مموری گوشیم از کار افتاد...چیکارش کنم؟؟؟
سلام رفقا
گوشی من n70 music هست امروز صبح داشتم کلیپ نگاه میکردم یک دفعه گالری گوشیم خالی شد.
و دیگه اطلاعات توی گالری رو ندیدم
مموری از داخل خود گوشی هم فورمت نمیشه یعنی وقتی میخواد فرمت بشه میپره و این نوشته در صفحه میاد ( memory card corrupted ).
خواستم با رم ریدر هم وقتی روی درایو میرم صفحه قفل میکنه و باید رم ریدر رو خارج کنم.
به نظر شما مموریم سوخته؟
در ضمن چون گوشیم موزیک هست رمش 1 گیگ اصل نوکیاست عید هم گوشی رو خریدم زیاد هم رمم رو پر نکردم ضربه هم نخورده هیچ وقت.
لطفا بگید چیکار کنم.
قربان شما
درست کردن مموری گوشی نوکیا خراب
اگر مموری گوشی شما خراب شده و اطلاعات روی مموری رو درست نشون نمیده نیازی به فرمت کردن مموری نیست فقط کافیه از یک رم ریدر استفاده کنید و از این طریق بر روی درایو مجازی که به واسطه مموری ساخته شده راست کلیک کنید وproperties رو زده ، سپس tools رو انتخاب کنید و بعد از اون از Check Now رو بزنید بعد دو تا گزینه رو چک مارک بزنین تا مموری رو اسکن و اصلاح کنه بعد از این مرحله اطلاعات مموری رو اگر لازم دارین یک جایی کپی کنین و بعد فورمت رو از نوع کوییک انجام بدین . مموری تون توسط گوشی شناخته می شه و اذیت نمیکنه ، البته ، این مشکل عموما به دلیل بد بودن نوع مموری اتفاق میفته و ممکنه دوباره همین اتفاق بیفته که با همین روش درست می شه .