دوستان
هر کی هر برنامه ای استفاده میکنه رو با یکم توضیح و اگه شد ذکره لینک و حجمش بزاره اینجا
مرسی
-----------------------
نتیجه تا یه حال:
نقل قول:
Printable View
دوستان
هر کی هر برنامه ای استفاده میکنه رو با یکم توضیح و اگه شد ذکره لینک و حجمش بزاره اینجا
مرسی
-----------------------
نتیجه تا یه حال:
نقل قول:
من از برنامه یه شالینه جان با نامه شهره شکلک ورژنه یکش استفاده میکنم
خوب و سریعه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162822
Qsmile و سایتهای متفرقه
خب طبق معلوم یکی از تاپیکهای آبکی داریوش
آقا عزیز من اگه این رییس دانشگاهتو ببینم کی گفته دانشگاه تعطیله بابا پاشو برو پی درس و مشقت
من از سایتاستفاده میکنم فکر کنم 90% بچه های پی سی هم از این استفاده میکننکد:http://www.pic4ever.com
من از هیچی , همین اسمایل های P30World رو هم حفظ نیستم , به سختی استفاده میکنم
دیدین دیگه , من کم اسمایل ترین یوزر سایت هستم فکر کنم :خنده:
جدیدا طبق توافقنامه ای که با ووکی بستم این کارو میکنم --»» :اسمایل مورد نظر رو از ووکی بگیرید:
Smile's Darioush
كي بيد منو صدا زد ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه فقط SmileyPad ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوه صاحبش اومد :27:نقل قول:
این شما و این هم ووکی :5: پدربزرگ اسمایلی ها :19:
بالام ووکی جان مطمئنی فقط از یه برنامه استفاده میکنی ؟؟ :27:
بهت میخوره آمار برنامه های اسمایلی تو بیشتر از 1000 و اندی باشه ها :18:
==
من از ووکی استفاده میکنم برای اسمایل :10:
تاپیک به این ultra مفیدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها لینک نمیدن! به من چه!
من میدونم! میخوای با پارتی بازی بیای تو دانشگامون با من دوست شی!
ولی راه نداره:46:
خیلی خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای ولنقل قول:
اوستا کاران باید بیان نظر بدنلینکم داری احیانا؟
تودی کو؟
من هر وقت نیاز به اسماعیلی (!) پیدا کنم ، از پست بقیه کاربرا کش میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه شالینه خانم
دستشون درد نکنه
بابا يه برنامست ، خودمم انداختي تو شك ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آمار اسمايلي هام بيشتر از ايناست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلوس ميدي ، پستت رو با اسمايلي كانورت ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزيز Free بيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.download.com/SmileyPad/3000-2150_4-10528766.html
تو يكي جدااان خسته نباشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه هر برنامه يا سايتي كه wookman بگه قبول دارم چون استاد اسمايليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
آخه میدونی چیه؟
من همیشه مشکل رم داشتم...
چه اونموقع که رم 256 داشتم ، چه اونموقع که 512 داشتم ، چه اونموقع که 512+256 داشتم... چه حالا که 1 گیگ دارم...
:41:
برای همینه که از هیچ کدوم از نرم افزار ها استفاده نمیکنم ، چون جلوی سرعت(!) رو شدیدا میگیره!
من به خاطر كند بودن سيستم و حال و حوصله نداشتن، از همين اسماعيلىهاى فروم استفاده مىكنم. اون هم خيلى كم.
راستى، يكى لينك برنامهى خانم دكتر رو بده ببينيم چه جوريه.
◙
کدوم دکتر رو؟
چیزی که اینجا زیاده دکتره
یه برنامه ای نیست که اسمایهای این سایت رو کامل داشته باشه؟ 1 بار دانلود کنیم راحت شیم؟
کد:http://www.pic4ever.com/
سلام.
من برای برنامه فقط و فقط از GetSmile استفاده میکنم اما اسمایلیهاش بدرد خودش میخورن اسمایلی فقط
کد:www.kolobok.us
ووکمن جون میشه بگی پک های اسمایل رو از کجا باید دانلود کنم و به برنامه اضافه کنم ؟نقل قول:
دیدی گفتم , من هی میگم ها , تو گوش نمیدی :5:نقل قول:
ووکی فلوسم کجا بود ؟؟ :18: تو که بهتر از جیب من خبر داری (( اینم بزرگترین دروغ عمرم بود ))
من همین اسمایل بقیه رو میدزدم , بس میباشد , تاریخ نشون داده کش رفتن اسمایلی بهترین برنامه است (( خودش بزرگترین ShareWare بیده:27:
==
رضا جون این ووکی رو اینجوری نگاه نکن , این خودش مدت های مدیــــــــــــد توی این پک ها زندگی میکرده , الان قیافش رو ببینی خود خود اسمایلی هستنقل قول:
ووکمن جون میشه بگی پک های اسمایل رو از کجا باید دانلود کنم و به برنامه اضافه کنم ؟
یک جوانمرده قصاب بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکه پک هایه اسمایلی هم بده که بچه ها دانلود کنن ثواب ببره!
ما کالای ایرانی مصرف میکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Grimace city کاری از بچه های p30world
ها اینی که وگفتی یعنی چه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک بده تاتستش کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه خوبی بید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرما تستش کن
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162822"
سلام
البته نمیدونم این بحثی رو که میخوام بگم جاش اینجاست یا نه
فکر کنم اگر توی قسمت بحث های نرم افزاری بود بهتر بود ولی بهر حال ...
من نزدیک 23 تا برنامه Smiley یا Emoticons دارم که از این 23 تا برنامه 3 تاش برنامه های فارسی هستن
البته اگر Quick Smile رو هم حساب کنیم میشه 4 تا
حالا اگر شماها موافقید هم برای این که دوستان با این برنامه ها آشنا تر بشن و هم بتونن مثه من یه آرشیو از
برنامه های اسمایلی داشته باشن یا بتونن آرشیو خودشون رو کامل تر کنن شروع کنیم
اینم لیست برنامه های من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emoticons Mail
GetSmile
Handy Emoticons
PostSmile
SmartPic
Smileycons
SmileyPad
Space Emoticons Pro
Subjects Builder For vBulletin
IncrediMail
Zaazu
Quick Smile3 & Plus
Shekl@k
Grimace City
برنامه های Smiley و Emoticons برای مسنجرها
Iranian Yahoo! Messenger Emotion Sender
emoticenter
FYME
vEmotion
Yahoo! Smileys
smiley7
yahoo funny
Yahoo! Friend
MSN Emoticons
بیبینم اونای که تو این زمینه حرفه ای هستن بیان یه نرم افزار اسمایلی بگن که جزء این 23 تا نباشه مخصوصا اگر جزء دسته اول باشه :21:
WookMaN جان استاد اسمایلی کجای؟
:27:نقل قول:
واقعا نابغه هستی
اینو که من همون پسته دوم داده بودم!:21:
این اسماعیلی کیه که رفته شاگرد wookman شده؟
هههههههههههه
چه تاپیک جالبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دومیه منم ببین چه کار میکنم!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان دارم برنامه ای که ووک من گفته بود دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جایزه ووکمن
من از شهر شکلک ورژن آخر استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تاپیک هم در دسترسم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مشکلکش اینه که قسمت Favorites خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمایل های ووکمن رو هم داریم ولی نصب نکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smiley central :21:نقل قول:
بیبینم اونای که تو این زمینه حرفه ای هستن بیان یه نرم افزار اسمایلی بگن که جزء این 23 تا نباشه مخصوصا اگر جزء دسته اول باشه
من كه همون quick smile واسم كافيه چون با همونم حوصله ندارم اسماعيل بندازم
عجب!!!
من فقط از شکلک های خود P30world استفاده میکنم .....
آقا قراره لینک هم بزارید هان!!!!!!
تو عزيزدلمي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نميخواد بهونه بياري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه خورده ديگه ادامه بديم به بارندگي امسال هم ربطش ميدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينجا طلا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1263286
جرات داري از اسمايلي هاي من بردار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وسط ميدون پي سي دارت ميزنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تگ img رو از فروم بردارن ميميرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينجا ، تو عزيزدلمي شاهين جان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حال ارشاد نمودن ميباشيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينه »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي عزيزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Copyright داره ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خلاصه گفته باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کمتر از اسمایلی ها استفاده میکنم ولی بعضی موقع ها از Grimace City
هه هه هه
مرسی ووکمن جان
مفیوض گشتیم
ببینیم چی خوردنی تو اینا پیدا میشه!
بيا عزيزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم کویک اسمایل دارم
اما شکلکاش کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم می خوام
راستی ووکی !!!
من هم برنامه ی شالینه رو دانلود کردم اما این ارور رو می ده :
the applicatin failed tointialize properly(0x0000135).click ok to terminate applicatin
می تونی بهم بگی باید چی کار کنم؟؟؟؟