بررسی سرویس دهنده اینترنت پر سرعت لایزر
www22.laser.ir
هر کی داره بگه راضیه؟ از کدوم نوع استفاده می کنه adsl, adsl2 ؟
من که تعریفای زیادی ازشون شنیدم...
Printable View
بررسی سرویس دهنده اینترنت پر سرعت لایزر
www22.laser.ir
هر کی داره بگه راضیه؟ از کدوم نوع استفاده می کنه adsl, adsl2 ؟
من که تعریفای زیادی ازشون شنیدم...
سلام من از لایزر استفاده میکنم راضی امنقل قول:
شما در کدوم شهر هستید ؟
نقل قول:
سلام سلام 100 تا سلام!!
(تهران)
شما از کدوم سرویسش استفاده می کنی؟ +2 ؟
راستی تو سایتش یه سرویس داره دریافتش 128 و ارسال 256.
این سرعت دانلودش رو چند میشه؟
من از شرکت لاوان در شیراز سرویس می گیرم 128Kنقل قول:
بین 12 تا 16 سرعت دانلود هست .
ok ولی نگفتی سرویسی که بالا نوشتم سرعت دلش عینه 128 معمولیه یا بیشتره؟؟؟؟
چن روز طول کشید وصل و نصب شی؟
هزینه راه اندازی چقد گرفتن؟
اینا رو تو سایت نزده
سلام دوست عزیز
منم از شرکت باور که نمایندگی لایزر در کرمان هست adsl دارم سرعت 256 دریافت و 128 ارسال
سرعت دانلودش ماکزیمم 27 و مینیمم20 و معمولا هم سرعتش همون 24 هست. البته الان 128/128 هست به علت اینکه مشکل داشتن . من سرویس 256 درخواست داده بودم اما 128 بود بعد 2 هفته پیگیری اخر امدن چک کردن دیدن من درست میگم گفتن ما یک ماه براتون 128 رو مجانی شارژ میکنیم منم فعلا مجبورم با همین 128 بسازم. راستی در مورد قطعی هم بگم که فقط یه بار 2 ساعت قطع بود و از این لحاظ مشکلی نداشت در طول 4 ماه. از پارس انلاین هم داشتم که اون بیشتر از لایزر قطعی داشت.
شما در مورد شرکت شاتل چیزی میدونید خوبه یا نه ؟
یه سرویس+ adsl2 اقتصادی داره که به نظر خوب میاد 512/256 با 12 گیگ محدودیت دانلود در سال 114000 تومان هر گیگ اضافی هم 9000 تومان که به ازای هر 10 گیگ اضافی هر گیگ میشه 6000 تومان که اگه 120000 تومانم برای 20 گیگ بدی میشه 234000 تومان 1 سال با 32 گیگ ترافیک سالیانه.
یه نظری بدینن مرسی...............................
سیلام!
بره من که هنوظ وسل نشده. دو روض دیگه!
منم از رو سایت سرویس A3 رو سفاریدم: 256 دریافت و 128 ارسال
خدا کنه در ما نمالن!
خبرشو بت میدم.
1- لایزر
2- داتک
3-...
راستی سایت لایزر چش شده؟!
الان که لایزرو با داتک مقایسه میکنم میبینم اگه همون پولی که به لایزر دادمو 2 تومن بیشتر به داتک می دادم سرعتم هر جفتش 256 بود محدودیت حجمی هم نداشتم! البته اصلا پشیمون نیسم چون محدودیت 10 گیگ کافیمه سرعت دانلودمم برام مهمه که 256 هست
سایت لایزر اومد بالا ....
