-
همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)
-
یه مربع دکمه مانند پایین صفحش هست چیه؟؟
-
نقل قول:
یه مربع دکمه مانند پایین صفحش هست چیه؟؟
اون تنها دکمه ی فیزیکی گوشی هست. اسمش Home هست و اگه یه بار روش کلیک کنی می ری به منوی اصلی و ضمنا می تونی دبل کلیکش رو هم بعنوان کلید میانبر (مثلا برای ورود مستقیم به contact list ) تعریف کنی.
-
یه سوال دیگه.دوربینش کجاست؟
-
-
کاشکی عیب هایی که این گوشی داره رو هم می نوشتی تا یه قضاوت درست بشه کرد عیب هایی که داره به نظر من غیر قابل گذشته نظرت چیه؟
-
من خودم میگم شاید اینطوری بهتر باشه
نداشتن اتوفوکوس که تو این زمان و در حال حاظر یکم ضایست!!!! نه؟
نداشتن فیلم برداری که این دیگه واقعآ خنده داره نمی دونم بشه این حرکت رو اسمشو چی گذاشت؟
نتونستن انتخاب زنگ دلخواه واسه زنگ گوشی کم کم داره بحث جالب میشه!!!
نه java ساپورت میکنه نه flash حالا شاید بشه از این عیب گذشت و هیچی نگفت.
بلوتوثشم که خودت گفتی نه فایلی می تونی سند کنی نه فایلی بگیری این موضوع رو هم نمی تونم بفهمم یعنی چی شاید نفهمید من چی میگم ولی به خدا نمی تونم باور کنم که این گوشی بلوتوث نداشته باشه
از ادیت کردن فایل های Office هم که خبری نیست شاید این موضوع هم خیلی بد باشه آخه گوشیی با این صفحه اونم مدادی می تونست این قابلیت رو داشته باشه.
ایراد هایی در حد فاجعه رو این گوشی هستش که به من اگه مجانی هم بدن من این گوشی رو نمی گیرم!! ( حالا شاید یه 1ساعتی باهاش کار کردم واسه آزمایش کردن و این چیزا خوبه )
-
نقل قول:
کاشکی عیب هایی که این گوشی داره رو هم می نوشتی تا یه قضاوت درست بشه کرد عیب هایی که داره به نظر من غیر قابل گذشته نظرت چیه؟
خب من عیب هاش رو هم نوشتم.
بنظر من اکثر این عیب ها به مرور زمان و با آپدیت شدن گوشی حل خواهند شد. اما آی فون بطور کلی ساختاری آمریکایی داره و با ذائقه ی بعضی از آسیایی ها زیاد جور نیست.
علیرغم داشتن این معایب ، باید اعتراف کنم iphone دیدگاه من رو نسیت به موبایل کاملا تغییر داده. دلایل اصلیش تکنولوژی لمسی عالی و سیستم عامل این موبایل هست. سهولت کار با گوشی باعث شده که واقعا از امکاناتش استفاده کنم. با استفاده از تقویمش برنامه های روزانه و هفتگیم رو تنظیم کنم ، با استفاده از خط iran cell همیشه به اینترنت متصل باشم و ... همه ی این امکانات در گوشی های دیگه هم هستن. اما این یکی فرق می کنه! خیلی ساده و بدون دردسره... باید امتحانش کنین!
-
نقل قول:
من خودم میگم شاید اینطوری بهتر باشه
نداشتن اتوفوکوس که تو این زمان و در حال حاظر یکم ضایست!!!! نه؟
نداشتن فیلم برداری که این دیگه واقعآ خنده داره نمی دونم بشه این حرکت رو اسمشو چی گذاشت؟
نتونستن انتخاب زنگ دلخواه واسه زنگ گوشی کم کم داره بحث جالب میشه!!!
نه java ساپورت میکنه نه flash حالا شاید بشه از این عیب گذشت و هیچی نگفت.
بلوتوثشم که خودت گفتی نه فایلی می تونی سند کنی نه فایلی بگیری این موضوع رو هم نمی تونم بفهمم یعنی چی شاید نفهمید من چی میگم ولی به خدا نمی تونم باور کنم که این گوشی بلوتوث نداشته باشه
از ادیت کردن فایل های Office هم که خبری نیست شاید این موضوع هم خیلی بد باشه آخه گوشیی با این صفحه اونم مدادی می تونست این قابلیت رو داشته باشه.
ایراد هایی در حد فاجعه رو این گوشی هستش که به من اگه مجانی هم بدن من این گوشی رو نمی گیرم!! ( حالا شاید یه 1ساعتی باهاش کار کردم واسه آزمایش کردن و این چیزا خوبه )
۱. اپل قضیه ی عکاسی و فیلمبرداری با موبایل رو جدی نگرفته قبول.
۲. یه نرم افزار بنام sendSong هست که قابلیت انتخاب زنگ دلخواه (و حتی انتخاب آهنگ mp3 دلخواه در مدیا پلیر گوشی بعنوان زنگ ) و قابلیت فرستادن آهنگ از طریق ایمیل رو به کاربر آی فون می ده. من در حال حاضر از این نرم افزار استفاده می کنم.
۳. در نسخه ی 1.1.1 ساپورت جاوا اضافه شده. تازه قبل از اون هم Patch جاوا به شکل غیر قانونی برای آی فون قابل دانلود بود. ضمنا تعداد زیادی از برنامه هایی که برای آی فون نوشته می شن بر پایه ی جاوا هستن. ساپورت فلش رو هم adobe داره روش کار می کنه.
۳. بسیاری از گوشی ها در آمریکا بخاطر قانون کپی رایت و FCC فاقد امکان تبادل فایل از طریق بلوتوث هستن.
۴. چهار پنج تا نرم افزار برای ادیت فایل های office برای آی فون اومده.
-
نقل قول:
۲. یه نرم افزار بنام sendSong هست که قابلیت انتخاب زنگ دلخواه (و حتی انتخاب آهنگ mp3 دلخواه در مدیا پلیر گوشی بعنوان زنگ ) و قابلیت فرستادن آهنگ از طریق ایمیل رو به کاربر آی فون می ده. من در حال حاضر از این نرم افزار استفاده می کنم.
۳. در نسخه ی 1.1.1 ساپورت جاوا اضافه شده. تازه قبل از اون هم Patch جاوا به شکل غیر قانونی برای آی فون قابل دانلود بود. ضمنا تعداد زیادی از برنامه هایی که برای آی فون نوشته می شن بر پایه ی جاوا هستن. ساپورت فلش رو هم adobe داره روش کار می کنه.
۳. بسیاری از گوشی ها در آمریکا بخاطر قانون کپی رایت و FCC فاقد امکان تبادل فایل از طریق بلوتوث هستن.
اولا بابت این ریویوو خیلی ممنون...
من به شخصه فکر میکنم به دلیل سیستم عاملی که داره این گوشی انعطاف پذیری خوبی برای پوشوندن عیبهاش در فریمورهای آیندش رو داشته باشه...
-
نقل قول:
اولا بابت این ریویوو خیلی ممنون...
من به شخصه فکر میکنم به دلیل سیستم عاملی که داره این گوشی انعطاف پذیری خوبی برای پوشوندن عیبهاش در فریمورهای آیندش رو داشته باشه...
سیستم عامل آی فون بدون نرم افزارهای هکرها خیلی ناقصه. :5:
اما خدا رو شکر هکرها تونستن به تمام دیتای گوشی دسترسی پیدا کنن و نرم افزارهای بسیار خوبی براش بنویسن.
منم فکر می کنم سیستم عامل مک او اس آی فون آینده ی روشنی در پیش رو داره.
-
اخه یه امریکایی با اون همه سطح بالای زندگی یه گوشی دوربین دار میخواد برای چی؟؟؟؟یا مثلا یه امریکایی مگه مثل ما عقده ایه که نیازی به بلوتوث داشته باشه تا همه چیز رو مفتی گیر بیاره و یا فیلمهای تجاوز به مردم رو ببینه!!!!!!با این همه محاسن ایفون من شدیدا علاقه مند به این گوشی شدم ولی ks20 الجی یه چیز دیگست!!!!!
-
نقل قول:
اخه یه امریکایی با اون همه سطح بالای زندگی یه گوشی دوربین دار میخواد برای چی؟؟؟؟یا مثلا یه امریکایی مگه مثل ما عقده ایه که نیازی به بلوتوث داشته باشه تا همه چیز رو مفتی گیر بیاره و یا فیلمهای تجاوز به مردم رو ببینه!!!!!!با این همه محاسن ایفون من شدیدا علاقه مند به این گوشی شدم ولی ks20 الجی یه چیز دیگست!!!!!
دوست عزیز بهتره بخش اول نوشتت رو ویرایش کنی که خطر داره حسن!
k20 هم گوشیه خیلی خوبیه (اون ساعتش خیلی بامزس!) اما من یکی با ویندوز موبایل و کلا ساختار نرم افزاریش مشکل دارم. ضمنا تکنولوژیه تاچش هم در حد و اندازه ی multi touch آی فون نیست. اما بازم خوبه!
-
از طریق لینک پایین می تونین راهنمای ویدیویی iphone رو دانلود کنین. حجم ۱۷۵ مگابایت.
کد:
http://movies.apple.com/movies/us/apple/iphone/2007/welcome/apple-iphone-welcome_848x480.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
رضا جان مطمئنی ویندوز موبایل خوب نیست؟؟؟؟؟مولتی تاچ یعنی چی؟؟؟؟ویندوز موبایلهای جدید این قابلیت رو ندارند؟؟؟؟
-
نقل قول:
اخه یه امریکایی با اون همه سطح بالای زندگی یه گوشی دوربین دار میخواد برای چی؟؟؟؟یا مثلا یه امریکایی مگه مثل ما عقده ایه که نیازی به بلوتوث داشته باشه تا همه چیز رو مفتی گیر بیاره و یا فیلمهای تجاوز به مردم رو ببینه!!!!!
چرا اینقد مردم خودمونه نسبت به آمریکاییها عقب مونده و عقده ای میبینی؟
اگه ههین مهاجرا نبودن که آمریکا چیزی نمیشد.
مثال: رییس At&t ایرانیه
نمیدونم چیکاره Ibm ایرانیه
و...
-
این قضیه تاچ اسکرین چیه که این همه روش ویراژ میدید میگید سیستم فوق العاده تاچ اسکرین یا از الفاظ خیلی پیشرفته استفاده میکنید مگه بقیه گوشی ها چجورین من که چند مدل مختلف رو دیدم فرقی از نظر عملکرد نمیکردن؟؟؟این مولتی تاچم نکنه منظورتون دابل کلیک هستش؟؟؟
-
.........
نقل قول:
خوب منم حرفم اینه که چرا نباید به دوربین اهمیت بده آیا این فقط به خاطر پول نیستش؟یا یه برنامه ریزی از قبل نیست؟حتمآ این موضوع هست که توی سری های دیگه این ضعف ها جبران بشه من کار این شرکت رو نفی نمی کنم این سیاست تمام شرکت هاست ولی توی این گوشی این سیاست به حد انتهای خودش رسیده.
در رابطه با جاوا این حرف من صدق میکنه که توی نسخه بعدی این مشکل حل شده یا اینکه برنامه ها بصورت غیر قانونی بودند تا جایی که من آدم های آمریکایی رو میشناسم آدم هایی هستن که از این روش ها استفاده نمی کنن ( مردم عادیشونو میگم ) پس این برنامه ها مال ما آسیایی ها هست یا کسانی که می خوان یه جورایی سو استفاده بکنن.
در رابطه با بلوتوث شاید بشه حرفتو قبول کرد ولی چرا گوشی های موتورولا بلوتوث داره؟اگه خلاف قانونه باید برای همه باشه پس قضیه از یه جای دیگه آب می خوره.
ببین من اگه این حرفا رو میزنم این گوشی رو نمی خوام نفی کنم من خودم این اعتقادو دارم این گوشی توی طراحی و گرافیکی 5 سال از تمام هم رده های خود جلوتره و شاید بتونم بگم توی قابلیت هایی که داره 5 سال از تمام همرده های خودش جلوتره ولی در کنار این ایرادهایی داره که نمیشه ازش چشم پوشی کرد یا اینکه واستیم تا همین گوشی با تمام این قابلیت ها بیاد که اونم فکر میکنم یه دو سه سالی طول بکشه
-
ال جی
نقل قول:
قصد ندارم بحث رو منحرف کنم ولی در مورد گوشی ks20 حرفتو بشدت تایید میکنم واقعآ یه چیز دیگست واقعآ دوست دارم این گوشی بیاد و خیلی چیزا رو ثابت کنه
-
نقل قول:
خوب منم حرفم اینه که چرا نباید به دوربین اهمیت بده آیا این فقط به خاطر پول نیستش؟یا یه برنامه ریزی از قبل نیست؟حتمآ این موضوع هست که توی سری های دیگه این ضعف ها جبران بشه من کار این شرکت رو نفی نمی کنم این سیاست تمام شرکت هاست ولی توی این گوشی این سیاست به حد انتهای خودش رسیده.
در رابطه با جاوا این حرف من صدق میکنه که توی نسخه بعدی این مشکل حل شده یا اینکه برنامه ها بصورت غیر قانونی بودند تا جایی که من آدم های آمریکایی رو میشناسم آدم هایی هستن که از این روش ها استفاده نمی کنن ( مردم عادیشونو میگم ) پس این برنامه ها مال ما آسیایی ها هست یا کسانی که می خوان یه جورایی سو استفاده بکنن.
در رابطه با بلوتوث شاید بشه حرفتو قبول کرد ولی چرا گوشی های موتورولا بلوتوث داره؟اگه خلاف قانونه باید برای همه باشه پس قضیه از یه جای دیگه آب می خوره.
ببین من اگه این حرفا رو میزنم این گوشی رو نمی خوام نفی کنم من خودم این اعتقادو دارم این گوشی توی طراحی و گرافیکی 5 سال از تمام هم رده های خود جلوتره و شاید بتونم بگم توی قابلیت هایی که داره 5 سال از تمام همرده های خودش جلوتره ولی در کنار این ایرادهایی داره که نمیشه ازش چشم پوشی کرد یا اینکه واستیم تا همین گوشی با تمام این قابلیت ها بیاد که اونم فکر میکنم یه دو سه سالی طول بکشه
جاوا بصورت قانونی و توسط شرکت اپل به نسخه ی ۱.۱.۱ آی فون اضافه شد و هیچ مسئله ی غیر قانونی ای توش نیست.
-
نقل قول:
این قضیه تاچ اسکرین چیه که این همه روش ویراژ میدید میگید سیستم فوق العاده تاچ اسکرین یا از الفاظ خیلی پیشرفته استفاده میکنید مگه بقیه گوشی ها چجورین من که چند مدل مختلف رو دیدم فرقی از نظر عملکرد نمیکردن؟؟؟این مولتی تاچم نکنه منظورتون دابل کلیک هستش؟؟؟
تاچ اسکرین تکنولوژی لمسی iphone هست که در هیچ گوشیه دیگه ای مشابهش وجود ندارد. آی فون در حال حاضر تنها دیوایسی هست که قابلیت استفاده ی چند انگشتی رو دراه. بطور مثال وقتی می خواین رو یه عکس زوم کنین کافیه دو انگشت رو رو صفحه نمایش به هم نزدیک کنین!
برای درک این مسئله باید ویدیوی راهنمای آی فون رو که لینک دانلودش رو گذاشتم ببینین. مطمئن باشین ضرر نمی کنین!
-
نقل قول:
رضا جان مطمئنی ویندوز موبایل خوب نیست؟؟؟؟؟مولتی تاچ یعنی چی؟؟؟؟ویندوز موبایلهای جدید این قابلیت رو ندارند؟؟؟؟
لطفا ویدیوی راهنما رو ببین (می دونم حجمش زیاده) تا قضیه دستت بیاد. :11:
-
نقل قول:
خب ویندوز موبایل هم خوبه مخصوصا ورژن 6 که اومده هم امکاناتش جالبه و هم سرعت و زیباییش خوبه ، اما متاسفانه مثل خود ویندوز معمولی بعضی جاها گیر میکنه ...
iphone تا جایی که من باش کار کردم ندیدم گیر کنه و بلافاصله به حرکات انگشت عکس العمل نشون میده ...
قابلیت مولتی تاچ یعنی اینکه متوجه میشه چندتا انگشت رویه صفحه قرار گرفته مثلا میتونید دوتا انگشتتون رو رویه یک عکس قرار بدین و بعد از هم دور کنید تا عکس بزرگ بشه ...
خب ولی به هرحال پاکت پی سی هرچقدر هم که مزیت داشته باشه بزگیش جزو معایبشه (البته لازمه)
-
نقل قول:
خب ویندوز موبایل هم خوبه مخصوصا ورژن 6 که اومده هم امکاناتش جالبه و هم سرعت و زیباییش خوبه ، اما متاسفانه مثل خود ویندوز معمولی بعضی جاها گیر میکنه ...
iphone تا جایی که من باش کار کردم ندیدم گیر کنه و بلافاصله به حرکات انگشت عکس العمل نشون میده ...
قابلیت مولتی تاچ یعنی اینکه متوجه میشه چندتا انگشت رویه صفحه قرار گرفته مثلا میتونید دوتا انگشتتون رو رویه یک عکس قرار بدین و بعد از هم دور کنید تا عکس بزرگ بشه ...
خب ولی به هرحال پاکت پی سی هرچقدر هم که مزیت داشته باشه بزگیش جزو معایبشه (البته لازمه)
تایید می شه! :20:
-
خوب کجاشو دیدین؟
شما فریمور آسیا رو آپگرید کنید بلوتوث گوشیتون فعال میشه مثل موتورولا
همینطور تو فریمور جدید فکر کنم فیلمبرداری داشته باشه
دیگه فکر نکنم مورد دیگه ای باشه
-
نقل قول:
قصد ندارم بحث رو منحرف کنم ولی در مورد گوشی ks20 حرفتو بشدت تایید میکنم واقعآ یه چیز دیگست واقعآ دوست دارم این گوشی بیاد و خیلی چیزا رو ثابت کنه
یکم در مورد این گوشی ال جی میشه توضیح بدین کی وارد بازار ایران میشه ؟ و نسبت به اپل و پی1 چه مزیتهایی داره؟
-
-
دوستان درصورتیکه چگونگی کارکرد آی فون رو تا حالا ندین خواهش می کنم ویدیویی که لینکش دادم رو دانلود کنین. :31:
کد:
http://movies.apple.com/movies/us/apple/iphone/2007/welcome/apple-iphone-welcome_848x480.zip
-
نقل قول:
یکم در مورد این گوشی ال جی میشه توضیح بدین کی وارد بازار ایران میشه ؟ و نسبت به اپل و پی1 چه مزیتهایی داره؟
ویدیوی کامل معرفی این گوشی LG تو سایت engadget هست. یکی دو ماه پیش دیدمش. نسبت به آی فون هیچ برتری نداره و تکنولوژی تاچش ، همون تاچ قدیمیه. :41:
-
خب ، خدا رو شکر تمام مسائل حل شد و دیگه نیازی به جر و بحث راجب اینکه آی فون نمی تونه ویدیو ضبط کنه و این جور حرف ها نیست. :12:
همین چند ساعت پیش یکی از سخنگویان شرکت اپل اعلام کرد که تمامی امکاناتی که در حال حاضر در آی فون موجود نیستن (من جمله ضبط ویدیو و افزایش کارایی بلوتوث) همگی رو بصورت آپدیت نرم افزاری می توان به گوشی اضافه کرد و اپل به زودی آپدیت های جدیدی رو برای آی فون ارائه خواهد کرد. :31:
این هم لینک نصف و نیمه ی خبر:
کد:
http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.phtml/11240/12264/apple-iphone-features-not-finished.phtml
-
سلام!!رضا جان ایفون خروجی تلویزیون داره؟؟؟؟؟؟/بلندی صداش چطوره؟؟؟؟؟در ضمن چه گوشیهای دیگه ای میشناسی از ای میت و یا اچ تی سی که مثل ایفون مولتی تاچ باشند؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
خب ، خدا رو شکر تمام مسائل حل شد و دیگه نیازی به جر و بحث راجب اینکه آی فون نمی تونه ویدیو ضبط کنه و این جور حرف ها نیست. :12:
همین چند ساعت پیش یکی از سخنگویان شرکت اپل اعلام کرد که تمامی امکاناتی که در حال حاضر در آی فون موجود نیستن (من جمله ضبط ویدیو و افزایش کارایی بلوتوث) همگی رو بصورت آپدیت نرم افزاری می توان به گوشی اضافه کرد و اپل به زودی آپدیت های جدیدی رو برای آی فون ارائه خواهد کرد. :31:
