سلام
كسی میدونه چجوری میشه ping رو پایین آورد ؟
آخه من پینگم تو بازیی مثل cod 4 اكثرا روی 400 یا 600 هست كه حداكثر مجازش 200 هست.
لطفا كمكم كنید كارم گیره.
Printable View
سلام
كسی میدونه چجوری میشه ping رو پایین آورد ؟
آخه من پینگم تو بازیی مثل cod 4 اكثرا روی 400 یا 600 هست كه حداكثر مجازش 200 هست.
لطفا كمكم كنید كارم گیره.
پینگ چیه ما که بلد نیستیم!!!!!!!!!! (نیازمند توضیح بیشتر شما هم هستیم!)نقل قول:
منم دقیقا نمیدونم چی هست.
ولی اینو میدونم كه تو هر بازی آنلاینی كه وارد میشی برا بازی كردن یه پینگ داری كه اون باید رو 200 در حداكثر میزان باشه.
كه فكر كنم مربوط به اینترنتی كه استفاده میكنی بشه.
در ضمن اینترنت من adsl 256 هست.
سلام
البته پینگ به تنهایی او معنی مورد نظر شما رو نمیده.
در اصل Ping Latency درست تره.
به عبارتی میشه گفت که مترادف timeout هم هست. یعنی وقفه ای که برای تبادل اطلاعات با سرور مورد نظر
وجود داره.
بسته به سروری که شما برای بازی کردن انتخاب میکنید این پینگ کم و زیاد میشه.
پینگ نسبت مستقیم با فاصله داره. مثلا برای ADSL در ایران Latency سروری در امریکای شمالی حدود 400-500
میشه. برای سرورهای اروپا حدودا 250-400 میشه. سرورهای ایرانی معمولا زیر 100 هستند.
تمام واحدهای اعداد بالا میکرو ثانیه هستند. وقتی پینگ شما 500 باشه یعنی وقتی شلیک کنید نیم ثانیه
بعد کاراکتر شما شلیک میکنه یا بقیه شما رو نیم ثانیه زودتر می بینند و تا بیای به خودت بجنبی هدشات شدی!!!
امیدوارم با این اطلاعات ناقصم تونسته باشم کمی راهنماییتون کنم.
تایید میشهنقل قول:
فقط بگم که پینگ به اینترنتتون هم بستگی داره
همچنین توی سرعت هم تاثیر میزاره مثلا ممکنه که بازی خیلی کند بشه
مخلص هر دو تون
من که والا با سرور ایرانیم وصل شدم پینگم روی 600 بود .
سرعت دانلودم خوبها 28 یا 30 هست اما نمیدونم چرا این پینگه زیاده.
یه سوال: به ویندوز وحجم اطلاعات هارد ربطی داره؟ آخه من هارد 160 دارم اما 140 تاش پره و هزار جور برنامه نصبه.
اگه هارد ویروسی باشه چی؟
ممنون از راهنماییتون
آقا شما اینترنت رو از گجا گرفتی !!!!!!نقل قول:
من الان از صبانت گرفتم 64 ولی پورتش 256 هستش . وقتی که سورس دانلودم هم خوب باشه تا 56 دانلود دارم و اوقات معمولی و بد بین 20 تا 35 هستش .
من از شهراد گرفتم كه ماه دیگه میرم صبا بگیرم .
البته شما در واقع 256 گرفتی كه تا 512 میره.
این بازی آنلاین حجم رو كم نمیكنه؟ آخه چراغ مودم درحال بازی كه همش چشمك میزنه ودر حال گرفتن دیتاست.
شما پینگت رو چنده تو cod 4 ؟
پينگ صبا كه افتضاحه...نقل قول:
من خودم انلاين نميزنم وگرنه ميرفتم از اسيا تك ميگرفتم.
در حال حاضر فکر کنم به خاطر قطع شدن 50 درصد پهنای باند اینترنت در ایران پینگا پایینه .نقل قول:
من که خودم پینگم بعضی موقعا زیر 200 هست و بعضی موقعا بالای 300 یا حتی 600
بستگی به سروری داره که شما به اون وصلید.
من پینکم تو بازی ها گاهی اوقات خیلی بالا میره تا حالا به 1000 هم رسیده ! اغلب حدود 400-500 است
Adsl 128 هم دارم کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
همینطور که گفتن به فاصله خیلی بستگی داره
بهتره با سرور های آسیایی مثل ترکها بازی کنید
من با سرور های اروپایی توی بازی Warrock ، پینگی حدود 260 داشتم که شبها بهتر میشد و میشد زیر 200 که بازی دیگه Lag نمیزد
منم همین کارو میکنمنقل قول:
من بیشتر با ترکیه بازی میکنم
در ضمن شما چجوری cod بازی میکنید با نرمافزار چی ؟
والا COD رو اومدم بازی کنم ، Punkbuster ، کیک کرد ، نمیدونم چرا ، بیخیالش شدمنقل قول:
یک سرور هم بود Low Ping داد ، دیگه فعلا بیخیال شدم ، Warrock بیشتر میرم
اینم تاپیک Warrock :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=210792
من باید در انتخاب سرور انهایی رو انتخاب کنم که ping بالایی دارن یا اونهای که ping پاینی دارن؟
راهنمایی کنید!111111:19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19:
دوست عزیز سرور هایی که Ping پایین تر دارند رو باید انتخاب کنی .
