سلام
گوشیم وقتی رو بعضی اس ام اس ها میرم و میخوام فوروارد کنم یدفه هنگ میکنه و باید باتریشو در بیارم تا درست شه واسه چیه؟؟؟؟؟؟:41::41:
Printable View
سلام
گوشیم وقتی رو بعضی اس ام اس ها میرم و میخوام فوروارد کنم یدفه هنگ میکنه و باید باتریشو در بیارم تا درست شه واسه چیه؟؟؟؟؟؟:41::41:
دوست عزیز گوشی جه نوعی هست و چند تا sms تو این باکس وجود داره؟
منم همین مشکل رو داشتم اما از وقتی که رم گوشی رو عوض کردم هیچ وقت برام این مشکل پیش نیومد ...البته یه چند باری هم گوشیم فلش شد ... شاید به خاطر فلش کردن بود که درست شد و شاید به خاطر رم... در هر حال نمی دونم
عوضش گاهی وقتا وقتی دارم یه آهنگی رو اجرا می کنم یهو ارور می ده که فایل خراب هست (البته این ارورش به خاطر این هست که رم رو نمی شناسه) که این مشکل با خاموش و روشن کردن گوشی درست می شه
گوشیم L7 هست والان 16 تا اس ام اس توش هست
از آقا مصطفی همشهری عزیزم ممنوونم
خب دوسته عزیز مموری رو تست کردین؟؟
احتمالش زیاده هنگ کردنتون از مموری باشه.
بله آقا مسعود
مموریم تقریبا خالیه
نمیدونم چرا اینجوری میشه
البته الان چند روزه گوش شیطون کر خوب شده.....
دوست عزیز منظور مسعود جان این نبود که ایا مموری پر یا خالی منظورش این بود که شاید مموری خراب باشه و اون باعث این کار میشه
ok. همنطور که فرمودن منظوره من خالی بودن نبود.یعنی وقتی شما مموری در میارید اون وقت چه اتفاقینقل قول:
میفته؟؟ به هر حال دوسته من... اگر مشکلت جدی شد بگو تا دنباله یه راه حل بگردیم..
آهان
نه وقتی مموری رو در میارم هیچ اتفاق خاصی نمیافته
الان فهمیدم که فقط روی بعضی اس ام اس های فارسی که میخوام فوروارد کنم هنگ میکنه
دلیل خاصی داره؟؟!
فكر نكنم دليل خاصي باشه اما خوب ببين شايد بخاطر حجم اونهاست منظورم اينه كه شايد متنشون زياده؟
مال منم این طوری می شد حجم کم یا زیاد براش فرقی نمی کرد همین جوری هنگ می کرد یه بار فلش
کردم درست شد .ولی در عوض الان گوشیم صدا پخش نمی کنه:41:
آره اونایی که حجمشون زیاده رو نمیتونم فوروارد کنم
در ضمن raanaجان شما نباید فلش میکردی به خاطر این موضوع... صدای گوشیتونم به خاطر فلش نیست....
منظورت چيه صدا پخش نميكنه بيشتر توضيح بده كمكت كنم درست بشه چه صدايي رو پخش نميكنهنقل قول:
به خاطر صدای گوشی فلش نکردم مشکل صداش سخت افزاریه
گوشیمو زدم به برق که شارژ بشه
وقتی داشت شارژ می شد هی صفش روشن می شد و بوق می زد
بعد که از شارژ دراوردم دیدم از قسمت multi mediaصدا رو پخش نمی کنه
ولی از قسمت استیل ها صدا رو پخش می کنه وقتی که می خوام صحبت
کنم نه صدای من می ره نه صدای طرف مقابل می یاد حتی وقتی گوشی
تو شارژم نیست صفش هی روشن می شه و بوق میزنه که همراه با این
بوق هایی که می زنه اهنگ هایی که از قسمت چند رسانه ای پخش می
شه صداش قطع و وصل می شه یعنی یه بوق می زنه صداش وصل می
شه بعد یه بوق می زنه صداش قطع می شه وقتیم تماس می گیرم گزینه
ی speaker پایین صفحه نمی یاد
سه چهارتا از این خدماتیام بردم یکی گفت اسپیکرو میکروفونش باید عوض شه
یکی گفت مشکل از بردشه باید عوض شه
یکی گفت ICسوخته
بیشترشونم که اصلا از موتو سردرنمی یارن:13:
حالا من موندم این گوشیو باید چی کارش کنم:41:
raana جان ناراحت نباش ... به نظر من کسی از موتورلا سر در نمیاره
نگفیتی گوشیت چه مدلیه؟؟؟ این مشکل برای یکی از دوستان منم پیش اومده بود ولی گوشیش یه چیز دیگه بود. اون فلش زد درست شد
شما هم اگه بگین گوشیتون چه مدلی از موتو هست شاد بشه کمک کرد...
L7 هستش یه یکی دو هفته ای صداش کاملا وصل شده بود ولی دوباره قطع شد الانم فعلا صداش وصله
ببین دوسته عزیز به حرفه بقیه تکیه نکن.. مخصوصا تعمیر کارا..نقل قول:
2 حالت که بیشتر نداره .
1. مشکل نرم افزاریه.. که در این حالت خودت میتونی با مطالعه ی کامل منابع یه فلشه قشنگ روش بزنی..
البته بگم در این زمینه به 1 بار 2 بار راضی نشو ..(البته زیاده رویم نکن) چند بار با چنتا مانستر پکه مختلف فلش
بزن.. اگر کمکی از ما هم بر اومد در خدمتیم. اگر به نتیجه نرسیدی میمونه
2.مشکل سخت افزاریه که در مورد به هیچ وجه گوشیتو دسته هر کسی نده برو پیشه یکی که کارش خوب
باشه و قابله اعتماد..
حتما مشکلت حل میشه:12:
نظر منم اينه كه چند بار با چندتا مانستر پك با دقت فلش كن( بادقت) احتمالا درست ميشه
اگه درست نشد شايد از نوسانات برقي باشه( با توجه به اين كه شما گفتي تو برق بوده) ممكنه به گوشي صدمه زده باشه از من ميشنوين به همه وسايل خونتون محافظ برق بزنين اگه شب بخوابين و صبح بيدار بشين ببينين همه وسايل خونه سوخته چه حالي بهتون دست ميده خريد يه محافظ برق اونقدر هزينه نداره كه شما مجبور بشين همه وسايل رو درست كنين البته اگه درست بشه اينو ميگم چون ميدونم برق چه كارايي ميتونه بكنه( يه نصيحت برادرانه)
L7 معمولا این مشکلات رو داره و تا جایی که من فهمیدم مشکلات کارخونه ایه یعنی چون این گوشیها از اولش فارسی نیست و خود فروشندگان و نمایندگیها میبرن و این گوشیها رو فارسی میکنن و این مشکلات از اونجا برای گوشی پیش میاد
من گوشی خودم L7 هست و بلوتوثش از اول مشکل داشته... دادمش دست یه تعمیرکار بلوتوثشو درست نکرد هیچ آنتن هم دیگه نمیداد.... بعدش به من گفت درست میشه هم بلوتوثش هم آنتنش . ولی دوربینش از کار میافته منم با لاجبار قبول کردم و الان گوشیم دوربین نداره.... یعنی وقتی میری قسمت دوربینش هنگ میکنه... شما هم به گفته ی anti_girl یه بار فلش کن با دقت انشا الله که درست میشه
اتفاقن یه بارم مادربورد کامپیوترم به خاطر نوسان برق سوخت:31::27:
حالا باید چه طوری فلش کنم من اصلا هیچی از فلش کردن بلد نیستم:41::23:
ok.فعلا برایه شروع اینو بخون.. اما عجله نکن دوسته عزیز.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/25803890/60d06ddd/flash.html
rana عزيز به حرفهاي اقا مسعود گل گوش كن انشالا درست ميشه ايشون زحمت اموزش و پاسخ به مشكلاتتونو ميدن منم اگر بتونم دريق نميكنم
البته بايد در جريان باشين كه اقا مسعود استاد منه و من واسش احترام خاصي قائلم
من به نوبه ی خودم از این اساتید تشکر میکنم ... به من یکی که خیلی کمک کردین مرسی...
