نقل قول:
حالا شما از کجا مطمعنی که با مرفین پک میکنه؟؟؟
دوست عزیز من که بدون دلیل حرف نمی زنم...اگه فایل رو آنپک کنی،می بینی که داخل ریسورس برنامه دو تا فایل exe وجود داره...شماره 101 همون فایل UPX هست و شماره 102 نسخه کنسولی برنامه Morphine هست،اینم تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
توی بررسی شما آیا آنتی ویروسی بهش گیر نداد؟
من اصلا آنتی ویروس ندارم...چون اینقدر ویروس توی سیستم دارم که دیگه جایی برای آنتی ویروس باقی نمی مونه:21:
نقل قول:
نه اینکه بسیاری از پکر های دیگه اینطور نیستن
بله،پکرها راحت آنپک می شن...اما پکرهایی که ادعای پروتکتور بودن رو دارند نباید به این راحتی ها تسلیم شند.
نقل قول:
تازه گیریم هم که اینطور باشه از بسیاری پکر های رایگان بهتره. چون به قول خودتون هم Fake Signature خوبی داره و هم با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت... حالا کدوم یک از پکر های رایگان دیگه مثله UPX یا WinUpack یا بقیه این قابلیت ها رو دارن؟
قابلیت دامپ نشدن از خود مرفینه نه از GIE:13:تازه قابلیت Fake signature رو هم خیلی ها دارند...یکیش همون برنامه TrickySigner که کاربر فعال همین فروم نوشته،UpolyX هم به خوبی تشخیص داده نمی شه،به خاطر همون Fake signature:46:
نقل قول:
در ضمن شما یه نکته رو فراموش کرده اید که این پکر رایگان هست.... .البته برای ما که CopyRight نداریم این نکته قابل درک نیست... و تا وقتی که از ورژن های Crack شده برنامه ها استفاده می کنیم باید هم بگیم این برنامه به درد لای جرز دیوار می خوره
اکثر پکرها رایگان هستند...پروتکتورها هستند که رایگان نیستند.(البته پروتکتورهایی که واقعا پروتکتور هستند،نه اونایی که فقط ادعا دارند:31:)شما تا حالا PeSpin رو دیدید؟...با این که رایگانه ولی خیلی از قابلیت های Execryptor یا Armadillo رو داره و آنپک کردنش هم گاهی اوقات سخت می شه:41: