به نام خدا
یکی از مباحث مهم در رابطه با نرم افزار های پسوردگذاری و بازیابی و کرک پسوردهاست.از تمام علاقمندان و کاربران فعال بخش بحث های نرم افزاری دعوت می کنم تا برای پربار کردن تایپیک همکاری کنند.
با تشکر
به نام خدا
یکی از مباحث مهم در رابطه با نرم افزار های پسوردگذاری و بازیابی و کرک پسوردهاست.از تمام علاقمندان و کاربران فعال بخش بحث های نرم افزاری دعوت می کنم تا برای پربار کردن تایپیک همکاری کنند.
با تشکر
بخش اول آشنایی
نام نرم افزار:Multi Password Recovery
ویژگی:مشاهده پسورد در برنامه های مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات:
آیا تا به حال برای شما این اتفاق افتاده است که رمزعبور خود را فراموش کنید؟ به عنوان مثال شما رمزعبور برای مدیریت بر وب سایت خود را فراموش کرده اید و دیگر به آن دسترسی ندارید اما این رمز در برنامه مدیریت FTP شما به صورت ستاره ذخیره سازی شده است. در این زمان شما برای رفع مشکل خود نیاز به یک نرم افزار برای بازیابی رمز عبور خود از برنامه دارید. برنامه های زیادی را می توان یافت که از آن ها برای بازیابی رمزهای عبور نرم افزارهای مختلف استفاده می شوند. به عنوان مثال چندی پیش نرم افزاری را به شما برای بازیابی رمزعبور فایل های مجموعه نرم افزاری Office معرفی نمودیم. بیشتر نرم افزارهای بازیابی رمزهای عبور از یک نوع رنج نرم افزاری پشتیبانی می کنند ، یعنی کمتر نرم افزاری را می توان مشاهده نمود که قابلیت بازیابی همه رمزهای عبور در قسمت های مختلف و یا نرم افزارهای مختلف را به صورت یکجا داشته باشد.
در این مطلب با نرم افزاری آشنا می شویم که قابلیت بازیابی رمزهای عبور مختلف در نرم افزارهای گوناگون را دارا می باشد.
Multi Password Recovery نام نرم افزاری می باشد که شما به کمک آن قادر خواهید بود تا رمزهای عبور مربوط به نرم افزارهای مختلف را بازیابی نمایید.برای استفاده از این نرم افزار که بر روی تمامی ویندوزهای Win95/98/W2K/XP/2K3 قابل استفاده می باشد تنها کافیست که که با نصب نرم افزار بر روی سیستم و جند کلیک در برنامه به رمزعبور مورد نظر خود برسید. این برنامه قابلیت بازیابی رمزعبور 60 نرم افزار مختلف در موضوعات FTP, E-mail , مرورگرها ، مسنجرهای اینترنتی و ... را دارا می باشد.
از برنامه هایی که این نرم افزار برای بازیابی رمزهای عبور از آنها پشتیبانی می کند می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- در دسته برنامه های مدیریت FTP می توان به برنامه های زیر اشاره نمود:
Windows/Total Commander 4.x, 6.x
FAR Manager 1.6x, 1.7x
WS_FTP 5, 6, 7, 8, 9 Home/Pro, 2007
CuteFTP Home/Pro (mostly all versions)
FlashFXP 1.x-3.x
FileZilla 2.x
FTP Commander Pro/Deluxe (mostly all versions)
FTP Navigator (mostly all versions)
BulletProof FTP Client 1.x, 2.x
SmartFTP 1.x, 2.x
TurboFTP 5
FFFTP 1.x
- در دسته برنامه های مدیریت بر Email می توان به برنامه های زیر اشاره نمود:
Outlook Express 6.0
Outlook 2000 (MSO 2000), 2002 (MSO XP), 2003 (MSO .NET)
Mozilla Thunderbird 1.0, 1.5.x
The Bat! v. 1.x, 2.x, 3.x
Becky 2.x
Eudora/Eudora Light (mostly all versions)
Gmail Notifier (mostly all versions)
Mail.Ru Agent 4.x
Opera Email Client
و ...
- در دسته برنامه های مرورگر اینترنتی می توان به برنامه های زیر اشاره نمود:
Opera 6.x, 7.x, 8.x, 9.x
Mozilla Browser 1.7.x
Internet Explorer 4, 5, 6, 7
Mozilla Firefox
- در دسته برنامه های گفتگوی اینترنتی می توان به برنامه های زیر اشاره نمود:
QIP 2005
Miranda IM 0.2.x, 0.3.x, 0.4.x, 0.5.x, 0.6
ICQ 99b-2003b, Lite 4, Lite 5
MSN Messenger 1.x-7.x
Windows Messenger
Yahoo! Messenger 3.x-6.x
&RQ 0.9
Trillian 0.x, 2, 3
AOL Instant Messenger (older versions), 6.x
AIM Pro
GAIM 1.x
Odigo 4
IM2 (Messenger 2) 1.5.x
SIM 0.9
به نقل از:shorox
نام نرم افزار:elcomsoft advanced passsword
ویژگی: بازیابی پسوردهای فراموش شده
توضیحات:
یک بسته نرم افزار شامل مجموعه ابزارهای بازیابی پسوردهای فراموش شده انواع فایل های، توسط ابزارهای این مجموعه شما میتوانید پسورد های فراموش شده از روی فایلهای Access, ACT, Archive, Disk Catalog, eBook Explorer, eBook Insscriber, eBook Processor, EFS Data, IE, Instant Messengers, Intuit, Lotus, Mailbox, Office, Office Password, Outlook Express, Outlook, PDF, RAR, Registry Tracer, VBA, Windows, WP Office, ZIP, Windows Security Explorer ا به راحتی پیدا کنید.
مطمئناً ابزار های این مجموعه روزی به کار شما خواهد آمد!
ابزارهای این بسته کامل عبارتند از:
- Proactive Windows Security Explorer 1.0.0.1
- Advanced ZIP Password Recovery 3.54
- Advanced RAR Password Recovery 1.51
- Advanced Archive Password Recovery 2.20
- Advanced Office Password Recovery Professional 3.02
- Advanced Office Password Breaker 1.30
- Advanced PDF Password Recovery 1.48
- Advanced PDF Password Recovery Professional 2.20
- Advanced WP Office Password Recovery 1.20
- Advanced Lotus Password Recovery 2.0
- Advanced Intuit Password Recovery 1.33
- Advanced ACT Password Recovery 1.21
- Advanced Mailbox Password Recovery 1.7.0.198
- Advanced Instant Messengers Password Recovery 2.50
- Advanced Access Password Recovery 2.5
- Advanced VBA Password Recovery Professional 1.50
- Advanced Outlook Password Recovery 1.33
- Advanced Outlook Express Password Recovery 1.20
- Advanced IE Password Recovery 1.20
- Advanced EFS Data Recovery 2.10
- Advanced Windows Password Recovery 2.9.1.224
- Advanced Disk Catalog 1.51
- Advanced eBook Inscriber 1.0.0.1
- Advanced eBook Explorer 1.1
- Advanced eBook Processor 2.2
- Advanced Registry Tracer 1.67 SR2
سایت سازنده:http://www.elcomsoft.com/
نام نرم افزار:password kit
ویژگی:بازیابی پسورد
توضیحات:
منبع:گیگا رایانه
ویژگی:حذف پسورد ادمین
سایر توضیحات:
جلوگيري از به سرقت رفتن پسوردها توسط Real Password Protector
براي محافظت از به سرقت نرفتن اطلاعات شخصي خود چه مي كنيد؟ Anti-Virus ها و Anti-Trojan و Anti-Spyware ها اولين انتخابي ميباشد كه هر كاربر به سراغ آن مي رود . ولي يك تروجان و و جاسوسي كه به تازگي نوشته شده باشد , توسط اين گونه نرم افزار ها به سختي شناسايي و يا اصلا شناسايي نمي شود .
نرم افزاري قدرتمند از شركت Nice-Soft , يك روش جديد را براي جلوگيري از به سرقت رفتن اطلاعات و محافظت از آنها را پيشنهاد مي نمايد ! اين نرم افزار بر خلاف نرم افزار هاي مشابه كه به دنبال ويروس و يا جاسوس مي گردند , چنين كاري نمي كند و برايش فرقي ندارد جاسوس در سيستم باشد يا نباشد , خودش از عملكرد به سرقت رفتن پسورد ها جلوگيري مي نمايد . اين نرم افزار هنگامي كه يك Keylogger و يا Trojan قصد تلاش براي يافتن پسورد را دارند , با عملشان مقابله نمودن و از پسورد ما همانند يك نگهبان قدرتمند محافظت مي نمايد ! حتي جديد ترين ويروس ها , Trojan ها و Spyware ها با اين روش كاري از پيش نخواهند برد .
دانلود:
کد:http://www.nice-soft.com/product/passwordprotector/download/setup.exe
براي هارد ديسك خود پسورد بگذاريد
HDD Password Protection برنامه ايست كه از اطلاعات شما محافظت كرده و از دسترسي ديگران به كامپيوتر و اطلاعات شما جلوگيري ميكنه!اين برنامه شامل تنظيماتي هست كه به كمك اون ميتونيد حتي از بوت شدن دستگاه خودتون جلوگيري كنيد.همچنين شما ميتونيد به راحتي تمام پارتيشن هاي خودتون را نا پديد كنيد(اين قابليت روي همه نوع فايل سيستم كار ميكنه)!!!
مدل هاي محافظتي اين برنامه به اين شرحه :
Boot protection: اين يكي از موثر ترين روش هاي محافظتي اين برنامه هست و شما ميتونيد به اين روش جلوي افراد غير مجاز رو در مراحل اوليه روشن شدن كامپيوتر بگيريد!نكته قابل توجه در اين حالت آن است كه اين روش از اطلاعات شما هيچ گونه محافظتي به عمل نمياره بلكه فقط جلوي بالا اومدن سيستم رو مي گيره!!!
Partitions' protect : بعضي از كامپيوتر ها تعداد زيادي پارتيشن دارن.شما در اين حالت ميتونيد پارتيشن هاي مورد نظر خودتون رو به كلي ناپديد كنيد!!در اين حالت هيچ سيستم عاملي نميتونه پارتيشن هاي مخفي شده رو پيدا كنه و اطلاعات اون رو نشون بده.
Low-level protection : يكي از قابل اعتماد ترين روش هاي اين برنامه همين روش هست.اين روش محافظتي جلوي هر گونه خواندن و نوشتن اطلاعات رو ميگيره و به اين روش امنيت اطلاعات شما رو تضمين ميكنه!در اين حالت هارد ديسك و پارتيشن ها به خوبي در ديد هستند اما دسترسي به اونها غير ممكن است.
دانلود:
سریال:کد:http://www.exlade.com/download/hddp.exe
نقل قول:
G2FGT-6HYRW-X2W2C-RT7HW-RF7WX
HGBRM-RBK3V-M9FXV-YCXDK-V38J4
بازگشایی تمامی پسوردهای محیط ویندوز به کمک Proactive System Password Recovery
بخشهای مختلف ویندوز برای حفظ بیشتر امنیت کاربران دارای پسوردها و رمزهای عبور مختلفی هستند , مانند پسورد ورودی Logon سیستم و پسورهای ScreenSaver و DialUp و VPN و ... حال اگر شما به عنوان یک کاربر پسورد خود را فراموش کنید چه می شود ؟ آیا مایلید که از داخل محيط ويندوز تمامي اين را با چند کلیک ساده به دست آورید ؟
Proactive System Password Recovery نام نرم افزاری است که اجازه ی بازگشایی تمامی پسوردهای محیط ویندوز را به شما می دهد ! بازگشایی پسورهایی Logon در تمامی ویندوز ها ! پسورهای نرم افزار .NET Passport , تمامی پسورهای ذخیره شده در Cache . پسورد ScreenSaver ویندوز , پسوردهای Dialup و VPN ! بازیابی CD key های محتلف و استفاده شده و موجود در رجیستری ویندوز ! و..
دانلود:
کد:http://www.elcomsoft.com/download/files/pspr.zip
نگو يه بار از اين دهن سرويس استفاده كردم نرم افزار ريستارت كرد بعد ديدم درايوي كه پسورد گذاشتم فاتحهش خونده شده كل اطلاعات مهمي كه تواي درايو بد پريدنقل قول:
راستي داد نرم افزار مطمئني كه بشه پسور فايل هاي زيپ و رار رو پيدا كنه نداري ممنون مي شم همراه با آموزش مرسي
نرم افزار مطمئن؟!نقل قول:
تقریبا کار همه ی این نرم افزارهای یه جوره و بستگی خیلی زیادی به پسورد داره پسوردهایی که تعداد حروفشون کم باشه را به راحتی و در مدت زمان کوتاهی کرک می کنه در ضمن شما می تونید تعیین کنید فقط حروف کوچک ، فقط حروف بزرگ ، اعدا و سایر کاراکتر ها و یا همه اش با هم . البته می تونید تعیین کنید که با چه حروفی پسورد را آغاز یا به پایان ببره مثلا یک فایلی دارید می دونید اول پسوردش با www شروع می شه به راحتی می تونید تعیین کنید.
موفق باشی.د
با سلام و عرض خسته نباشید.
اگه جای درستی سوالمو مطرح نکردم منو ببخشید چون جای مناسب دیگه ای پیدا نکردم.
من یه فایل pdf دانلود کردم که برای اجرا کردنش پسورد میخواد.
ایا با برنامه خاصی یا روشی میشه از این پسورد گذشت؟
سلامنقل قول:
pdf password remover
را دانلود کنین به کمکتان می یاد
اگه لینکشو قرار دهید واقعا ممنون میشم
دوستان ،امنیت پسوردها در برنامه هاى قفل گذارى و یا رمزگذارى پوشه ها در چه حدیه؟
یعنى میشه با برنامه هاى خاصى راحت به پسوردشون دست پیداکرد؟
بهترین برنامه ها با امنیت بسیار بالا در زمینه امنیت فایلها کدومه؟
پچ براى Proactive System Password Recovery.5.2.2.644نقل قول:
کد:http://majid20.parsaspace.com/patch.rar
سلامنقل قول:
بستگی به برنامه داره ، منظورتون از فایل از چه نوعی است؟
هر نوع فایل بالاخص فایلهاى تصویرى ، عکس و Textنقل قول:
راستى برنامه هایى مانند Folder Lock و یا Steganos Safe در محافظت از پسورد خودشون آیا کاملا مطمئن هستند؟
salamنقل قول:
می تونم به جرات بگم کار Folder Lock حرف نداره ، روی فایل ها بزرگی و کوچکی اندازه ی پسورد ، زبان به کار رفته ، حروف و علایم موثرند پسوردی که مثلا این چنین باشد
Rr#@!<«ـن H
دیرتر کشف می شود، درمورد سوال شما آیا منظورتان مخفی کردن فایل از دید دیگران و نمایش آن با پسورد تعیین شده است یا پسورد بر روی فایل هایی چون سندها ، فایل های فشرده و...
به هر حال توضیح دادم براتون
بچه ها سلام
دو تا سوال دارم
يك: چرا فايل هاي من همش بصورت مخفي هست!
البته اين بخاطر ويروس بود
وقتي ويروس رو از بين بردم و با نرم افزاري كه دوست خوبم مهدي معرفي كرد كار كردم فايل ها همه مخفي شد
و ديگه راهي براي برگردوندن به حالت معمولي نبود
اون گزينه هاي
tools-folder option-view
رو ميدونم
ولي مخفي ها به حالت معمولي در نمياد:46:
دو: راهي هست بشه پوشه اي در ويندوز رو قفل كرد؟ البته بدون نرم افزار
:11:موفق باشيد:11:
يا حق (:
سلام یاسین جاننقل قول:
منظورت از مهدی من بودم :31:
خوب احتمالا دچار ویروسی شدی که فایلهای را سوپرهایدن می کنه .
به ادرس زیر برو چند تا راه برای برگردوندن فایلهایی که به صورت سوپرهایدن در اومدن گفتم از اونها استفاده کن .
بدون نرم افزار که نمی شه . یعنی امنیت نداره . ولی خب برنامه فولدر گارد بهترین در این زمینه هستش .
آره داداش
مگه اين فروم چند تا مهدي داره (:
اوكي ميرم درستش ميكنم (;
اين نرم افزار اگه حجمش كمه لطف كن برام بزار
اگه زياده كه بي خيال
آخه ميدوني با ديال آپ امروز 180 مگ دانلود كردم
ديگه دارم ....!!!
شاد باشي
يا حق (:
قربون داداش :31:نقل قول:
اما به نظر من بهترین راه همون ایجاد یوزر در سیستم هستش و استفاده از پرمیشن ها هستش .
یا یه یوزر لیمیت برای کاربران دیگه درست کنی و یک یا دو درایو را براشون کامل ببندی که هیچ کاری نتونند با فایلهایی که توی اون درایو هست بکنند .
ببین کدوم حجمش کمتره .
بازم می خوای :31::31:
سلام یاسین جان و مهدی عزیز!:11::11:
با تشکر از مهدی عزیز که اولی رو ردیفش کردن.:11:
این پست من مربوط میشه به سوال دومی شما یعنی این:
برای اینکار در حالت عادی دو روش وجود داره که یکیش خیلی سخته و اما دیگه اش نسبتاً سخت:نقل قول:
دو: راهي هست بشه پوشه اي در ويندوز رو قفل كرد؟ البته بدون نرم افزار
- قفل کردن با Zip Folder ها (روش سخت :31:)
- اضافه نمودن Permission به فولدر مورد نظر ( روش نسبتاً سخت :46:)
حال شما یکی رو انتخاب کن، ما هم در خدمتیم!
مؤفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهمنــــــــد
سلام دوستان
مهدي جان دست گلت درد نكنه هر چي بود اوردي ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farahmand Farshidy جان دست شما هم درد نكنه
ولي نميخوام يه يوزر ديگه تعريف كنم
ميخوام فقط يكي دو تا فايل شخصي هست اونا رو قفل كنم زياد نيست...
يعني ميشه؟!!!!نقل قول:
اضافه نمودن Permission به فولدر مورد نظر
ما تو مديريت سايت اين قسمت رو داريم Permission بعد كاربران رو محدود ميكنيم به بعضي چيزا!!!
اينجا هم ميشه؟!
شاد باشي
يا حق (:
اره یاسین جان چون دوستت دارم همه را برات اوردم .:11:نقل قول:
بله اینجا هم میشه از Permission استفاده کرد ولی خب اینجا هم باید یوزر تعریف کنی دیگه .
شما هم که می خواهید یوزر تعریف نکنید .:31: پس نمی شه از پرمیشن استفاده کرد .
پس باید از برنامه استفاده کنی و پسوورد اونا بزاری توی جیبت تا کسی نتونه به اونها دسترسی داشته باشه . مطمئن باش اگه با برنامه قفل کنی هیچ کس نمی تونه به اونها دسترسی داشته باشه .:31:
موفق باشی .
دارم دانلود ميكنم عزيز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه فولدر گارد بهترین در این زمینه هستش
90 درصد دان شد ولي كركش انگار از كار افتاده سايت هم فيل تر بود!
ولي سرچ ميكنم پيدا ميكنم (:
دست گلت درد نكنه
موفق باشي
شب خوش
يا حق (:
سلام یاسین جان! :11::11:
بله دوست عزیز تو ویندوز هم اینکار قابل انجام هست اما یه خورده جنجال داره و تا حدی هم خونریزی! :31:
اگر هم با Permission ها زیاد کار نکرده باشی و ویندوز عوض کنی حتی ممکنه خودت هم نتونی دوباره فایل ها را دوباره به حالت اول بیاری.
پس فعلاً از نرم افزار های مهدی جان استفاده کن.نرم افزار ها هم تقریباً با همین روش Permission کار میکنن اما خوبی کار آنها در اینه که نرم افزار با چند کلیک ساده چندین دستور پیچیده را (که اگر شما بخای دستی انجام بدی وقت زیادی را باید مصرف کنی) بالای فایل یا فولدر مورد نظر اعمال میکنه.
هشدار: اگر با استفاده از یکی از این نرم افزار ها فولدر یا فایلی را قفل کردی و اگر خواستی ویندوز رو عوض کنی، حتما قبل از عوض کردن ویندوز قفل فایلت را دوباره با نرم افزار مربوطه ازبین ببر.در غیر اینکار خیلی ممکنه برای دسترسی به فولدر مربوطه با مشکل روبرو بشی.
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهمنــــــــد
فرهمند عزيز دوست خوبمنقل قول:
هشدار: اگر با استفاده از یکی از این نرم افزار ها فولدر یا فایلی را قفل کردی و اگر خواستی ویندوز رو عوض کنی، حتما قبل از عوض کردن ویندوز قفل فایلت را دوباره با نرم افزار مربوطه ازبین ببر.در غیر اینکار خیلی ممکنه برای دسترسی به فولدر مربوطه با مشکل روبرو بشی.
واقعا ممنون
نكته به جايي بود (:
شاد باشي
يا حق (:
یاسین جان یادت باشه وقتی خواستی ویندوز عوض کنی یا برنامه را از روی سیستم پاک کنی حتما قبلش فایلها و فولدر های خودت را از حالت پسوورد و حفاظت در بیاری . و گرنه باید با فایلهات خداحافظی کنی .
موفق باشی .
سلام
شما اگه بخواهید بدون نرم افزار فایلها رو قفل و یا رمزگذاری کنید همونطور که مهدی جان گفتند امنیت بالایی نداره
از طرف دیگه اگه خدای نکرده ناگهان مشکل حادی برای ویندوز پیش میاد امکان داره فایلهاتون رو از دست بدید
اون برنامه هایی هم که آقا مهدی معرفی کردند منهای Folder Lock بقیه ضعیف عمل میکنند
اگه تاپیک زیر رو مطالعه کنید میبنید که معروفترین برنامه های قفل گذاری چه نقاط ضعف ساده ای دارند
در ضمن چند برنامه بسیار مفید هم اونجا معرفی کردم
موف باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=229642
مهدي جان دادا من پشيمون شدم!!!!!!
رفتم همين الان از حالت قفل در آوردم
آخه اينا خيلي خيلي مهم و حياتي هستن
و اگه يه وقت خدايي نكرده خود ويندوز دچار مشكل شد و ديگه بالا نيومد دسترسي به اينا ندارم و نميتونم از حالت قفل خارج كنم
حادثه هيچ وقت خبر نميكنه!!!
بي خيال شديم (:
ولي دمتون گرم!
يا حق (:
دوست عزیز اگه میخوای فایلهات از گزند تعویض و یا خرابی ویندوز در امان بمونه بهتره از برنامه های زیر استفاده کنی و در ضمن فایلهات رو در درایو غیر ویندوز قرار بده
1- Steganos Security Suite : واقعا عالیه ، باهاش گاو صندوق بساز و رمز سنگین براش بزار
با تعویض ویندوز ویا پاک کردن برنامه ، گاوصندوق ها با همان رمز باقی میمونند
در ضمن میتونی گاو صندوق ها رو داخل فلش گذاشته به سیستم دیگه ای منتقل کرده و در همانجا (با نصب برنامه) محتویات گاوصندوق رو ببینی
3-Ashampoo Magical Security : بر روی فایلها رمز گذاشته و تنها راه دسترسی به فایل تنها رمز آن است
همچنین میتونی مثل برنامه بالا ، فایلها رو به سیستم دیگه ای ببری و مشاهده کنی ( البته پس از نصب برنامه و باز کردن فایلها)
2- Folder Lock : اگه خارج از داریو ویندوز نصب بشه با تغییر ویندوز مشکلی برای محتویاتش پیش نمیاد
در ضمن برنامه هایی مانند Folder Guard Professional ، Hide Folder XP , PC Security و ... که برای پنهان سازی و یا قفل کردن پوشه به سرویسهای ویندوز محتاج هستند (اینگونه برنامه ها در محیط Safe Mode و یا داس خنثی هستند) اگه بطور ناگهانی ویندوز عوض بشه تنها اتفاقی که برای فایلهات میفته اینه که از حالت پنهان خارج میشه
اما یه نصیحتی بکنم :
بالاترین امنیت برای اطلاعات محرمانه شما به رمز درآودن آنهاست و پنهان سازی پوشه یا قفل گذاری آن امنیت آن را 100% تضمین نمیکنه
اگه توجه کنی هر سه برنامه ای که من بهتون پیشنهاد کردم به نحوی اطلاعات رو رمزگذاری میکنند
موفق باشید
جدا مجيد جان؟ يعني با اين سه نرم افزار اگه رمز بزارم ويندوز عوض كنم هيچ مشكلي پيش نمياد؟
اوكي خيلي خوبه
اگه اينطوريه يكي از اينها رو دان و استفاده ميكنم
مرسي مجيد جان...
Steganos Security Suite لينك دانلود اينو ميخوام:10:
يا حق (:
برای دانلود Steganos Privacy Suite به تاپیک زیر مراجعه کن (من خودم از پست 5 دانلود کردم و راضی ام )
چند نکته رو هم باید بدونیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=37366
1- سعی کن گاوصندوق هایی که میسازی مکانشون جایی باشه که زیاد در دید نباشه چون ممکنه یه نفر اشتباها بزنه و پاکش کنه ...حالا بیاو درست کن....دوباره برگردوندنش یه کار خسته کننده میشه
2- پسوردها رو ساده انتخاب نکن و حتما یه جایی یادداشت کن تا اگه یادت رفت بدبخت نشی
3- برنامه گاوصندوق موقع بالا اومدن شاید کمی طول بکشه ولی ارزش امنیتی رو که تامین میکنه داره
4- اگه ویندوز عوض کردی کافیه برنامه رو نصب کرده و آدرس گاوصندوق رو بهش بده ، بعد ازت رمز گاوصندوق رو میخواد که اگه درست باشه گاوصندوقت برمیگرده
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای دانلود Folder Lock هم میتونی از تاپیک خودش جدیدترین نسخه رو پیدا کنی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=136724
جدیدترین نسخه برنامه Ashampoo Magical Security رو از تاپیک زیر میتونی دانلود کنی
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206897
مجيد جان بسيار بسيار ممنونم (:
خير از جوونيت ببيني پسر
الان دان ميكنم
دمت قيژ
يا حق (:
سلام دوستان
من یه غلطی کردم نمیدونم چه جوری جمعش کنم
غلط من این است که با خود قابلیت ویندوز این کار رو کردم و حالا به مشکل برخوردم
من یه چنتا فولد رو تو یکی از یوزرام محدود کردم یعنی نتونه وارد فولدر بشه حالا این کار در همه یوزر ها اعمال شده حتی ادمین استور وهر چی ویندوز عوض میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و دو فولدر رو باز نمیکنه
یعنی قسمت Security در Properties این بلا را سرم در اورد
چرا جواب نمیدید دوستان
نقل قول:
آقای شاهدی با سلام من Folder lock 6.0.5 را از تاپیک مخصوص به خودش داون لود وشماره سریال رو هم ذریافت کردم . ولی بر اثر اشتباهی که کردم با گزینه Update که در برنلمه است به سایت برنامه رفتم و شماره سریالم
expired شد. در همون تاپیک هم ولی هنوز جواب نگرفتم.
شما کراک یا شماره سریال دیگه ای ازش ندارین؟ ممنون میشم چون از ورژن اخرش خیلی خوشم اومده.