سلام به همه
بیت خریدن این دو گوشی گیر کردم ان 70 بگیرم سیستم عامل سیمبین و مزایاش
یا k800 با دوربین 3 مگا پیکسلی
لطفا با دلیل راهنمایی کنید؟ با تعصب جواب ندید
Printable View
سلام به همه
بیت خریدن این دو گوشی گیر کردم ان 70 بگیرم سیستم عامل سیمبین و مزایاش
یا k800 با دوربین 3 مگا پیکسلی
لطفا با دلیل راهنمایی کنید؟ با تعصب جواب ندید
این دیگه بستگی به خودت داره
سیمبین دوست داری n70 البته شنیدم زیاد هنگ میکنه
اگه دوربین برات مهمه k800
درکل به غیر از سیمبین فکر نمیکنم n70 برتری دیگه ای داشته باشه
دلیل این که این دو گوشی را باهم مقایسه کردم قیمت تقریبا برابر این دو گوشی هستش ولی هر کدام مزایای خودش داره مثلا ان 70
1-دارا بودن سیمبین که برای داشتن برنامه هایی مثل منشی تلفنی مهم است و کا 800 این قابلیت را به صورت سخت افزاری فکر می کنم نداشته باشه
2-تعویض شدن قاب گوشی به صورت سریع
3-نداشتن جویستیک به نظر من جویستیک زودتر خراب می شه
4-کلا گوشی های نوکیا سگ جون تر از سونی اریکسون هستش و از لحاظ مقاومت فیزیکی من سامسونگ را با اون ظرافتش به سونی ترجیح می دم و گوشی های سونی اریکسون مقاومت فیزیکی خوبی ندارن
5- از لحاظ کیفیت صدا و بلندی صدا چون کا800 تا حالا دست نگرفتم نمی دونم چه طوریه ولی درون تایپیک ها سرچ می کردم از ان 70 صداش کمتره ولی کیفیت بهتری داره(تو بلندگو)
کا 800 سونی یک دوربین 3 مگا پیکسلی سایبرشات داره که واقعا وسوسه انگیز برای خریدنش و همچنین از لحاظ زیبایی از ان 70 سر تره ولی پستهای قدیمی را که می خوندم برای دوربین باید تنظیمات زیادی داشته باشی تا عکسهای خوبی بگیره
حالا با این تفاسیر ان70 یا کا800 ؟
لطفا بدون تعصب جواب بدهید چون پستهای فبلی بعضی روی سونی و نوکیا تعصب داشتن ولی برای من مهم بودن امکانات گوشی و این که تا 3 4 سال آینده نیازی به تعویض گوشی نداشته باشم
خلاصه کمکم کنید بهترین انتخاب را داشته باشم.
ممنون
پیشنهاد من k800 هست که فقط کمی صداش کم هست که اونم به اندازه کافی هست ولی خیلی زیاد نیست
من که میگم K800 بگیر خیلی بهتره N70 دیگه قدیمی شده
k800 بهتره. اگرم تمامه تنظیماته دوربینو روی همونی که هست بزاری بازم عکس خوبی میگیره. در مورد صداشم میتونی آکوستیک بریزی که دیگه صداش خیلی بهتر میشه. جوی استیکشم اگه باهاش خوب رفتار کنی خراب نمیشه.
k800 دیگه روش نمیشه حرف زد
N70 جدیدا یکی از دوستان من گرفته ولی موزیکش رو با گارانتی اصلی نیا و اصل فنلاند 285 هزار تومن با هم رفتیم علائدین گرفتیم ولی هرچی بهش گفتم نگیره گوش نکرد صفحهش دیگه بین گوشی های جدید کیفیت نداره
اصلا k800 یه کلاس دیگه ای داره n70 خیلی قدیمی شده
شك نكن k800 بگير.
K810 ببین چطوریه چند گیرت میاد اگه بتونی بخری هرچی باشه جدیدتره
k800 قیمت گرفتم 248000
داداش شک نکن ک800 بهتره
کا 800 بهتره البته اگه سیمبین نخوای