من یک ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 خریده ام اما بعد از نصب آن به هیچ روشی کارت صوتی من نصب نمی شود لطفا مرا راهنمایی فرمایید ؟ :20:
Printable View
من یک ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 خریده ام اما بعد از نصب آن به هیچ روشی کارت صوتی من نصب نمی شود لطفا مرا راهنمایی فرمایید ؟ :20:
اگه از صدای آنبرد استفاده میکنی مدل مادربرد رو بگو؟نقل قول:
به نظر من هنوز سرویس پک 3 هنوز نیومده شما نصب کردی این ویندوز شما دستکاری شده هست همان آخرین ویرایش 2 رو نصب کن
مدل مادربرد من GA-945PL-s3
من هم حرف اين دوستمون روقبول دارم به اضافه اينكه با توجه به اينكه مادبورد ها ساخت چشن هستن در حال حاضرنقل قول:
يه مشكلات كوچولو!!! بين علم مهندسان چيني و آمريكايي وجود داره
نقل قول:
کد:ftp://202.65.194.211/pc/audio/WDM_A402.exe
فایل بالا را با مودم 56 با کلی وقت دانلود کردم ولی باز هم درست نشد از سالم بودن مادربرد هم اطمینان دارم ؟
آخرین ویرایش ویندوز xpسرویس پک 2 رو نصب کننقل قول:
من یه نرم افزار تخصصی دارم که رو این ویندوز درست کار میکنه مشکل من هم همینه ؟
مهندسای ایرانی رو هم اضافه کن که بعد از کابل دست ساز اومدن ویندوز دست ساز هم مونتاژ کردن به نام سرویس پک 3نقل قول:
بله بهتر است سرويس پك 2 بگيري اما تست شده كه مشكلي نداشته باشد
سلام دوستان
از تو ويندوز چطور ميشه مدل كارت صدا يا مادربرد را پيدا كرد
اگه درایورش نصب نشده باشه میتونی از رو چیپست روی برد کارت صدا بفهمی یا اینکه از طریق این برنامهنقل قول:
Hirens Boot CD 9.3
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1744697&postcount=45
نقل قول:
يعني از خود ويندوز نميشه فهميد ؟.........ويندوز امكانات مخفي زيادي داره كسي امكان مخفي كه مدل مين يا كارت صدا را بشه از خود ويندوز دراورد نميشناسه؟
كاري ندارد بهترين راه اين هست كه اسم مادربردت كامل پيدا كني بعد توي گوگل سرچ كن سايت اصليه مادربردت را پيدا كن برو داخل اونجا هم مي فهمي هم مي توني داريورش را پيدا كني
اگر هم برات سخته اسم دقيق مادربردت را بده تا برات پيدا كنم
سلام
عزيز گل من!!! سوال من اينه كه چه جوري از تو سيستم عامل ويندوز xp ميشه فهميد مدل main يا كارت صدا چيه؟؟
مدل مادربرد رو از طریق cpu-zنقل قول:
مدل کارت صدا از طریق hiren boot
سلام
اگه آدرس اين نرم افزار رو دارير بگذاريد hiren boot
ولي من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم . ايا از برنامه هاي موجود در خود xp ميشه مدل main و كارت صدا رو تشخيص داد يا نه؟
اگه دقت کنی لینک برنامه رو تو پست 12 گذاشتمنقل قول:
از داخل ویندوز امکان نداره
اگه کسی درایور p4b533k رو داره بده لطفا