آیا سرعت شما هم در اکانت روزانه یا شبانه صبا کم شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
آیا سرعت شما هم در اکانت روزانه یا شبانه صبا کم شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
من با روزانه زياد دانلود نميكنم.
ولي شبانش سرعتش كم شده :41:
تنها برای شرکت و مرکز خدمات دهی شما نیست !!
همه مراکز اینطوری به دلیل شلوغی زیاد و زیاد بودن ترافیک مرکز مخابراتی مربوطه و از همه این ها بد تر کم بودن حجم پهنای باندی مراکز مخابراتی
مشهد سرعت روزانه فاجعه .قبلا همیشه بیشتر از سرویس مورد نظر بود ،الان کمتر از سرویسی که گرفتین
من اصفهانم اينجا هم سرعت پايين اومده :13:
شبانه سرعتتون تا چه حد کم شده؟؟مال من با تورنت حالا میشه یه کارایی کرد ولی با رپید یا دانلود مستقیم از وب خیلی کم شده....اول زنگ زدم گفت مشکل از ویندوزتونه..میشه ربطی به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بگید اخه چقدر اومده پایین....1kb...10kb....من قبلا با 40 دانلود میکردم حالا با 10...9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر خاصی نمیبینم.
سرعت روزانه قبلا حدود 50 بود که الان شده حدود 10-14 سرعت شبانه هم که قبلا 50 بود هنوز کم نشده (ولی با این روند دیگه فردا معلوم نیست)نقل قول:
منم سرعتم خیلی کم شده البته من از شرکت فراتاز که نمایندگی صبانت هست اشتراک دارم
من سرعت 256-128 را سفارشدادم سرعت داونلود در روز 7 وشبانه هم 2 :31: هست کاش نمیرفتم adsl بخرم :19: همیشه فکر میکردم سرعت adsl از dial up بیشتره
منم 128 دارم قبلا تا 50 kb هم دانلود می کرد ولی الان از 10 kb بالاتر نمی یاد . شبانه هم که بین 2 kb تا 8 kb دانلود میکنم .
مال منم همین طوری است...کسی دیگه هم شبانه مشکل داره...خوب شد ویندوزمو عوض نکردم......شما زنگ می زنی چی میگن؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
با این speed test که معلوم نمیشه...........یه فایلو بدون برنامه دانلود خاصی مستقیم دانلود کن.....
افت سرعت صبا تایید میشه 50 شده 5
سلام
دوستان عزيز هر جاي ايران هستيد با نمايندگي ها تماس بگيريد و اعلام کنيد که اين مشکل هست
چون اگه پيگير نباشيد روز به روز بدتر مي شه و الان من با سرعت دايال آپ دارم دانلود مي کنم
يعني سرويس سه ماهه هم گرفتم 128
خودم فردا اولين نفري هستم که پيگير قضيه هستم
موفق باشيد
دوستانی که با صبا مشکل دارن بهتره همگی با پشتیبانی تماس بگیرن. الان ساعت 22:48 با پشتیبانی تماس گرفتم و ادعا میکنه هیچ مشکلی وجود نداره. ولی امروز فرد اسدی که مشکل داشتو اینجوری که معلوم تو مخابراتهای دیگه هم مشکل پیدا شده . بهتره همه کسانی که مشکل دارن تماس بگیرن چون در غیر انصورت وقتی ببین صدای کسی در نماید. همینجوری ولش میکنند. دانلود 50 کجا و 5 کجا
کاش تعداد پستها بیشتر بود ...ما مطمئن می شدیم که مشکل فراگیره.....چرا صدای کسی در نمیاد...من خودم روزی 2-3 بار بهشون زنگ میزنم....صدامو عوض می کنم .می پرسم "ببخشید کسی دیگه ای هم مشکل کمی سزعتم داره مثل من؟" میگه"نه شما اولین نفری که زنگ می زنی؟ من دانشجوهم .هم تو اینترنت تهران هم شهرستانم این مشکل پیش اومده.....
من که مشکل خاصی ندارم (48)
صبانت مشکلی نداره !
شیراز !
من سرعت شبانم 60 بود ولی الان 50 هست و با رپیدشیر هم که دانلود می کنم 15 که خیلی کمه و از رپید با 60 دان میکردم.صدای منو از قم میشنوید!
دوستان من مشهدم. یه هفته نمیشه که اومدم تو خط صبانت.
128 سه ماهه دارم سرعتش مذخرف. 8 یا 7 یا 9. دفعه اول که زنگ زدم به من گفتن که مال اینه که الان ادارات در حال استفاده هستن. دفعه دوم که زنگ زدم به من گفتن مشکل از مخابرات هست و اون همکارم اشتباه کرده که به شما گفته مشکل از ادارات هست. گفت این قضیه تا یک هفته دیگه حل میشه.
روزهای اول هم که زنگ زدم به من گفتن مشکل از پهنای باند هست و گفت که یه چند روزی هست من هم پیگیر شدم و از صبانت تهران درخواست پهنای باند اضافه کردیم.
ولی سرعت شبانه 50 کیلوبایت هست.
ظاهرا وقتی که من زنگ زدم متوجه شدم که کسانی قبل از من بودند که بهشون زنگ زده بودند. من امروز باز هم زنگ میزنم.نقل قول:
سرعت شما به صورت دائمی همین مقداره یا فقط تو cach اولیه؟نقل قول:
کسی از دوستان سرویس 256 صبا نت رو داره تا ببینیم دانلود روزانه اونا هم کم شده یا نه؟ من روزانه 128 دارم سرعت دانلود 10-12
ببینید اگه شما تا ساعت 1 یا 2 توو اینترنتید درسته سرعت کم شده اونم بخاطر اداراته
اگه توو این ساعات به اینترنت نیاز دارید و نمیتونید با صبانت بسازید برید سراغ یکی دیگه
البته مشکل کم شدن سرعت توو این ساعات فقط برا باز شدن صفحس با دانلود منیجر تا 50 ، 60 میره
کلا اگه اهل دانلود باشی صبانت زمانی می صرفه که بتونی از شبانش استفاده کنی
سرعت شبانش 2 کیلو بایته :31: اصلا به درد دانلود نمی خوره
مثلا سرعتم 256-128 هست :blink:
اینجارو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سرعتم همش كم و زياد مي شه اين اواخرم كه سرعتم اساسي اومده پايين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي وختا صفه وا نمي كنه بعضي وختا يه فايلو يه كميشو دانلود مي كنه بعد سرعتش مي شه بين صفر كيلو بايت تا سه چار كيلو بايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تا 30 و 40 و50 و بعضي وختا تا 60 مي رفت ولي الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بعضي وختام كه كلا قط مي شه و اصن كانكت نمي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه از همه بدتر وختي با دانلود منيجر دارم فايل دانلود مي كنم و به نصفه كه مي رسه سرعتش مياد رو صفر و كنسلش مي كنم كه بعدا ادامشو دانلود كنم با اينكه نوشته مي شه بعدا ادامشو دانلود كرد ولي بعد كه ميام ادامشو دانلود كنم مي بينم مي نويسه نمي دونم چي نمي دونم چي حافظا بعدش مي گه مي خواين دانلودو از اول شروع كنين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقم كه به اين شركتش زنگ مي زنم همش بهونه ميارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد رحمت به همون دايال آپ خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني قرار داد مي بنديم با هم كه اونا اينترنت اي دي اس الو بيس چار ساعته با فلان سرعت بدن و مام پولشو كامل بديم ولي مث اينكه فقط ما به اين قرارداد عمل مي كنيم و پولشو كامل مي ديم ولي اونا با اين كارشون قراردادو يه طرفه به هم زدن و پولشم با يه مقدار نوشابه نوش جون مي كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه يكي نيس بگه شما نمي تونين به قولي كه مي دين عمل كنين چرا خدمات اينترنتي ارائه مي كنين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا لااقل حالا كه يه مشكلي پيش مياد خسارت بدين كه دلمون خوش باشه اگه از اين اكانت گرفتن زجري كشيدم لااقل پولمون هدر نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه ديگه حوصله زنگ زدن به اينا رو ندارم اين دفه كه اكانت مي گيريم اگه سرعتش پايين بود ديگه خيلي راحت بي خيال اي دي اس ال مي شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بهشون زنگ زدم گفتن به زودی حل می شه.....داریم ظرفیت ها رو افزایش می دیم(الکی)
ظاهرا اینجا همه 128 دارن. اگر کسی 256 یا 512 داره بگه ببینیم که سرعتشون چقدر هست؟!نقل قول:
صبا نت اعلام کرد با توجه به اینکه دولت به ما فشار آورده. پهنای باند دیگر حالت باز نداشته و هر مشترک متناسب با سرعت خود سرویس دریافت می نماید......پس کاهش سرعت حالت طبیعی داشته و دیگر از پهنای باند 512 برای تمام مشترکین خبری نیست...(البته به جز سرویس شبانه)
من 256 دارم از بعضی از سایت ها دارم دانلود می کنم و سرعتم تا 60 می رسه ولی شبها که می خوام فیلم دانلود کنم اعصابم رو خورد می کنه و سرعتم از 10 بالاتر نمی ره !!!نقل قول:
الان نزدیک به یک هفته شده که اینجوری شده ...
نقل قول:
منبعش کجاست ؟
تازه من همین لان دارم با اکانت روزانه با سرعت 78 کیلو بایت فایل دانلود میکنم
فشار دولت هم فکر نکنم موثر باشه چون اگه اینا به حرف دولت گوش میدادن باید مثل بقیه همون اول اینکارو میکردن
نقل قول:
یکی از اپراتورا گفت.....شاید مال شما 256 باشه....
ما من 128 هست الان حدودا 14-16 دانلود می کنم انگاری واقعا محدودش کردن
سلام مثل اینکه واسه ما درست شد الآن دارم با همون کیفیت و سرعت قبل ها تا 60 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنم ...
منم دقیقاً همین مشکلو دارم.(قزوین) اکانت من 128ه. البته دیروز داشتم با اکانت شبانه با سرعت 60-50 دانلود میکردم. امروز هنوز امتحان نکردم...دیر از خواب بیدار شدم.d: امروز یه زنگ میزنم ببینم واسه من چه خالی میخوان ببندن. امیدوارم این مشکل دائمی نباشه.
من تا امروز صبح دانلود داشتم مشکلی ندیدم......
منبع این خبر کجاست؟
چه منبعی موثق تر از این همه آدم شاکی؟نقل قول:
کاش خبره غلط باشه وگرنه دیگه باید قید اینترنتو بزنیم ولی چرا برا من همچین مشکلی نیست یا برای MaSoOd مثلا؟؟نقل قول:
فکر نکنم صبا بیاد و اینترنتشو محدود کنه ..