دوستان لطفا راهنمایی کنید که ارتقا درجه یا افزایش ستاره مستلزم چه شرایطی است؟
Printable View
دوستان لطفا راهنمایی کنید که ارتقا درجه یا افزایش ستاره مستلزم چه شرایطی است؟
اگه منظورت ستاره هاست،پستات به 20 تا که برسه،1 ستاره،به (فکر کنم) 80-90 که برسه،دو ستاره،به 500 که برسه سه ستاره،به 1000 که برسه،چهار ستاره،و به 2500 که برسه،5 ستاره میشی،دیگه بالاتر از اون تا جایی که من می دونم فقط مدیرا و همکارا میشن.
افراد فعال هم مدير ميشن
تعداد پستهایی که برای هر ستاره در نظر گرفتین خیلی زیاده.
اگه
50
250
500
1000
2000
بود بهتر میشد.
اينها توسط ادامين محترم تعيين شده و نميشه تغييرش داد
چجورياست كه يكه 5000 تا پست داره ولي5 ستاره داره ولي يكه ديگه 2000 تا پست داره ولي6ستاره داره؟
مدیر انجمن کجاست بیاد جواب بده
سلام
فکر کنم در این تاپیک بحث شده درباره اش
شاید مفید باشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165247
با سلام!!!نقل قول:
شايد منظور شما مدير و همكار ـــه!!؟؟
چون در اين صورت ستاره ها زياد نشون ميده ... ضمن اينكه اصلا هم مهم نيست! هدف كمك به دوستان و بدست آوردن اطلاعاته :10: :11:
اوني كه 5000 پسا داده شايد همش اسپم باشه ولي يكي 1000 تا پست كاملا مفيد ميده و مدير ميشه
من تعداد پستهام 52 است ولی هنوز عضو جديد محسوب ميشم ولی تعدادی از كاربران با 21 پست عنوان داره
خودمونی ميشه را گرفته . خلاصه اين كه مشخص نيست جريان چيه . شايد بايد تعداد پستهام به 100000 برسه
تا يه دونه ستاره بگيرم.
شايد تعدادش عوض شده
با ادامين محترم در ميون بزار
چجوري؟؟؟؟؟
چيجوري چيه حتما يه اشتباهي در نام كاربري ايشون شده
يا پستا تغيير كرده
شما خودت چند پسته بودي ستاره گرفتي؟
ستاره و پست اصلا مهم نيست مهم اينه كه به دوستانت كمك كني
عذر مي خواهم
اول سلام
دو م اين ستاره ها و درجه هاي فعال و پرو فشنال و . . . . بدردي هم مي خوره يعني اگر بريم دم در نونوائي بربري باهاش يه نصف بربري بهموم مي دن ؟؟؟؟؟
ببخشيد رك پرسيدم
خوبه شما باز پست مینویسید تعدادش میره بالا ..ما که رو 17 موندیم .. هرچی پست میدیم همین مونده ..
نه به هيچ دردي نميخوره شايد براي بعضيا باعث افتخار باشهنقل قول:
فقط پسته كه هم ميتونه الكي باشه هم ميتونه مفيد باشه:10:
ادم اصلا نبايد به فكر پست زياد كردن باشه حالا براي شما 2 راه هست :نقل قول:
1 _ يا داري در انجمن متفرقه پست ميدي
2 _ يا در تاپيك هايي كه پست ميدي صبر نميكني تاصفحه به طور كامل لود بشه:8:
:18: تعداد پستهات كه به 20 تا رسيد بايد يك ستاره اي بشي.حتما اشتباهي شده.نقل قول:
بابا ستاره میخواهید چیکار
فعالیت مهمه
نقل قول:
ممنون..
همون ..دارم تو انجمن متفرقه پست میدم ..
آخه واقعا تو این انجمن ... تاپیک هایی بسیار تاثیر گذار تر وجود داره .. ممنون
نقل قول:
بابا فعالیت .....!:18:
شوخی کردم ...:31:
sam جان منظورم اينه كه چجوري با مدير ها در ميون بزارم كي مدير اصليه؟
مدير اصلي 3 نفر هستند يا همون ادامين محترم سينا علي و ميثم كه 2 نفر هم سوپر مديراتور هستند بابك و مافيا ( كه اسمش يادم نيست )
تورو اين صفحه نارنجي ها سوپر مديراتور و قرمز ها مدير اصلي هستند
موفق باشيکد:http://www.forum.p30world.com/showgroups.php
من اولین جایی که عضو شدم همین p30world بود به خیلی از جواب سوالهایی که میخواستم رسیدم در واقع روشن شدم دمش گرم پی سی ورلد ...ستاره میخوایی چیکار.
پست بالا تاييد ميشه.....نقل قول:
اگه به فكر ستاره نباشين خيلي خوبه چون اونجوري مفيدين و خود به خود 6 تا ستاره ميگيرين
نقل قول:
بله من هم به نوبهی خود واقعا از p30world ممنونم چون به منم خیلی کمک کرده
p30world دوست دارمممممممممم:10::10::10::10::10::10: :10::46::40::40::40::40:
چقدر جالب من همش فكر مي كردم اينطوريه :
20 پست : 1 ستاره ، داره خودمونی میشه
20 تا 200 پست : 2 ستاره ، اگه نباشه جاش خالی می مونه
200 تا 500 پست : 3 ستاره ، ای ول بابا پروفشنال
500 تا 1000 پست : 4 ستاره ، آخر فروم باز
1000 تا 1... پست : 5 ستاره ، آخر فروم باز
کاربر فعال : بر اثاث فعالیت زیاد ، از طرف مدیر بخش مشخص میشه ، هیچ امکاناتی نداره و موقتی هست.
همکار : بر اثر فعالیت بیشتر و بهتر و طولانی با صلاح مدیرش به این درجه میرسه و امکانات جزئی داره.
مدیر : همه کاره بخش که خیلی شرایط سختی داره.
مدیر ارشد : مثل مدیر سایت هست اما محدودیت هایی داره.
مدیر سایت : همه کاره ی کل سایت.
افرادی هم که قبلآ مدیر بودن و از مدیریت خارج شدن(به میل خودشون) لقب کاربر حرفه ای رو میگیرن.
البته اينو يكي از كاريران عزيز به من گفته بودن حالا هم اگه عوض شده يه نفر لطف كنه جديداشو بزاره.:6:
5 ستاره از 1000 تا 2500 هستش عزيزم
حالا برا من 1 سوال پیش اومده كه این افرادی که به عنوان مدیر ـکاربر فعال وغیره و ذلک این همه وقت و هزینه صرف میکنن از نظر اقتصادی چه نفعی براشون داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش منم خيلي وقته كه به اين موضوع فكر مي كنم .شايد عشق به اينترنت . شايدم ارضاي حس مديريتي ولي خداييش اكثر كساني كه من اينجا به عنوان مدير و يا همكار و كاربر فعال ديدم همه يه جوري با وظيفه شناسي كار مي كردن (كه با عقل جور در نمياد !) . كساني رو هم ديدم كه فقط واسه زياد شدن ستاره هاشون پست ميزدن .(اينم با عقل جور در نمياد !!! . ستاره هات زياد بشن كه چي بشه ؟)نقل قول:
آخرش به هيچ نتيجه اي نرسيدم .:31:
نقل قول:سلامنقل قول:
راسیاتش نه تنها منفعت اقتصادی نداره،بلکه هزینه بردار هم هست؛هم از لحاظ زمان و هم مالی.
اما به نظر من بنده تنها و مهمترین عامل و دستاورد لذت کمک کردن به دیگر دوستان هست.که البته این محدود به ادمین ها،مدیران ارشد،مدیران و همکاران نمی شه
بلکه فکر می کنم برای در مورد هرکاربری که حتی یک پست در جهت راه انداختن کار و کمک به دیگر دوستان می شه هم صدق می کنه.
اگه شما مشكلي دارين ميتونين فعاليت نكنين
ولي بعضيا بيكارن يا شايد از اينكه به ديگران كمك ميكنن خوششون مياد اين كارو ميكنن
چرا نداره كه !!!!
منم دقیقاً با Asalbanoo موافقم ..... هیچ حسی جز کمک به کسانی که به امید پاسخ گرفتن برای سوالشون به اینجا میان نیست .... مطمئن هستم همه مدیران , همکاران و کاربران فعال به چیزی جز رضایت تک تک کاربرهای عزیز فکر نمیکنن ....
كاملا حرف شما تاييد ميشه . منم گفتم كه اكثرا مديران و همكاران و حتي كاربران انجمن با وجدان و مرام و معرفت كار ميكنن.
البته اين بحث فقط مربوط به اين انجمن نيست . خيلي ها توي اينترنت به آموزش رايگان و كارهاي مفيد ديگه مشغولن . منظورم اين بود كه تو دنيايي كه واسه همه چيز چرتكه ميندازن اين موضوع هضمش مشكله .
كاملا تاييد ميشهنقل قول:
شما هم يه بار امتحان كن خيلي خوبه:8:نقل قول:
سلام, همیشه هستند انسان هایی که بدون هیچ چشم داشتی معلوماتشون رو به اشتراک میگذارند و در راه کمک کردن به دیگران و با هدفی صمیمانه فعالیت میکنن, وقت و هزینه صرف میکنند, سالها زحمت میکشند, فقط و فقط به خاطر عشق به پی سی و کمک به دیگران.
پس پست و مقام و ستاره و کمیت مهم نیست, این کیفیت و مفید بودنه که مهمه!
چه فرقی میکنه شما مدیر باشی, همکار باشی یا ادمین؟! مهم اینه که گره از کار یک نفر باز کنی و همچنین در کنار کمک به دیگران معلومات خودت رو هم افزایش بدی! یاد بگیر و یاد بده!
دیگه درجه و روش ارتقاش چه اهمیتی داره؟
نقل قول:
کاملا تایید میشه
من یه مدت مدیر یه سایت بودم که اکثر مواقع 100نفر بیشتر آنلاین نداشت با این وجود کمرم شکست...
چه رسد به مدیریت چنین سایتی!!!
چرا این انجمن و یا هر اسمی که داره اینقدر شلوغ و ..... هست ؟؟؟
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟
آخه شما کجایین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