دوستان من نقل قول از بقیه دوستان رو چه جوری بزارم ؟
Printable View
دوستان من نقل قول از بقیه دوستان رو چه جوری بزارم ؟
اينجورينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد : نقل قول پست قبلي در اين پست ؟ رو تيك بزن
يا رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن.
ببخشیدانقل قول:
بازم ببخشیدا
البته با دومی فقط یک پاسخ رو میتونید نقل فول کنید ولی با اولی میتونید هرچند تا رو که میخوایید انتخاب کنید و بعد ارسال پاسخ رو بزنیدنقل قول:
نقل قول:
چند تا رو چیکار کنیم؟؟؟ مثلا میخوام چند تا نقل قول داشته باشم
تو پست بعد راهنمائی کردن دوستمون اصلا نخواستیم ماشاالله همه بلدن دیگه
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن و منتظر باش تا رنگش عوض بشه . بعد برو پست بعدی رو هم همین جور کن . در آخر هم ارسال پاسخ رو بزن .نقل قول:
10 تا پست تکراری برا یه سوال...........
نقل قول:
تکراری نبود با جواب شما من چیزی یاد نگرفتم اما این توضیح کامل تر بود
tabriz-info ـي عزيز
اشتباه راهنمايي ميكنيد
يه نگاه به پست شماره 7 و 8 بنداز :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مارشال عزيزنقل قول:
به دقت بخون :
درسته كه پاسخ براي سوال يك نقل قول هستنقل قول:
ولي وقتي نوشته شده : اونايي رو ... انتخاب ميكني
يعني مالتي كوت ( چي نوشتم) :31:
بعد بايد از اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده ميشد نه اين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه هم اون متنی که می خواهید نقل قول شود رو کپی کنید و همشو انتخاب کنید حالا رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.ولی اسم طرف نمیفته و این طوری میشه:
کسی فهمید چی گفتم؟!!!نقل قول:
این طوری
منم فهمیدم.خواستم ببینم بقیه فهمیدند؟
نقل قول:
ممنون این دفعه دیگه بهتر فهمیدم
ممنون از دوستانی که حمایت کردن
بعضیا دوست دارن فقط پستشو زیاد بشه
البته به من ربطی نداره هر چقدر دلتون میخواد پست بزنید فقط پشت سر مردم الکی حرف نزنید
دوستان حالا سوال من اینه که چطور میشه قسمتی از یه نقل قول رو گذاشت؟
نوشته ای رو که میخای کپی کن بعد این علامت رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم
موفق باشی
يه روش ديگه هم اينه كه اول به روش هاي گفته شده نقل قول كن بعد اونايي كه نمي خواي نشون داده بشه پاك كن