با سلام من این تاپیک رو زدم که هر کی اطلاعاتی راجع به PSP Phone سونی اریکسون داره بزاره چون خبر ساخت گوشی Windows Mobile سونی هم زمان با خبر PSP Phone بود...
Printable View
با سلام من این تاپیک رو زدم که هر کی اطلاعاتی راجع به PSP Phone سونی اریکسون داره بزاره چون خبر ساخت گوشی Windows Mobile سونی هم زمان با خبر PSP Phone بود...
هه هه هه هه هه
سونی هم تو بازی از n-gage نوکیا کم اورد رفت psp انداخت رو گوشی هاش
خبر از گوشی PSP سونی اریکسون .امروز مطلبی از PSP Phone سونی اریکسون در Sony Magazine بود : A new PSP-STYLE PHONE is apparently in development. There are even suggestion that it could be in the shops as early as February." Sounds pretty interesting but it's actually nothing new. We have heard this kind of rumors before and even Jim Ryan from Sony Computer sated that PSP Phone is definitely plausible
طبق شایعاتی هم که قبلا بوده این گوشی قراره در روز 15 February معرفی بشه منتظر باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس قدیمی از این گوشی :
لینک به این خبر :کد:http://www.sefanatics.com/rumours/sony-magazine-pspstyle-phone-is-in-development/
میدونی اگه psp phone بیاد n-gage در مقابلش مثل چیه؟نقل قول:
مثل پشه کوره!
تایید میشه شد نوکیا یه کار کنه فردا سونی نیاد از روش نزنهنقل قول:
نه داداش کم نیاورد. برو این دو تا ویدیو از W760i رو ببین که چه جیگریه واسه بازی اونم Pro Street . دیگه لازم نیست واسه بازی کردن از D pad گوشی استفاده کنی میتونی با این طرف و اونطرف کردن گوشی بازی کنی N81 تو خوابش هم نمی تونه همیچین چیزی رو ببینه تازه با توجه به اینکه W760i جاوا هست و N81 سیمبین ولی بازم مال W760i بهتره.:21:نقل قول:
کد:http://youtube.com/watch?v=SZI2HgOpx44
کد:http://youtube.com/watch?v=Nh0-PwDqOLY&feature=related
اینقدر تایید نکن پستات زیاد میشه پسر خوب کی گفته سونی هر کاری که نوکیا میکنه انجام میده یه ذره مختو به کار بنداز اول سونی خبر ساخت PSP Phone رو داد بعد نوکیا هم از حولش N81 رو که اولین N Gage جدید نوکیا بود ساخت . حالا دیدی نوکیا شده دم سونی تا واکمن میده میره اکس پرس موزیک میزنه , تا PSP میخواد بده میره N Gage می زنه تا ویندوز موبایل میده بیرون میگه ما هم میزنبم ....:27::21:نقل قول:
به قول بنده خدایی که همش تائید میکنه من هم تائیدمیکنم:21:نقل قول:
راستی هنوز برای n-gage2 بازی زیاد نیمده و بیشته دمو هست تا بازی
ولی اگه سونی اریکسون psp phone بزنه واقعا میترکونه
وقتی ویدیو ها رو میبینی دقت کن که یه منو به اسم Game تو Media center گوشی اضافه شده این روال کار تو همه ی گوشی های سونی البته از این به بعد هست اینم تو C702 :
اون ستاره ی آخر رو میگم.....
برو یه کم اطلاعاتت رو زیاد کننقل قول:
n-gage مال چندین سال پیشه
که اگه بدونی n-gage با psp های سونی رقابت میکرد(در صورتی که n-gage یه گوشی بود و psp یه کنسول بازی)
وای به حال این که psp رو بیاره رو گوشی هاش(صد در صد بخاطر گوشی بودن از کیفیت psp رو میاره پایین)
پس اول اطلاعاتت رو ببر بالا بعد پست بزن که بهت نخندن:39::26::38::27::16::31:
یه ذره با دقت بخون بعد نظر بده من نوشتم اولین N Gage جدید (جدید) منظورم N gage 2 بود فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه......:21:نقل قول:
چه جالب N gage نوکیا شد رقیب Psp سونی (سونی اریکسون نه)
من که دیگه حال دعوا و کل با این نوکیایی ها رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر کنم اینا یادشون رفته موقعی که سونی K750 رو با 2 مگاپیکسل و فلش داد,نوکیا اصلا نمیدونست مگاپیکسل چیه.فکر میکرد این فلش K750 همون چراغ قوه 1100 ه:27:
k800 رو که معرفی کرد.نوکیا هم 2 ماه بعدش N73 رو معرفی کرد که کم نیاره:19:
آقا بزار ببینم ...بله امروز 15 فوریه است ..حالا کو ؟ ...تحقیقات کنید ببینید کی میاد ...ما یه دست call of duty بزنیم حالـــــــــــــــــــــی ببریم !