منظور شما چه بازیی هست ؟؟؟
counter 1.6
گاهی ping تو این بازی بالای 2000 میره!
عزیزم شما باید سرورهای ایرانی رو انتخاب کنی .
اگه خواستی تا چندتاشو معرفی کنم .
خب معرفی کن
عزیز ببین . بهترینش به نظر من اینه :
82.115.23.10:27015
فقط اول بگو پچ داری ؟
از این سایت می توانید به سرورهای ایرانی دسترسی داشته باشید در ضمن با سرورهای روسی - ترکیه - چینی و حوزه جلیج فارس هم من 128 تونستم بازی کنم
[HTML]http://www.game-monitor.com/search.php?location=IR[/HTML]
پچ ورژن 22 دارم
این gamezone انتی چیت می خواد من دانلودش کردم حالا چه جوری فعالش کنم؟
آنتی چیت یه بحث خیلی مفصل داره !
من که تا تونستم فعالش کنم اشکم در اومد !
شما برو همون سروری که دادم آنتی چیت نمیخواد .
82.115.23.10:27015
بهتره ورژن پچت رو هم عوض کنی .
چون زیاد مناسب نیست .
این ورژن به نظر من خوبه :
اگه لینک مشکلی داشت بگو خودم واست آپلود کنم .کد:http://83.98.158.250/dlcenter/cs1.6patch/MAster_GAme%20CS%201.6%20Patch%20v.1.zip
سلام،بد نیست منم یه سایت که پینگ سرور های مختلف جهان رو نسبت به فاصلتون نشون میده رو معرفی کنم...البته با رنگ زرد نزدیک ترین و ایده ال ترین رو نشون میده...واسه من معمولا بین 350 است،البته با Dial Upعجیبه نه؟:31::21:اما چه فایده؟:41::41::41:
اینم سایت
در ضمن،لطفا یکی روش فهمیدن پینگ از طریقCMDرو بهم به صورت مفصل شرح بده...ممنون میشمکد:http://speedtest.net
سلام دوستان
می خواستم بدونم چرا با وجود اینکه latency من در کانتر روی 55 هستش اما بازم بشدت Laggggg دارم :19:
ایا ریزه کاری هایی هست که اوضاع رو بهتر کنه؟
من اخر ترکیه 281 بودنقل قول:
دوستان صبانتی توجه کنند !
من رفتم پیش همون یارو مسئولش اینها رو بمن گفت :
Preferred dns server :
4.2.2.4
,
Alternate dns server :
217.218.127.105
نقل قول:
اینا چیه؟
من مودمم روتر هست
(planet 4400)
Preferred dns server و Alternate dns server رو برای اتصال با کانکشن ساختن میدونم کجا وارد کنم ولی مودم من پورت usb نداره و باید با lan وصل بشم توی تنظیماتش ولی نمیدونم کجا باید وارد کنم
اصلا اگر این تنظیمات رو وارد کنیم توی پینگ چقدر موثر هست؟
کدوم سرویسدهنده بهترین پینگ رو برای بازی داره؟
نقل قول:
والا از نظر سرعت من 128 گرفتم . بهتر از شاتل اگر دنبال پينگي ميتوني داتك بگيري(تو سروراي ايراني كه رفتم مثلا زماني كه پينگم روي 90 هست پينگ كسايي كه داتك دارن روي 75 80 هست اما تو سروراي خارجي بستگي داره يه جا پينگ عاليه مثلا پينگم روي اين ip :88.255.172.75:10272 رو 110 تا 150 هست اما داتك روي همين ip پينگش رو 288 هست ميگم بستگي داره(كه اين شايد استثنا باشه) اما يجاي ديگه اوضاع متفاوته.
من كلا پينگم يجوره تمام مواقع اصلا فرقي نداره .
پينگم هم روي اين چيزي كه دادي رو 235 هست. (چي هست؟)
تو اكثر سرورا پينگم زير 300 هست.كيفيت سرويس كه عاليه.اگر سرعتم رو پايينترين حد خودش باشه اصلا پينگم تغيير نميكنه.
اين پينگم روي تركيه است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه فقط شما توی کدوم شهر هستی؟تهران؟کدوم مرکز مخابراتی؟نقل قول:
ممنون
ببخشيد ، با سرويس 64 كيلو هم ميشه آنلاين بازي كرد ؟
شما سرويس ART1 رو داري؟ آخه من ART Home رو گرفتم سرعت سند 4-5 كيلو بيشتر نيست، اونم تازه نه هميشه مثلا" امروز كه تعطيله ر......!نقل قول:
خواهش.نقل قول:
من تو تهرانم و مركز مخابراتيم هم شهيد توكلي هست.
نه من ECo گرفتم كه فك كنم سرعت دان و آپش بايد يكي باشه.نقل قول:
يه سوال شما وضعيت پينگت چجوره؟
آخه این سرویس رو به اسم 64سند و 64ریسیو خریدم! نباید اینطوری سرویس بدن! در واقع الان برای من داره 64-32 کار میکنه!نقل قول:
پینگ هم زیاد خوب نیست . با speedtest.net حدودا" 270-290 میده ولی با سایت ها که امتحان میکنم گاهی 1600 ، 1900 ، حتی time out !!!! .... چرا؟!؟!؟:13:
شما رو ياهو امتحان كن ببين چجوريه باس زير 300 باشه