میخوام یه گوشی برای بابام بخرم دوربینش به دردش نمیخوره صفحه بزرگ خوانا میخواد و سادگی. چی پیشنهاد میدین ؟؟؟
Printable View
میخوام یه گوشی برای بابام بخرم دوربینش به دردش نمیخوره صفحه بزرگ خوانا میخواد و سادگی. چی پیشنهاد میدین ؟؟؟
خوب باید میگفتی چقدر میخوای هزینه کنی ولی اگه پول داری میشه گفت سامسونگ یو 600 خیلی خوبه ساده صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت و خوانا
اين دو تا رو ببنين .... خيلي خوبن...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w950-1443.php
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_m600-1425.php
من w950
و پیشنهاد میکنم به نظرم از ام600 خیلی سره
100% w950 بهترین گزینس منم همینو پیشنهاد میدم
دبیلیو 950 والکمنه با حافظه ی 4 گیگ
پس 100% w950
w950 بهترین گزینست.
فک نکنم پدرتون از دکمه هاش رضایت پیدا کنه.
البته شما که داری 500 میدی یه پی 1 بگیر خیال خودتو راحت کن.
مرسی از دوستان بابت راهنماییشون ولی من نمیخوام پول زیادی برای گوشی بدم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
چقدر میخوای خرج کنی؟نقل قول:
100 \200 بیشتر نباشه
با 200 تومن میشه یه تی وی موبایل خرید که صفحه های بزرگ و لمسی دارن . ولی کیفیتشون چون چینی اصلا خوب نیست شنیدم صدای بلندشون مهمون 2 روز . اگه 250 تومن داشتی یو 600 عالی بود بگیری . معمولا هر بخواد شماره بزرگ و نوشته های خواتا داشته باشه سامسونگ میگیره . دی 900 و دی 900 آی ئی 900 گزینه های خوبی هستند
لمسي خوب با اين قيمت گيرت نمياد
گزينه هاي پيشنهادي
تا240
W950
تا 290
M600 كه اصل پيشنهاد من همينه
البته تا 270
P990
تایید میشه
گوشی میخواستم با کارکردی راحت و جمع و جور که قیمتشم بالا نباشه .. دوربین اهمیتی نداره
تو این گوشی های صفحه بزرگ P1i بهتره یا W950 ??
معلومه که p1 بهتره با 3 مگاپیکسل دوربین.
حالا تا صبح طرف بگه تا 200 تومن . ولی همه میخوان یه جوری این گوشی های چینی رو قالب کنن . بابا داره میگه تا 200 تومن نه تا 500 تومن که پی 1 رو اسم میبرید . تازه گفت اسکرین خوانا نه تاچ اسکرین . و داره میگه یه گوشی جمع و جوری نه گوشیه پت و پهن مثل دبلیو 950 و پی 1 .
آقاجون یو دی 900 آی راست کارت . که فکر کنم 210 تومن باشه .
خوب صفحه بزرگتر خوانا تر هم هست بعلاوه اينكه شفافيتش هم خوبه.تا اين قيمت دبليو 950 بهترين گزينه ست مخصوصا كه گفتي دوربين مهم نيست.
بابا جون حساب این جیب منو هم بکنین من خودم پول اضافه داشتم اینارو میگرفتم بابای من p1 میخواد چی کار ؟؟؟
گوشی با 100/150 تومان قیمت با آنتن خوب میخواستم
W200
K750
w950
همه این ها 120 تا 250 تومن هست
مطمعناً w950
توي اين رنج قيمت و با توجه به اينكه ال سي دي خوانا (فونت بزرگ) ميخاي بهترين گزينه ها از سامسونگ هست
سامسونگ خيلي فونتاش بزرگه (يه عيب هست ولي خاب بعضي جاها بدرد ميخوره)
دوستان چرا گوش نمیدین؟؟؟داره میگه برا بابام میخوام.w950 یه گوشی اسپرت و البته حساس هست و فکر نکنم
پدر ایشون بخوان با صفحه ی تاچ کار کنن و دائما مواظب صفحه ی گوشی باشن....
همه تا اسم screen رو شنیدم فکر کردن گفته تاچ اسکرین . !!!!! !