منم میدونمنقل قول:
یه ذره با دقت بخون بعد نظر بده من نوشتم اولین N Gage جدید (جدید) منظورم N gage 2 بود فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم میگم که کلا n-gage خیلی وقته ساخته شده(که اون موقع هم با psp ها رقابت میکرد)
الان هم که پلتفورم جدیدش اومده و صد در صد از اونا بهتره
نکنه اتوفوکوس چشم شما مثل k850 هستش
اگه اینطوریه پس الان چطور شما میتونید ببینید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!(دهن به دهن من نشو که بد جور میوفتم به جونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه اصلا هم جالب نیستنقل قول:
چه جالب N gage نوکیا شد رقیب Psp سونی (سونی اریکسون نه)
ببخشید n-gage یه گوشیه و psp یه کنسول(که در حال حاضر گوشی با کنسول رقابت میکنه)
اگه به فکر این هستید که بازی های سونی اریکسون بخواد با نوکیا رقابت کنه برید بخوابید تا خوابشو ببینید
به این نتیجه میرسیم که شما کار و زندگی ندارین و کارتون در افتادن با بچه های فرومهنقل قول:
من که دیگه حال دعوا و کل با این نوکیایی ها رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مال من K850i هست نیست خیلی ریز می بینمت K850i هم که Macro اتوماتیک داره خیلی توپه هر موقع میام نزدیک مانیتور تا ببینمت ماکروش فعال میشه........ریززززززززززز می بینمت. :21:نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه وقتیK750i اومد تو محلمون وقتی اون بازی تنیس و هواپیما رو دیدن همه کف کرده بودن واسه همه عجیب بود که جاوا یه همیچین بازی هایی داشته باشه حالا هم که W760i عند بازیه میگی بده نمیدونم وقتی PSP Phone سونی بیاد چی میگی!!!!!!نقل قول:
اگه به فکر این هستید که بازی های سونی اریکسون بخواد با نوکیا رقابت کنه برید بخوابید تا خوابشو ببینید
نگران نباش پستام زیاد هست ........ بهت یاد ندادن با بزرگترت درست حرف بزنی بچه جوننقل قول:
تا حالا کسی به من نگفته بود بچه جون از این که یاد آوری کردی ممنونم خانم کوچولو با اون ابروهات:21:نقل قول:
حالا من بهت گفتم ........حیف که فرومه وگرنه بهت میگفتمنقل قول:
Mobilecowboys
اصلا حرفات در حد فروم نیست
اون چرت آخری که دادی چی بود ؟؟؟!!
اصلا علی خان تو همه فروم ها الان شده دعوا و پست های اسپمنقل قول:
همش شده بحث آفتابه و آجر و دعوا بین طرفدارهای سونی اریکسون و نوکیا
اصلا من نمیدونم این همه طرفداری از نوکیا و سونی اریکسون که می کنیم چی به ما می رسه هممون به جای اینکه به دنبال گوشی خوب باشیم دنبال گوشی از برندی می گردیم که روی اون برند تعصب داریم و تازه حرف خودمون می خوایم به دیگران تحمیل کنیم و اصلا به سلیقه و نظر دیگران احترام نمیزاریم :41:
سلام دوستان من اين مطلب رو در يه سايت خبري در مورد psp phon ديدم:
---------------------------
روزنامه "چوسان ايلبو" به عنوان نمونهاي ديگر به وضعيت مشابه براي دستگاه جيبي و مشهور بازيهاي رايانهاي "پياسپي"((PlayStation Portable شركت ژاپني "سوني" در بازار چين اشاره كرده است.
چندي پيش شايعاتي منتشر شده بود كه "سوني" به زودي تجهيزات اضافي را براي اتصال "پياسپي" به گوشيهاي موبايل به بازار ميدهد، مدتي پس از انتشار اين شايعه، نمونههايي از اين وسيله با مارك "سوني" در بازار چين پخش شد كه "سوني" هيچگاه آنها را توليد نكرده بود.
