سلام
در اینجا سعی میکنیم که به سوالات دوستان تا حد امکان به سرعت جواب بدیم و افرادی که سوالات مهمی رو در مورد هر چی دارن اینحا بیان کنن تا دوستان دیگه که آنلاین هستند در همان وقت جوابش را بدهد.
Printable View
سلام
در اینجا سعی میکنیم که به سوالات دوستان تا حد امکان به سرعت جواب بدیم و افرادی که سوالات مهمی رو در مورد هر چی دارن اینحا بیان کنن تا دوستان دیگه که آنلاین هستند در همان وقت جوابش را بدهد.
نمی دونم چطور جواب بده...
نفهمیدم منظورتو؟!:10:نقل قول:
یعنی مونده که چقدر استقبال بشه... چطور این کار تو نتیجه بده...نقل قول:
حالا حل شد؟!
ولی فکر خوبی هست.
اگه دوستان تحویل بگیرن شاید جواب بده .
راستی ما اینجا برای هر چیزی جای مخصوصی داریم بعضی از دوستان اصلا توجه نمیکنن و هر جا که دلشون خواست تاپیک میزنن .من که بعید میدونم کسی اینو تحویل بگیره .البته بهتر بود عنوان تاپیکت یه چیز دیگه میشد ...
به خاطر اسمش ممکنه دوستان اشتباه بگیرند و به زودی.....
تاپیک میره ترش !!
برادر من کوتاه بیا حالا خدا نکنه با همت بچهها ایشالا میبریمش بالانقل قول:
اگه منظورتون منم واضح بگید نا یه فکری واسش بکنمنقل قول:
نههههه .این چه حرفیه میزنی عزیزم ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منظور من اصلا این نبود .روم به طرف کسایی بود که سوالاشونو همین جوری هر جا که حال میکنن میپرسن ....
فکر خوبی هست... شروع کنین این سوال پرسیدن رو!
یه سوال واقعا"اگه یه بار این گوشی از دستت افتاد دیگه فاتحش خوندس؟آخه یه کمی بد میشه کهههههههه!!!!!
مونده از چه ارتفاعی و روی چه سطحی بیفته.نقل قول:
یه سوال واقعا"اگه یه بار این گوشی از دستت افتاد دیگه فاتحش خوندس؟آخه یه کمی بد میشه کهههههههه!!!!!
عزیزم منظورت n95 ه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونطور که این دوستمون گفتن بستگی به طرز افتادن داره .یعنی اگه رو فرش بیوفته اونم از فاصله معمولی (مثلا از دستت) چیزیش نمیشه .ولی اگه تو آسفالت تو کوچه ممکنه چیزیش بشه ...:41::41::41:
خوب سوال کردن شروع شد امیدوارم استقبال بشه .
ایشالا هر کی هر سوالی داره بیاد اینجا مطرح کنه تا دوستان در اسرع وقت جواب بدن ....
مشکلی واسش پیش نمیاد.فقط قابش خش برمیداره
ممکنه Lcd آسیب ببینه
که احتمالش زیاده
یا اینکه حالت کشوییش یه خورده لغ بزنه
مونده از روبه رو بیفته یا از از لبه...
با سلام به همگی.
نمی خواهم شما دوستان خوب را نا امید کنم. این قروم خیلی گسترده شده. تا حدی زیادی پیشرفت کرده. در همین قسمت موبایل برای هر چیزی یا مشکلی یه تایپیک خوب ایجاد شده. تایپیک های موضوعی و مهم. شما خیلی کلی دارین به این تایپیک نگاه میکنید. اگر میشد که این تایپیک دارای یه موضوع خاص باشه خیلی بهتر میشد. مثلا اگر کسی مشکل با N70 داشته باشه در تایپیک مخصوص خودش سئوال را مطرح میکنه. یا کسی دنبال برنامه خاصی باشه به تایپیک مخصوص این کار مراجعه میکند. حالا من موندم در این تایپیک چه سئوال هایی مجاز هستند؟
سلام ببینید منم با این مساله موافقم.منم میگم که مشکلات گوشیها در اینجا مطرح بشه و مسایل اون گوشی از قبیل قیمت.آپدیت و.....به جز مشکلات توی کلوب مخصوصش مطرح شه .خویه؟
راستی ببخشیدا شما انگاری باتری قورت(شوخی) میدید.!3تا از رفیقای من ان95 دارن باهم رفتیم گردش حدود6 ساعت باهاشون آهنگ گوش کردیم (حدودا"هرکدوم 2 ساعت میخوند) اما آخر سر یه خط ازشون کم شد اونا که خوره ی بلوتوث بودن میگفتن سه روز چهار روز یه بار شارژش میکنیم.جریان چیه که شماها اینقدر باتری مصرف میکنید؟ یعنی مصرف باتریش از 7610 هم بیشتره؟
:41: چی شد؟نقل قول:
اگه نور Lcd رو پایین بیاری و استند بای رو غیر فعال کنی و ... درست میشه...
سلام
گوشی من هر روز حداقل یه بار شارژ خالی میکنه اونهم یه هوی.چطور؟
باطری کاملا پر رو نشون میده اما تو نیم ساعت انگار سوراخ شده ازش زده بیرون میگه شارژ کمه بعد یه دقیقه خاموش میشه؟
باطری تقلبی بهم دادند؟
چطوری برم یقه طرف رو بچسبم؟
ممنون
عجب... تا حالا که نشنیده بودم!
آقا کلا ان95 معمولی این مشکل رو داره حالا استفاده بعضیا کمتره و متوجه نمیشن ..
یه کاری میگم که اگه انجام بدین 100درصد درست میشه !!!
گوشیتون رو آپدیت کنین ...
من طبق تجربه ای که گوشی های مختلف نوکیا داشتم فهمیدم که اصلا نمی شه رو خطوط نشون دهنده شارژ باتری حساب باز کرد.و این تو همه مدل هاش صدق می کنه.اگه فرض کنید باتری نوکیا 10 روز کار می کنه.7 روز اول خط باتری فوله، 2روز بعد رو خط سومه و روز آخر رو خط اول! آدم فکر می کنه یهو سوراخ شده و شارژش ریخته بیرون :31:
ولی سونی اریکسون خیلی دقیق نشون میده شارژو
ضعف نوکیا...نقل قول:
فکر می کنه یهو سوراخ شده و شارژش ریخته بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سونی اریکسون خیلی دقیق نشون میده شارژو
بستگی داره اگر باتریش فبریکشه همینی میشه که رفقای خوب گفتن اما اگه باتریشو عوض کردی باتریت مشکل داره:10:نقل قول:
ببینید من در این مورد اطمینان ندارم اما تا اونجایی که میدونم مصرف باتری مربوط به ال سی دی.بلندگوها.از همه مهمتر جی پی آر اس گوشیه(کلا"سخت افزار)و نمیشه این عیبو به مسیله ی نرم افزار جبران کرد شاید نرم افزار بتونه میزان اتلاف باتریو توی قسمتهای گوشی کم کنه اما نمیتونه مصرفشو بیاره پایین به ط.ری که به چشم بیاد:46::5:نقل قول:
عزیزم من این رو از تجربه دوستان میگم .نقل قول:
کلا با آپدیتی که هر چند وقت سایت نوکیا برای بهبود فریمور گوشیهاش میذاره خیلی چیزا امکانپذیره !!!
شما با این آپدیت برنامه های پایه ی گوشیتون رو طوری که آخرین تکنولوژی شرکت تعیین کرده برنامه ریزی میکنین و این برنامه ها با قسمت سخت افزاریه گوشی هماهنگیه بیشتری دارن .یادتون رفته سری اول ان73 چقدر هنگ میکرد ؟؟
همه فکر میکردن کار گوشیشون تمومه ولی خیلیا با آپدیت درستش کردن ...
آخه چهارمحال کافینتاشم سرعتاشون 52کیلو بایته من کجا این گوشی رو آپ کنم؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه چی میگم نخندید دوربین دوم ان 95 چقدره؟
اینم باید بگم که اینن کلوب مختص ان95 نیست و تمام افراد میتونن مشکلات گوشیشوونو در اینجا مطرح کنن
دوربین دومش دارای کیفیت QVGA هستش که از مگاپیکسل کمتره فک کنم...نقل قول:
تاپیک خوبیه :31:
اما من که امتحان کردم فکر کنم 1.2باشه!!!آخه کیفیتش از z530iکه qvgaهست خیلی بهتره!!
؟چیکار کنم؟نقل قول:
سلام
امروز ان 95گرفتم ساعت 1 در حالی که دو خط باتری داشت گذاشتمش واسه شارژ اولیه.ساعت 8عصر درش آوردم و تا الان که ساعت 1نصفه شبه یه خط از باتریش کم نشده در حالی که همش روشن بوده یا داشته با صدای بلندموزیک پخش میکرده یا بلوتوث میگرفته
موندم چرا میگید باتریش ضعیفه؟
(بهتون بر نخوره که اینجوری حرف میزنما!!!عادتمه زود زود پسر خاله میشم!!)
ما که چیزی نگفتیم ان95 دارا هی گله میکنن ...نقل قول:
حالا بهتر که ماله شما خوبه خوش به حالته دیگه ...
این 8گیگ ما هم که هر روز با استفاده های من شارژ می طلبد!
خوب اگه یه سره باهاش ور بری اینطوری میشه طبیعیه بابا انقدر باتری رو گیر ندین همیشه اینطور بوده و هست: کار بیشتر شارژ کمتر !!!نقل قول:
اصلان تو این مدت لنز گوشیت به خاطر نبود کاور کثیف نشده؟ خش چی؟نقل قول:
تو سایت های معتبر نوشته بود! در ضمن، مگاپیکسل فقط یه فاکتور از کیفیت عکسه و مهمتر از اون جنس و شفافیت و قطر لنزه و همچنین پردازش عکس...نقل قول: