يه چيز مي خوام حول و حوش صد و خورده اي
كيفيت و بلندي صدا خيلي مهمه
تصويري باشه چه بهتر
اين iriver ها كيفيت پخششون چطوره؟ قابل رقابت با creative هست؟
از irriver clix خوشم اومده ظاهر قشنگي داره
ميشه مقايسشون كنيد؟ هم امكانات هم قيمت
ممنون
Printable View
يه چيز مي خوام حول و حوش صد و خورده اي
كيفيت و بلندي صدا خيلي مهمه
تصويري باشه چه بهتر
اين iriver ها كيفيت پخششون چطوره؟ قابل رقابت با creative هست؟
از irriver clix خوشم اومده ظاهر قشنگي داره
ميشه مقايسشون كنيد؟ هم امكانات هم قيمت
ممنون
clix قیمت روی پایه 165 تومن و ایناس ... به بالا ... آیا بودجه ات انقدر هست ؟ ... اگه جواب مثبته که انتخاب خوبیه ..
بله iriver یه رقیب جدی واسه creative هستش و هرکدوم توی یکی دو زمینه بهتر از اون یکیه ...
مقایسه رو هم باید براساس یه مدل خاص انجام داد ... شما اول به من بگو که بودجه ات چطوره تا من بتونم بگم که مدل رقیبت کیه و مقایسه کنم ...
من خيلي محدوديت تو بودجه ندارم تا 250 هم راحت مي تونم بدم ولي ترجيحم اينه كه چيز ارزونتري در حدود 100-120 بگيرم
ولي اگه طوري باشه كه با قيمت بالاتر بتونم چيزي بگيرم كه ارزشش رو داشته باشه و به نسبت قيمت مزيت هاي بيشتري رو به من بده اينكار رو خواهم كرد.
من خودم قبلا يه creative juke box zen 20GB داشتم و خيلي هم راضي بودم ازش واقعا صداي معركه اي داشت و كار باهاش خيلي راحت بود. فقط سرعت انتقال ديتاش يه نمه پائين بود.
cowon D2 و q5w هم چيزاي خوفي هستن انگار وضعيت اونا چطوره؟
محدود نبودن بودجه شما خیلی خوبه ، اما بهرحال باید مشخص باشه که نیازها و محدودیتتون چیه ... مثلا همین D2 که اسم بردید ، 2 گیگش بالای 200 تومنه ... در حالیکه مثلا ما یه مدل معتبر داریم که 2 گیگش 75 تومنه ... یا Q5 قیمتش بالای 500 هزار تومنه ، در حالیکه مدلهاش مشابه داریم 250 تومن ...
قیمت های بالاتر از 175 تومن ، اکثرا بخاطر بحث تصویر هستش که افزایش قیمت پیدا می کنن ... اگه شما بحث تصویر مهمه ، بگو که منم انتخاب ها رو تغییر بدم ، اما ظاهرا واسه شما ، صدا مهم تره :
توصیه می کنم ipod nano بگیری با این بودجه ... که 2 گیگش باید 170 تومن باشه ... نسبت به رقبا گرونتره ، اما به همون اندازه شیک تر و کار باهاش راحت تره ... (هرچند نسل جدیدش هم اومده ، ولی تا وقتی قیمت اون معقول بشه ، هنوز زمان مونده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
u3 از cowon هم کیفیت صدای خیلی خوبی داره ... 2 گیگش باید حدود 150 تومن باشه ...
من صدا برام خيلي مهمه ولي تصوير هم بي اهميت نيست. چون صداي نه چندان جالب رو با گوشي موبايل هم ميشه گوش كرد.
من از بخش تصويرش زياد استفاده نخواهم داشت ولي اگر استفاده كنم براي ديدن فيلم هاي بلند سينمائي خواهد بود و نه در حد كليپ هاي كوتاه
بنابراين اگه قراره امكانات تصوير داشته باشه بهتره اين توانائي رو داشته باشه،
بعلاوه صفحه نمايش بزرگتر بهتره
ابعادش خيلي گنده نباشه
+ خروجي تلويزيون
اگه Pdf باز كنه نور علي نوره
ولي اگه همه اين امكانات باعث بشه كه انتظاري كه از صدا دارم رو جبران نكنه ترجيح مي دم تصويري نباشه
نزدیکترین چیز به خواسته شما zen vision:m به نظرم میاد ... کیفیت صداش بسیار عالیه (چند جایزه گرفته سر همین قضیه) ... صفحه نمایش باکیفیتی داره ... ابعادش خیلی گنده نیست ... خروجی TV هم داره ... فقط pdf نداره که البته 90% مدلها این قابلیت رو ندارن و خیلی چیز عجیبی نیست که این نداره ...
تنها مشکل اینه که ظاهرا 30 گیگش (230 تومن) کمیاب شده ... 60 گیگش باید 180 تومن باشه ... (60 گیگش یه مزیت دیگه هم داره : می تونه host بشه ... یعنی دوربین دیجیتال بهش وصل کنی و عکسها رو بریزی توش
غیر از این گزینه :
cowon D2 هم گزینه خیلی خوبیه ... عین همین بالاییه ... صفحه اش تاچ اسکرینه ... ضمنا قیمتش خیلی بیشتره نسبت به حافظه اش (4 گیگ - 235 تومن // 2 گیگ 205 تومن) ... اما از نظر امکانات و کیفیت ، وحشتناکه ... (کارت حافظه هم می خوره) ... این یکی هم نمی تونه pdf بخونه ، اما txt می تونه در عوض ...
اول از همه تشكر به خاطر كمكتون و وقتي كه ميگزاريد.
zen vision:m قيمت 60 گيگش پائين تر از 30 هست؟ يا اشتباه تايپيه؟
zen vision:m هارد داره؟ درسته
هان يه چيز مهم.... convert فايل هاي ويدئو: اينها ميتونن مستقيما و بدون تبديل ويدئو پخش كنن مثلا avi
اشتباه تایپی بود فکر کنم منظور جناب Seymour دویست و هشتاد هزار تومن (280.000) بود.
بله ! هارد داره. (میگن در برابر ضربه مقاومت کمتری داره. ولی من که خودم دارم ، مشکلی ندیدم . با این که ضربه خورده)
Zen vision : M در مورد فرمت های رایج مثل Mpeg و Avi , WMV احتیاج به تبدیل نداره. حتی فرمت .DAT و DivX رو هم می خونه. ولی DVD ها رو باید تبدیل کنی.
... در کل دستگاه خیلی عالیه ... من خودم چند ماه پیش با راهنمایی آقای Seymour همین مدل رو (30گیگاباتی) از تهران خریدم.
سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم.
با کسب اجازه از جناب seymour
اگر قصد خرید zvm داری دنبال 30 گیگ نگرد, پیدا نمی کنی. چون zen اومده 8 گیگ 230 تومان و نمایدگی دیگه zvm رو وارد نمی کنه. با توجه به اینکه 16 و 32 گیگ zen تو راهه اگر میخوای zvm بخری(60 گیگ) باید یکم عجله کنی که اون هم ممکنه دبگه وارد نشه!
به شخصه ترجيح مي دم هارد دار نگيرم چون هم سنگين ميشه هم نگهداريش سخته. هي مواظب باش ضربه نخوره بغل موبايل نگذار بغل كليد نگذار و ...
بازم پيشنهاد ديگه اي دارين؟
این قدر هم سختگیری لازم نداره !!!!
پیشنهاد دیگه : Creative ZEN
CREATIVE ZEN
امکانات اصلی :ظرفیت : 2GB/4GB/8GB/16GB/32GB
نوع حافظه : Flash
صفحه نمایش: 2.5 اینچ
فرمت های موسیقی قایل پخش : MP3, WMA, AAC WAV (ADPCM), Audible 2,3,4
فرمت های فیلم قایل پخش : MJPEG, WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 and XviD
فرمت های تصویر (عکس) قایل پخش : JPEG (BMP/ GIF / PNG / TIFF)
باطری : 30 ساعت موزیک یا 5 ساعت فیلم
رادیو : FM با قابلیت ثبت 32 ایسگاه پیش فرض
اکولایزر : 8 عدد تنظیم شده و 5 عدد قابل تنظیم
سازمان دهنده : تقویم ، دفتر تلفن و یادآوری (قابلیت دریافت اطلاعات از Microsoft Outlook)
ضبط صدا : بله
شارِژ از برق : بله
امکانات جانبی:قابلیت اتصال کارت SD
منو هاش نسبت به مدل های قبلی Creative تغییر کرده (به ادعای Creative خوشگل تر شده)
امکان گوش دادن به موسیقی و تماشای عکس همزمان
منبع : سایت رسمی Creative
ترجمه : SAN (خودم:46:)
مزایا و معایب:
مزایا:
1. اندازه مناسب (به شکل یک کارت اعتباری)
2. استفاده از حافظه Flash
معایب :
1. زمان بوت شدن طولانی (حدود 30 ثانیه)
2. نبود اسپیکر
جمع بندی :
دستگاه خوبی به نظر میاد!
خوب zen مدل خوبیه, ولی نسبت قیمت به حافظه ای که داره اصلا مناسب نیست و خیلی گرون به نظر میاد.
امکاناتی که vision : m داره خیلی بیشتره و قیمت مناسب تری نسبت به حافظه ای که داره داره.
در ضمن فکر کنم zen خروجی A/V نداشته باشه که این یک حسن خوب برای vision : m هست.(برای من که خیلی مهم بود.)
باز هم فکر میکنم که پورت شارژر هم نداشته باشه!
به هر حال Every thing is up to you.
راستی تو این سایت اطلاعات کاملی به فارسی پیدا میکنی:
کد:http://www.mycreative-me.com
خودم هم Zen Vision M دارم و واقعا راضی هستم. (AV خیلی حال میده) ولی ایشون با هارد مشکل دارن! من هم پیشنهاد بعدی رو مطرح کردم.
فکر نکنم بشه نبود اسپیکر رو یه عیب حساب کرده ... در حالیکه 90% مدلهای معتبر چنین قابلیتی ندارن ، واسه چی به این بنده خدا گیر دادی ؟! ...نقل قول:
یه عیب بهتر که میشه گرفت اینه که بهرحال نیاز به تبدیل فرمت داره ...
در مورد قیمتش نمیشه این حرف را با قطعیت زد ... الان همه مدلهای فلش high end (یعنی مدلهایی که به کیفیت صفحه نمایش و اینا توجه کردند و در نتیجه قیمت رو بردن بالا) ، 4 گیگشون دور و بر 200 تومنه (clix - D2 - مدل جدید سونی - Ipod nano نسل قبلی) و نهایتا 10-15 تومن اختلاف قیمت دارن ...نقل قول:
نداشتن اسپيكر براي من مهم نيست. حالا كه دارين زحمت مي كشين و انتخاب رو برديم طرف تصويري ها، داشتن خروجي تلويزيون مي تونه يكي از شرايط باشه.
با راهنمائي هاي آقاي seymour من فعلا از cowon D2 و zen vision:m در اولويت دوم بدم نيومده small wonder هم چيز جمع و جوريه ولي انگار خروجي TV نداره و تبديل فرمت هم مي خواد (آيا فايل Divx رو هم بايد تبديل كرد؟) اينم مي ره تو اولويت هاي بعدي.
اگه پول قلمبه داشتم Q5 مي گرفتم و خلاص. اين تاچ اسكرين منو كشته :31:
seymour جان در مورد Cowon A2, A3 هم مي توني راهنمائيم كني؟
بازم ممنون به خاطر زحمتي كه مي كشي.
منم اصلا Creative Zen رو پیشنهاد نمی کنم.:46:
من به کدام یک از بندگان خدا گیر دادم؟ :18::18::18:
جناب Mehdi _AG ؟ نه بابا! من فقط گفتم که ایشون هارد دار نمی خوان بخرن!!! به هر حال من هر گونه اخبار تفرقه آمیز رو تکزیب می کنم!!!!!!
با کسب اجازه از جناب seymour .
در مورد cowon D2 حرف برای گفتن زیاده. ولی به طور خلاصه داشتن touch panel یه ویژگی خوب نیست, چون مراقبت وحشتناکی نیاز داره و به نظر من صرفا یه جور تی تیش ناش ناش بازیه! راستی شما نگران دردسر نگهداری مدلهای هارد دار بودی! d2 از اون هزار بار بد تره!
و اما ZEN یا همون small wonder :
خوب خروجی TV که نداره, به نظر شخصی من اندازه مناسبی نداره و زیادی کوچیکه! در مورد اندازه یه نظر کاملا شخصیه! در مورد استفاده از اون برای دیدن فیلم (حالا با هر فرمتی) حافظه کافی نداره. مگر اینکه بیشتر به جیبات فشار بیاری بری دنبال حافظه های بیشتر از همین مدل.
اما در مورد Cowon A3 :
من همین حالا متوجه شدم اومده, تا هفته پیش نبودش. تا بیاد ایران هم فکر کنم یه مدتی طول بکشه. حالا از قیمتش که دیگه بگذریم...................
چیز بسیار خوفی است. این رو با توجه به مدل قبلیش A2 میگم. بهش لقب روباه پیر داده بودند. هر آنچه که فکرش رو بکنی داره! فکر کنم همین جمله کافی باشه! البته قیمت قابل توجهی هم داشت.
در مورد A3 باید صبر کرد و دید چه امتیازاتی میگیره.
راستی خیلی دوست دارم قیمتشو بدونم!
طبیعتا قیمتش باید رو پایه 450 تومن باشه و به احتمال زیاد بالاتر .. چون الان A2 حدود 390 قیمتشه ...
اگه خروجی TV میخوای ، گزینه ها کمی محدود میشه ...اما انصافا ویژگی مهمیه و مثلا من خودم خیلی ازش استفاده می کنم ...نقل قول:
//
تاچ اسکرین به هیچ وجه یه ضعف نیست (اگه بود ، الان این همه از محصولات جدید نمی رفتن سمتش .. . الان اکثر کمپانی ها دارن میرن سمت مدلهای تاچ اسکرین ... چون تاچ اسکرین به معنای صفحه بزرگتر و کیفیت LCD هستش) ... ولی بهرحال سلیقه اس ... مثلا دوستان ما خوششون نمیاد و حتی منم همینطور ...
D2 انتخاب خوبیه بهرحال ...
//
A2 قیمتش نزدیک 400 تومنه ... به بودجه ات می خوره ؟
منظورم از بنده خدا ، creative zen بود ...نه اون دوستمون ... ! ... کلا شوخی کردم ..نقل قول:
در مورد بودجه ميشه يكاريش كرد.نقل قول:
A2 خروجي TV داره؟ تاچ اسكرينه؟ (فكر كنم نه)
كار باهاش راحته؟ تبديل فايل؟ چه فرمتهائي بايد تبديل بشن؟
در مورد تبديل فايل D2 هم بگين.
خيلي ممنون
عزیزم دقت نکردی چی گفتم, به A2 میگن روباه پیر! هر کاری که بخوای میکنه! خروجی Tv. ورودی Tv. و.... هر چی که انتظار داری! فقط ببین تو بازار هست؟ مدل زیاد جدیدی نیست!
بله .. همونطور که دوستمون گفت A2 تقریبا کامل ترین محصولیه که توی بازار داریم ... نخیر تاچ اسکرین نیست ..نقل قول:
بله .. شاید اگه یه محصول به zen vision برسه از نظر حمایت از فرمت های ویدئویی ، اون محصول همین A2 هستش ... حتی از فایل زیرنویس هم حمایت می کنه ... اکثر فرمت ها نیازی به تبدیل ندارن (مگر مثلا ِDVD و...)
//
توی D2 فرمت divx نیاز به تبدیل داره ...
ipod اصل تو ایران پیدا میشه؟
z-cyberچی؟
منظورت از iPod اصل چیه؟ امروز اکثر این جور محصولات تو کشورهای جنوب شرق اسیا تولید میشن. خاصه در مورد iPod فکر کنم ساخت چین باشه.تو ایران هم فکر کنم نمایندگی داره! -------------->>>>>در مورد z-cyber زیاد صحبت شده, ولی همین قدر بگم که یه برند غیر معتبر با یه گارانتی خوبه!(مهرگان ماشین آسیا)کد:www.iranipod.com
بله - تا دلت بخواد ... کلا دو جور آیپاد داریم : آپیاد اصل که قیمت هاش خودشون حرف می زنن ... مثلا 4 گیگ نانو 200 هزار تومنه ... و آپیاد متفرقه که اونم قیمتش حرف می زنه ! ... یعنی قیمتش زیر 60-70 تومنه ! ...نقل قول:
شما آپیاد اصل می خوای برو پاساژ پایتخت ...
زی سایبر که اصل فروشش تو ایرانه ... ضمن اینکه انقدر مارک معتبری نیست که حالا کسی بخواد متفرقه اش رو بزنه ... خیلی ساده پیدا میشه ... پاساژ ایران مثلا ...نقل قول:
در مورد ipod touch فكر مي كنين ارزش داشته باشه كه آدم بي خيال خروجي تلويزيون zen vision:m و صفحه بزرگ A2 بشه
كيفيت صدا و جمع و جوريش ارجحه يا فكر مي كنين كه ارزش نداره؟
انتخاب سختیه که 100% به خود خریدار و پولی که میخواد خرج کنه ربط داره!
والا خیلی مقایسه دقیقی نیست .. از این جهت که این دوتا (یا حتی میشه گفت این سه تا) ، سه نوع متفاوت محصول هستن ... بهرحال :نقل قول:
اگه هزینه واسه ات مهمه : zvm
اگه می خوای ظرفیت بالا باشه : zvm - A2
اگه امکانات می خوای : zvm - A2
اگه معمولا PC دم دستته ، مثلا لپ تاپ داری : zvm - A2 (اگه گفتی دلیلش چیه ؟)
توجه کن که خیلی از قابلیت های touch ، چندان بدرد ایران نمی خوره : WiFi - اتصال به اینترنت - ... (یعنی داری هزینه چیزایی رو میدی که استفاده ای ندارن اینجا)
اگه یه چیز شیک و ظریف می خوای که دل همه رو آب کنه : touch
اگه کیفیت صدا می خوای : zvm
اگه کیفیت تصویر می خوای : A2
خوب پس تا اينجا تنها مشكل D2 اينه كه divx رو هم بايد تبديل كني (DVD كه همشون تبديل مي خوان)
احتمالا ipod touch هم نياز به تبديل داره ولي zmv نه (منظورم Divx هست . چون الان اكثرا يا divx هست يا DVD)
+ اينكه ipod خروجي TV نداره در عوض 3.5 اينچه وضوح رنگش و رزولوشن هم مثل creative ديگه ؟ اگه نه كيفيت فيلم ديدن تو كدومشون بهتر تره؟
از لحاظ صدا مي گين كه zvm از همه سر تره
A2 رو با اينكه ظاهرا خيلي گزينه مناسبيه ولي فكر كنم به خاطر كمي بزرگ بودنش صرفنظر كنم (حتما تو جيب حا نميشه)... كيفيت صداي A2 به پاي اين مدلاي بالا ميرسه؟
creative zen رو نگفتی فکر کنم از این مدل خوشت نمیاد نه؟ البته کمبود هایی هم داره.اسلاتش دردسر سازه و...نقل قول:
والا چرا. مدل جمع و جور و خوبيه ولي همين صفحه قبل يكي از دوستان گفت كه نسبت قيمت به امكاناتش اصلا به صرفه نيستنقل قول:
خب هرکدوم مزایای خودشون رو دارن ... چون کلا توی دوتا فاز متفاوت هستن ... یعنی هر کدوم مال یه سلیقه متفاوته ..نقل قول:
بهرحال از نظر تصویری ، ipod touch صفحه بزرگتری داره ، در عوض zvm عمق رنگش کمی بالاتره .... نهایتا به نظر میاد فیلم دیدن توی touch بهتر باشه ... در نظر بگیر که صفحه بزرگتره و LCD هم هست
بله A2 کیفیت صدای خیلی بالایی داره
اصلا اینطوری نیست که گفتن ... قیمت این مدل ، مشابه خیلی مدلهای معتبر دیگه اس و حتی ارزونتر ... مثل ipod nano یا کارای گرونی مثل cowon ... از نظر کیفیت و امکانات هم عالیه...نقل قول:
seymour جان شما در مورد PSP هم اطلاعاتي دارين و اصلا قابل رقابت با اين MP3 Player ها هست.
اگه بشه كلك بزنيم و با يه تير دو نشونش كنيم. كيفيت صداش خوبه يا تعريفي نداره. كيفيت پخش تصويرش چطور؟
باطريش چقدر جواب ميده و اينجور چيز ها رو اگه مي دوني ممنون مي شم. اگرهم قابل مقايسه نيست كه اصلا طرفش هم نرم و از فكرش بيام بيرون و زوم كنم رو همين چندتائي كه شما راهنمائي كردي در موردشون
خب اونی که بهتره ، اونیه که نیازهای شما رو جواب میده ...
psp صفحه نمایش بزرگتر و بهتری داره ؛ با کیفیت بالاتر ... اما طبیعتا واسه کار تخصصی اش (=بازی) ساخته شده ... در نتیجه حافظه خیلی کمتری داره (کاملا متکی به کارت حافظه اس ؛ 2 گیگ مثلا!) .. باتری ضعیف تری داره ... طبیعیه که سایزش هم بزرگتره ... و البته امکانات جانبی (ضبط صدا - رادیو) هم خبری نیست ... من در مورد اینکه چقدر از فرمت های ویدئویی حمایت می کنه ، اطلاعات زیادی ندارم ؛ می دونم که دستگاه اصلی ، از divx و اینا حمایت نمی کنه (برعکس zvm) ، اما فکر کنم با یه سری دستکاری های نرم افزاری ، عملیه ...
نتیجه اینکه اگه دنبال قابلیت های صوتی-تصویری هستی ، همون zvm بهتره ...
مرسی. دیروز پریروزا خونه یکی از دوستان بودم که دیدم یه D2 خریده. کمی باهاش ور رفتم و تستش کردم. کار باهاش خیلی راحت بود. قدرت صوتش هم خیلی خوب بود. ولی ظاهرا کیفیتش توصداهای نزدیک ماکسیمم یه کم مورد دار می شد. نمی دونم شایدم مشکل کیفیت فایل صوتی (mp3) بود که اونجور می شد ولی احساس کردم از لحاظ کیفیت از کریتیو کم داره ولی کار باهاش خیلی راحت تر از کریتیو بود