نگو تورج جان...من اینهمه لطف رو باش چیکار کنم عزیز..فقط میتونم بگم شما لطف داری به من تورج جان:11:نقل قول:
ببخشید من یه چند روزی نتوستم بیام P30 تا جریان تایپیک رو دنبال کنم
corvette عزیز این اموزش که شما گذاشتید روی L7 جواب میده ؟
تکراری sorry
دوست عزیز باید بگم اساس کار همشون یکی هست و این اموزش میتونه کمکت کنه:11::40:از corvette عزیز هم ممنونم که این اموزش رو گذاشتهنقل قول:
گوشیم وسط بازی هنگ کرد
نمیدونم علتش چیه
هر کاریش کردم خوب نشد
مموری رو هم عوض کرد ولی بازم نشد
فلش کردم نشد...
دیگه نمیدونم چی کار کنم.....
دوست عزيز بازيش چيه؟ شايد حجم بازي زياد و گوشي نميتونه با اون كنار بياد( اگه دقت كني ميبيني تو pc هم همين كار ميشه)
بازی خود گوشیه
AsphaltUrbanGT
هنوز هم عمل هنگ كردن اتفاق ميافته يا اين كه همون يه دفعه بود؟ فكر نكنم مشكل مهمي باشه نگران نباش
نه همون یه دفه بوود
یعنی دیگه اون بازی رو بی خیال شدم و ازش استفاده نمیکنم
حتما مشکل از بازی بوده عزیز:12:نقل قول:
نمیدنم والا
ولی مشکل اون اس ام اس ها رو هنوز دارم
بعضی اس ام اس های فارسی رو که میخوام فوروارد کنم هنگ میکننه
هنوز نفهمیدم مشکلش چیه!!!!!!!!
مشكل از sms هاست رو v3i هم من اين مشكل رو ديدم گوشي نميتونه اونها رو load كنه البته اينم بگم كه v3i فارسي رو ساپورت ميكنه
کارریش نمیشه کرد؟
با فلش درست نمیشه؟ من به خاطر این موضوع مموری رو عوض کردم گفتم شاید به خاطر اون باشه ولی نبود راستی نمیشه بازی خود گوشی رو پاک کرد؟/ همون بازی که از اول روش هست؟
در مورد sms بايد بگم اقا ناصر يه اموزشي در مورد refresh گوشي تو يه سايت ديگه گذاشته بود كه ميشد با اون sms رو رو مموري ذخيره كرد اما خوب اين كار فقط رو يه پك مخصوص عملي بود
تورج جان نگفتی من میتونم اون بازی رو حذف کنم؟؟؟؟؟؟ یا آهنگهایی که تو گوشی بودن از اوول
من در مورد اين كه شما ميتوني بازي ها رو پاك كني يا نه اطلاعاتي ندارم عزيز اما در مورد اهنگ ها اره ميشه حذف كرد با استفاده از نرم افزار gl :
struments>resource>a>mobile>audio
حالا هر كدوم رو كه نميخواستي پاك كن
بله شدنیه.. شما با یه نرم افزاری مثله p2k یا Leader LG میتونی بری سراغه فایله مربوطه و مستقیم پاکشنقل قول:
کنی. فقط مواظب باش چیزی رو اشتباها پاک نکنی. بک آپ یادت نره!