laser.ir
هر کی با سرویس لایزر مشکل داره بگه . سه سوت حلش می کنم:29::29::29::29::29:
من با این شرکت مشکل دارم چرا ؟نقل قول:
خوب جواب اون ساده هست چون قیمتهاش اصلا قابل مقایسه نیست یه نگاه به لیست قمیتها بنداز 512 را ببین در ماه چقدر پول میگیره همون سرویس را پارس انلاین داره پایین تر میده تازه از این شرکتهای درهپیت هم هست که داره با ماهی 30.000 تومان هم 512 میدهند که سرعت دانلودش حدود 60k هست خوب چی داری بگی
کسی هست یک جواب قانع کننده به من بده
من قبلا از شرکت درنا توی شاهرود adsl گرفته بودم با چه سرعتی ؟
128 ولی سرعت دانلود اون همیشه بالای 18 بود گاهی اوقات تا 40 هم میرسید تازه شبها که در حد فضا بود بعدم اگه 10 تا پنجره باز میکردی عین 10 با سرعت یکسان دانلود میکرد مثلا اگه سرعت دانلود اولی بود 20 دومی هم 20 بود و....ولی حالا اومدم تهران و از این شرکت adsl گرفتم اونم 256 ولی هیچ وقت سرعت دانلود من به بالای 26 نرسیده البته این رو هم بگم زیر 20 هم نرفته ولی خوب فایده نداره تازه اگه چند تا پنجره دانلود باز کنم این 26 بین اونها تقسیم میشه و این خیلی بد هست من که میخواهم شرکت سرویس دهنده را عوض کنم تازه یک ماهه که این سرویس را گرفتم و اصلا با این هزینه ها و این سرویس برام نمی صرفه با مسولین اصلی شرکت دلم میخواهد صحبتی داشته باشم و این مشکلات را برایشان توضیح بدهم ولی فکر نکم بتونم چون این هم وقت که من را علاف کردن تا خط را رانجه کنم حتی یک نفر هم جواب درست و حسابی برای کم کاری نداد ( این قسمت داستانش مفصل هست اگه دوست داشتین بگید تا براتون کامل توضیح بدهم )
258/8 = 32 که هیچ وقت من این سرعت را ندیدم
ببخشید من متوجه نمیشم
لایزرو اسم شرکت هست ؟
یا چی ؟
من خیلی راضیم هم از adsl ,از wimax هم راضیم هرچند پروسه کاریشون طولانی بود ولی سرویس دهیشون عالیه
سلام boboی عزیز
من از لایزر سرویس گرفتم
راه اندازیم 5 روز که گفته بودن 7 تا 10 روز طول میکشه (پروسه مخابراتی)ولی مخابرات زود داده بود
هزینه راه اندازی نمی گیرن
1 ساله گفتم با 2 ما تخفیف هزینه 10 ماه واریز کردم
سرعتشون هم نسبت به 2 تا شرکتی که من استفاده کرده بودم عالیه
سلام boboی عزیز
من از لایزر سرویس گرفتم
راه اندازیم 5 روز که گفته بودن 7 تا 10 روز طول میکشه (پروسه مخابراتی)ولی مخابرات زود داده بود
هزینه راه اندازی نمی گیرن
1 ساله گفتم با 2 ما تخفیف هزینه 10 ماه واریز کردم
سرعتشون هم نسبت به 2 تا شرکتی که من استفاده کرده بودم عالیه
با تلفنشون تماس بگیر سایت دیر جواب میده
نمايندگی ها[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان: آذربایجان غربی شهر: ارومیه شرکت: انا اینترنت
تلفن: 2240519-0441
فاکس: 2244555- 0441
نشانی: خ خیام جنوبی- نبش کوچه 21- ساختمان سمساری- طبقه سوم -واحد 7
آدرس پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشانی وب سایت: n/a
استان: مازندران شهر: بابل شرکت: آمون طبرستان
تلفن: 2293832-0111
فاکس: 2228828