از اين جالبتر ورود يك گوشي موبايل تقلبي با قابليتهاي فني متنوع به نام " "PSP Phoneو با مارك "سوني" به بازار چين است كه شركت "سوني" حتي هنوز ايده ساخت چنين محصولي را نيز مطرح نكرده است. اين گوشي هماكنون با قيمت ۶۵۰دلار در بازار چين خريد و فروش ميشود كه اين قيمت برابر با بهاي برخي پيشرفتهترين مدلهاي گوشيهاي شركتهاي معتبر سازنده موبايل در جهان است.
---------------------------
نقل قول:
چس بگم والا...
من طرفدار نوکیاهستم ...شما سونی اریکسون...اون یکی سامسونگ...
من به شرکت سونی اریکسون میتونم هر چی بگم به شوخی یا جدی
ولی هیچ وقت حق ندارم به دوست و هم وطنم به خاطر یه شرکت موبایل سازی بی احترامی کنم
گور بابای نوکیا و سونی و سامسونگ....بخدا ارزش انسان خیلی بیشتر از این هاست
همه دوستان متعصب گل هستن
اما این یکی یه کم داره روش زیاد میشه mobilecowboys
یه کمی باید تربیت بشه
اون میاد نظرش میگه و خوب شاید نظرشم به دلیل اطلاعات غلط درست نباشه یا شاید سلیقش با ما متفاوت باشه ما دیگه نباید گیر بدیم و بحث ادامه بدیمنقل قول:
اصلا مقصر خودمونیم که بحث می کنیم و میزاریم کار به اینجاها بکشه
corey جان خداییش خودت قضاوت کننقل قول:
ببین چه چرند هایی که این نگفته !!!!!!!!!
نقل قول:
فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تا حالا کسی به من نگفته بود بچه جون از این که یاد آوری کردی ممنونم خانم کوچولو با اون ابروهات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون از همتون به خصوص hamidrezaaa معضرت می خوام با عرض پوزش... :45::37:
................
بابا بنده خدا معذرت خواهی هم کرد ولی قبول کنیم که هممون تقصیر داریم نه فقط یک نفرنقل قول:
بچه ها من که پست دوم این تاپیکو دادم رفتم. الان که اومدم دیدم 4صفحه اسپم و وساطت اومده وسط!
بابا بس کنید
هرچند که من وقتی کسی به ps توهین میکنه خونم به جوش میاد ولی چون دعوا تمام بشه دیگه نمیگم. میمونه تو دلم تا قیومت!!!
ولی یادتون باشه من یه تاپیک زدم واسه بحث در مورد این گوشی هنوز مطلب دوم رو ننوشته بودم دعوا رو شروع کردن منم به غیرتم بر خورد این جوری شد...نقل قول:
ببینید این دوستمون چی نوشته بعد تازه میاد میگه تقصیر من بود :
تازه اون یکی هم تایید میکنه...:41:نقل قول:
هه هه هه هه هه
اتفاقا این منم که کار و زندگی دارم و این دعواها من و از کار و زندگی میندازه ولی واسه تو و امثال تو خوبه که بیکارین و تنها کارتون همینه :27:نقل قول:
نقل قول:پست های بالا حرف منم هست.دیگه بسهههههههههههههههههههه:19:نقل قول:
من که گفتم میخوام دیگه تمومش کنم.ببینید ساسان نمیزاره:13::19:
نقل قول:
آقا سامان ما یه سری بحث ها رو تو Y!m انجام دادیم.......
نقل قول:
آره.ولی اون مال چند روز پیش بود.مگه آدم همیشه بیکاره؟
بازم میگم بیخیال.بیاین هممون تمومش کنیم
هی دعوا می کنیم هی اشتی.شده مثل استقلال پیروزی..
به هر حال psp phone منتفی بنظرم
اما توی بازی اسم نوکیا رو در مقابل غولی مثل sony نیارید.psp سر تر از ...
اما خوب یکی گوشی هست و بحثش جداس
اینو من تائید و تاکید میکنم. مایکروسافت با این همه دکو پز داره جلو سونی توی بازی کم میارهنقل قول:
اما توی بازی اسم نوکیا رو در مقابل غولی مثل sony نیارید.psp سر تر از ...
من نمیدونم کی بود تو همین تاپیک گفت ngage باززیاش بهتر از pspه؟
کی تونسته یه همچین مقایسه ای بکنه؟
nintendo ds که اونمم یه کنسوله جیبیه از لحاظ گرافیکو اینمسخره بازیا نتونست شاخ psp بشکونه
فعلا که خبری نشده و 15فوریه هم گذشت
مثل اینکه معرفی پی5 هم به تعویق افتاده:41: