دوستداران fl studio
Printable View
دوستداران fl studio
سلام
اتفاقا جاي اين تاپيك همين جاست
مي تونيم اينجا رو تبديل كنيم به بحث پيرامون اين نرم افزار حرفه اي ساخت موسيقي ديجيتال و كارهامونو اينجا share كنيم
براي نمونه اين كاراي بنده هست كه با fl studio كار كردم البته تبديل شده به mp3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر كارهاي شما هستيم ميلاد جان.
با سلام
خوشهالم از ايجاد اين تايپيك
صابر جان من يكي از اهنگاتو شنيدم همون اولي اگه اشتباه نميكنم لايف
ضمينه :به نطر من اگر ولوم صداش نصبت به ريتم اختلاف كمتري داشت بهتر بود اما در مورد انتخواب ضمينه من كه پسنديدم
استارت:ميتونه حرف هاي بيشتري واسه گفتن داشته باشه . شروع كريشن ريتم رو من بيشتر ميپسندم
ريتم:با نوانساش بيشتر بازي كني به نطر من بهتر ميشه
پاساژ:به نطر من كه خيلي زود گذر بود
پايان: من حس كردم ناقصه
امتياز من از 20
14
البته اينا فقط نظر منه
sa3er جان شما بيشتر تو چه سبكي با FL Studio كار ميكني و با چه version از fl كار ميكني ممنون
سلام
خوب لینک دانلود نرم افزار رو هم بزارید دیگه
سلام؛
ebilove جان... خيلی خيلی ممنون بابت نظرات و وقتی که برای شنيدن آهنگ بنده گذاشتيد.
با همه نظراتتون موافقم.
خوب من زياد مثل شما حرافه ای نيستم....
خيلی دوست داشتم چند تا از کارای شما هم بشنوم.
Dj_Milad جان
من بيشتر سبک Trance پلن و GOA TRance کار می کنم.... البته چند تا آهنگ تو سبکهای House و Alternative و Ambience هم کار کردم و علاوه بر اونا BreakBeat هم می پسندم.
من از نسخه 3.6 که البته اون موقع اسمش FruityLoops خالی بود با اون کار می کنم تا الان که داريم با ورژن 5.0 XXL دست و پنجه نرم می کنيم. البته اونطور که تو سايت شرکت ImageLine ديدم به زودی نسخه 6.0 بيرون مياد و انفجاری شديد و جديد در دنيای موسيقی ديجيتال به پا خواهد کرد.
اگه ممکن بود آموزش FL Studio هم يکی از بچه ها اينجا شروع کنن خيلی عالی می شد.
امين جان اين نرم افزار برايdownload نيست FL Studio.com البته دموي نرم افزار هست
sa3er جان لطفا براي up load راهنمايم كن تا هالا فايلي upload نكردم من فقط با نرم افزار كار نميكنم با سخت افزارم كار ميكنم
ميلاد جان
آپلود چيزه خاصي نداره...
شما اگه هاست نداريد يه درخواست در تاپيك زير بديد تا يك دعوتنامه پرشين گيگ برا شما ارسال شود سپس با پر كردن فرم ثبت نام با استفاده از لينكي كه به ايميل شما ارسال شده صاحب 100 مگا بايت فضاي رايگان مي شويد و بعد از ثبت نام مي توانيد به راحتي به پنل مديريت لو گين كرده و فايلهاي خودتون رو به راحتي آپلود كنيد.
تاپيك درخواست دعوتنامه پرشين گيگ:
بي صبرانه منتظر شنيدن آثار مطمئنا زيباي شما هستم.
:puke: بابا حرفه اي كجا بود.......نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
عزيز دوست داشتم ميتونستم كارامو واست بزارم ولي كاراي من اكثرا ضبط نشدن و فقط واسه گروه كر و چنتايي هم واسه پاپ داشتم كه همشون فقط اجرا شدن اونم نه با كيفيت
حالا هم كارت صدام رو فروختم واسه همين يك جورايي تعطيلم
راستي من تا حالا با اين نرم افزاري كه اين دوستمون گفته كار نكردم ميشه در موردش توضيح بدين
يا يك عكس از محيط اصلي برنامه رو واسم بزاريد تا بدونم تو كدوم سبكه
ممنون ميشم
اگه اسم تايپيك رو هم عوض كنيد بدكش نيست :tongue:
سلام
ebilove جان
شكسته نفسي مي فرماييد
خوب اين عكس و توضيحات بخشهايي از اين نرم افزار شاهكار:
سلام دوستان.لطفا هر كس اهنگ ناز نكن حسين صنعتي را با كيفيت cdداره برام ايميل بزن.
با تشكر فراوان
ميگم اگه صداهاي سانت فون و گيگ رو ثاپورت ميكنه يك لينك واسه دانلود بزار ما هم بريم تو كارش
سلام دوستان.
من هم ورود شما رو به پي سي ورلد تبريک مي گم .
به نظر من توي اين قسمت اين تاپيک لازم بود من که يکي پاي ثابتم.
در ضمن من قبلا کاراي اين آقا ميلاد رو شنيدم حرف ندارن اگه شما گوش بدين وسوسه مي شيد حتي يک بار که شده با اين نرم افزار کار کنيد.
در ضمن لينک دانلود برنامه رو با کرک در پست بعدي قرار ميدم .
موفق باشيد.
الوعده وفا اين لينک دانلود برنامه البته Full Version .پس تا لينکش يه بلايي سرش نيومده دانلود کنيد .
فعلا با اجازه.
سلام
ساسر جان من اهنگاتو گوش کردم
خیلی با حال بودن مخصوصا اون اهنگهpiano in dream
راستی می شه همچین اهنگایی رو با نرم افزار acid ساخت
ممنون
سلام؛نقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
امين جان ممنون از وقتي كه براي شنيدن اونها گذاشتيد و تشكر فراوان از نظراتون.
خوب برنامه ACiD تا اونجايی که بنده اطلاع دارم فقط کار ميکسينگ قطعات از پيش آماده شده رو انجام ميده و در دنيای نرم افزارهای توليد موسيقی ديجيتال در حد متوسط قرار داره.
در FL Studio انعطاف پذيری و گستردگی برنامه بسيار بالا و فوق حرفه ايست و تنظيم و ايجاد تک تک جزييات و عناصر موزيک به عهده خلق کننده آهنگ می باشد.
با سلام
من دارم اين رو از لينكي كه دوستمون گزاشته دانلود ميكنم
يك سوالي كه برام پيش اومده اينه كه اين نرم افزار دموهاي مختلف داره كه كنار هم ميزاريد يا اينكه قدرت ثاپورت ميدي كيبورد رو داره؟
اگه نتونيم با كيبورد ملودي هاي دلخواه بهش بديم كه خيلي ناقص ميشه؟
سلام؛
ebilove جان
اين مورد که از پيش پا افتاده ترين و ابتدايی ترين امکانات اين برنامه هست.
همونطور که در پست قبلی اشاره کردم کار ايجاد و تنظيم تمامی عناصر و جزييات موسيقی در اين نرم افزار به عهده شماست.
از نرم افزارهاي
شبيه اون چي ميتوني معرفي كني؟
كيو بيس
سونار
ربزن
گيگا استوديو
كيكوالك
گيتار پرو
اتمسفر
؟
با سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
نه دوست من اون برنامه اي که دموهاي آماده داره دنس ايجي هست که در مقابل اين برنامه حرفي براي گفتن نداره.
تفاوت اين برنامه با برنامه هايي ديگه اين هست که تمام امکانات و صدا ها و هر چيزي که براي ساخت و ميکس يک آهنگ احتياج داريد رو در اختيارتون مي زاره حالا اون ديگه به سليقه و خلاقيت خودتون داره که چطوري بخوايد صدا يا ريتم يا هر چيز ديگه اي رو در بياريد در کل چيز آماده اي به اون صورت وجود نداره که کنار هم بچيني تا يه آهنگ در بياد همه چيز رو خودت بايد بسازي البته فکر نکني که برنامه خيلي سختي اي و نميشه باهاش کرد بايد انقدر ور بري که همه جاهاش دستت بياد که چطوري عمل ميکنه.
آقا ميلاد هم که فقط تاپيک زد دو در رفت بابا کجايي؟
من اگه سرعتم زیاد بود براتون این سی دی ها رو گیر میاوردم
چون سایت یه خارجیه پر از این هاست و من به خاطر حجم بالا نمیتونم اونها رو بگیرم
کسانی که سرعن بالا هستند پول بی خود به سی دی ندهند
من یک سی دی پر از برنامه های این تیپی دارم که به محض امدنadslهمه اش را اپلود میکنم
[QUOTE=Undercover-G]با سلام.
نه دوست من اون برنامه اي که دموهاي آماده داره دنس ايجي هست که در مقابل اين برنامه حرفي براي گفتن نداره.
منطورم دنسي جي نبود
اين كه دربست مر خصه
ميخوام بدونم اين نرم افزار قادر به ثاپورت ربع پرده هم هست و ايا ميتونه اينا رو پشتيباني كنه يا نه؟
VST
DXi
gig
دوست عزيز منظورت و از ربع پرده نفهميدم ولي مطمئم اينارو ساپرت مي کنه >>>> Vst & Dxi
سلام؛نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
بله پشتيباني مي كند.
بخشي از امكانات برنامه:
Internal 32 bit floating point mixing, up to 96kHz stereo.
Sophisticated interpolation algorithms (hermite, sinc) during realtime playback & at rendering time.
Supports DirectSound and ASIO enabled sound cards for audio output and ASIO audio recording.
Open architecture allowing third-party instruments (enhanced proprietary FL instruments standard, VSTi , DXi2 & Buzz ) and effects (enhanced proprietary FL effects standard, VST, VST2, DirectX & Buzz).
Ability to function as a VSTi, DXi and a ReWire client.
Ability to host ReWire clients itself.
Advanced sequencing methods allowing quick entering of realistic drum loops (step sequencing grid) and composing complex instrumentals (advanced piano roll, arpeggiator, keyboard tracking, real-time gate).
Unique note properties morphing ability (pitch, cutoff, resonance, panning).
Live recording of control movements & integrated automation events editor.
Multi-segment automation clips with unlimited complexity and integrated LFO unit.
Procedural control over parameters by using special controller plugins.
Advanced mixer: 68 mixer tracks (64 insert and 4 send tracks) supporting up to 8 filters each;
Mixer tracks routing for creating of complex mixer chains;
Track recording with ASIO input support (for recording MIDI, vocals etc.);
Integrated procedural equalizer, volume and panning for each mixer track.
Plenty of high-quality integrated instruments: WaveTraveller (wave bend synth), Sampler, TS404 (the popular bassline engine), 3xOSC (subsynth), Plucked! (plucked strings), MIDI Out, DX10 (FM synth), Scratcher (turntable emulator), Wasp (demo), SimSynth Live (demo), and more.
A full set of high-precision mastering and special effects filters: reverb, compressor, procedural equalizer, distortion, phaser, flanger, bass boost, delay line and other.
Advanced playlist & full-featured audio tracks.
Click removal & volume ramping to avoid pops.
Imports *.WAV, *.MP3, *.REX, *.SYN (SimSynth 1 & 2), *.DS (DrumSynth) etc. as sample formats.
Exports audio to 16Bit or 32Bit *.WAV file, *.MP3.
Easy MIDI remote controlling of most parameters (VST plugins supported as well).
Imports MIDI sequences and controller events.
Can export MIDI notes & controller events to a standard MIDI file.
موفق باشيد.
با سلام
همين حالا دانلود من به پايان رسيد نصب ميكنم
رفتم
ببينيم چطوره؟
راستي دوست عزيز منطور من ار ريع پرده موسيقي ايراني و عربي بود يعني سري و كرن
سلام به تمامي دوستان با توجه به علاقه اي كه شما عزيزان نسبت به موسيقي و اين نرم افزار نشان داديد بنده قصد دارم كم كم شروع به اموزش نرم افزار كنم البته با كمك دوسته عزيزمsa3er كه اطلاعات بالايي در اين زمينه داراست .
sa3er جان براي راهنماييت ممنون
در مورد كارها : خيلي ممنون ارزش تعريف نداشت ... متشكرم.
در مورد زدن ملودي دلخواه: دوستاني كه با كي بورد و سيتي سايزر كار ميكنن ميتونن با اتصال ارگ خود به نرم افزار بوسيله كابله MIDI (كاري كه من بيشتر انجام ميدم) مهارت خود را در نرم افزار نشان دهند.
در ضمن FL بيشتر از يك برنامه ساخته موزيك براي مديريت پروژه هم هست.
البته من با اين نرم افزار 50% كارامو دوروست ميكنم . چون همه صدا هاي wave رو قبول ميكنه بعضي از جا ها رو خودم ميزنم با فورمت wave ذخيره ميكنم بد تو برنامه ميارم.
رضا جان كار من جشن و پارتيه .با تمامه وسايلم ميرم .Org.Mixer.Dj Mixer.Player .ritme box.dek.
دوست عزيز پس هم منتظر آموزشت هستيم و هم اگه آهنگي رو آماده از کارهات داري بذار برامون.
خوب مثل اينکه اين تاپيک هم به جايي نرسيد حيف شد مي تونست تاپيک خوبي تو اين بخش باشه.
سلام
عزيز تايپيك بايد عمومي باشه تا به يك جايي برسه.
نه فقط يك نرم افزار خاص.
اسمشو بزارين اهنگ سازي ببينين چي ميشه .
اصلا اين آقا ميلاد كه تاپيكو راه انداخت خودشم غيب شده ديگه
ممکنه!!!؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
البته اين تاپيک براي بحث در مورد FL هست و از اين جهت نمي شه بهش خرده گرفت.ولي ممکن بود اگه اسم ديگه اي گذاشته مي شد بهتر بود البته شايد.
[QUOTE]اصلا اين آقا ميلاد كه تاپيكو راه انداخت خودشم غيب شده ديگه [QUOTE/]
منم چند پست قبل همينو گفته بودم.البته فکر مي کنم مشغله کاري زيادي داشته باشه ايشون. بهر حال DJ هستن ايشون ديگه .
دوستان من 2 تا از كارامو بزودي ميزارم
sa3er جان نظرتو درباره اموزش نرم افزار نگفتي
سلام؛نقل قول:
نوشته شده توسط Dj_Milad
فکر خيلی خوبيه ميلاد جان.
من هم در حد اطلاعات ناچيزی که درباره اين برنامه دارم آماده به همکاری هستم.
با عرض سلام .
سابر جان تمام كارها تو گوش كردم به نظر من عالي بود به نظرم تو كارات يه كمي پاساژ يه كمي زياد به كار رفته بود . استرينگا عالي بود .
در ضمن در مورد كارهات يه كمي توضيح مي دي ؟ با فقط با FL Studio كار كردي يا با كيبورد و سخت افزار هم كار مي كني ؟
در ضمن FL Studio تو كامله يعني با سي دي هايي Sample داري يا همون 35 مگييه كار مي كني آخه من يه پك 100 مگي هم باهاش گرفتم .
راستي در مورد سايت Sound Click هم يه توضيحي بده كه چطوري تو اون سايت كاراتو آپلود كردي .
به نظر من شما جاي رشد بيشتري داري .
راستي كارايي كه آپلود كرده بودم رو گوش كردي؟ دوست دارم نظرتو راجبه كارا بدونم.
در مورد آموزش اين نرم افزار هم تا شانزدهم سعي مي كنم اين كارو انجام بدم البته با كمك شما دوست عزيز.
سلام ميلاد جان؛
ممنون از نظرات و وقتي كه براي شنيدن اونها گذاشتيد.
نه من فقط با برنامه FL Studio کار می کنم و در کنارش بعضی مواقع برای ويرايش فايلهای صوتی از Sound Forge و چند برنامه کاربردی ديگه. البته با يکی از دوستان شروع کرديم به ساخت يه آلبوم که ايشون می خونه و بنده آهنگ می چينم. البته همش دو تا آهنگشو ساختيم بريديم.
sample هم خوب.... هم از اينترنت يه تعداد زيادی دانلود کردم هم از اين ور اونور و دوستان بدست ام رسيده و يه آرشيو توپ جمع و جور کردم که نزديک دو تا سی دی دسته بنده شده هست. فکر کنم اگه با آرشيو شما ادغام شه ديگه می تر کونه.
سايت soundclick هم که واقعا کارش خيلی درسته... يه چيزايی تو مايه های SectionZ هست ولی به نظر من بهتر از اونه. برای ثبت نام می تونيد از لينک زير اقدام کنيد:
بعد يه کنترل پنل به شما اختصاص داده می شه که می تونيد از اونجا همه مسائل مربوط به band های خودتون رو مديريت کنيد و فايلهاتونو آپلود کنيد.
ای کاش کاراتو يه جا آپلود می کردی که امکان resume داشته باشه.... ولی بهرحال حتما گوش ميدم و نظرمو ميگم....
بازم ممنون از لطفت...
منتظر آموزش هستيم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Dj_Milad
سلام , دوست خوبم این دو تا فایل دانلود نمیشه اگه ممکنه یه test کنید خوب میشه :blush:
دوست من لينک هاي بالا کاملا درست هستن همين الان زدم دانلود بدون هيچ مشکلي دانلود کرد.دوباره سعي کن اميدوارم که موفق بشي.