگین مریوطه را باید دانولد کنید.
ولی بهتره از miror برای اون نرم افزاری که می خواین استفاده کنید.
درمورد سوال دومتون چون شما نسخه را به طور قانوی نخریدید اگر به روز رسانی را از طریق خود نرم افزار انجام بدین دچار مشکل می شید لا اقل من که شدم بعدا پچ ها روش جواب نمی ده و... که بهتره اخرین نسخه ها را از همین جا یا هر جای دیگه دانلود کنید.البته از شما یک سوال داشتم IDM شما با سایت رپید باز مشکل نداره چون نسخه ای که من داشتم مشکل داشت و ارور می داد البته هنگام استفاده از قابلیت رزیوم ولی بر عکس IDA خیلی با سایت ها سازگاری بیشتری داره.
در ضمن بهتر IE7 را نصب کنید چون خیلی از مشکلات IE6 را نداره.
برای حل مشکل اولتون یک بار دیگه در حالی که مرورگر بسته هست قابلیت Integration را غیر فعال و مجددا فعال کنید.
من هم از Idm استفاده میکنم میخواستم ببینم چه طوری میشه سر ساعت مشخص یا هر وقتی که کامپیوتر روشن میشه یه فایل شروع به دانلود بشه؟
Shahedi جان ، ممنون از جوابت :
1-منظورتو از اینکه می خواید از درایو C دانلود کنین نفهمیدم ، هر لینک یا عکسی رو بخوام این جوری دانلود کنم این ارور رو میده
2-Mirror نرم افزار رو هم یه توضیح کوچولو بده ، یه کم خنگم من!
3-در مورد رپید باز ، با این نسخه امتحان نکردم ، ولی 5.11 که مشکل نداشت...با این هم امتجان می کنم خبرشو می دم ،
IDM فکر می کنم تنها نرم افزاری باشه که می تونه از رپیدشیر دانلود کنه ، نه؟ Flash Get هم می تونه؟
ضمنا" اینکه از کدوم نسخه ی IDM به بعد می تونیم از رپید دانلود کنیم؟ چون من به یکی از دوستانم گفتم می تونم با IDM از رپیدشیر فایل دانلود کنم ، گفت من هم IDM دارم ، ولی نمیشه...
در هر صورت ممنون بابت کمک هات...
از طریق Schedule ، اون جا تنظیمات تاریخی و ساعتیش رو انجام میدین و Start رو می زنین...نقل قول:
من هم از Idm استفاده میکنم میخواستم ببینم چه طوری میشه سر ساعت مشخص یا هر وقتی که کامپیوتر روشن میشه یه فایل شروع به دانلود بشه؟
با سلام دو تا مشکل داشتم ممنونم میشم جواب بدین :
1-من برنامه Offline Explorer Enterprise 4.5.2502 نصب کردم و چند تا سایت کوچک رو دانلود کردم ولی مشکلی که هست اینکه بعضی لینکها رو نمیاره و اصطلاحا miss شد و برای دیدن این لینکها دوباره باید کانکت بشم و روی لینک Download the missing link now and add it to the selected Project کلیک کنم تا این لینک رو هم به آفلاینها اضافه کنه حالا چجوری میشه همون اول کامل دانلود کنه و نیاز به این کارها نباشه؟
مشکل دوم کاملا فرق میکنه بعد چند دقیقه میگم
مشکل دوم :
چجوری میتونم از IDM کنم ؟
چون من قبلا با ورژن Version: 5.12 کار میکردم و خودش بعد از اتصال به اینترنت پرسید که میخواهید فارسی اضافه بشه یا نه ؟
حالا همون برنامه رو روی وینوز جدید زدم تو لیست زبانها هم فارسی وجود نداره؟و اون سوالو دیگه نپرسید.
ممنون میشم جواب بدین
سلامنقل قول:
اینکه بعضی لینک ها را نمی تونه دانلود کنه مربوط هست به مشکل همیشگی سرویس های خدمات دهنده ی اینترنت اما می شه برای هر دانلود توقف هم داشت و بقیه ی موارد را گذاشت بعدا دانلود شود زمانی که این برنامه را داشتم همه ی موارد را دانلود می کرد فقط در بعضی عکس ها مشکل داشت که با تلاش مجدد درست می شد.و یک مورد دیگه هم که ممکنه این مشکل ایجاد بشه سایتی هست که شما قصد دانلود کردن اونو دارید و قدرت اون سایت و شلوغ بودن و یا نبودنش و اینکه آیا باید یوزر نیم و پسورد بدید یا نه که البته این نرم افزار با مورد آخر یعنی یوزر نیم مشکلی نداره.
سوال دومتون فکر می کنم توی خود سایت برنامه زبان فارسی باشه از اونجا دانلود کنید. این امر همانطور که گفتید در اتصال های مختلف به اینترنت از شما سوال می شود.حالا ممکن است دیر تر اگر پیدا نکردید بگین براتون جست و جو کنم و بذارم فکر می کنم توی تایپیکش باشه حالا یه سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زبان فارسی
آقا کورش سلام
منظورتون از دانلود از رپید سیر با قابلیت رزیوم هست؟خیر چنین امکانی وجود نداره ولی اگر منظورتون بعد از اینکه Free را انتخاب کردید و اعداد را زدید هست بله هر مدیریت دانلودی می تونی من با IDA تست کردم تونست و با اکانت هم که مسلما می تونه.
اون کاری که گفتم را انجام دادید؟
من هم با ریزوم رو نگفتم ، با اکانت که 100 % میشه ، ولی چون DAP نمی تونست بگیره ، گفتم شاید فقط IDM می تونه!!
در مورد رپیدباز هم امتحان کردم ، میشه...دانلود میشه...با ریزوم...
اینو امتحان کردم...کد:http://s14.ca.rapidbaz.com/get/685508/Aline_Khalaf_-_Wala_Wala_Kan.rar
ُسلام با تشکر از شما من که نگفتم نمی شه گفتم وسطش وقتی از رزیوم استفاده می کنم قبلا DC شده باشم مشکل پیدا می کرد در حالی که IDA خیلی راحت کارشو انجام می داد البته من همیشه با IDM مشکل دارم!نقل قول:
سلام.من flashgetدارم و با آن از چند روز پیش شروع به دانلود یک فایل حدودا700مگابایتی کردم.امروز اومدم دیدم رو60%گیر کرده و جلوتر نمیره.چیکار کنم؟
آیا سایتی که میخواهید ازش دانلود کنید از سایت های share هست؟
در این صورت شما مجددا به سایت رفته و مراحل را طی کنید و آدرس جدید را جایگیزین کنید من اکثرا درمورد سایت هایی مثل 2shared.com و... این کارو می کنم و به خوبی بقیه اش رو دانلود می کنه.
چطوري ميشه اين كار رو كرد؟؟؟نقل قول:
و آدرس جدید را جایگیزین کنید من اکثرا درمورد سایت هایی مثل 2shared.com و... این کارو می کنم و به خوبی بقیه اش رو دانلود می کنه.
با IDMهم ميشه يا نه؟؟؟
سلام روش کار بدین صورت است که شما حالت سازگاری با نرم افزار مدیریت دانلود با مرورگر مربوطه را غیر فعال می کنید سپس به سایت مورد نظر برید .چون تا اونجایی که یادمه IDM اصلا فرصت هیچ چیز رو نمی ده و فوری میره برای دانلود مثلا با مرورگر اپرا یا فایر فاکس(مدیریت دانلود اون مرورگر)شروع بع دانلود می کنید آدرسی که در پایین و یا کنار درج شده را کپی و جایگزین آدرس قبل کنید دانلود را هم که با مرورگر انجام می دادید متوقف کنید این امر درمورد همه ی مدیریت دانلود ها صادق است.
البته نه درمورد سایت چون Rapid برای اون سایت راه حل های دیگری است.
البته نمی دونم چه طوریه سایت هایی مثل نمونه ی بالا در ابتدا قابلیت رزیوم را دارند اما وقتی بخواهی ازش استفاده کنی!
