دوستان هر اطلاعاتی در مورد 8800GTS 512 به دستشون رسید یا دارند در این تاپیک قرار بدن.
Printable View
دوستان هر اطلاعاتی در مورد 8800GTS 512 به دستشون رسید یا دارند در این تاپیک قرار بدن.
طبق Benchmark هایی که بطور غیر رسمی منتشر شده، این کارت حدودا 5 درصد نسبت به 8800GT قوی تر است و هنوز به 8800GTX نمی رسد.
توجه: در این تاپیک هیچ گونه مشاوره یا اطلاع رسانی قیمت انجام نمی شود. در صورت نیاز به مشاوره یا قیمتها یا اطلاع از برندهای موجود در بازار، به تاپیکهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
بنچ مارک رسمی ندارین ازشنقل قول:
این کارت هنوز رسما عرضه نشده و همه بنچمارک ها غیر رسمی و از مدل های Sample است.نقل قول:
اگه از 8800Ultra قوی تر بود اسمش می شد 8800Ultra نه GTS!!!!!!!!
این خبر ممکنه صحت نداشته باشه ولی من تو یکی از سایتهای معروف دیدم.
لامرد سیستم جان اون وقت باید Gt رو هم میکردند Gtx
نظرتون در مورد بنچ مارکهای زیر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 1 تایپیک کافیه که ویژیل باز کرده
قصد داشتیم اونجا فقط بحث فنی باشه و بنچمارک ها رو همینجا گذاشته بشه ولی مثل اینکه اینجا کسی طرفدار بحث فنی نیست همه فقط به بنچمارک ها نگاه می کنند و نظر می دن ...نقل قول:
دوستان به نظر شما این کارت بعداز تعطیلات ژانویه وارد بازار ایران بشه؟
به زودي يك برند معروف وارد بازار ميشه.نقل قول:
ویرجل جان شما خیلی مخفیانه و زیر آبی از این برندهای معروف میگی؟
قضیه چیه؟
بابا بگو اسم برندها؟
يكي دو بار اسم برندها رو گفتيم اتفاقات نه چندان جالبي افتاد. از اين به بعد قبل از ورود به بازار چيزي نمي گم!نقل قول:
inno3d و sparkle اومده ولی کم شاید پیدا نکنی .حالا اتفاقات نه چندان جالب برام نیفته !!؟ اگه هم افتاد میندازیم رو بقیه...نقل قول:
من تا یک ماه آینده میخوام یه سیستم رو قطعی کنم.
به نظر شما تا یک ماه آینده برندها با قیمت متعادل وارد بازار ایران بشن؟
راستی بیکارفول این برندهایی که میگی خودت دیدی تو بازار قیمت چنده؟
تا يك ماه آينده وضع بازار بهتر ميشه و قيمت ها هم واقعي تر ميشن.
این عصر ارتباط قسمت اولش چی زده؟ عکس 8800GTS XFX بعد مشخصات 8800GT رو نوشته ! کولینگ رو نوشته عوض شده و 15 درجه نسبت به مدل های قبلی میاد پایین در صورتی که 8000gts مدل قبلی نداره! اگه هم 8800gt منظورش باشه کولینگ اینجوری اصلا نداره!!! عصر ارتباط چقدر وزین و پر باره!!
آقا بی کارفول چیه ! تقصیر خودمه که سر هم گذاشتم اسم رو اینجا. BE CAREFUL اینجوری.من شیرازم توی بازار ندیدم دوستم دیده سپارکل هم دیده. فکر کنم از مجاری غیر رسمی اومده و اصلا گارانتی نداره. من هم میخام تا 1 ماه دیگه سیستم عوض کنم منتظرم X38 نوچه هاش بیان از گیگا بایت که فکر نکنم بیاد ABIT و اینا اینشالا ارزون بزنن. قیمت هم متعادل میشه مخصوصا اول بهمن بهتره. ولی عید هم جشنواره میزارن یهو میبینی بعضی چیزا خیلی ارزون میدن.من فکر میکردم تا 1 ماه دیگه 45 نانو متری میاد که نمی یاد اگه میو مد قیمت ها رو همه میتکوند...نقل قول:
نقل قول:
خوب شرمنده من انگلیس زیاد بلد نیستم...
پس میاد دیگه نه تا یک ماه البته چون شما شهرای بزرگی هستید و آپ تو دیت هستید میپرسم!
3870 هم من اومده میتونی اونو هم در نظر داشته باشی.نقل قول:
قیمتش حدودا چند میشه؟
قیمت ATI HD 3870 CLAB 3D GDDR4 حدود 290 تومننقل قول:
ممنون آکتور که توجه کردی!
ولی منظورم جی تی اس 512 بود.
قیمت دلارش که 345 $نقل قول:
که به نظر من تو ایران میشه 400
هنوز که خبری نیست؟
فعلا نه شاید تا آخر ماه خبرایی بشهنقل قول:
به نظر شما خرید 8800gts به صرفه هست یا 8800gt ?
خنك كننده 8800GT نسبت به 8800GTS واقعا ضعيف تره + خبري از Voltmod درست و حسابي توي 8800GT نيست. ( به خاطر مدار تغذيه دو فاز ) براي همين من 8800GTS رو ترجيح ميدم.نقل قول:
به نظر منم کلا 8800gts از نظر p/p هم بهتره
8800gts هم اونقدر ها خنک نمیکنه... به نظرت 8000GTX خنک کننده بهتری نداشت؟ راستی صدای فن 8800gts به اندازه ی gt هست دیگه؟نقل قول:
8800GTS به مراتب خنک تر از 8800GTX است. البته کلا G92 گرمای کمتری نسبت به G80 داره ولی خنک کننده 8800GTS واقعا خنک کننده خوبیه. صدای فنش کمی بیشتر از 8800GT است.نقل قول:
به نظر تون اولین برندهایی که وارد میشن کدوم برندها هستند؟
Inno3d, XFX, Gainward ...نقل قول:
من از یه شرکت پرسیدم گفتند دوشنبه میاد.
86/10/24
با تشکر از پی گیری دوستان
خلاصه آخرین خبر ها رو از ورود این برند به بازار رو حتما بزارید!
برند inno3D اومده؟
بله با قیمت 380 هزار تومان.نقل قول:
این برد inno3D تو اور کردنش کم نمی یاره
اصلا اینطور نیست. اتفاقا از نظر اورکلاک جزو بهترین برندهاست. کلا Inno3d در سری 8 جزو چهار برند پرفروش بوده. ( فکر کنم حدود 10 درصد کل کارتهای سری 8 رو Inno3d ساخته ... )نقل قول: