Daricheh - Xml Version 1.1.0
Designer: S.K.N
دانلود(سایز 460 کیلو بایت):
کد:
http://shalineh.parsaspace.com/Daricheh/daricheh1.1.zip
Printable View
Daricheh - Xml Version 1.1.0
Designer: S.K.N
دانلود(سایز 460 کیلو بایت):
کد:
http://shalineh.parsaspace.com/Daricheh/daricheh1.1.zip
یک event reminder یا یاد آورنده ی اتفاقات برای تولد و .... براش در نظر بگیرید. البته سعی کنید امکانات import و export هم برای این بخش بگزارید که اگه لازم شده از کامپیوتری به کامپیور دیگه منتقل بشه.
در ضمن به نظر من پخش موسیقی گزینه ی زیاد مهمی نیست که به خاطرش خودتو به زحمت بندازی چون اکثر کاربرا سیستم های پیشرفته و به روزی رو استفاده می کنند که قطعا گنجوندن اونها توی یه نرم افزار جمع و جور کار زیاد عاقلانه ای به نظر نمیاد.
يك برنامه تقويم بايد حجم كمي از حافظه رو اشغال كنه .
زيبا باشه . دسكتاپ رو اشغال نكنه . و امكان نمايش تقويم ميلادي و شمسي رو با بردن موس بر روي ساعت سيستم داشته باشه .
شايد كسي نخواد كه دسكتاپ كامپيوترش توسط اين برنامه عوض بشه . پس بايد اپشن هاي برنامه اختياري باشه .
موفق باشي .
اگر طوری هم باشه که نیاز به نصب Net Framework هم نباشه خیلی خوبه
به نظر من حجمش باید کم باشه....
چون تو ایران اکثرا اینترنت نفتی دارند اگه حجمش از5 مگابایت بیشتر باشه هیشکی دانلود نمیکنه{البته اگه بخوای رایگان بزاری رو نت}
کاش قابلیت زنگ زدن در یک ساعت معین رو هم بهش اضافه کنی .
به نام خدا
سلام راستی برنامه را با چه زبانی داری می نویسی ؟
امکان قرار دادن سورس وجود داره ؟
اگر امکان داره سورس را قرار بده تا ما هم استفاده کنیم .
در حال حاضر مشغول نوشتن همین قسمت می باشم.نقل قول:
حق با شماست. مد نظر قرار خواهد گرفت.نقل قول:
به روی چشم. برنامه آپشنهای زیادی داره.نقل قول:
اینو شرمنده خواهم شد.نقل قول:
حجمش زیر 2 مگ خواهد بود.نقل قول:
پست اول رو بخون.نقل قول:
ویژوال دات نت 2005.نقل قول:
سورس بزنامه هم هرکس مایل باشه، بعد از تکمیل شدن بصورت خصوص ارائه خواهد شد.
محض اطلاع: بصورت تخمینی 50 درصد کار برنامه به اتمام رسیده است.
دوستان دیگه نظری ندارن؟ من منتظر نظرات ارزنده شما هستم. خودم یه کارایی کردم ولی میخوام دوستان هم پیشنهاد بدن.
بانك اطلا عاتيش با چيه؟
vb.net يا اc# ?
دوست عزیز ، بانک اطلاعاتش اکسس هست. البته یه الگوریتم بسیار عالی برای این برنامه طراحی کردم که باعث میشه برنامه اطلاعات رو سریعتر لود بکنه. از سوالات فنی خودداری کنید. این سوالات بمونه برای بعد از اتمام طراحی برنامه. فقط در مورد امکانات پیشنهاد بدین.
برنامه داره تموم میشه ها. دیگه نظری نبود؟
من هم چون چیزی به ذهنم نرسید و البته اگه رسد حتما اطلاع میدم فقط میتونم از شما دوست عزیز تشکر کنم و منتظر باشم تا لینک دانلود این تقویم رو برای ما برو بچ P30World بزاری - امیدوارم موفق باشی و انشاالله در روزگاران آتی کد نویس قهاری بشی و سیستم عامل بنویسی - در مورد سورس هم من هم موافقم اگه لطف کنی بعد از اتمام کار سورس این نرم افزار رو بزاری دیگه واقعا ممنون میشم و ابته انتظاری هم نیست - در کل ای ول و مرسی
یکی از دوستداران برنامه نویسی > میلاد
سلام
خسته نباشی
انشا ء الله کی حاظر می شه و کجا می تونیم دانلود کنیم.
