سلام
میخواستم ببینم یه CPU Core 2 Duo 2.4 GHz سریعتره یا یه CPU 3.00 GHz ؟؟؟
به عنوان مثال اگر یه برنامه یکسان و سنگین با یه CPU 3.00GHz اجرا بشه سریعتره یا با CPU Core 2 Duo 2.4 GHz ؟؟؟
Printable View
سلام
میخواستم ببینم یه CPU Core 2 Duo 2.4 GHz سریعتره یا یه CPU 3.00 GHz ؟؟؟
به عنوان مثال اگر یه برنامه یکسان و سنگین با یه CPU 3.00GHz اجرا بشه سریعتره یا با CPU Core 2 Duo 2.4 GHz ؟؟؟
be nazar shoma ye kar ro ba 2 maghz angam bedy behtare ya ba 1 maghz
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز ، اینکه توی یه نرم افزار خاص ( مثلا بازی ) یه دو هسته ای کارایی بیشتری داره یا یه تک هسته ای ، مربوط میشه به خود نرم افزار ، که آیا برای کار با سی پی یو دو هسته ای بهینه شده یا نه! البته اکثر نرم افزار های جدید قابلیت کار با دو یا چهار هسته ای ها رو دارن.
اما عموما برای نرم افزار های معمولی ( مثل واژه پرداز ها ) ، تفاوتی نمیکنه که شما از یه دو هسته ای استفاده کنی یا یه تک هسته ای.
خلاصه اینکه شما باید ببینی که با چه نرم افزارهایی بیشتر سر کار داری ، بعد معلوم میشه که یه دو هسته ای برای شما سریعتر کار میکنه یا یه تک هسته ای. :20: البته دوستان دیگه بهتر میتونن توضیح بدن.
سلام با اجازه از اساتيد
براي اينترنت - آفيس - برنامه نويسي و كارهاي اداري بدون نياز به محاسبه سنگين سي پي يوي تك هسته اي عاليه ولي براي كارهاي سه بعدي سنگين دايناميك و رندرهاي متعدد مثل بازي هاي از سال 2007 به اين طرف سي پي يوي دوهسته اي پيشنهاد مي گردد . ضمنا در سي پي يوهاي Core 2 Duo اينتل امكان اوركلاك روي مادر برد نيز وجود داره كه اين تك هسته اي ها پيش اون كم ميارند.
چيزي كه مشخص اينه كه تكنولوژي ساخت 2 هسته اي بهتر از تك هسته اي هست و اينكه دستورالعمل هايي كه در cpu براي محاسبات مختلف گذاشتن
سلام
مثلا من اگر بخوام لپ تاپ بگیرم و بازی نخوام انجام بدم همین ممکنه AutoCad و آفیس 2007 و ویندوز ویستا و از این جور کارا بخوام بکنم کدوم CPU بهتر جواب میده !؟؟؟
سلام
برای ویندوزها و نرم افزار و بازیهای جدید سی پی یو های 2 هسته یا همون Core 2 Dou بهینه سازی شده اند . توی این سی پی یو ها تقسیم کار صورت میگیره بین هسته ها و کارها سریعتر انجا میشه ...
پس دو هسته ای بیشتره ...
کلا سری Core 2 Duo نسبت به cpu های دو هسته ای دیگه هم برتری داره
يقينا cpu دو هسته اي بهتره حالا اگه core 2 dou باشه كه بهترم ميشه البته مدل هاي amd هم بد نيستننقل قول:
الان ديگه سلرون دو هسته اي هم اومده و گرفتن تك هسته اي اصلا به صلاح نيست مگر اينكه بودجه خيلي محدود باشه.
فرمایش شما متین ...نقل قول:
الان ديگه سلرون دو هسته اي هم اومده و گرفتن تك هسته اي اصلا به صلاح نيست مگر اينكه بودجه خيلي محدود باشه.
اما من جواب سوالمو نگرفتم !
الان بین یه Core 2 Duo 2.4 و یه دونه تک هسته ای 3 کدوم سرعتش بالا تره ؟
منظور شما اینه که Core2Duo 2.4 سرعت بالاتری داره و اونو بگیرم ؟؟؟ (قیمتش مهم نیست !)
ببین به درد می خورهنقل قول:
دانلود;کد:http://www.rayansaba.com/newlink/cpu-compare.pdf
راستی دوستان این Dual-Core E2180 سی پی یوی خو بیه می شه در کنار 8800 gts گزاشت ؟ :31::19:
سلام
منم یه سوال دارم اگه یکی جواب بده ممنون میشم - سوال منم شبیه سوال همین دوستمونه -
می خوام بدونم من اگه الان یه inel dual - core E2160 - 1.8 Ghz با قیمت 80,000 تومن بگیرم بهتره یا یه سی پیو intel pentiom4 - 3.0 Ghz با قیمت 63,000 تومن؟!!!!
بیشترم واسه کار با ویندوز ویستا و فوتوشاپ سی اس واحیانا کارای دیگه گرافیکی نیاز دارم.
معلومهنقل قول:
E2160
cpu خوبی که هست!نقل قول:
ولی شما که میخوای 8800 GTS بگیری برا cpu هم بیشتر خرج کن
اگه بودجه برات مهم نیست بالاترین cpuی دو هسته ای رو بگیر. اما اگر بودجه مسئله ست، اون تک هسته ای که گفتی خیلی فرقی با اون یکی نداره. کارت رو را میندازه/.
بودجه منو تو مخمسه انداخته رفتم قطعات سفارش بدم لیست قطعاتو دادم مرده یه خنده ی شیطانی از خودش در کرد تو دلم گفتم الان وقت فراره گفتم دو باره بیام مطرح کنم تا بهتر خاطر جمع بشم من فعلا برای شروع می خوام بعد چند وقتی عوضش کنمنقل قول:
خوبی که هست!
کارمو راه میندازه؟
ممنون مقاله خوبی بود !نقل قول:
پس با این اوصاف همون Core2Duo 2.4 GHz بهتره و سریعتر !
' گفتیم یه کاری کرده باشیم و شما دوست عزیز به جوابتون تا حدودی برسید قابلی نداشتنقل قول:
اقا یکی به داد ما برسه ؟ شر منده :20:نقل قول:
نقل قول:
خوبی که هست!
بودجه منو تو مخمسه انداخته رفتم قطعات سفارش بدم لیست قطعاتو دادم مرده یه خنده ی شیطانی از خودش در کرد تو دلم گفتم الان وقت فراره گفتم دو باره بیام مطرح کنم تا بهتر خاطر جمع بشم من فعلا برای شروع می خوام بعد چند وقتی عوضش کنم
کارمو راه میندازه؟
اگه فی بالاست این دوتا رو بگیر
E6750
E6850
واضح است که بین تک هسته ای 3000MHz که نام بردید و Core2 Duo برابر 2400MHz فرکانس کاری(سرعت) تک هسته ای 600MHz بالاتر از Core2 است ؛ اما چنانکه قطعا می دانید این اصلا مهم نیست چون در معماری پیشرفته ی Core ، اینتل با کاهش فرکانس کاری و در عوض بالا بردن ضریب IPC کارایی پردازنده را به نحو چشمگیری افزایش داده است .نقل قول:
تفاوت کارایی ، بسیار چشمگیر است:
http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=895&model2=877&char t=419
حتی E2140 هم در اکثر تست ها از P4 3.0 بهتر بوده
یه تست از Tomshardware ببینی کاملا روشن میشی
در مورد Pentimu 4 3.0GHz كه دوستان توضيح دادند و همونطور كه گفتند كلاك به تنهايي تعيين كننده نيست و معماري عامل مهمتري هست. براي معماري core سرعت كلاك 2.4GHz سرعت بالايي محسوب ميشه.نقل قول:
فرمایش شما متین ...
الان بین یه Core 2 Duo 2.4 و یه دونه تک هسته ای 3 کدوم سرعتش بالا تره ؟
منظور شما اینه که Core2Duo 2.4 سرعت بالاتری داره و اونو بگیرم ؟؟؟ (قیمتش مهم نیست !)
ممنون از همه دوستان
مطلب کاملا روشن شد !
دوستان من هم یه سوال در همین رابطه داشتم
تفاوت بین کور تو و دوال کور چیست؟
سلام.من میخوام بدونم فرق cpu i3,cpu i5 و cpui7 در چیه؟چه مزیت ها و تفاوت هایی با هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به همه ی دوستان
می خواستم بدونم Core 2 duo با Dual Core چه فرقی داره؟
اگه جواب بدین ممنون می شم
2 تا دوهسته ای هستن.قیمت دوال کور ارزونتر ولی کور تو دو معماری و ساخت کمی بهتری داره.نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم پردازنده های Core 2 duo با Dual Core چه فرقی دارن؟
همون بالایی هست دیگه!! :20:نقل قول:
سری amd از نظر چند هسته ای بهتره یا اینتل؟
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
الان با توجه به چند هسته ای شدن سی پی یو ها یه دو هسته ای واسه بازی کفایت میکنه؟