میدونم از این همه مقایسه خسته شدید ولی چکار میشه کرد :31: . ببینید بد نیست .
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G800-Review-review-r_1879-p_5.html
Printable View
میدونم از این همه مقایسه خسته شدید ولی چکار میشه کرد :31: . ببینید بد نیست .
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G800-Review-review-r_1879-p_5.html
این فون آرنا اگه یه دوربین slr با g800 مقایسه کنه میگه g800 برندس!!!!
نظر سنجی جالبی بود
این همه متلک به gsmarena پروندین و گفتین که دروغ میگه
حالا نوبت اینه؟
دیگه مقایسه میخواد؟؟؟؟؟؟خوب جی 800 مسلما بتره!!کاری به بقیه ی برندها ندارم!!در ضمن کایو990 الجی خیلی تبلیغ میشه!کسی تا حالا نخریده؟؟؟؟
من تا حالا به gsmarena متلک نپروندم. ولی این فون آرنا یه ریگی تو کفشش هستنقل قول:
این همه متلک به gsmarena پروندین و گفتین که دروغ میگه
حالا نوبت اینه؟
حالا این ال جی مگه به بازار اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هنوز مقایسه اصلی مونده !
یه کم صبر کنین !
n 82 هم دوبین خیلی خوبی داره
چه مقايسه اي مونده ؟؟
ولی عکسهای ان82 فرق زیادی با ان95 نداره ولی جی800 عکساش عالیه از جی600 هم بهتره ولی خداییش کا850 هم خوب عکس انداخته
فون آرنا نوشته یه مقایسه به زودی میزاره ! این همینجوریه !نقل قول:
چه مقايسه اي مونده ؟؟
میشه یکی بدون تعصب رتبه بندی رو بگه که کدوم بهتر گرفته ؟؟؟ چون من سرعتم پایین نمیدونم عکسها رو ببینم
1_ g800
2_ انتخاب بین n 95 8gb & n82 سخته ولی n82
3_n 95 8gb
4_ k 850
ببینم نظر بقیه دوستان هم همینه ؟
g800
n82
k850
n95
1.g800
2.k850
3.n82
4.n95 8gb
کیفیت عکس ان82 و ان95 خوبه ولی خوب مشکلش مثل همه نوکیاهای دیگه رنگاشه که اصلا طبیعی نیست جی800 عالیه ولی فلشش زیاد قوی نیست و فکر کنم تنها ایرادش فلشش باشه کا850 هم خوبه ولی همه انتظار داشتن دوربینش بهتر از این حرفا باشه
اگه ملاک فقط دوربین باشه که g800 از همه خوب عکس گرفته.n82 هم خوب بود.
k850 هم چنگی به دل نمیزنه.
ولی در کل گوشیهای سامسونگ یه ضعف اساسی دارن.اونم رابط کاربری ضعیف و عدم ساپورت نرم افزاری(منظورم نرم افزار و تم هست) اگه این نقطه ضعف رو هم از بین ببرند واقعا عالی میشه.
الان برای گوشیهای سونی اریکسون تو اینترنت درایو صدا-درایو صفحه نمایش-درایو دوربین-منو-پک آیکون که کل گرافیک گوشیرو تغییر میده-صدها پچ و .... وجود داره که باعث شده طرفداران زیادی به خودش جلب کنه.
نوکیا هم خوب ساپورت میشه.ولی سامسونگ متاسفانه تو این زمینه خوب کار نکرده.انشالله تو آینده به این موضوع توجه کنن.
رنگ طبیعی رو نمیشه تشخیص دادنقل قول:
مگه اینکه با یه دوربین دیجیتال حرفه ای مقایسه بشن
کا 850 رنگاش خیلی با بقیه فرق داره
نقل قول:
مقایسه ی فنی به تنهایی کسی رو به پاسخ درستی نمی رسونه .
بد نیست اگه قیمت این مدل ها رو هم بنویسین !
از روی رنگ آسمون و عروسکها میشه تشخیص داد که رنگای ان82 و 95 پررنگترهنقل قول:
ولی عجب فلشی داره ان82
g800 عالیه!!
من وقتی ان 82 رو دیدم ------ (توقع بیشتری داشتم!)
این سونی هم روزبرو داره پسرفت میکنه!اگه 5مگاپیکسلی نمیزد بهتر بود حدالقل کلاس میزاشت میگفت حوصله ندارم تولید کنم!!
ولی منم نظرم با دوستان یکی هست!
1-g800
2-n82
3-n95
4-k850
.
به نظر من بايد يه دوربين ديجيتال خوب هم اضافه ميشد تا بشه تشخيص داد كدوم رنگبندي بهتره
البته من فقط اولين رديف عكسها رو ديدم (همون كليسا) با اين سرعت كم (البته به لطف ايرانسل:دي)
ن82 با ن95 فرق داشت (نويز داشت)
جي 800 خوب بود
ك850 هم خوب بود (ولي خيلي رنگبنديش كمرنگ بود (البته معلوم نيست كه ك850 كمرنگ گرفته يا نوكي و سامي پر رنگ گرفتن) و همچنين رنگ بنفش كه توي دوربين هاي اس ال آی و حتي معمولي سوني هم هستن)
در كل به نظرم ن95 خيلي خيلي خوب گرفته بود
1 . ن95
2 . جي 800
3 .ك850 و ن82 با هم
در كل بايد منتظر اون مقايسه خفنه بمونيم
منم قبول دارمنقل قول:
بدون مرجع نمیشه نظر داد باید یه عکس دیجیتال کم میگذاشتن
به نظرم تو این مقایسه هم میتونیم کا850 رو اول بدونیم هم اخر
چون عکسی مرجعی نیست البته دوستان اکثرا چون ریویو های
قبلی رو در مورد کا850 خوندن بهش رتبه اخر رو دادن
نقل قول:
خفن ترین فلاش ماله ان82 هستش:31:
ان82 در شب اول
جی800 در بقیه موارد اول
ان95 خوب بود
کا850 بد نبود
از نظر دوستان ممنون . خوب من هم قبول دارم اینو که جی 800 فلاشش خیلی ضعیفه . این موضوع خیلی منو ناراحت کرده . چون روی فلاشش خیلی حساب باز کرده بودم ولی بازم ازش خوشم میاد و پول دستم اومد فقط جی 800 میخرم چون 3 ایکس زوم اپتیکال داره و تنها گوشی که تشخیص چهره داره .
ویرایش شد/نقل قول:
تاپیک ویرایش و پستهای اضافی حذف شدند.
اخطار به کاربرانی که spam و یا بحثی که فقط جنبه کل کل کردن داره میکنند.
ولی خدایی تو عکسای آخری ان 82 ترکونده !!!!!!
عجب فلاشی داره !!!
این گوشی توی قوی بودن فلاش معروف . همین طور کا 850
سلام بچه ها
مثل اينكه سوني ميخواد يه فريمور براي ك850 بده با شماره R1da038 كه گفته توش كلي كيفيت دوربين ك850 افزايش پيدا كرده
ورژن دوربين ك850 الان 2.9 هست كه به 3.4 افزايش پيدا ميكنه
بايد منتظر اين فريمور بمونيم
بعد وقتی من میگم هر موقع کا 850 خریدی باید ببریش طبقه پایین علائدین فریمورشو عوض کنه برات . فکر میکنید دارم مسخره میکنم !
مگه تو گوشی خودتو آپدیت نمیکنی؟ کار اشتباهیه آپدیت کردن؟ یه حرفی زدی که جای دیگه بگی بهت میخندن. خودم بهت خندیدم
کارت زرد گرفتم
نه عزیز این فرق دارهنقل قول:
گوشی که 2 روز معرفی شده بری آپیدت کنی طبیعیه؟!!!!!!!!!
اینم نظر من:
1:g800
2:k850
3:n82
4:n95 8gb
هیچم فرق نداره هر وقت گوشی مشکلی داشته باشه با فریمور جدید شرکت سازنده سعی میکنه حلش کنه حالا چه بهتر که زودتر این کار رو بکنننقل قول:
کی میگه دورزه اومده تو بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر از 40-50 روزه که از عرضه ی رسمیش توی دنیا میگذره و فقط یک ماهه یا بیشتره که به ایران اومده
گوشیهای سونی اریکسون واسشون هر روز فریمور جدید میاد.این دلیل نمیشه که
من دارم میسوزم که کا 850 مشکلش رفع شده ؟؟؟:18: اتفاقا اینقدر خوشحالم چون میدونم از 100 نفر 1 نفر حوصله این کارا رو داره . منظورم همون تعویض فریمور و .... کا 850 رو طرف میخره میبره خونه چهارتا عکس میگیره حالش بهم میخوره میگه سونی چرت . ها ها ها :31:نقل قول:
دبلیو 810 و دبلیو 900 بهترین دو مگاپیکسلی هستند ؟؟؟؟ با اون همه نویز ؟؟؟؟ دوربین دو مگاپیکسلی فقط دی 600 و آی 750 . :27:
دو مگاپیکسلیتونو دیدیم. 3مگاپیکسلیتونم دیدیم. هاهاها.نقل قول:
دبلیو 810 و دبلیو 900 بهترین دو مگاپیکسلی هستند ؟؟؟؟ با اون همه نویز ؟؟؟؟ دوربین دو مگاپیکسلی فقط دی 600 و آی 750 .
خیلی ادعاتون میشه ها. اگه میگی بهترین کمرافونا ماله سامسونگه خوب 2تا عکس بزار تا ببینیم. ما حاف میزنیم با مدرک ولی شما رو هوا حرف میزنید.
تاپیک برای این کار باز شد . خودم عکس ها رو دیدم . و فهمیدم که سامسونگ دی 600 با اینکه ماله سال 2005 امکاناتی داره که سونی خوابشم نمیدید . مثل همین iso که روی گوشیای سال 2005 سامسونگ هست ولی سونی فکر کنم از کا 800 به بعد گذاشت . البته نمیدونم شاید کا 800 هم نداشته باشه ! تازه دی 600 با اون دوربین دو مگاپیکسلی در حد یه 3.2 سونی میگرفت !