با ويستا هم کار کنه
چه جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
شما مثکه مغز منو مي خوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست همون دو تا برنامه اي که بهشون نياز داشتم و مي خواستم پيشنهاد ساختنشونو به برنامه نويسا بدم ، يکي " شهر شکلکها " بود يکي هم همين "تقويم کامل"
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم چيز خوبي از آب در بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - اگه ميشه اين امکان رو اختياري کنيد تا اگه کسي اينو نخواست بتونه غير فعالش کنه:
"ارائه بک گراند دسکتاپ و تغيير آن متناسب با رويداد آن روز"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - آهنگ هم فکر نکنم ضروري باشه فقط حجم برنامه رو بي خود مي بره بالا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - يه تقويم نگارستان هست که نسبتا خوبه ولي خيلي شلوغ پلوغ و گيج کنندس، اجراش که مي کني دسکتاپتو عوض مي کنه و يه منوي گنده مياره ، اميدوارم اين تقويم نسبتا ساده تر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - يه حالت دفترچه يادداشت هم داشته باشه تا مثلا کارهاي مهم يا تولدها رو تو روز دلخواه درج کنيم و هميشه اون تو بمونه البته قابليت ويرايش هم داشته باشهکد:http://www.taghvim.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - اگه حجمش نميره بالا ، اوقات شرعي و دفترچه تلفن ( دفترچه تلفن طوري باشه که چندين شماره تلفن رو براي يک نفر بشه وارد کرد ) هم داشته باشه بد نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مناسبتهاي هر روز خيلي مهمه ، اميدوارم بدون نقص و کامل باشه، اگه امکان ويرايش مناسبتها هم داشته باشه بدک نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بعد از مينيمايز، ايکونش کنار ساعت بره و يا به صورت يه تقويم با کاردي کوچيک در پايين سمت راست دسکتاپ قرار بگيره تا تقويم به صورت سريع در دسترس کاربر باشه
اگه بازم چيزي به ذهنم رسيد عنوان مي کنم
درود - خسته نباشيد - سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هم اینجا هست !؟؟؟؟؟؟
كار برنامه تموم شده و در چند روز اينده اپ خواهد شد . منتظر باشيد .
واحد مركزي خبر ....
اگه امکان بک آپ گیری هم داشته باشه خوب میشه
مثلا از کارهای شخصی که در روزهای مختلف وارد کردیم بک آپ بگیریم که اگه ویندوز رو عوض کردیم یا مثلا مشکلی پیش اومد بشه از بک آپ استفاده کرد
متاسفانه به خاطر فوت یکی از بستگان نزدیک، مدتی کار کدنویسی با تاخیر مواجه شد. حدود 90 در صد از کار طراحی برنامه به پایان رسیده و بزودی نسخه آزمایشی جهت تست به آدرس ایمیل برخی از دوستان ارسال خواهد شد.
لیست ویژگیها و امکانات برنامه که تا بدین جا طراحی شده است، در زیر، فهرست وار نوشته شده تا اگر دوستان در فرصت باقی مانده نکته ای مد نظرشان هست بفرمایند تا در برنامه گنجانده شود:
تقویم کامل فارسی، قمری و میلادی با تمامی مناسبتها ی ملی مذهبی و جهانی نمایش تقویم روز و ماه بصورت خلاصه و کامل چاپ تقویم بصورت سررسید، تقویم رومیزی با آپشنهای متنوع و فراوان. ورق زدن و گشت و گذار در صفحات تقویم. تغییر، حذف، افزودن مناسبتها یادداشت گذاری برای هر روز. فرم استایل فوق العاده زیبا و چشم نواز ( که از نسخه 7 بابیلون کپی برداری شده است) اوقات شرعی به افق تمامی مراکز استانهای کشور امکان افزودن شهر جدید فقط با یک کلیک ( تمامی شهرها و روستاهای کشور را شامل میشود) اعلام اوقات شرعی یادآور بسیار پیشرفته و در عین حال کاربر پسند. تغییر بک گراند ویندوز با استایلهای فراوان( تغییر اندازه و محل بک گراند، تعویض در بازه های زمانی دلخواه و ...) بخش هات کی (Hot Key) ، یک ویژگی منحصر به فرد که هیچ توضیحی در موردش نمیدم. تا وقتی که برنامه رو دانلود کرد خودتون ببینید چه ویژگی جالبی هست. اینترت تایمر با امکانات کامل و فراوان. سخنان بزرگان دین و دانش که در صفحات تقویم مشاهده خواهید کرد. دفترچه تلفن کوچک و جالب. کد تمامی شهرها و کشورهای جهان. بخش ضمیمه با چند ویژگی فانتزی که خالی از لطف نیست. چند بک گراند زیبا بعنوان هدیه. امکان پشتیبان گیری از تمامی قسمتهای برنامه. تمام قسمتهای برنامه آپشنال هست و توسط کاربر قابل تنظیم می باشد. بقیه امکانات رو وقتی دانلود کردید متوجه میشوید.دوستان ارجمند، اگر وِیژگی خاصی به ذهنتان میرسد هر چه سریعتر بفرمایید.
و در آخر یک نظر خواهی:
آیا مایل هستید تا برنامه بگونه ای تنظیم شود که فقط کاربران پی سی ورلد بتوانند از آن استفاده کنند؟ از نظر فنی این کار آماده هست و در صورتی که دوستان موافق باشند اجرا خواهد شد.
تا بعد...
و در آخر یک نظر خواهی:
آیا مایل هستید تا برنامه بگونه ای تنظیم شود که فقط کاربران پی سی ورلد بتوانند از آن استفاده کنند؟ از نظر فنی این کار آماده هست و در صورتی که دوستان موافق باشند اجرا خواهد شد.
اگه برنامه به صورت رايگان نوشته ميشه ديگه از انصاف به دوره كه فقط بچه هاي پي سي ورلد استفاده كنند .
بزار بقيه هم استفاده كنند .
مثل ابر باش كه به همه ميباره ...
عجب جملهای :دینقل قول:
مثل ابر باش كه به همه ميباره ...
بالاخره این برنامه کی آپ میشه؟؟
سلام و عرض تسلیت بابت فوت بستگانتون
در مورد برنامه ،
قسمت تغییر بک گراند رو میشه کلا غیر فعالش کرد؟ منظورم اینه که بک گراند اتوماتیک تغییر که نمی کنه ، درسته ؟
با این امکاناتی که تا اینجا عنوان کردید میشه بپرسم حجمش چقدر شده تا الان؟
در مورد اون نظر خواهی آخر موافق نیستم
اینم ایمیل من ، اگه صلاح دیدی بده ما هم تست کنیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
منم موافق نیستم.همه بتونند خیلی بهتره.نقل قول:
ممنون.
بله. این ویژگی بصورت پیش فرض غیر فعال است.نقل قول:
تا اینجا برنامه 800 کیلو بایت شده.
چشم بهدار کوچولو. هر چی شما بگید.نقل قول:
در ضمن درسته که برنامه کم کم داره آماده میشه. ولی نسخه نهایی اون رو چند روز مونده به عید ، بعنوان هدیه نوروزی آپ خواهم کرد و نه زودتر.
ممنون.
ایول چی کم حجم!عالیه!نقل قول:
تا اینجا برنامه 800 کیلو بایت شده.
ممنون.نقل قول:
چشم بهدار کوچولو. هر چی شما بگید.
سلام...
ضمن عرض تسلیت و خسته نباشید خدمت شما ...
میخواستم ببینم این برنامه فقط برای سال 87 است و یا به گونه ایست که میشود برای سالهای دیگر هم استفاده کرد ؟ ( منظورم مناسبت ها نیست . به طور مثال با یک کلیک روز 25 مهر 89 را با روز میلدی و قمری آن ببینیم )
نمیدونم . شاید به این مطلب اشاره شده باشه ولی متاسفانه من همه ی پست ها رو نخوندم.
ممنون...
برای دانلود به پست اول مراجعه کنید.
:11:Dont Forget Commenting:11:
حیف الان نمی تونم داون کنم . حتما عالیه ....
