درخواست آموزش: دلفی تحت شبکه (بانک اطلاعاتی)
دوستان عزیزم سلام
اوقات بخیر
تقاضای من بیشتر از حرفه ای های انجمن هست.
توی این انجمن همه آموزشهای مورد نیاز یه برنامه نویس برای دلفی هست. همه مبحثی کار شده جز یکی: اونم آموزش دلفی تحت شبکه هستش.
منظورم از دلفی تحت شبکه، شبکه اینترنت نیست، منظورم شبکه داخلیه. مثلا دوتا کامپیوتر بهم وصلن و هر دو می خوان از یه بانک اطلاعاتی در یه زمان استفاده کنن. مثل مدیر و منشی.
یا مثلا ببینیم کیا وصل شبکه هستن و الان متصلن و ... کلا کارایی که با شبکه می شه انجام داد.
راستش توی هیچ کتابی در مورد این مبحث، موضوعی ننوشتن. اگه نوشتن بهم معرفی کنین ممنون میشم!!!
تقاضای من:
از دوستانی که این مبحث رو بلدن خواهش می کنم یه آموزش هم در مورد این موضوع بدن تا هم من فیض ببرم هم بقیه دوستانی که اطلاعی ندارن.
پیشاپیش از همکاری دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم
موفق باشین
بای
../../1386
Romixery
(مثله نامه های اداری شد نه؟:27:)
ما هم اگه مزاحم نباشیم هستیم
از دوستانی چون 1795 و romixery و hp1361 و sp1000 و مابقی دوستان کمال تشکر را دارم می دونم که کسانی که در زمینه دلفی و شبکه اطلاعات دارن خیلی نیستن اما باید از کسانی که حاضر شدن تا کمی از این اطلاعات را به ما هم یاد بدن خیلی خیلی تشکر کنیم
من از دوستانی چون NoneForce ویا farhad_g1 و یا سایر دوستان که زحمت می گشن و به سوالات ما جواب می دن خیلی خیلی تشکر می کنم
من با پیشنهاد آقای 1795 که گفته یک برنامه را با هم شروع کنیم موافق هستم یعنی اگر بشه که خیلی خوب می شه همه با هم از اطلاعات دوستان استفاده می کنیم و چیزی یاد می گیریم.
پستهای اول این بحث خیلی مقدماتی بود خیلی هم حال داد اما نمی دونم چرا دوستان یک راست رفتن سر اصل مطلب ؟
به نظر من بهترین نوع آموزش برای این جور مساعل نوشتن یک برنامه به صورت کام به کام است.
البته باید از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند دعوت به عمل آید تا همه با هم از اطلاعات دوستان استفاده کنیم.