»» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه ليورپول : Liverpool F.C. News
به نام خدا
سلام دوستان. ديدم تنها باشگاهي که مونده و براش تاپيکي در اينجا ايجاد نشده، باشگاه ليورپول انگلستان هست. به همين دليل تاپيکي ايجاد کردم که هواداران محترم اين تيم بيان و از اون استفاده کنن.
در اينجا بصورت مختصر به اين باشگاه ميپردازيم:
باشگاه فوتبال لیورپول در جریان مناقشه ای بین اورتون و مالک آنفیلد در 15 مارچ سال 1982 تاسیس شد.
پس از شکل گیری لیگ برتر، بهترین عنوان لیورپول در فصل 02-2001 با کسب عنوان دومی به دست آمد.
اما فتح جام های متعدد در فوتبال جزیره و اروپا، قرمزها را به یکی از مدعیان جزیره و اروپا تبدیل کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین افتخار لیورپول در فصل 05-2004 با فتح جام باشگاه های اروپا به دست آمد.
قرمز ها در کنار مربیگری هوشمندانه رافائل بنیتس و درخشش ستارگانشان در مقابل آ.ث. میلان و با درخششی خیره کننده به این جام مهم دست یافتند.
لیورپول فصل گذشته را با عنوان سومی در لیگ برتر به پایان رساند.
اما اتفاق مهم فصل گذشته قرمزهای آنفیلد راهیابی به فینال جام باشگاه های اروپا و شکست مقابل آ. ث. میلان بود که نتوانست خاطره خوش دو فصل گذشته را برای هواداران این تیم زنده کند.
---
موفق باشيد. :46:
الونسو اماده امضای قرارداد با سیاه سفید پوشان ایتالیا
شنبه 18 خرداد 1387 - توجه سران بیانکونری به جذب الونسو یکی از سوژه های اصلی مطبوعات و رسانه های مختلف طی هفته های اخیر است و گفته می شود طی روزهای اینده تکلیف نهایی موضوع انتقال وی به یووه مشخص خواهد شد. این اسپانیایی که همراه تیم ملی کشورش در انتظار اغاز رقابت های یورو است در مصاحبه ای از یوونتوس صحبت می کند، یووه تیمی استثنایی است، تیمی که دل پیرو، بوفون و ندود را در اختیار دارد، تیمی که زمانی که به سری ب سقوط کرد ستارگانش این تیم را ترک نکردند هافبک لیورپولی ها اماده امضای قرارداد با سیاه سفید پوشان ایتالیا است. همان طور که یووه برای عقد قرارداد با الونسو دارد این مهره نیز منتظر روی دادن چنین اتفاقی است. به نظر می رسد توافقات سران یووه و مدیر برنامه های وی کاملا نتیجه بخش بوده و مهره لیورپولی ها با قراردادی 4 ساله به ارزش 5/3 میلیون یورو راهی یووه خواهد شد. ترکیب الونسو، زانتی و سیسوکو در خط میانه یوونتوس می تواند ترکیبی ایده ال و قدرتمند به شمار اید و کنترل بازی را در دست مردان بیانکونری قرار دهد. وی در مصاحبه با خبرنگار گاتزتا که در محل برگزاری رقابت های یورو حاضر است شرکت کرد و به سوالات وی در خصوص یوونتوس پاسخ داد .
----
ژابی، یوونتوس مدتی است که منتظر تو است، تو چطور ؟
منم همچنین. می دانم که بیانکونری به دنبال جذب من است. از ملاقات سران دو باشگاه اگاهم، البته بایستی بگویم که خیلی احساس غرور می کنم و دوست دارم که باشگاهی قدرتمند و با سابقه به مانند یووه خواستار حضور من است
به دنبال کسب پیروزی و افتخار مجدد هستی ؟
می دانم که چنین اتفاقی روی خواهد داد. با حضور در کنار بازیکنانی چون، دل پیرو، بوفون، ندود و ترزگه کسانی که قهرمانان بزرگی هستند و در سری ب نیز تیم را ترک نکردند. با الکس می توانم به بالاترین افتخارات برسم. این یک شکوه بزرگ است. این نشانه هایی است که می گوید یووه یک باشگاه استثنایی و ویژه است. چیزی که من از ان خیلی خوشم می اید
رقابت هایی که تفاوت بسیار زیادی به لیگ برتر دارد، تصور می کنی می توانی بازی های خوبی ارائه دهی ؟
یک بازیکن خوب بایستی همواره خود را با شرایط وفق دهد و خود را در محیط جدید پیدا کند
تصور می کردی روزی به ایتالیا بیایی و در سری ا بازی کنی ؟
4 سال در لالیگا بازی کردم و 4 سال در انگلیس، بازی در ایتالیا نیز می تواند بخشی از برنامه و دوران بازیگری من باشد. یک بخش جالب و زیبا
ستاره های یورو ؟
ستاره های زیادی حاضرند اما من چهار بازیکن را نام می برم، بنزما، پیرلو، اینستا و اشنایدر
پیروزی پر گل در بازی دوستانه در برابر گلسکورنجرز
روز یکشنبه تیم لیورپول در یک بازی دوستانه در شهر گلسکو ی اسکاتلند به مصاف تیم این شهر رفت و با نتیجه ی پر گل 4 بر صفر به پیروزی رسید. گل های این دیدار را فرناندو تورس در نیمه ی اول و دیوید انگاگ , یوسی بنایون و ژابی آلونسو(پنالتی ) در نیمه ی دوم به ثمر رساندند.
رافائل بنیتز در این دیدار برای اولین بار زوج تورس - رابی کین را مورد آزمایش قرار داد.
رافائل بنیتز در باره ی این دیدار گفت : " از لحظه ی شروع بازی ما فشار آوردیم چون می خواستیم مقابل یه تیم خوب به پیروزی برسیم"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]