با کلیک بر روی هر یک از روزها مناسبتها و یادداشتهای همان روز نمایش داده میشود. با دابل کلیک روی هر یک از روزها ، تاریخ سیستم به تاریخ مورد نظر تغییر داده میشود. انتخاب شهر مورد نظر برای نمایش اوقات شرعی به افق همان شهر. در ای قسمت همچنین میتوانید شهر جدید را اضافه یا حذف کنید. ویرایش ، افزودن یا تغییر مناسبتها و رویدادهای روز جاری. یاداشت گذاری برای روز جاری. مرور ماه جاری بصورت کامل شامل رویدادها، یاداشتها و اوقات شرعی کل ماه. تغییر ماه جاری. تنظیم ماه قمری. نمایش یا عدم نمایش تقویم بر روی دسکتاپ. نمایش ساعت بوقت 600 شهر مهم جهان. منوی برنامه. با زدن این کلید منوی زیر ظاهر میشود. کار کردن با قسمتهای مختلف منو به قدری ساده هست که از توضیحات اون صرف نظر میکنم.
در نهایت آرزو میکنم برنامه مورد پسند دوستان قرار بگیره.
شما كه گفتيد دم عيد آپ مي كنم
يه سوال مي شه wall paper خودم بهش اضا فه كنم چون خيلي مهمه
قبلا يه نرم افزار داشتم ولي نمي شد wallpaper بهش اضافه كرد
راستي اگه بشه skin برنامه رو هم عوض كرد خيلي خوب مي شه
دانلود كردم
فك كنم خودم جواب سوال رو گرفتم
خب اوج برنامه قسمت كد شهرستانها با روستاها باشه
و قسمت سخناني چند از بزرگان هم جالبه
و اما اشكالات
خب به صورت setup نيست و در قسمت تبديل واحد ها فك كنم شما مهترين رو نذاشتيد يعني تبديل
واحد پول
++در قسمت كد كشور ها فلسطين نيست .كد نداره:31: يا دلايل سياسي امنيتي داشته++
و هنگش زياده دائما مي خواد end task كني و دوباره باز كني:41: يا اشكال از سيستم منه؟
خودمون ستاپ نکردیم. چون دوستان مایل بودن که برنامه پرتابل باشه.نقل قول:
واحد پول هم چون یه چیزه متغیره و قیمتها یکسان نیست از برنامه حذف شد وگرنه در نسخه آزمایشی وجود داشت.
کد فلسطین ؟ نمیدونم دقت نکردم . من کد کشورها و شهرها رو از یکی از کارمندان مخابرات که از دوستان بابامه گرفته بودم.
مسلما در مورد هنگ کردن، ایراد از سیستم شماست. چون هیچ یک از دوستانی که دانلود کردن چنین موردی رو گزارش نکردن.و خودمون هم که در سیستمهای مختلف حتی سیستمهای پایین تست کردیم و هیچ موردی نداشت.
ممنون.
سلام
مرسی بابت برنامه
1 - موقع اجرای برنامه فایل " IntXml.xml " مرتب رفرش میشه! این یه نقص نمی تونه باشه ! آخه تا حالا ندیدم برنامه ای اینجوری باشه
2 - اینکه میشه مناسبتهای یک روز رو تغییر داد خیلی خوبه ولی فکر کنم اگه یه دکمه هم وجود داشت تا بشه بعد از ایجاد تغییرات در صورت تمایل به حالت قبل برگردیم خیلی بهتر میشد ( یعنی گزینه Defult )
3 - چند دفعه که برنامه رو اجرا کردم تو فیلد قسمت های " یادآوریها " یا قسمت " ضمیمه " نمیشد چیزی تایپ کرد ، البته با بستن و دوباره باز کردن برنامه بعضی اوقات این مشکل برطرف میشه !!
4 - یه کم که باهاش کار کردم ارور زیر رو داد (البته بعضی اوقات) ، دات نت فریم هم نسب هست و برای اجرای برنامه های مشابه همچین مشکلی پیش نیومده ولی برای این برنامه بعضی اوقات وسط کار این ارور رو میده:
در هر صورت دستتون درد نکنه ، اگه مورد دیگه ای دیدم اطلاع میدم
مرسی
اگه میشد برای عوض کردن روزها علاوه بر موس از کیبورد هم استفاده کرد خیلی بهتر میشد
کاش برنامه رو در صفحه اول سایت معرفی کنن .
این یه نقص نبود ولی خب صورت خوشی هم نداشت. بر طرف شد.نقل قول:
موقع اجرای برنامه فایل " IntXml.xml " مرتب رفرش میشه! این یه نقص نمی تونه باشه ! آخه تا حالا ندیدم برنامه ای اینجوری باشه
این فکر نکنم لازم باشه. چون وقتی میخوای مناسبت رو تغییر بدی یعنی اینکه خب میخوای تغییر بدی دیگه. ( چی گفتم؟ :31:)نقل قول:
اینکه میشه مناسبتهای یک روز رو تغییر داد خیلی خوبه ولی فکر کنم اگه یه دکمه هم وجود داشت تا بشه بعد از ایجاد تغییرات در صورت تمایل به حالت قبل برگردیم خیلی بهتر میشد ( یعنی گزینه Defult )
یه کد موقت رو یادم رفته بود در نسخه نهایی پاک کنم. بر طرف شد.نقل قول:
چند دفعه که برنامه رو اجرا کردم تو فیلد قسمت های " یادآوریها " یا قسمت " ضمیمه " نمیشد چیزی تایپ کرد ، البته با بستن و دوباره باز کردن برنامه بعضی اوقات این مشکل برطرف میشه !!
نقل قول:
یه کم که باهاش کار کردم ارور زیر رو داد (البته بعضی اوقات) ، دات نت فریم هم نسب هست و برای اجرای برنامه های مشابه همچین مشکلی پیش نیومده ولی برای این برنامه بعضی اوقات وسط کار این ارور رو میده:
اینم برطرف شد. ( بازم یه Test Code رو یادم رفته بود حذف کنم.) فکر نکنم که دیگه همچین اروری بده. اگه مشاهده کردی همینجا اعلام کن.
چشمان تیزبینی داری سجاد جون. ممنون از ایرادگیری بجا و مناسبت. حتما این کارو بکن.نقل قول:
در هر صورت دستتون درد نکنه ، اگه مورد دیگه ای دیدم اطلاع میدم
آخه در مقابل دوستای گلی مثل تو این برنامه چه ارزشی داره؟
با توجه به درگیر بودن در کدنویسی و طراحی دو نرم افزار کتیبه و شهر شکلک 3 به هیچ وجه واسم مقدور نیست.نقل قول:
دوستان برای آپدیت برنامه به نسخه 1.1 ، به پست اول مراجعه کنند. متنتظر نظرات ارزنده شما هستم.
ممنون.
شالینه عزیز ممنون از برنامهی جالبتون!
من از اون بخش کدها خیلی خوشم اومد؛ همینطور اوقات شرعی :40:
یه مشکلم من پیدا کردم :31::
تو بخش تبدیل واحدها، اعداد رو نمیشه بوسیله NumKeys (دکمههای سمت راست کیبورد) وارد کرد :13:
چندتا پیشنهاد:
تو قسمت ساعتهای جهان، بهتره در مورد جای نمایش ساعتها تجدیدنظر کنی :46:
بهتره برای رفتن به صفحهی اصلی هم یه لینک بذاری :5:
تقویم رومیزی چرا امروز رو نشون نمیده؟؟! :19: خوبه که نشون بده :27:
در ضمن اگه بشه فونت تقویم رومیزی رو عوض کرد عالی میشه:8:
منتظر کاملتر شدن تقویم میمونم! :20:
قربانت: مـحـمـو د :40::40::40:
محمود جان اگه بدونی چقدر سرم اینروزا شلوغه ... :11:نقل قول:
ولی چیکار کنم که در مقابل خواسته دوستان در پی سی تسلیم محض هستم :19:
خواسته اولت رو نمیدونم منظورت چیه؟ اگه توضیح بدی ممنون میشم.
بقیه درخواست ها به روی چشم. تا حداکثر 4 روز دیگه یه آپدیت 1.2 آپلود میکنم.
ممنون که منو قابل دونستی و در مورد برنامه نظر دادی.