Printable View
خوب اگه می شه قیمتشم بگید لطفا...
این گوشی هنوز Coming Soon هست و وارد بازار اروپا هم نشده چه برسه به بازار ایران:31:نقل قول:
چرا انقدر دوربينش ضعيفه؟؟؟
الان ديگه همه گوشيهاي خوب دوربينش 5 مگ
:20:نقل قول:
شاید این از اون مدل هایی باشه که امکاناتش در حد متوسط به بالاست ولی انتظار میره فروش خوبی کنه ...
دلیل دوربین 5 مگ نبودنش هم به خاطر نوع بازار مصرفی که هدف قرار داده ... (البته نظر شخصی بنده است..)
سلامت باشی.:10:
داشتم فکر میکردم به جز ال سی دی چه برتر ای نسبت به ان 73 داره...
کی بوردش کامل لمسیه؟
جدیدتر و باکلاس ترهنقل قول:
سیمبین جدیدتر داره
فیلم برداری VGA
wifi داره
حافظه داخلی بیشتری
سی پی یو قوی تر
دیگه چی می خوای؟:8:
تازه واسه اتصال به كامپيوتر پورت ميكرو usb داره
واسه گوش كردم به موزيك هم جك 5/2ميليمتري
popport آشعاله زود خراب ميشه.فيمتش از n73 نبايد گرونتر باشه وگرنه فروش نميكنه!
در اين تاپيك قصد داريم با كمك دوستان به بررسي گوشي جديد نوكيا n78 بپردازيم....
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزودی نام گوشي: N78 تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2008باند فركانس:
باند :
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 /HSDPA 850 / 2100 سيستم عامل نوع: Symbian OS, S60 rel. 3.2 مشخصات ظاهري وزن:101.8 گرم سايز (میلی متر) : طول : 113 عرض : 19 ضخامت : 15.1 رنگ بندي گوشي : مشکی مشخصات صفحه نمايش نوع:TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ابعاد:240x 320 پیکسل 2.4 اینچ صفحه نمايش لمسي:ندارد حالت اسكرين سيور:دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربين نوع:3.2 مگاپیکسل دارای لنز کارل زایس و فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم CIFقابليت بزرگنمايي:داردابعاد عكس :2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:دارد مشخصات صداي زنگ نوع:پلی فونیک 64 کاناله قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگ:دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع:MP3 playerقابليت پخش:MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMAمشخصات حافظه حافظه گوشي:70 مگابایت حافظه مموري كارت :دارد (microSD (TransFlashدفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:microUSBبلوتوث:دارد نسخه 2 با A2DPاينفرارد:ندارد GPRS :دارد Class 11, 118.4 kbitsEDGE :دارد Class 32, 296 / 177.6 kbitsHSCSD :دارد : 3G
دارد HSDPA, 3.6 MbpsWireless LAN:دارد Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technologyبازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAP : دارد xHTML : دارد HTML : دارد ساير مشخصاتmessaging :SMS, MMS, Email, Instant Messagingتايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:دارد فرمان صوتي : دارد راديو : دارد چراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talk : دارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:ندارد قابلیت نمایش فایل های آفیس قابليت نمايش Pdf : دارد قابليتهاي ديگر:Java MIDP 2.0 و دارای پورت 3.5 میلیمتری مشخصات باتري نوع:Standard battery, Li-Ion 1200 mAh (BL-6F)زمان مكالمه مداوم:4 ساعت و 20دقیقه زمان آماده به كار: 320 ساعت
منبع: gsm.ir
دوست عزیز یه تاپیک دیگه هم در این مورد هست در تاپیک زدن دقت کنیدنقل قول:
چشم ولي كجا بود من كه نديدم!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوما اون تاپيك معرفي گوشيه نه ( تمامي مسائل ) از اسم تاپيك من تفاوتشون رو ميتوني بفهمي!!!!!!!!!!!!!!!!
خدمت شمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201559
كسي در مورد cpu و ram اين گوشي اطلاعاتي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشي تمييزيه!!!!! نوكيا هم تو اين چند مدل جديد كه داده بيرون چسبيده به رنگ سياه!!!!! فكر كنم رنگ ديگه اي هم هست!!!
:21::21:
فكر كنم cpu اين گوشي از arm11 بالاتر باشه...................... سيستم عاملش كه قوي تره!!!!!:5::5::5::5:
آیا سیستم عاملش symbian 9.2 FP2 هست؟
و چه گوشی های دیگه ای از این سیستم عامل استفاده می کنند؟
سبستم عاملش symbian os 9.2 s60 v3.2 است و از همه گوشي هاي عرضه شده تا الان بالاتره ...
فعلا هم n78 و n96 از اين سيستم عامل استفاده ميكنند....
فرق صفحه نمايش اين گوشي با n96 در كيفيت چيست؟؟؟
دوست عزيز به p30 world خوش امديد.... صفحه نمايش n78 با كيفيت 240x 320 پیکسل 2.4 اینچ است و n96 با كيفيت 240x 320 پیکسل 2.8 اینچ است....... پس نتيجه ميشود چون n78 صفحه كوچكتر ولي پيكسل هاي مساوي (n96) دارد كيفيت بالا تري دارد....
این گوشی بر خلاف اگثر گوشی ها مانند N96 و برند سونی اریکسون بی سرو صدا آمد و معرفی شده که تا قبل از آن نه صحبتی از آن بود و نه شایعهایی تمامی اخبار و اطلاعات مربوط به گوشی N96 بود اما سرانجام نوکیا یک گوشی دیگر از خانواده هوشمند خود رامعرفی کرد و توان خود را به رخ حریفان کشید . این بار هم تمام این اتفاقات در شهر بارسلونا اتفاق افتاد در کنگره جهانی سال 2008.این گوشی از لحاظ امکانات به گوشی N96 برادر بزرگتر خود نمی رسد اما دلیل هم نمی شود که امکانات بسیار زیاد آن را نادیده بگیریم و یک نکته ای را باید قبول کنیم که کمپانی نوکیا گوشی های هوشمند خود را بر پایه تکنولوژی روز و امکانات کامل پایه ریزی کرده است و از این رو نمی توان عیب چندانی از این سری گوشی ها گرفت.
در ادامه به مشخصات بیشتر این گوشی می پردازیم:
گوشی N78 از چهار باند GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 و دو باند HSDPA 850 / 2100 پشتیبانی می کند که یک گوشی نسل سوم نیز محسوب می شود . از لحاظ ابعاد این گوشی هم باید گفت که برای یک گوشی با این امکانات خوب بسیار مناسب به نظر می رسد که شامل این ابعاد و حجم هست : x 49 x 15.1 mm, 76.5 cc 113 که ملاحظه می فرمایید . همچنین این گوشی101.8 g وزن دارد که نسبتا مناسب می باشد.
از لحاظ صفحه نمایش نیز باز هم شاهد یک صفحه نمایش عالی 2.4 اینچی از نوع TFT, 16M colors با ابعاد 240 * 320 پیکسل می باشیم که بهترین کیفیت موجود را برای ما به ارمغان می آورد که اکثر گوشی های جدید شرکت نوکیا بر اساس این LCD ها تولید می شوند .
کیفیت زنگ این گوشی نیز در زنگ های ( channels 64 ) Polyphonic می باشد که زنگ هایی با فرمت Mp3 را هم ساپورت میکند .
این گوشی مجهز به بلند گوهای استریو می باشد به طوری که انتظار کیفییت و بلندی صدای مناسبی از آن می رود که باز هم یک مزییت مناسب این گوشی محسوب می شود.
دفتر چه تلفن آن هم نامحدود است یعنی تا هر چه قدر رم جا داشته باشد می توان شماره ها رو سیو کرد البته این خاصییت دیگر نکته مهمی به حساب نمی آید چون دیگر اکثر گوشی ها این خاصییت را دارا می باشند .
گوشی N78 دارای 70 مگابایت حافظه داخلی می باشد که از کارت حافظه microSD نیز پشتیبانی میکند و طبق آخرین اطلاعات تا 8 gig میتواند ساپورت کند که این هم یک نکته مثبت برای گوشی می باشد تا دیگر نگران ذخیره فیلم ها و تصاویر و آهنگ ها نباشیم .
این گوشی مجهز به Class 11, 118.4 kbits GPRS و Class 32, 296 / 177.6 kbits EDGE و HSDPA, 3.6 Mbps 3G و همچنین Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology WLAN میباشد و سعی شده است از جدیدترین ها استفاده بشود ولی 3g 7.2 Mbps هم وجود دارد که از لحاظ سرعت دو برابر نسخه 3.6 آن می باشد. علاوه بر آنها این گوشی مجهز به بلوتوث v2.0 with A2DP همراه با USB v2.0 microUSB نیزمی باشد که این گوشی فاقد Infrared port می باشد هر چند که زیاد کارآیی مهمی ندارد.
سیستم عامل این گوشی نیز سیمبین 9.2 سری 60 و ورژن 3.2 می باشد دقیقا همان سیستم عامل گوشی N96 که جدیدترین ورژن این سیستم عامل قدرتمند می باشد که حال باید صبر کرد و مشخصات جدید این ورژن را دید .
یکی دیگر از گزینه های مهم جهت انتخاب گوشی دوربین آن می باشد که در این گوشی هم مانند گوشی N73 از یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی با لنز کارل زایس و رزیولیشن x1536 pixels 2048 می باشد و دارای فلاش و فوکوس اتوماتیک نیز بوده و کیفیت فیلم برداری آن چندان قدرتمند به نظر نمی رسد و (VGA 15fps) می باشد به علاوه دارای دوربین دوم برای برقراری تماس های ویدیویی می باشد.
به طور کلی نوکیا N78 یک گوشی کامل و پیشرفته است که برای مسیر یابی ، عکسبرداری و موسیقی طراحی شده است که نیاز های امروزی ما انسانها را تشکیل میدهد همچنین این مدل به A-GPS با نرم افزار نقشه های نوکیا مجهز است شده است برای مسیر یابی خوب و مطلوب که کم کم این نکته در حال جای افتادن برای اکثر گوشی ها به خصوص گوشی های نوکیا می باشد. این گوشی به فرستنده FM نیز مجهز است . نوکیا N78 قادر است به Nokia Music Store ، Nokia Internet Radio و Share on Ovi دسترسی پیدا کند و بتواند به صورت آنلاین از خدمات این سرویس ها استفاده کرده و یک عامل مهم در گوشی به حساب می آید . همچنین این گوشی سیستم جاوا را نیز به همراه جک 3.5 mm پشتیبانی میکند
که همگی آنها مختصاتی از این گوشی کامل بودند که سعی شده به شیوه ای مناسب و قابل فهم بیان شود .
طبق آخرین خبر ها قرار است که این گوشی در سه ماهه دوم سال 2008 میلادی قبل از عرضه گوشی N96 با قیمت تقریبی 500 دلار در رنگ مشکی عرضه شود.
منبع: ir_tci.org
/// قيمت n78 اعلام شد.
500$///:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
تاريخ عرضه اين گوشي كي؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اگه پست هاي قبلي منو ميخوندي جوابتو ميگرفتي... نيازي به زدن پست نبود....نقل قول:
تاريخ عرضه اين گوشي سه ماهه دوم سال 2008 است...
من هم مشخصات اين گوشي رو مطالعه كردم.... در مقايسه با n96 فقط از نظر دوربين و پخش امواج تلويزون كم مياره.... ولي از نظر قيمت خيلي بهتره....من هم منتظرم تا اين گوشي عرضه بشه تا يكي بخرم...چون وافعا امكانات گوشي هاي نسل بعد رو داره....:31::31:
فقط نميدونم صداش چجوريه چون من دنبال يه گوشيم كه صداي باكيفيت داشته باشه..:19:
خوب دوستان در مورد این گوشی باید گفت به خاطر وزن بسیار کم : 101 گرم و امکانات خوب ( نه خیلی بالا در مقایسه با گوشی هایی مثل N95 8GB و N96) می تونه گزینه خوبی برای آنهایی که وزن و اندازه زیاد را بهانه می کنند باشه.
نه خیر دوست عزیز من همین مسئله را در تاپیک N95 8GB خودم مورد بررسی قرار دادم که فقط من نه بلکه همه جاهای دیگر به نتیجه رسیدیم که کیفیت 320x240 با اندازه 2.8 به هیچ وجه از کیفیت کم نمی کند.الان N96 همین LCD گوشی N95 8GB را دارد و اکنون با کیفیت ترین و با وضوح ترین LCD (همراه با N81) را در بین گوشی های نوکیا داراست.مثلا N82 از همین LCD 2.4 و320x240 استفاده می کند که کیفت ضعیفی در مقابل N95 8GB و N81 دارد.نقل قول:
دوست عزيز به p30 world خوش امديد.... صفحه نمايش n78 با كيفيت 240x 320 پیکسل 2.4 اینچ است و n96 با كيفيت 240x 320 پیکسل 2.8 اینچ است....... پس نتيجه ميشود چون n78 صفحه كوچكتر ولي پيكسل هاي مساوي (n96) دارد كيفيت بالا تري دارد....
هنوز معلوم نیست چون CPU و RAM اجرایی و خیلی موارد دیگه مشخص نشده.مطمئن باش صداش از N96 کمتره نوکیا نمیاد گوشی بده که N96 را در معرض خطر قرار بده.از نظر CPU و RAM هم مطمئنا کمتر است همانطور که N78 دارای 70MB حافظه داخلی است ولی N95 8GB دارای 258MB حافظه سیستمی و 16GB حافظه داخلی به اضافه Card Slot است.به زودی اگر خبر بیشتر در مورد N78 بیاد قرار خواهیم داد.نقل قول:
من هم مشخصات اين گوشي رو مطالعه كردم.... در مقايسه با n96 فقط از نظر دوربين و پخش امواج تلويزون كم مياره.... ولي از نظر قيمت خيلي بهتره....من هم منتظرم تا اين گوشي عرضه بشه تا يكي بخرم...چون وافعا امكانات گوشي هاي نسل بعد رو داره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نميدونم صداش چجوريه چون من دنبال يه گوشيم كه صداي باكيفيت داشته باشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اشتباهه.....بطور مثال::: 240*320 پيكسل ميشه=76800پيكسل كه هر چه اندازه صفحه مورد نظر يزرگتر باشد فاصله بين پيكسل ها هم بيشتر ميشود....وموجب افت كيفيت ميشه....نقل قول:
اگه اينجوري كه شما ميگيد باشه پس چرا يه lcd 17 اينج با رزولاتيون 240*320 نميسازند......:41::41:
من در مقايسه n95 با n81 8g به اين نتيجه رسيدم كه نوكيا تو n81 8g از تكنولوژي مانند shine كه تو خيلي از lcd هاي حرفه اي استفاده ميشه بكار برده...
به خاطر همينه كه تصاوير در n81 8g شفافتر و زنده تر به نظر مياد (نسبت به n95)
دوست عزيز اگه به صداي گوشي حساسي ميتونيد 5700 يا n73 بخريد....نقل قول:
اگه هم دنبال يه گوشي با امكانات و دوربين در حد عالي و .... منتظر n78 باشيد.....
درست می گویی ولی در این مورد ها اشتباه می کنی دوست عزیز زمانی که گفته شد N95 8Gb با 2.8 و با همان رزلوشن 320x240 میاد همه گقتند که کیفیت بسیار پایین میاد و از این حرفها ولی دیدم وکل ریویو های سایت ها تایید کردند و کردیم که اصلا این ترکیب چیزی کم نمی آورد چون نوکیا کلا LCD سری N95 8GB را بسیار با کیفیت کنتراست بالا و وضوح رنگ بندی بسیار خوب تولید کرد کاری که برعکس در N82 انجام داد که با وجود همسانی رزلوشن با اندازه صفحه در مقابل بقیه بسیار بی روح و بی کیفیت تر جلوه می نمود.برای اطلاعات بیشتر از LCD های 2.8 با رزلوشن 320x240 به تاپیک N95 8GB مراجعه کن.نقل قول:
دوست عزيز منظور من n95 معمولي بود نه n95 8g ......در مورد صفحه نمايش n95 8g و n81 8g حرف شما رو تاييد ميكنم....:10:هر دو داراي بهترين lcd بين گوشي هاي نوكيا هستند..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیه خوبیه از لحاظ امکانات ولی خوب با این کیبورد روش مثل این ان82 طفلی کم طرفدار میشه ...
مگه كيبوردش چشه؟؟؟؟؟
راستي كسي ميدونه اين گوشي چند تا بلند گو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من كه تو تصاوير فقط يه دونه ميبينم اونم سمت راست بالا ي گوشي!!!
به نظر میاد کیبوردش خوش دست نباشه ...
من هم قبول دارم ولي تا گوشي رو به دست نگيرم وامتحان نكنم باورم نميشه!!!
راستي جواب سوال منو كسي نداد :::اين گوشي چند تا بلند گو داره؟؟؟؟؟؟؟من كه تو تصاوير فقط يه دونه ميبينم اونم سمت راست بالا ي گوشي!!!
طراحی اش اصلا به دلم نمی چسبه
نمیدونم خودش هم مثل عکساش هست یا نه ؟!
ایول ...............