دوستان عزيز و اساتيد محترم لطف كنيد نظرات خودتون رو در باره يك گارانتي معتبر از ديد شما بگين و بفرمائيد كه يك گارانتي معتبر بايستي چه شرايطي داشته باشد؟
Printable View
دوستان عزيز و اساتيد محترم لطف كنيد نظرات خودتون رو در باره يك گارانتي معتبر از ديد شما بگين و بفرمائيد كه يك گارانتي معتبر بايستي چه شرايطي داشته باشد؟
دوستان كسي نميخواد نظرشو بگه . يعني اين مباحث از نظر شما بي اهميتهنقل قول:
گارانتیا دروغه ، اولا
دوما شرایطشم که نیاز به پرسش نداره ، اولین و آخرین شرط رضایت خریداره: دی
رضایت خریدار کی حاصل میشهنقل قول:
به نظر من رضایت خریدار وقتیه که در مدت گارانتی جنس بدون قید و شرط تعویض بشه!
فکر نمی کنید این انتظار بیش از حد باشه ؟ مخصوصا توی ایراننقل قول:
اون وقت شما خودت جنسي رو كه داراي گارانتي تعويض بدون قيد وشرط است با 1000 تومن يا 2000 تومن قيمت بالاتر ميخري يا نه؟نقل قول:
كسي به اين موضوع علاقه مند نيست
مثلا فکر کردید اگر تعویض کنند جنس بهتر به ما میدن یه جنسی بهت میدند که دیگه نمیتونی بگی چشهنقل قول:
به نظر من بهترین خدمات پس از فروش رو مادیران میده
اگر ایرادی نداره بیاد بالا
دروودنقل قول:
چرا بیش از حد باشه؟این نظر من بود،فکر می کنم اینجوری بهتره،آخه با این شرایطی که گارانتی تو ایران دارهفبرای بیشتر کالاها بود و نبودش فرقی نمی کنه...
دروودنقل قول:
رک بگم،حیر!من قیمت رو فکر کنماگه به قیمت جهانی بتونن بفروشند بهترین گزینه باشه،البته مکن اطلاعی از چون و چندش ندارم...
:11:
بنظر من شرکت گارانتی اولا باید
1) دارای متخصیصین سخت افزاری باشه که حداقل وقتی قطعه ای مثل مادربورد ایراد پیدا کرد بتوانند عملا مشکل رو حل کنند (حتی در ازای دریافت وجه)
2) دارای نمایندگی در تما شهرها و شهرستانها باشد.
3) برای قبول گارانتی زیاد سخت گیر نباشد و انصافا" اگه بنظر میاد قطعه بدون صدمه خاص مشکل پیدا کرده قبول کنند و بهانه نیاورند !!!
دروودنقل قول:
) دارای نمایندگی در تما شهرها و شهرستانها باشد.
این یکی از واجبات یک گارانتی معتبر هست!!:11:
به نظر من که انفورماتیک گستر یکی از بهترین گارانتی هاست.