در خواست کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0
سلام
من به کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.14 احتیاج دارم. البته من خودم زیاد دنبالش گشتم و فقط 1 کرک براش پیدا کردم که اون هم کار نکرد. اگر کسی هست که توانسته باشه این نسخه را رجیستر کنه لطفا راهنمایی کند
یک نکته خیلی جالب هم اشاره کنم... من حدود 3 سال است که از Norton استفاده میکنم ولی دیشب از روی بیکاری گفتم یک انتی ویروس دیگه نصب کنم و اولین انتی ویروسی که انتخاب کردم PC-Cillin internet security 2005 بود که متاسفانه کرکی واسش نیومده ...بعد اومدم Kaspersky رو اینستال کردم که متاسفانه کرکش کار نکرد که یک فایل رجیستری بود...و دیکه چاره ای نداشتم تا اینکه اومدم BitDefender v8.0 professional plus رو روی سیستم نصب کردم و سریالشم بهش خورد ولی بعد از اینکه سیستم رو Scan کرد با تعجب دیدم 3 تا ویروس روی سیستم من نصب بوده و من خبر نداشتم و این در حالی بود که 1 ساعت قبلش Norton AntiVirus 2005 رو داشتم ... اونم من که اگر غذا خوردن یادم بره چک کردن Update یادم نمیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال بگذریم...کرک ما چی شد یادتون نره :wink:
Re: در خواست کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
نقل قول:
نوشته شده توسط M.e.h.r.a.n_Swe
سلام
من به کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.14 احتیاج دارم. البته من خودم زیاد دنبالش گشتم و فقط 1 کرک براش پیدا کردم که اون هم کار نکرد. اگر کسی هست که توانسته باشه این نسخه را رجیستر کنه لطفا راهنمایی کند
این نوشته بالا اشکالی داره و من خبر نداشتم :shock:
ولی در مورد توضیحات دیگه که دادم این رو به شما و کسانی که مثل شما فکر میکنند ...بگم که به نظر من اگر هر کسی کوچکترین معلومات را به من بیاموزد من از او قدر دانی خواهم کرد نه اینکه بیام و غلط املایی از حرفاش بگیرم
دوما من اول درخواستم رو اعلام کردم اگر دیدتون رو دقیق تر بکنید حتما خواهید دید
سوما شما خیلی خوب میدونید که من در خواست کرک Kaspersky رو کردم و اگر شما می خواستید میتوانستید حد اقل بنویسید کرکی واسش نیومده ولی حالا چرا گیر دادید به مطالب دیگه من که برای اطلاع رسانی به دوستان نوشتم ???
قضاوت رو می سپارم بر عهده خوانندگان :roll:
اگر شخص خودت هم کرکی لازم داری که موفق نشدی گیر بیاری بگو تا واست Upload کنم
موفق و پیروز باشید
مهران 8)
رنگ قلم : [color=red]text[/color] شما همچنين
شرمنده متوجه نشدم تا چند دقیقه دیکه ایمیلت رو چک کن :wink:
Re: در خواست کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
الكراك \السريال
Code:2BF88-E1F51-9CBE9-A5190
نقل قول:
نوشته شده توسط M.e.h.r.a.n_Swe
سلام
یک نکته خیلی جالب هم اشاره کنم... من حدود 3 سال است که از Norton استفاده میکنم ولی دیشب از روی بیکاری گفتم یک انتی ویروس دیگه نصب کنم و اولین انتی ویروسی که انتخاب کردم PC-Cillin internet security 2005 بود که متاسفانه کرکی واسش نیومده ...بعد اومدم Kaspersky رو اینستال کردم که متاسفانه کرکش کار نکرد که یک فایل رجیستری بود...و دیکه چاره ای نداشتم تا اینکه اومدم BitDefender v8.0 professional plus رو روی سیستم نصب کردم و سریالشم بهش خورد ولی بعد از اینکه سیستم رو Scan کرد با تعجب دیدم 3 تا ویروس روی سیستم من نصب بوده و من خبر نداشتم و این در حالی بود که 1 ساعت قبلش Norton AntiVirus 2005 رو داشتم ... اونم من که اگر غذا خوردن یادم بره چک کردن Update یادم نمیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]