منظورتون رو نمیفهمم.فقط میدونم لینک مستقیمه....تو آدرس سایتش هم کلمه ی shareوجود ندارهنقل قول:
دوست من منظورم سایت هایی هست که امکان رایگان آپلود را می دن چون به طور مستقیم امکان دانلود را نمی دن شما باید اول به سایت بری و مراحلی را بپیمایی و سپس دانلودکنی مثل Rapidshare یا 2shared شما اگه ممکنه لینکی که ازش دانلود کردید را در اینجا بذارید.نقل قول:
ببخشید من یه مشکلی دارم :مشکل بنده اینه که وقتی میخوام یه لینک رو دانلود کنم ، لینکو میدم به IDM و شب میزارم خودش تا صبح دانلود کنه .
حالا مشکل اینجاست که با لینک های رپید شیر نمیشه .
چون بدون اکانت Resume نداره ، ارور میده که نمیتونه دانلود کنه .
یه مشکل دیگه هم هست :
ببخشید این اکانت شبانه اشکالی پیدا کرده ؟ ( صبانت رو میگم )
چون من 2 ، 3 شبه مشکل دارم .
یعنی شب IDM رو تنظیم می کنم که دانلود رو ساعت 15 : 3 شروع کنه و ساعت 45 : 6 تموم کنه .
ولی وقتی کامپیوتر رو روشن میزارم و میرم میخوابم ، صبح که بیدار میشم میبینم هیچی دانلود نکرده !
اینم از عکس های کارهایی که انجام دادم .
اگه جاییشون مشکل داره بگید :
تنظیمات قسمت Options در IDM :
تنظیمات قسمت Scheduler در IDM :کد:http://oracle-c.persiangig.ir/image/IDM%201.JPG
تنظیمات قسمت Connection ها در ویندوز :کد:http://oracle-c.persiangig.ir/image/IDM%202.JPG
اگه لینک ها مشکل داره بگید تا تصحیح کنم .کد:http://oracle-c.persiangig.ir/image/Internet%201.JPG
ممنون میشم کمک کنید .
سلام oracle جان . از اینکه نمیتونم کمکت کنم شرمنده ام واقعا ولی تا جایی که میدونم و خودتم اشاره کردی لینک دانلود مرد نظرت support نمی کنه و resume نمیشه...!(خودمم نفهمیدم چه گفتم ) قربانت محسن احمدی!!!
سلام بابا یک اکانت بگیر خیالتو راحت کن لینک ها رو از سایت رپید باز هم می توی بگیری که قابلیت رزیوم داره
بهتره عکس ها رو بذاری توی تگ ایمیج کسی اینجور سوالتو جواب نمی ده
نه مال اینجور سایتها نیست.مال یک سایت شخصیه و لینک مستقیم داره.اینهم آدرسشنقل قول:
کد:ftp://ftp3.artvid.ru/GAMES/PC/THE.SIMS.2.Bon.Voyage-RUS/The_Sims_2_Bon_Voyage.mdf
سلام دوستان
من با Dap وقتی دانلودمیکنم خودش تموم نمیشه باید پسوندشو خودت برداری تا کار کنه میگن تو ورژنهای بالاتر این مشکل هل شده ورژن 8.6.2.4 دارم ولی کرک نشده کسی کرک اینو داره ؟
اینجا که تاپیک درخواست کرک نیست...نقل قول:
سلام دوستان
من با Dap وقتی دانلودمیکنم خودش تموم نمیشه باید پسوندشو خودت برداری تا کار کنه میگن تو ورژنهای بالاتر این مشکل هل شده ورژن 8.6.2.4 دارم ولی کرک نشده کسی کرک اینو داره ؟
ولی ، من از DAP 8.5 استفاده می کنم ، همچین مشکلی ندارم ، قبل ترش هم که از 7 یا 5 استفاده می کردم ، به چنین مشکلی نخورده بودم ...
واسه همه ی فایل ها همین جوریه؟
اره تو همشون این توریه ولی بیشتر تو فایل صوتی هستش !
تعجب کردم رپید در حالت Free پهنای باند خوبی بده!
دوستان سرعتشون هنگام دانلود از رپید چه طوره؟
عالیه ! سرعت اینترنتت چنده 512 ؟ چطور از راپید شیر به طور Free با برنامه مدیریت دانلود داری دانلود میکنی!؟
سلام.نقل قول:
من صبانت دارم.
سرعت دانلودم تو رپید(البته شبانه)به 50 هم میرسه 40 هم دیگه کمتر نمیشه.:20:
منم با 128 و با IDM سرعتم حدود 18-19 است...
نسبت به لینک مستقیم ها و ... خیلی خوبه ، تقریبا" کل پهنای باند...
چون مثلا" از 4shared یا Mediafire بیشتر از 16 نتونستم بگیرم...
درمورد پهنای باند خوب رپید نسبت به سایت های دیگه شکی نیست ولی بدیش اینه که باید دو برابر زمان دانلود فایل برای دفعه ی بعد صبر کنی.
مگه شما نمی تونی؟ من از IDA استفاده می کنم دوستان گفتن با IDM هم می شه مدیریت های دانلود دیگه هم باید بشه!نقل قول:
چطور از راپید شیر به طور Free با برنامه مدیریت دانلود داری دانلود میکنی!؟
نه نمیتونم من از برنامه Dap استفاده میکنم ولی نمیشه باهاش از راپیدشیر دانلود کرد میشه؟
بله ، قبلا" هم گفته بودم ! انگار فقط با DAP نمیشه ازش دانلود کرد...
به طور کلی من هم فکر می کردم بهترین دانلودره ، ولی وقتی IDM رو امتحان کردم ، نظرم به کلی عوض شد...
شما هم سعی کنید DAP رو بذارید کنار ، چون علاوه بر تجربه ی شخصیم ، از خیلیایی که قبلا" از DAP استفاده می کردن ، شنیدم که گفتن چندین ماه وقتمون رو با DAP تلف کردیم! اگه می دونستیم IDM و FLashget ی وجود داره ...
البته نظر و سلیقه ی هر کس واسه خودش محترمه ، ولی خب پیشنهاد دوستانه بود!!! :33:
تشکر از راهنمایی تون Idm ورژن جدیدشو دارم یه تست میزنم
از بزرگان انجمن خواهش میکنم اگر براشون مقدور هست تنظیمات کامل Idm رو برای استفاده بقیه دوستان
قرار بدن قبلآ از زحمتی که میکشن کمال تشکر رو دارم
دوست عزیز شما در خواستتون رو اینجا مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید:نقل قول:
البته دو گانگی هایی هم درمورد DAP مبنی بر نصب بد افزار(spyware) روی سیستم ها هست البته من چون DAP را چند سال پیش امتحان کردن در مورد صحت این مطلب نمی تونم نظر بدم.
درمورد IDM تا زمانی که ازش استفاده می کردم یادمه قابلیت افزودن پلاگین را به صورت حرفه ای نداشت!!
اکنونش را دوستان بگن.به نظر من یک نرم افزار مدیریت دانلود علاوه بر فاکتورهای اساسی باید قابلیت افزودن پلاگین را هم داشته باشه.
البته یک قابلیت خوبی که توی IDM هست دانلود درست و کامل ضمیمه هایی چون این انجمن است در حالی که توی IDA این امکان نیست!
دوستان درمورد مزیت ها و معایب نرم افزارهای مدیریت دانلودی که خودتون امتحان کردید بیشتر صحبت کنید و تجربیاتتون را در اختیار دیگران قرار دهید
Shahedi عزیز ، یه کم در مورد Plugin های IDA توضیح میدی؟
---------------
یه چیز IDM رو خیلی دوست دارم ، اونم اینه که فایل صونی بخوایم دانلود کنبم ، وقتی هنوز نزدیم دانلود شه و بعد از اینکه حجم آهنگ رو داد ، پس از چند لحظه (اگه امکانش باشه) در قسمت Description کلیه ی مشخصات آهنگ از قبیل نام خواننده ، سال ، نام آلبوم ، و ... رو میده ، اینا زیاد مهم نیست ، چیز های مهم ترش ، مدت زمان و کیفیت آهنگه...این دو تا خیلی به درد من می خورن! :31:
چون آهنگی که پیدا می کنم واسه دوستان می ذارم ، کیفیتش مشخص نیست ، ولی این جوری همه چیزش معلوم میشه...
البته همون طور که گفتم همه آهنگ ها این Description رو ندارن...
این ورژن آخری زبان فارسی نداره
من قبلی رو پاک کردم این جدید رو ریختم زبان فارسیش پرید
چیکار کنم