نشانی: خیابان مدرس - روبروی بادنک پارسیان - شرکت پویا جم - آمون طبرستان
آدرس پست الکترونیک:n/a
استان: اصفهان شهر: اصفهان شرکت: نسل آینده
تلفن: 6617874-0311
فاکس: 6616012
نشانی: اصفهان-خیابان 22 بهمن-شهرک علمی تحقیقاتی غدیر - پلاک171- طبقه 2- واحد224
آدرس پست الکترونیک:د/ش
نشانی وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت: جهان روی خط
تلفن: 6268900-0311
فاکس: 6262228
نشانی: اصفهان - هتل پل - اول چهارباغ بالا - مجتمع کوثر فاز 1 - طبقه ششم - شماره 805
آدرس پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشانی وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان: آذربایجان شرقی شهر: تبریز شرکت: شرکت A&D
تلفن: 5549121 -0411
فاکس: 5531013
نشانی: تبریز-خ امام- سه راه طالقانی - طبقه اول - ک 78
نشانی وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت: ریزپردازان
تلفن: 5535960-0411
فاکس: 5537212
نشانی: تبریز-خ امام- سه راه طالقانی -مجتع کامپیوتر سهند - طبقه 3 - واحد 2
نشانی وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان: زنجان شهر: زنجان شرکت: شرکت تعاونی آفتاب مهتاب
تلفن: n/a
فاکس: 02413237595
نشانی: n/a
نشانی وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت: شرکت رهانت
فاکس: 0241-4266770
نشانی: زنجان - کوچمشکی - نبش چهار راه دوم - ساختمان شهاب - پلاک 572 - واحد 6
استان: فارس شهر: شیراز شرکت: شرکت عصر انتقال داده های لاوان
تلفن: 0000 831 - 0711
فاکس: 64 12 820 - 0711
نشانی: شیراز - خ ملاصدرا - حد فاصل حکیمی و هدایت - کوچه 7 - ساختمان صبا - طبقه 4- واحد 2
آدرس پست الکترونیک:n/a
استان: تهران شهر: کرج شرکت: آریا تک
تلفن: 2543510.12-0261
فاکس: 2543513
نشانی: کرج - ابتدای 45 متری کاج مجتمع دریای نور طبه 6 - شرکت آریاتک(لایزر)
استان: تهران شهر: هشتگرد شرکت: مهر اوا گستر
تلفن: 5355450-0262
فاکس: 5355449
نشانی: هشتگرد ، بلوار امام ، کوچه شهيد ميرغفاری ، ساختمان پزوهش
آدرس پست الکترونیک: n/a
استان: خراسان رضوی شهر: مشهد شرکت: شرکت کی سی جی
تلفن: 2233582-0511
فاکس: 2233582
نشانی: میدان شهدا - خ هاشمی نپاد -کوچه ناصر - پلاک 24 - واحد
استان: هر مز گان شهر: کیش شرکت: n/a
فاکس: 4420066-0764
نشانی: جز یره کیش ، بازار پانیذ ، طبقه دوم ، واحد 5
استان: کرمان شهر: کرمان شرکت: باور الکترونیک
تلفن: 2472830و2230019-0341
فاکس: 2472830
نشانی: کرمان - ابتدای بلوارجمهوری-بعد از کوچه شماره 2-ط فوقانی پيتزا ساندویچ اکسپرس
آدرس پست الکترونیک: n/a
استان: همدان شهر: همدان شرکت: همدان روی خط
تلفن: 8211788و8234448-0811
فاکس: 8211788
نشانی: همدان - میدان جهاد - خیابان عارف - شماره 51 - طبقه چهارم - واحد 2
استان: يزد شهر: يزد شرکت: گیتی نما
تلفن: 6282440.2-0351
فاکس: 6282444
نشانی: یزد - خیابان کاشانی - جنب بیمارستان بهمن - پ 1177
آدرس پست الکترونیک:
در رابطه با سرویس و نمایندگی هاشون نظر بدن .
سلام
مشکلتون چیه؟اگر مشکلی دارین من خودم کامپیوتر می خونم رفع کنم اگر راجع به شبکه داخلیشون هست فکر کنم بعد شمارشون عدد 2 رو بزنی
شمارشون هم تو سایت هست:من راضیم:11:کد:www.laser.ir
نقل قول:
شما از کدوم شهر هستید و کدوم سرویس رو استفاده می کنید ؟
من برا خونمون adsl 128 و برا مغازه بابام wimax384 dedicated
تهران از شرکت اصلیشون
82955555شماره تلفن شرکت
128 خونه سرعت دانلود چقدره ؟نقل قول:
384 dedicated سرعت دانلود چقدره ؟
راه اندازی شون چقدر طول کشید ؟
خوبه . یعنی عالیه ، اگر wimax بگیری که دیگه چه بهتر ،من 3 ماهه دارم یکبار هم قطعی نداشته .ولی +ADSL2 هم خوبه به شرطی که مرکز مخابراتیتون ساپورت کنه و همینطور ADSL معمولی لایزر هم خوبه.آقا لپ کلوم بگیر:10:نقل قول:
خوشحالم از اینکه راضی هستی . بازم اگر مشکلی داشتی ما هستیم.:10:نقل قول:
خوب توضیح بده ببینم . شاید بتونم کاری مفید برات انجام بدم. البته برای قیمتش نه .:10:نقل قول:
من از نمایندگی لایزر در شیراز شرکت لاوان استفاده می کنم هم خدمات عالیه هم سرویس
دوستان عزیز سالم
من پنج ماه مشترک این شرکت در مرکز عاطف هستم.سرعت سرویس 256 بنده هیچ وقت بالاتر از 26k دانلود نکرده.در ضمن اواخر شارز هر ماه هم سرعت بطور فجیعی محدود میشه با توجه به اینکه من اکانت بدون محدودیت دارم و هر ماه 43 هزاز تومان میپردازم
با پشتیبانی هم زیاد تماس گرفتم ولی ذیر بار نمیرن و مشکل رو گردن ویروسی بودن دستگاه خودم میندازم حتی زمانی که بهشون میگم از سه تا دستگاه مختلف کانکت شدم بازم زیر بار نمیرن . اولم برای رانژه شدن 15 یا 16 روزی ول معتل بودم.در کل به نظرم شرکت های رقیب مثل داتک و اسیا تک با وجود مشکلاتی که دارند بهتر از لایزر هستند .
در ضمن این پنج ماهم که روی سرویسشون باقی موندم بخاطر معطلی رانژه دوباره بود.
الحق که لاوان (لایزر) کارش عالیه
نقل قول:
توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پ
به نظر من بهترین سرویس دهنده Adsl تو ایران شاتل ... درسته که یکم گرونه ولی پشتیبانیش خیلی بهتر از داتک و پارس آنلاین.... چندین بار به من خودشون زنگ زدن نظر سنجی کردن.... تو 8 ماه استفادم تاحالا فقط 1 ساعت قطعی داشتم..... اما خدا رهم کنه.... برا شرکتمون داتک گرفتم اونم 512 نا محدود... یعنی بهترین سرویس داتک!
اولا که 3 هفته طول کشید وصلش کنن ... بعدشم اصلا نیومدن برا تنظیمات... تلفنی راهنمایی میکردن!!!! سرعتش که از 280 بیشتر نمیشه! هفته ای 5-6 بارم قطعی داریم که اگه به پشتیبانیش زنگ بزنید میگن مشکل از مخابرات نه از ماه!!!! خلاصه کلی اعصاب خوردی داره داتک و اصلا خسارتهای وارده به یک شرکت به خاطر قطعی اینترنت براشون مهم نیست....
اولا تایید میشهنقل قول:
این اسیا تک هم داره .....
----
یک سئوال لایزر پینگش چطوری هست
پینگ واسه من خیلی مهم هست مثلا میخوام حدود 150 باشه اخرش
در ضمن یک سرویس 256 /128 adsl +2
می خوام بگیرم
میخوام بدونم روز ها سرعتش چقدره میشه سایت یوتوپ رو نگاه کرد
خیلی ممنون
سلام دوستم
خوب لایزر 512/512 نامحدود با کیفیت عالی میده 175000 تومان . این که بهتر ازسرویسیه که پایین گفتی .
ولی خدایی سرویسش حرف نداره
:40::11:
نقل قول:
سلام، منم لایزریم البته چون زیاد دانلود ندارم از خطوط ADSL2 128 استفاده میکنم و تاحالا هم مشگل نداشتم، الان2 ماهی هست استفاده میکنم،
یه سئوال، دوستان کسی طریقه نصب مودم SmartaxMT ، همونی که خود لایز میده.
اینم عکسشهکد:http://www.jdsl.ru/_data/objects/06190/image001.jpg
نقل قول:
این مودم نیازی به تنظیمات نداره
خودش اتو تنظیم هست
آره، اینطوری، من فکر کردم تنظیمات خواصی داره، ولی مثل اینکه نداشتنقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز
من ميخوام از لايزر Adsl2 بگيرم ،
لطفاً کسانی که در تهران با اين شرکت کار ميکنند بفرمايند آيا از سرعت ، پاسخگويی
و... راضی هستند؟ چه مدت برای رانژه کردن خط زمان صرف ميکنن و...
با تشکر
يعنی هيچ کدوم از دوستان قبول زحمت نکردن يه جوابی بدن؟
سلام به همه ي دوستان
من چون فاصلم تا مخابرات زياده و نميتونم از Adsl استفاده كنم،امروز درخواست Adsl2+ رو به لايزر دادم و اميدوارم واقعا Adsl2+ باشه تا بتونم به اينترنت وصل بشم!!
برای من کمتر از 5 روز طول کشید که وصل شد، تا حالا اصلا قطعی نداشته و سرعتشم عالیهنقل قول:
مودمی که میدن راحت نصب میشه، در کل شرکت خوبیه و جوابگو هم هستن ، البته تو ای مدتی که من داشتم
تا حالا با پشتیبانیش کاری نداشتم
قرارداد من هم ADSL2 بود که دارم استفاده می کنم.
ما هم نمایندگی لایزر در گیلان-لاهیجان هستیم
آدرس ماآدرس: لاهیجان خ انتقلاب کوچه اسدی درب آخر سمت راست شرکت دامون رایانه شمال (دامون نت)کد:www.daamoon.net
ایمیل:info@daamoon.net
من وقتي به شركت سپنتا سفارش ADSL داده بودم،براي پيگيري خودم رفتم مخابرات كه با تعجب مخابرات گفت كه ما يك روز بعد از اومدن درخواست پورت رو فعال كرديم ! ولي سپنتا مي گفت كه بعد از 1 هفته جوابش اومده!نقل قول:
من از سپنتا نتونستم خدمات بگيرم چونكه فاصلم تا مخابرات خيلي زياده و ADSL 2+ بايد باشه تا بتونه اين فاصله رو هم تحت پوشش قرار بده!
مودمي كه بهتون دادن مدل و ماركش چيه؟آيا روش نوشته ADSL2+ رو قبول مي كنه؟!
چرا ADSL معمولي نگرفتي دوست عزيز؟
اتفاقاً من مشترک لایزر هستم از نمایندگی شیراز شرکت لاوان سرویس هم قیمت و هم سرویس خوب بودهنقل قول:
من شنبه 6 مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم وامروز 8 مهر گفتن كه وصل شده ،اومدم خونه ديدم باز وصل نيست!(چرا باز؟ آخه يه بار قبلا از سپنتا گرفته بودم اون به خاطر فاصله زياد تا مخابرات نتونسته بود بهم Adsl بده)
نتيجه چي ميگيريم؟!
اين كه Adsl2+ لايزر كاملا الكيه!
مودمی که من دارم خود شرکت لایز بهم داده و مودلشم SmartAX MT882 و زیرش هم نوشته مدل ADSL2+نقل قول:
ولی برای من دو رزوه وصل نشد حدود 5 روزی طول کشید.
الان اصل باهاش مشگل ندارم.
با چه قيمتي مودم رو بهتون دادن؟!
مرسي
مودم شما چیه ؟نقل قول:
از کدوم شهر سرویس می گیرین ؟
لینک Adsl تون خاموش هست یا چشمک زن ؟
آیا به شرکت اطلاع دادین و درخواست پیگیری کردین ؟