این هم لینک نصف و نیمه ی خبر:
کد:
http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.phtml/11240/12264/apple-iphone-features-not-finished.phtml
من این خبر رو تو سایتای دیگه ندیدم؛ میشه از صحتش مطمئن بود؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه ورژن فیرم ور گوشی شما الان 1.1.1 هست یا 1.1.2؟ اگه آخری هست نسبت به ورژن قبل چه مواردی اصلاح/اضافه شده و اگر هم نیستش، چرا آپدیت نکردین؟
توی engadget و intomobile خونده بودم که 1.1.2 به راحتی 1.1.1 نیست و هک کردنش مشکلتره و کلا دردسر داره. نظر شما چیه؟ itunes به گوشیهای هک شده، گیر نمیده؟:31:
آپدیت: همین الان intomobile به نقل از pocket-lint اعلام کرد که اپل در نسخه های فیرم ور بعدی، کاستی های آیفون رو جبران میکنه. ولی آیفون اونقدر revolutionary هست که بدون این پچ ها هم، چیزی کم نداره. به نظر من تجربه کار با آیفون اونقدر سطح بالا و لذت بخش هست که هیچ کمبودی احساس نمیشه. ولی ترجیح میدم تا اپل رسما گوشی رو توی خاورمیانه عرضه کنه و اونوقت به خریدش فکر کنم. چون هم قیمت معقولتری داره و هم پخته تر و کاملتر شده و شاید هم ظرفیتهای بیشترش هم عرضه بشه.
-
نقل قول:
سلام!!رضا جان ایفون خروجی تلویزیون داره؟؟؟؟؟؟/بلندی صداش چطوره؟؟؟؟؟در ضمن چه گوشیهای دیگه ای میشناسی از ای میت و یا اچ تی سی که مثل ایفون مولتی تاچ باشند؟؟؟؟؟
فعلا هیچ گوشی به جز آیفون قابلیت مولتی تاچ رو نداره ...
ثداش با باند خودش از نوکیا و سونی اریکسون خیلی ضعیف تره ولی با هدفن کیفیت همون Ipod هستش و عالیه.
خروجی تلوزیونش رو دیگه خود رضا باید بگه ... نمیدونم .
نوکیا قراره یه گوشی شبیه به آیفون بزنه با همین قابلیت ها ، مثلا وقتی میچرخونیش تصویر بچرخه و فکر کنم مولتی تاچ هم باشه
-
دارم کم کم وسوسه میشم بخرم ولی 1- قیمتش الان چنده 2- چی کم داره که نیاز به هک داره 3- بعد با نظرات متاپکس در مورد خریدش کاملا موافقم 4-افراد که این گوشی رو دارن لطف کنن بگن آیا از این گوشی سیر میشن با نه
ممنون
-
دارم کم کم وسوسه میشم بخرم ولی 1- قیمتش الان چنده 2- چی کم داره که نیاز به هک داره 3- بعد با نظرات متاپکس در مورد خریدش کاملا موافقم 4-افراد که این گوشی رو دارن لطف کنن بگن آیا از این گوشی سیر میشن با نه
ممنون
-
نقل قول:
خیر ، خروجی تلویزیون نداره!
بقیه رو هم که امین جواب داد. :11:
-
نقل قول:
فعلا هیچ گوشی به جز آیفون قابلیت مولتی تاچ رو نداره ...
ثداش با باند خودش از نوکیا و سونی اریکسون خیلی ضعیف تره ولی با هدفن کیفیت همون Ipod هستش و عالیه.
خروجی تلوزیونش رو دیگه خود رضا باید بگه ... نمیدونم .
نوکیا قراره یه گوشی شبیه به آیفون بزنه با همین قابلیت ها ، مثلا وقتی میچرخونیش تصویر بچرخه و فکر کنم مولتی تاچ هم باشه
گوشی ای که نوکیا نشون داد و ویدویوش تو یو توپ هست فقط حالت آزمایشی داشت و به گفته ی خود سخنگوی نوکیا تولید شدن یا نشدنش و اصلا زمان عرضش معلوم نیست... تازه نوکیا می خواد برسه به قدرت نرم افزاریه آی فون؟ ... فکر نمی کنم.
-
نقل قول:
من این خبر رو تو سایتای دیگه ندیدم؛ میشه از صحتش مطمئن بود؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه ورژن فیرم ور گوشی شما الان 1.1.1 هست یا 1.1.2؟ اگه آخری هست نسبت به ورژن قبل چه مواردی اصلاح/اضافه شده و اگر هم نیستش، چرا آپدیت نکردین؟
توی engadget و intomobile خونده بودم که 1.1.2 به راحتی 1.1.1 نیست و هک کردنش مشکلتره و کلا دردسر داره. نظر شما چیه؟ itunes به گوشیهای هک شده، گیر نمیده؟:31:
آپدیت: همین الان intomobile به نقل از pocket-lint اعلام کرد که اپل در نسخه های فیرم ور بعدی، کاستی های آیفون رو جبران میکنه. ولی آیفون اونقدر revolutionary هست که بدون این پچ ها هم، چیزی کم نداره. به نظر من تجربه کار با آیفون اونقدر سطح بالا و لذت بخش هست که هیچ کمبودی احساس نمیشه. ولی ترجیح میدم تا اپل رسما گوشی رو توی خاورمیانه عرضه کنه و اونوقت به خریدش فکر کنم. چون هم قیمت معقولتری داره و هم پخته تر و کاملتر شده و شاید هم ظرفیتهای بیشترش هم عرضه بشه.
بعنوان مشتریه قدیمیه اپل بذار جوابت رو بدم:
۱. اپل تنها با اپراتورهای رسمی کار می کنه و هیچوقت با مخابرات یا ایرانسل (بدلیل تحریم ها) نمی تونه قرارداد ببنده. پس قضیه ی ورود رسمی گوشی به ایران منتفیه. شاید یه روزی اپل خودش گوشی های آنلاک شده ارائه بده که با سابقه ای که من از اپل دارم این هم فعلا صد در صد منتفیه.
۲. قیمت مدل ۸ گیگ آی فون در ایران ۵۵۰ هزار تومن هست که قیمت بسیار پایینیه. توجه داشته باشین که قیمت پایین ۳۹۹ دلار گوشی تنها مربوط به آمریکا هست و قیمت این گوشی در اروپا بالاتر از این حرفاست.
۳. این گوشی به تازگی در انگلستان و آلمان معرفی شده و هنوز بقیه ی کشورهای اروپایی ، کانادا و ... منتظر هستن. آی فون قرار سال ۲۰۰۸ بطور رسمی وارد آسیا بشه. چه موقع در سال ۲۰۰۸ ؟ هنوز اعلام نشده. تازه ، وقتیکه اپل صحبت از آسیا می کنه عملا منظورش ژاپن ، چین ، تایوان ، مالزی و هندوستان هست.
۴. engadget منبع معتبری هست اما برخلاف آنچه که شما فکر می کنین آپدیت کردنش کار ساده ای هست. در حال حاضر بسته ی آپدیت به ۱.۱.۲ در سایت وجود داره و شما می تونین با استفاده از آموزش قدم به قدم گوشیتون رو آپدیت کنین. اتفاقا آپدیت از ۱.۰.۲ به ۱.۱.۱ (بنظر من) سخت تر بود.
۵. من گوشیم رو پسر عمم خیلی ساده از ۱.۰.۲ به ۱.۱.۱ آپدیت کرد... آپدیت کردن گوشی به لطف هکرها خیلی سادس.
امیدوارم صبر نکنید! هرچی دیرتر آی فون بگیرین حیف تره.!
-
نقل قول:
ممنون
۱. قیمتش ۵۵۰ هزار تومنه.
۲. صدها نرم افزار و بازیه عالی هکرها براش نوشتن... به تازگی قابلیت اجرای بازی های کنسول Game Boy رو هم پیدا کرده!!... هکرهای وطنی هم دارن روش کار می کنن. من جمله پسر عمه ی خودم که داره فارسی ساز و کیبورد فارسی براش درست می کنه (امیدوارم نتیجه بگیره).
۳. هرچی دیرتر حیف تر... ضمنا لطفا جوابی که به متاپکس هم دادم رو بخون.
۴. خیر سیر نمی شن! هنوز همه عاشقشیم! :12:
-
رضا جان اشتب نکن!!!
نقل قول:
خیر ، خروجی تلویزیون نداره!
بقیه رو هم که امین جواب داد. :11:
سلام!!رضا جان اشتباه نکن!!همین الان رفتم توی سایت gsmarena.com و دیدم که در امکانات ایفون tv out (خروجی تلویزیون!!) نیز وجود داره!!!